CONTROLE DEMOCRATIE; TEKEN PETITIE

Screenshot_3

(Door: Blondemevrouw)

De robuuste meting van de zetelverdeling van GeenStijl (Hulde) laat zien dat de Partij voor de Vrijheid mogelijk op 4 zetels zal uitkomen. Ook CDA en D666 staan voorlopig op 4 zetels. Nu zijn de EU-verkiezingen sowieso frauduleus, maar er wordt tevens getwijfeld aan de stemmentellers. Zijn alle stemmen daadwerkelijk geteld? Zijn er stemmen onterecht ongeldig verklaard? Is er reden om te twijfelen? Lees wat deze toevallige stemmenteller heeft meegemaakt in 2010 en oordeel zelf. Een uitzondering of regel? Kunnen we het democratisch proces controleren? We kunnen het in ieder geval proberen. Een interessant experiment.

Een petitie massaal laten ondertekenen, lijkt een onmogelijke opgave. Daarom is het tot stand brengen van een referendum tevens nagenoeg onmogelijk. Maar met een meest positieve benadering, kunnen we met deze petitie, ter controle van democratie, wellicht tonen dat we wel degelijk in staat zijn verenigd iets te realiseren.

Deze petitie is een richtlijn om te kunnen bepalen hoeveel mensen PVV gestemd hebben op 22 mei 2014, aangezien er getwijfeld wordt aan de uitslag. Dus teken en deel deze petitie zoveel mogelijk. 

CONTROLE DEMOCRATIE; TEKEN HIER DE PETITIE

Bron:
www.dutchfreepress.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op CONTROLE DEMOCRATIE; TEKEN PETITIE

 1. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Er LIJKT fraude bij de verkiezingen te zijn gepleegd.
  Lees dit stuk en teken de petitie om de controle compleet te maken.

  Like

 2. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Er LIJKT fraude bij de verkiezingen te zijn gepleegd.
  Lees dit stuk en teken de petitie om de controle compleet te maken.
  Doe uw best om dit te delen.

  Like

 3. sam zegt:

  Ik ken het Nederlandse systeem niet, klinkt wel raar wat er daar gebeurd is.
  In België worden de stemmen minstens 2 maal geteld. De eerst maal door aangestelde tellers, de 2de maal, op een latere datum, door de overheid. Indien een verschil wordt vastgesteld wordt er PV van opgemaakt en doorgestuurd naar het gerecht

  Like

  • sam zegt:

   In België gebeurd het tellen niet waar de stemming heeft plaatsgehad. De stembussen worden opgehaald en verzameld in een centrale plaats en daar geteld. Net om bedrog te voorkomen trouwens.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Hiaten maak ik mijn leven[64] al mee, stof tot stof, welterusten.
  De 2 blanke delen van de ruige zeeman was een spannend boek, meerdere keren gelezen.
  Hiaten zitten ook in veel artikelen en comments op vele blogs.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Verbaasd me niks en natuurlijk heb ik de petitie getekend!

  Like

 6. De Molay zegt:

  Ik ben bang dat dit niet de bedoeling is van het spelen van het spel ‘democratie’.
  U heeft uw stem gegeven en behoort daarna uw muil te houden. Tenminste, zo zijn de spelregels.
  Nu gaan sommigen zelf regels bedenken.
  En dat gaat niet in goede aarde vallen bij de Elite.
  Geheid gaan zij ook zelf de regels aanpassen.

  -Een prettige voortzetting van deze theatervoorstelling.-

  Like

 7. Republikein zegt:

  Voor straks een goede nachtrust.
  Laat de islamp niet aan, kost geld.

  Like

 8. Rick zegt:

  OMG Ik kan dit totaal niet bevatten. Op basis van de, al dan niet vermeende, verkiezingsuitslagen staat een EUSSR dictatuur nog steviger in de rails.
  De dictatoriale controle en repressie zullen alleen maar verder geïntensiveerd worden. En aan de vooravond daarvan zou ik met Naam, Toenaam, Adres en Mailaccount een petitie gaan tekenen waarin ik verklaar PVV gestemd te hebben. Hoe stom kan je zijn!??
  Doet me denken aan die overijverige ambtenaren die eind jaren 30 besloten om ras en religie aan de gegevens der burgerlijke stand toe te voegen….:(

  Like

  • fleckie zegt:

   joodse mensen hoeven niet altijd als ‘religieus’betiteld te worden, en, die zich toendertijd NIET hebben gemeld als ‘Jood’ zijnde, zijn er hopenlijk ” goed doorgekomen’.

