VERKIEZING EUROPEES PARLEMENT, MEI 2014

Screenshot_14

(Door: Martha N.)

Het is bijna zover. Deze verkiezing is cruciaal. Na morgen 22 mei zal de waarheid blijken. Mensen, blijf niet thuis, ga stemmen, want geen stem is een verloren stem! Uw stem niet uitbrengen, wil in feite zeggen dat U VOOR de EU bent zoals die nu is. Tot zover en niet verder: Het is tijd dat er een halt toegeroepen wordt niet alleen aan Brussel, maar ook aan Nederlandse politici die maar doordraven.

De EU gaat te ver. We kunnen deze ongekozen beweging beter de “NCO” noemen, de “Nieuwe Communistische Orde”. In feite hanteert zij een “communistisch systeem”! Zonder het te beseffen, keren we terug achter een IJzeren Gordijn, de muur van Berlijn is gevallen, maar de EU-muur opgericht.

Communismeis een sociale, politieke en economische ideologie die is gericht op de oprichting van een klasseloze, staatloze en socialistische samenleving opgebouwd op gemeenschappelijk eigendom van de productiemiddelen, waarbij iedereen produceert naar vermogen en neemt naar behoefte!”

Wanneer we erover nadenken, blijkt er een duidelijke overeenkomst tussen wat verafschuwd werd, het “communistische regime”, en wat er nu plaatsvindt. Het wordt ons alleen onder een andere naam gepresenteerd, de EU!

De EU gedachte:Ieder heeft gelijke rechten, ieder krijgt evenveel geld (iedereen produceert naar vermogen). Alles wordt voor U geregeld (U bent onderworpen aan wetten). We zijn allemaal “kameraden” (klasseloos, ieder gelijk). Alleen zij die aan de top staan, verdienen een dik salaris (de Eurocommissarissen en de politici). Gemeenschappelijk eigendom (alles samen delen, van uw geld tot uw land, tot uw AOW etc.).

Screenshot_12

Gaan wij,Nederlanders hiervoor kiezen? Onze “Vrijheid” verliezen?

Mark Rutte gooit nog even een balletje op voor een extra stem en laat zien hoe flink hij is. Premier Mark Rutte wil zo snel mogelijk na de Europese verkiezingen met zijn collega (kameraden) regeringsleiders in discussie over een beperking van de taken voor ‘Brussel’. Hij wil zijn ‘prioriteitenagenda’ volgende week dinsdag bespreken tijdens het diner waar de staatshoofden en regeringsleiders praten over de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie.

De taken van Brussel “moeten” beperkt worden tot vijf, zegt hij! Ja, en dat gaat Europa dan ook meteen doen, want Mark Rutte heeft alles te zeggen. Zijn “wil” is wet voor Brussel. De firma leugen, list en bedrog doet nog een laatste poging om te laten zien hoe flink en machtig hij is? Zijn we zijn verkiezingsbeloften vergeten tijdens de verkiezingen in 2012? Hij in ieder geval wel! Laten we ons opnieuw in de luren leggen..?

Lees in het AD: www.ad.nl

Dan hebben we Alexander Pechtold van D66, die ziet de buit al binnen. Nog nooit hebben we hem zo stralend zien lachen als de laatste tijd. D66 heeft dan ook veel te winnen bij de verkiezingen. Maar stemmen krijgt deze partij alleen door afsnoepen bij anderen, zoals van de PvdA, en tegen Wilders ageren, want een werkelijk eigen inbreng en programma heeft ze niet.

D66, onder de bezielende leiding van Alexander Pechtold, is zeer sterk VOOR de Europese Unie, de “Nieuwe Communistische Orde”. Kiezen voor D66 of VVD is dus tevens kiezen voor onderdrukking!

Zien we een toekomst door op deze manier door te gaan met Europa? Steeds meer stemmen zijn opgegaan “TEGEN” het alles willen regelen door de regelnichten en -neven van de Europese Unie. Het steeds meer en nog meer moeten bijdragen aan allerlei onzinnige zaken, waarbij het “MOETEN” voorop staat.

