België: Buitenlandse Zaken onderzoekt stemadvies Palestijnse ambassadeur

 

De Palestijnse ambassadeur in België, Leila Shahid, roept in een videoboodschap op YouTube op om te stemmen voor een kandidaat van de Parti Socialiste. Ze ondertekent de boodschap ook met haar functie als ambassadeur. Aangezien het om een directe inmeninging gaat in de interne politiek van ons land legde vandaag een poltieke tegenstander reeds klacht neer bij het parket. Buitenlandse Zaken onderzoekt de zaak nu.

In de YouTube clip zien we hoe de Palestijnse ambassadeur de Brusselaars oproept om voor Simone Susskind van de PS te stemmen. “Ik kan me geen betere kandidaat bedenken, stem dus op Simone Susskind, de Brusselse kandidate van de Parti Socialiste”. Onderaan het clipje staat het lijstnummer en de plaats op de lijst waarop je moet stemmen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op België: Buitenlandse Zaken onderzoekt stemadvies Palestijnse ambassadeur

 1. Lucky9 zegt:

  Het mag voor een ambassadeur dan misschien wel onfatsoenlijk zijn op te roepen voor een PS-kandidate in Brussel die bovendien Jodin is. Ik vindt het nog een groter schandaal dat een onbestaande natie die in feite een terroristische organisatie is, een ambassadeur kan en mag hebben in het onland.be.

  Maar het is in vergelijking toch nog véél onfatsoenlijker om een in 2006 voor misbruik van vertrouwen, witwaspraktijken en het onttrekken van gelden veroordeelde crimineel, op te nemen in uw partij en hem daarna fractieleider te laten spelen in de Antwerpse gemeenteraad!

  De NVA is een partij voor arrivisten en overlopers zoals Gantman en Martien Pennings heeft slechte Joodse vriendjes en geen goeie. Dat verklaart veel van zijn lasterlijke suggesties in zijn artikel van gisteren, waar hij door de mand viel als een schele otter.

  Een partij die misdadigers herbergt krijgt mijn stem niet. Nooit! Net zoals alle traditionele partijen met SP-a en vooral PS op kop is de NV-a zo’n partij. Het Palermo aan de Maas en de Zenne bestaan al: Luik en Brussel. De creatie van het Palermo aan de Schelde is in de maak bij de NV-a.

  Pennings hanteert een politiek correcte dubbele standaard. Enerzijds bekritiseert hij antisemitisme maar anderzijds belastert hij subtiel diegenen die dit antisemitisme aanklagen door hen valselijk van antisemitisme te betichten ten voordele van een Joodse crimineel. Hoe smerig kan je zijn?

  Dit is politiek correcte indoctrinatie vlak voor de verkiezingen die hier overmorgen plaatsgrijpen. Walgelijk. Dat hij dat doet op zijn eigen blog maar niet hier. Hij had al aangekondigd hier niet meer te zullen schrijven maar keerde daarna zijn kazak. Typisch.

  Aan alle Vlamingen die deze blog lezen zou ik zeggen: stem toekomende zondag op het Vlaams Belang en geef Martien Pennings een symbolische schop onder zijn achterste of een symbolische toek op z’n hypocriet bakkes. Een stem voor de NV-a is immers een stem voor de dictatuur en voortdurende uitbuiting. Of denkt U nu echt dat Gantman zwerend op zijn Joods communiezieltje het bij de eerste de beste gelegenheid zal nalaten om ook overheidsgelden te verduisteren?

  Like

  • koddebeier zegt:

   🙂

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   Naar aanleiding van dit comment zie ik mij genoodzaakt Lucky9 een definitieve ban te geven.

   Webmaster

   Like

   • Beste,

    Was me dat even schrikken dat de webmaster bij E.J. Bron me met een permaban vereerde zonder me de gelegenheid te geven tot verklaring en verduidelijking.
    Mijn rechten van verdediging als Vlaming zijn blijkbaar -ook in Nederland- niet veel waard. Jammer! Des te meer omdat mijn commentaar helemaal niet antisemitisch was maar gewoon objectief.

    Het is uw volstrekte recht om Martien Pennings de verraderlijke houding van andere Joden (Nederlandse dan) te laten duiden, maar als een Vlaming dat doet met een Antwerpse Jood, Olaba, dat mag dan weer niet. Spijtig. Ik ben overigens de stellige overtuiging toegedaan dat de webmaster bij E.J. Bron niet eens de moeite heeft gedaan om mijn hele commentaar te lezen en te situeren in de tijdslijn.

    Op 22 mei vond mijnheer Pennings het nodig om de wereld kond te doen dat hij niet voor de PVV had gestemd maar bovendien in zijn motivatie vulgaire politiek correcte lasterpraat te verkopen aan het adres van de enige politieke partij in Vlaanderen die als het er op aan zou komen de Antwerpse Joden kost wat kost wil beschermen en bovendien de enige partij in Vlaanderen die resoluut pro Israël is en anti-EU: het Vlaams Belang.

    Daarmee mengde Pennings zich in de binnenlandse aangelegenheden van Vlaanderen en die van de Koekestad Antwerpen in het bijzonder. Indien hij dat voor de verkiezingsperiode of pas na de verkiezingsdatum in Vlaanderen zou gedaan hebben zou ik dit genoteerd hebben zonder te reageren. Maar hier pleegde Pennings politieke propaganda op basis van laster, hetgeen niet alleen immoreel is maar bovendien een misdrijf dat omwille van politieke correctheid niet meer gestraft wordt helaas.

    Mijn vrienden onder de Antwerpse Joden daarentegen zijn niet zo dom om blindelings achter André Gantman aan te lopen omdat hij een Jood is. Integendeel de meesten onder hen vinden hem een arrogant mannetje, een graaier, een liberale overloper, een opportunist, een Belgicist, een mol binnen de NV-a en een veroordeelde misdadiger. Derhalve stemmen ze als Vlaamse Jood morgen maar al te graag voor het Vlaams Belang. En als ze dan toch voor de NV-a zouden stemmen is dit puur strategisch en heeft dit niets te maken met een onbestaand fictief en verzonnen antisemitisme van het Vlaams Belang.

    Mijn commentaar was dan ook zuiver politiek en alles behalve antisemitisch. Dat Pennings politiek correcte propaganda voor de NV-a wil bedrijven bij de Antwerpse Joden die E.J. Bron lezen is aanvaardbaar. Dat hij dat deed met laster is onaanvaardbaar.

    Ik twijfel er nu sterk aan of ik ooit nog zou willen reageren op uw site. Maar na de verkiezingen van morgen zien we wel verder. Hopelijk heb je de nuchtere koelbloedigheid en de eerlijkheid om deze reactie zelf te publiceren onder uw permaban.

    Met achtingsvolle groeten uit Vlaanderen.

    Lucky9

    Like

 2. Jan zegt:

  Susskind heeft de opvattingen van Kerry. Dat de ‘Palestijnse’ staat er niet is/komt ligt aan de Israëlische politici:
  Susskind: “It is useless to count on Israeli politicians, none of whom seem to have either the necessary stature nor the ability to think of anything but their own political futures. During these years of ‘negotiations’ – which have brought no improvement to the lives of the Palestinians of the West Bank and East Jerusalem – the leaders of the Palestinian authority have been marginalised. Then, after the coup by Hamas in June 2007, they lost all control of the Gaza Strip.
  http://www.fride.org/publication/550/israel-and-gaza:-we're-waiting,-mr-obama

  Zij werkte mee/gaf steun aan een project van ‘Breaking the silence’
  http://philosemitismeblog.blogspot.nl/2011/11/simone-susskind-collabore-2-evenements.html
  Breaking the Silence (Shovrim Shtika)
  http://www.ngo-monitor.org/article/breaking_the_silence_shovirm_shtika_

  Over Leila Shahid:
  Leila Shahid wordt benoemd als de eerste ambassadrice voor ‘Palestina’ in België
  https://brabosh.com/2012/11/30/pqpct-ldh/

  Die twee zitten dus in één nest.