   Like

   • Driek zegt:

    @fleckie: In de vooroorlogse jaren waren in Nederland Joodse gemeenschappen waarvan velen stonden geregistreerd in het kerkregister en die betaalden kerkbelasting. Er zijn door al die registraties in Joodse clubs en verenigingen, en dat waren er heel wat, bar weinig Joden door de oorlog heen gekomen. Van de naar schatting 140.000 Joden die Nederland in mei 1940 telde, zijn er ongeveer 101.800 vermoord.

    Like

   • Republikein zegt:

    @Driek 12.38
    Uw stelling is niet juist, Kerkbelasting betaalden vele mensen, niet alleen Joden.
    Ik heb het nu wel over de belasting, uw andere bewering inzake de moorden wel juist.

    Like

  • Driek zegt:

   Rick zegt: De dictatoriale controle en repressie zullen alleen maar verder geïntensiveerd worden. En aan de vooravond daarvan zou ik met Naam, Toenaam, Adres en Mailaccount een petitie gaan tekenen waarin ik verklaar PVV gestemd te hebben. Hoe stom kan je zijn!??

   Ja, inderdaad meneer Rick, hoe stom kan je zijn, als we de verkiezingsuitslagen nu ook niet meer kunnen vertrouwen dan houdt het op, maar een petitie tekenen met al mijn persoonlijke gegevens gaat me toch te ver. We hebben de strijd verloren, en die vreselijke Alexander Pechtold had nooit de overwinning behaald als het klootjesvolk de moeite had genomen naar de stembus te gaan, maar ze bleven liever thuis, op de bank bij de TV. Nou – , dat zullen ze weten ook, wanneer straks op iedere straathoek een moskee verrijst, en ze vier keer per dag worden opgeroepen tot gebed. Die Nederlanders zijn te stom om te beseffen dat hun kinderen straks op school Koranles krijgen als verplicht leervak. Het is te gruwelijk om over na te denken. Het leven wordt straks – en het is slechts een kwestie van enkele jaren – een ware nachtmerrie, het zal alle schoonheid en bekoorlijkheid verliezen, want die verderfelijke Mohammedanen zullen steeds meer en meer eisen gaan stellen. Let maar op. Nu eisen de islamitische studenten aan de universiteit ineens grotere gebedsruimte want de ruimte is te klein en te vies. En dat gaat dag in – dag uit – maar door.
   Het Nederlandse volk kreeg op 22 mei de kans om zich van het Brusselse tuig te ontdoen, zich vrij te maken van al die regeltjes uit Brussel en de grenzen dicht te gooien voor islamitisch gepeupel uit achtergebleven gebieden. Maar ze hebben die kans voorbij laten gaan. Ik vind het reuze jammer voor Geert Wilders, het is een integer figuur, die z’n leven op het spel zet voor lieden die het helemaal niet waard zijn. Maar ik stem nooit meer. Ik weet het nu wel.

   Like

   • Driek zegt:

    Republikein zegt:
    24 mei 2014 om 20:49
    @Driek 12.38
    Uw stelling is niet juist, Kerkbelasting betaalden vele mensen, niet alleen Joden.
    Ik heb het nu wel over de belasting, uw andere bewering inzake de moorden wel juist.

    Ja, beste Republikein, maar ik heb het hier over Joodse burgers, niet over andere gezinden, iedereen die aangesloten is bij een geloofsgemeenschap betaalt kerkbelasting. U snapt niet precies wat ik bedoel.

    Like

  • BertG. zegt:

   Zo denk ik ook altijd over petities. Ik ga me zelf niet ergens opgeven als andere dat zo graag willen weten met alle risico van dien.
   Herinneren we ons nog wat een gemeente geflikt heeft met alle mensen die een klacht indienden tegen de bouw van een moskeet?. Alle privé gegevens werd op internet geplaatst.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Helemaal mee eens Rick, de burger staat nu reeds met zijn rug naar de muur, privacy is in mijn opinie alleen maar een woord. Men staat voor een bijna voldongen feit dat het overijverige ambtenaren apparaat springlevend is en de bevelen afwacht, waar een ieder die het niet op een of andere manier het niet eens is met het gevoerde beleid, vermalen wordt, gevangen gezet wordt, enfin waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind.

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Bedankt voor de mogelijkheid!
  Uiteraard heb ik getekend.

  Like

  • wyb1 zegt:

   Kunt u dat bewijzen? Of bent u lekker op de bank blijven zitten, of in de zon. