Nigeria: Het moorden in naam van Allah gaat verder (+ video-update)

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl veel mensen zich nog bezighouden met het lot van de 276 overwegend christelijke schoolmeisjes in Nigeria, heeft de islamitische moordenaarsbende Boko Haram opnieuw toegeslagen: In de stad Jos explodeerden gisteren meerdere bommen achter elkaar en eisten tot nu toe meer dan 100 doden. Dit aantal zal nog stijgen, want voortdurend worden er nieuwe lijken in de chaos gevonden.

In ieder geval horen we in de westerse wereld de roep naar meer betrokkenheid tegen Boko Haram: de Franse president Hollande hield eind vorige week een conferentie, waarop men heeft besloten meer met Afrikaanse landen samen te werken om de terreurgroep van Allah´s genade te bestrijden.

Ook de VS ondersteunen Nigeria militair, zogenaamd alleen adviserend, tegen de door Saoedi-Arabië gefinancierde islamiseerders van Boko Haram.

Intussen trekt de leider van de groepering islamitisch correct zijn mond verder open en verklaart de oorlog aan de christenen en het christendom.

Met de islam, zouden nu die gematigde moslims, van wie zoals gebruikelijk niet veel betrokkenheid protest te horen en te zien is, vast en zeker maar al te graag zeggen, heeft dit alles echter niets te maken. Helaas is dat niet zo: Boko Haram handelt in volledige overeenstemming met het voorbeeld en de leer van Mohammed, die zelf een slachter, veroveraar, rover en verkrachter van slavinnen was, die in de islam als oorlogsbuit genomen mochten worden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Sebastian Nobile

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nigeria: Het moorden in naam van Allah gaat verder (+ video-update)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Waar zijn de Kamervragen nu van CDA,CU,SGP……doodse stilte. Maar wel gemene zaken maken met de HAATBAARDEN der Islam. Het CDA staat zelfs open voor moslims, moet ik nog meer zeggen!

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  meer zegen helpt niets de islam mag moorden kerken in rand steken enz maar wij mogen niet lelijk kijken naar een islamiet of het zit erop

  Like

 3. Driek zegt:

  Maar de oogjes van de Nederlandse burgers willen maar niet opengaan, ze blijven geloven in gematigde moslims, totdat de zij in de vroege ochtend uit hun slaap worden wakker geschrikt door de onheilspellende kreet ‘Allah Akbar’, en die aardige buurman van weleer met een grijns op z’n vunzige haatbaardenkop dreigend met het zwaard in de aanslag op de stoep staat. Maar huilen helpt dan niet meer, je kop gaat eraf.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar wordt nog steeds vanuit gegaan dat deze bestaan en rekening mee gehouden.
   Anders, ikke niet begrijpe, verklaringen. Dus nog steeds alles in meerdere talen.
   Terwijl het juist om deze groep gaat waarom mensen b.v. stickertjes uitgeven.

   Like

 4. Charles Martel zegt:

  Hoeveel beestigheden moeten er nog in naam van die ‘godsdienst’ uitgehaald worden, voordat onze intelligente politici begrijpen dat die ideologie moet verboden worden. Vanaf 622 tot nu heeft die psychotische ideologie alleen maar terreur gezaaid. Hoe aartsdom zijn onze politici?

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Islamitische volkeren die Christenen uit moorden mogen wat mij betreft tot in de kiem gesmoord worden. Met een enorme overkill in NATO verband.
  Schnell und grundlich dus.

  Like

 6. Giny zegt:

  Jullie begrijpen er niets van, dit is toch
  de Arabische lente?????

  Like

 7. Jan zegt:

  Regeringsambtenaar van State Department (Min. v. BZ) op de vraag of Boko Haram alleen Christenen aanvalt: “Was het maar waar.”

  ‘I wish there was such discrimination,’ State Department official says when asked if Boko Haram only targets Christians
  http://washingtonexaminer.com/i-wish-there-was-such-discrimination-state-department-official-says-when-asked-if-boko-haram-only-targets-christians/article/2548727?custom_click=rss
  http://www.c-span.org/video/?319459-1/threat-boko-haram

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  “Gematigde islam” bestaat niet!!!!!!! Islam is gewoon islam en de moslims die zogenaamd wegkijken weten dat en ondersteunen met dat wegkijken gewoon de islam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s