Screenshot_13

Velen hebben zich terecht afgevraagd: “Wat heeft de euro ons gebracht”? Wat brengt Brussel ons? Tot nu toe alleen maar veel narigheid, speciaal in de gezondheidszorg, maar ook een overvloed aan misdaad. Werkgelegenheid is er niet op vooruit gegaan. Wij, hier in Nederland, waar de gezondheidszorg het beste was, zijn reeds en moeten nog verder worden teruggebracht naar slecht tot zeer slecht.

Beste lezers en reageerders bij E.J. Bron, wat mij betreft is het na 22 mei afgelopen met schrijven. Tenminste de komende maanden want zeg nooit nooit. Hartelijk dank voor al uw reacties en tot weder horen?

BLIJF NIET THUIS!

STEM MORGEN, DONDERDAG 22 MEI, VOOR UW TOEKOMST EN DIE VAN UW KINDEREN

KIES VOOR EIGEN VADERLAND

NEDERLAND UIT DE EU. ZEG NEE TEGEN NOG MEER!

ZEG NEE TEGEN DE OVERHEERSING

HET JUK, DAT WE AFGEWORPEN HADDEN, MAG NIET TERUGKEREN!

LEVE ONZE VRIJHEID VAN DENKEN EN HANDELEN!

PVV normale grootteDoor:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VERKIEZING EUROPEES PARLEMENT, MEI 2014

 1. Monalisa zegt:

  BLIJF NIET THUIS! E.J. Bron ze zijn al op de bus 12 man sterk voor de PVV wij schamen zich hier niet voor @ Monalisa je krijgt wat ik je beloofd hebt morgen.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  E.J. Bron verstuurt kijk op je zitbank.

  Like

 3. friki zegt:

  Natuurlijk, stemmen a.u.b. onze laatste kans om iets te veranderen, hoop zo dat mensen eindelijk wijs geworden zijn.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het lijkt mij meer Nationaal Socialistisch dan Communistisch !!

  Like

 5. Mijn stem is ook al onderweg. Hopelijk worden het er heel veel. )
  De peilingen zijn goed. Ook elders in Europa.
  Bij de vorige verkiezingen leefden de uiteindelijke overwinnaars ook op de peilingen.
  Als dat zich nu herhaalt komt de PVV er uit te voorschijn met een “landslide”.
  Het is ze gegund en dan met name Geert Wilders die voor de Partij van de Vrijheid zijn eigen VRIJHEID (van leven) jarenlang heeft geofferd. Diep, diep de pet af voor deze held.
  Op naar het succes.

  Like

 6. dgneree zegt:

  Tot mijn grote verrassing beantwoordden enkele van mijn ex-colleg’s die ik vandaag ontmoette instemmend op mijn uitroep: “Morgen wel op de PVV stemmen hoor!” Dat had ik niet verwacht. Hopelijk doen ze het ook, maar hun bijval klonk oprecht, want het werd gevolgd door een tirade jegens de EU.

  Like

 7. helletocht zegt:

