Valentijnsdag vieren in Saoedi-Arabië: 32 jaar gevangenisstraf

Screenshot_3

Deze maand legde de strafrechter in het Saoedische Buraidah in totaal 32 jaar gevangenisstraf en 4.500 zweepslagen op aan vijf mannen die Valentijnsdag hadden gevierd met zes vrouwen.

De Saoedische islamitische geestelijke Sjeik Muhammad Al-’Arifi had voorafgaand aan Valentijnsdag verklaard dat het vieren “bid’a” is – een verboden vernieuwing die afwijkt van de islamitische religieuze wetten – en Westers is.

De Saoedische religieuze politie controleert dan ook streng dat burgers van het Koninkrijk geen Valentijnsdag vieren en dat er die dag geen rode rozen verkocht worden.

Lees verder>>>
LIKOED

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Valentijnsdag vieren in Saoedi-Arabië: 32 jaar gevangenisstraf

 1. Peter Calluy zegt:

  De Saoedische islamitische geestelijke Sjeik Muhammad Al-’Arifi is ook een zeer graag geziene spreker op familie en jongerencongressen in Nederland én Vlaanderen. De bewuste organisaties zullen samen de kosten etc delen. http://www.carelbrendel.nl/2011/12/21/wat-zijn-die-wijzen-uit-het-oosten-toch-gematigd-liberaal-en-feministisch/

  Men wil het niet weten, spijtig (naar Wim Helsen: ook populair in Nederland)

  Check hier ook http://www.aspeditions.be/nl-be/book/KRONIE740Z/kroniek-van-een-aangekondigd-onheil-peter-calluy.htm

  Net zoals bij sharia4EUgezelligheid ook hier zéker vier jaar te laat.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Boycotten dat kloteland!En dan moeten ze hier nog janken omdat die woestijnhazen beledigt zijn door een stickertje?Ze moesten zich hier dood schamen om daar nog uberhaupt handel mee te willen drijven!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Vraag dat laatste niet aan ons! Als het aan de realistisch ingestelde Nederlander gelegen had, was dat SA al lang geleden geboycot, maar WIE schiet er bij de eerste dreiging van Saoedische zijde in een stuip en gaat er knievallen maken? Juist: Timmermans van de Partij van de Allahtonen! (Met dank aan Tom).
  Wat je je afvraagt: Denken die rooien eigenlijk nog wel eens aan de gevoelens van de gewone man, voor wie ze zeggen te staan? Zodra ze op het pluche beland zijn kennelijk niet meer!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De Islam laat hier toch alleen haar ware gezicht zien. Maar door aanname van de Motie Halsema, kunnen we deze verrijking ook in Nederland meemaken. Alleen de SGP en de PVV zijn TEGEN ISLAMISERING!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Wat zal het vieren van je eigen verjaardag dan wel niet opleveren. Levenslang?
  Want ook dat is verboden om te vieren.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Dat de Saudi’s met hun islam niet deugen wisten we al maar dat daar nu ook nog het gedrag naar boven komt drijven dat er keuzes worden gemaakt in wat wel of niet van het westen overgenomen is wel heel bijzonder.
  Valentijnsdag dag niet televisies, auto’s, computers en vliegtuigen wel.
  Wat wel mag is bijvoorbeeld de mensen die ze in dienst genomen hebben behandelen als slaven en verminken of als het zo uitkomt doden.
  Oh, sorry hoor dit laatste is natuurlijk altijd al zo geweest.

  Like

  • BertG. zegt:

   televisies, auto’s, computers en vliegtuigen wel.

   Het zou eigenlijk vrij logisch wezen als ze dit dan ook resoluut afwijzen, want daar kan nooit enige uitspraak over gedaan zijn of dit wel of niet zou mogen.
   Net zo als Valentijnsdag toen helemaal niet bestond. Zo hypocriet als ze zijn.

   Like

 7. Vederso zegt:

  De boycot van KSA slaat op hen zelf terug.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Het bleek dat Saudi Arabie onze grootste vijand is zamen met de Emiraten.Met hun olie geld probeerden ze ons te chanteren . om hier bij ons het Wahabisme te versprijden, via de Moskeen.Weg met die fullus.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Zolang je de ( meeste ) mensen in NL nog wijs kunt maken, dat ,t allemaal aan de Heer Wilders ligt ( zoals op filmpje ) , zal er niets veranderen.
  -https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jrITExBqOZM#t=56
  Als je die hele maatschappij in S.A. goed bekijkt, zijn er alle overeenkomsten met de middeleeuwse -N-L ( Eu-se ). Had de kerk ook veel macht. Mensen waren gedwongen gelovig te zijn. De inquisitie die mensen met afwijkende mening, martelden. Feesten in S.A en die andere M-landen. Uit ,t verbieden ervan naar alles wat maar riekt naar “westers”, blijkt toch OVERDUIDELIJK hun haat en minachting voor het VRIJE Westen.
  Festivities hebben daar meer het karakter van “middeleeuwse-geneugeten”

  Like

 10. helletocht zegt:

  Waarom dacht je dat Rode Frans het Wilders stickertje uit december nu pas oprakelt. Geen enkele Saoudische woestijnrat had er zich druk om gemaakt. Nu echter is er een joint effort van onze multi-nationals die een monsterverbond met de Limburgse poseur sluiten en het thema in de aanloop naar de EU verkiezingen op de agenda zetten, in de hoop er munt uit te slaan. Ik zag weer stuitende en weerzinwekkende tv beelden gisteravond, waaruit blijkt waar de vrienden van de linkse bloedzuigers zitten. Didi loopt de ingang naar het Kamergebouw in, maar omhelst eerst nog als in een warm bad de hoofdddoekjes en toekomstige plofmoslims. Dan Rode Frans, die geilend ligt te kwijlen dat hij weer in een vliegtuig van dat andere Limburgse weekdier kan stappen om wederom te schitteren op het wereldtoneel. Geen woord komt er uit zijn vette linkse strot over het abjecte regime aldaar, maar wat wil je als de koninklijke b.v er zelf rondkruipt uit respect voor de baardmannen.
  * Wie slaapt in de democratie, wordt wakker in de dictatuur!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Dit zijn geen beesten meer -teveel eer- maar raszuivere duivelskinderen! Vreselijk, als je op zo’n satanische wijze je onderdanen afslacht. Nee, een ander woord heb ik er niet voor.
  Wanneer wordt dit rotland eindelijk eens internationaal geboycot? Laten ze die olie maar opzuipen!
  Met landen waar men alle mensenrechten met voeten vertrapt, zouden wij niet eens zaken moeten willen doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s