  Like

 3. Walter F. zegt:

  Met begrip voor de reactie van de redactie zou ik het volgende willen zeggen. Men wil kost wat kost de Europese Unie door onze keel rammen. Allerhande regeltjes en wetten worden dagelijks boven onze hoofden gestemd en doorgedrukt. De reactie van Lucky9 had zoals hij zelf zegt anders geweest indien de reactie van Pennings na de verkiezingen gekomen was. Dit op zich had vermeden kunnen worden indien de verkiezingen voor de EU overal op de zelfde dag zouden gehouden worden. Dat EU dictators daar al eerst werk van maken. Zo kan de uitslag in andere EU landen niet beïnvloed worden, wat nu wel het geval is De uitslag van de PVV van Wilders zal hoe dan ook een weerslag hebben op het stemgedrag in Vlaanderen. De geloofsovertuiging van de betrokkenen vermelden was dan misschien geen goed idee, maar ik denk dat het in deze was om een volledig beeld te scheppen voor wie niet met Vlaamse politiek bekend is. Mijn inziens is Luky9 zeker geen antisemiet, en het is inderdaad zo dat onder de Joodse bevolking een groot deel Vlaams Belang kiezers zit. Wij delen immers de zelfde “vijand”, de islam.

  Like

 4. Maurice zegt:

  Ben het lang niet altijd met het geblaf van Lucky9 eens maar hier heeft hij wel een punt. Altijd goed om mensen op hun daden te beoordelen ongeacht of ze jood of moslim zijn. En het feit dat Gantman niet deugd is ook de Belgische rechter reeds bevestigd.

  Like

 5. U gaat wel heel snel door de bocht als u Lucky9 van antisemitisme beschuldigt en hem een permaban bezorgt. Antisemiet is hij zeker niet. Nu lijkt het er op dat het woord Jood of Joods niet meer mag worden neergeschreven zelfs al is dat een feit en relevant zoals ook het woord moslim of nazist wel relevant kunnen zijn. In dit geval is het zo dat Dhr Gantman een voor verduistering gestrafte, naar NV-A overgelopen VLD-er is, die er oportunistisch als hij is daar wat graan poogt mee te pikken. (en pikken heeft nog een betekenis). De NV-A hoopte daarmee invloed te verwerven in het Joodse milieu omdat Gantman nu eenmaal een Jood is, één met goede connecties daar trouwens. Hij heeft dat aangewend om zich daar en bij de NV-A op te werpen als leider en spreekbuis der Joden, en om dan gelijk het hele Vlaams Belang weg te zetten als antisemitisch en nazistisch, tot grote vreugde van diegenen die er wel hoopten bij te varen. De opzet is eigenlijk niet eens gedeeltelijk gelukt want het gezamelijke Vlaams Nationale front heeft voorbije verkiezingen netto 4 zetels verloren tov de vorige toestand, en de NVA heeft een pyrrusoverwinning behaald, een die door al het hoerageroep door velen nog niet werd opgemerkt. U zult het als Nederlander misschien nog steeds niet helemaal begrijpen hoe de vork in België en Vlaanderen in de steel zit, ook al houdt u zich dagelijk met politiek bezig. Maar dat kunnen we u niet kwalijk nemen. Er zijn immer ook veel Vlamingen die er nog steeds niets van begrijpen, en mijn buitenlandse vrienden en relaties moet ik ook altijd briefen en verduidelijken. Ik mag hopen dat u niet door een van uw lezers (al dan niet Joods) gepord bent om deze permaban in te stellen, en dit ook deed in een vluchtige opwelling of misvestand. Het lijkt me niet kunnen, dat wanneer het iemand niet goed uitkomt, hij bij het gebruik van het woord Jood of Joods automatisch een voorrecht krijgt om censuur te eisen, of dat men bang is voor de Joodse en andere opinies en reacties, daardoor gebrandmerkt te raken als antisemiet. Ja, u zult wel weten hoe vaak het gebruikt en misbbruikt wordt om het debat, de opinie, de gedachten en de woorden, en ook de waarheid te smoren, de feiten te begraven en de de overwinning te eisen. Zoals het woord racist wordt gebruikt dus. Lucky9 mag dan wel niet in een stijl naar uw smaak geschreven hebben, en dat is uw recht, maar hem bannen was er over, en het verbaast me eerlijk gezegd van U. Ik hoop dat jullie het bijleggen, en dat hij ooit hier nog een comentaar zal willen schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s