Ondertussen in de telecom-shop te Budel…

Screenshot_5

Hallo met Hassan, ik heb net geld gekregen van de Nederlandse Overheid om deze telefoon te kopen en een prima onderdak…. Wanneer komt de rest van de familie? Wat voor weer is het in Eritrea? Tot snel allemaal…. het is hier in Nederland fantastisch! Maar ik moet nu echt ophangen, heb al een televisie gekregen en ben benieuwd of ik Eritrea TV kan ontvangen hier!
(Knip&Plak FaceBook Comment)
NB: Iemand al Kamervragen gesteld over de Miele-wasmachines?

Bron:
GeenStijl
(h/t Rick)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ondertussen in de telecom-shop te Budel…

 1. delamontagne zegt:

  Het T.V-programma in England met en door asiel-ziekers, dat een tegenhanger moest worden voor “Big Brother”, is op een ramp uitgelopen.
  Al na drie weken waren van de oorspronkelijke 12 bewoners er 4 verkracht, 3 zijn er bestolen, eentje deed ,T met zijn zus, 2 waren er steevast dronken en 2 anderen tevergeefs op zoek naar quat.
  Nu zijn er 65 mensen in ,t huis en geen van hen kan worden weg-gestuurd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Geen wonder datgene wat naar ons komt is alléén getriefel!!!!!! De mensen die een bedrijf hebben of iets geleerd hebben blijven thuis. En de overheid ons maar besodemieteren met “de rijkdom van de multicultisamenleving”!

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Alles,maar dan ook alles voor het gajes!Al moeten ze er oudjes voor uit hun huizen flikkeren,zoals in Eindhoven!Na donderdag zullen we er tegenaan moeten,voordat we allemaal op straat liggen;kunnen wij in tenten gaan zitten en het gajes in onze huizen!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  We worden belazerd door het huidige maar ook de vroegere rode kabinetten.
  De kiezers voor dit kabinet hebben het gewild nietwaar, die mogen dus niet zeuren.
  Zij die zich belazerd voelen rest niets anders dan massaal de huur niet meer aan de woningbouwcorporaties te betalen maar bij wijze van spreken op een rekening onder beheer van een notaris.
  De corporaties zijn voornamelijk in handen van het rode gevaar.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Nog vragen over Miele wasmachines? Ja, dat er geen betere is.
  En anders een AEG, die laat je nooit in steek.
  Je kan die mensen toch niet opzadelen met zo’n goedkope Indesit van 350 euro.
  Dat is voor het gewone volk, niet voor deze zeer welkome en uitverkorene groep.
  Volgens mij was een wasbord en een tobbe al ruim voldoende met wat ze gewend waren.

  Like

  • delamontagne zegt:

   De meesten van die “nieuwkomers” weten wellicht niet eens dat er uit de kraan water komt. Zijn gewent aan waterput of riviertje voor de was (en al .,t andere.! ! )\
   Beter was geweest ze zo,n ouderwets “waschbord en tobbe” te geven. Ik herinner me van heeeel vroeger dat m,n moeder ,t ook zo deed.::

   Like

 5. Cathja zegt:

  Als ik naar de foto bij dit artikel kijk, voel ik boosheid en walging opkomen! Ik heb maar één woord over voor deze mensen: PROFITEURS.
  Ik ben het zeer eens met wat Yvonne zegt (ook de andere reageerders hebben rake dingen geschreven): onze ouderen kunnen opsodemieteren, en dat gajes nestelt zich prinsheerlijk in de woningen die voor ONZE MENSEN zijn bedoeld!
  Ik hoop dat de plaatselijke bevolking die lui binnenkort niet meer pruimt, en dat die profiteurs zich hier nooit thuis zullen gaan voelen. Als je niet door oorlogsgeweld je land hebt verlaten, dan heb je gewoon geen recht op een warm welkom elders in de wereld! Stel je voor dat iedereen zomaar een land van zijn keuze binnen loopt, daar wil blijven, en zijn hand op houdt. Dan ben je als regering toch niks waard als je daaraan toegeeft?
  Van mij mogen ze vandaag nog vertrekken.

  Like

  • Rick zegt:

   “dat die profiteurs zich hier nooit thuis zullen gaan voelen”
   Deze groep hoeft zich hier helemaal niet thuis te voelen. Net als al die andere azieligzoekers blijven zij onderling een hechte groep die hier in NL gewoon doorgaan met de Zeden, Normen en Waarden van hun thuisland. In dit geval een soort Eritrea in het klein dus. Er is voor hen dus geen enkele noodzaak om te integreren en/of zich thuis te voelen.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Zo lang als de winter zacht blijft is Nederland aangenaam voor een Eritreer.Maar een strenge winter kan voor ze Fataal worden.Net zo dodelijk als voor alle exoten in Nederland.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ik hoop dat je gelijk krijgt lucky bee, exotische planten, vruchten en bomen groeien immers ook niet op de zuidpool. Of ze moeten er iets bijzonders voor gedaan hebben, zoals speciale kassen ervoor bouwen. Buiten 85 graden vorst, en binnen tropisch warm. Zoiets flikken ze hier in Europa ook. Die exoten worden door de overheden zo gekoesterd en in de watten gelegd, dat eerstgenoemden er gewoonweg niet over piekeren om weg te gaan !

   Like

   • BertG. zegt:

    Is het je weleens opgevallen dat als het vrij aangenaam weer hier is, dat er vele uit Afrika met handschoenen en zo’n Russische muts lopen met die flappen die over je oren vallen?
    Dus echt warm vinden ze het dan al niet meer. Maar ja, alles is wel gratis hier.

    Like

 7. john zegt:

  Even tussendoor : Geenstijl.nl is plots niet meer bereikbaar . Heeft het te maken met het eventueel bekend maken van de kiesuitslagen ? Of is het voorlopig en toevallig ? http://blog.seniorennet.be/polkun/

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik weet er alles van, ik had een interieurs bedrijf en er kwamen mensen in mijn winkel, die een volledige inrichting van hun huis kwamen uitzoeken, de rekening moest naar de gemeente, duurde maanden voor de overboeking plaats vond. Alles krijgen ze voor niets, het is om te janken, en ze doen helemaal niets, geen baan geen inkomen, en wij maar betalen voor hun huisvesting en verzorging, en zij lachen ons allemaal uit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s