  Stellingen:
  Europa zorgt voor vrede en veiligheid:
  Een leugen van de Eurofielen, Europa is onmachtig onze vrijheid te waarborgen. Ons continent wordt overstroomd door “vluchtelingen”, die ons op termijn zullen opvreten. We kunnen dit financiëel en demografisch niet aan.
  Europa zorgt voor werk:
  Een volgende leugen. Europa zorgt voor werkeloosheid en splijt de verschillende landen. Nog nooit is de werkeloosheid zo groot geweest en nog nooit zijn er zo weinig kansen voor onze jeugd. Europa heeft de burger verkocht aan de marktwerking.
  Europa heeft de banken en de landen gered:
  Leugen, de burger betaalt en sponsort vanuit de iets rijkere landen de landen die er een puinhoop van maakten. Kijk wat er gebeurt in Griekenland! De staatsschuld is plusminus 175 %. Griekenland gooit obligaties op de markt die gekocht worden door hedgefunds. Waarom, omdat de ECB garant staat als Griekenland de rente niet meer kan betalen. Weer betaalt de burger, en weer gaan de politici en banken een alliantie aan met dezelfde ratten die de crisis veroorzaakt hebben. De burger krijgt geen rentevergoeding meer om de rente voor de zwakke landen zo laag mogelijk te houden.
  Europa is een project gewild door de burger:
  Grootste leugen ooit. De meeste burgers hebben geen notie waar het over gaat, anders hadden ze al lang ingegrepen. Europa is een project van zakkenvullende nepotisten, zoals Smit-Kroes, Schultz, van Rompuy, Zalm, Lubbers, de waanzinsman Verhofstadt, en Mannetje Pechtold enz. We zijn er ingeluisd door onze crimineel naïve politici die last hadden van horizonnenverdwazing en enkel uit zijn op eigen gewin.
  Europa schaft zichzelf af;
  Ja, dit is de derde zelfmoord poging van dit politiek-correcte continent. De eerste en tweede wereldoorlog waren slechts oefeningen voor wat ons te wachten staat als de islam het over neemt. De Europese vlag met de Jodensterren hebben we al. Zo dienstbaar zijn we wel. De Noord-Afrikaanse massa’s en de Midden-Oosten hordes staan klaar om binnen nu en twee decennia de zaak over te nemen.

  Like

 8. johnberrevoets zegt:

  ” Mensen, blijf niet thuis, ga stemmen, want geen stem is een verloren stem! Uw stem niet uitbrengen, wil in feite zeggen dat U VOOR de EU bent zoals die nu is.”

  Wat een onzin.
  En hier wordt uitgelegd waarom!

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/05/16/verkiezingen-eu-parlement-een-wassen-neus/

  Like

  • Martha N zegt:

   Johnberrevoets, niet alles is onzin, sommigen denken anders.
   Gaan stemmen wil zeggen: wij hebben een mening.
   Vele mensen die niet gaan stemmen doen dit omdat ze denken dat het toch niets uitmaakt of ze tegen de EU zijn.

   Like

 9. johnberrevoets zegt:

  Ook heel duidelijk!!

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik voel deze stemgelegenheid dan ook een beetje als de laatste x dat wij de gelegenheid hebben te stemmen in VRIJHEID… als het dit keer weer niet lukt om ons vrij te vechten zullen wij in slavernij en moordpartijen zoals in die landen ‘de gewoonte’ is, ondergedompeld worden en ten onder gaan… ik voorzie de vreselijkste scenario’s eerlijk gezegd… op zich is dat zo vreemd niet, zelfs niet gezien de gecensureerde beelden die de media ons laten zien

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Even iets anders nieuwsuur beluisterd ik haal hier 3 artikelen uit van opmerkingen ten eerste luister wat van de kamp zegt over de pensioenfondsen er zit voor 1400 miljard in de pot
  en de pensioenfondsen moeten investeren in nederland (MOET)

  2 luister wat van de kamp en anderen zegen over de stikker actie van Geert Wilders maar er word verteld dat het banen gaat kosten!!! voor die Nederlanders let even nu op Rusland neemt minder zuivel af van nederland door de EU sancties wand dit kost ook banen voor de nederlander zeker ook Wilders zijn schuld zeker, het is weer een verkiezing stunt van rutte.
  de mens tuin er weer in

  3 hier gaat het ook over oekraïne luister er maar na de EU nazi’s zijn in aantocht, en dat kreigt geld uit de EU, je word aan alle kanten belazert in nederland.

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1418412

  Like

 12. Cathja zegt:

  Ik heb vanmorgen als één van de eersten mijn stem uitgebracht, en uiteraard op de PVV!
  Er is geen duidelijker “NEE” te horen richting Brussel dan via deze partij.

  Like

 13. Jade zegt:

  Tip: ga stemmen bij een stembureau waar een geenstijl-
  stemmenteller aanwezig is. Zo weet u bijna zeker dat er
  niet geknoeid word met uw stem.
  Ook handig voor de verboden vroegtijdige uitslag…
  http://www.geenstijl.nl/eu2014/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s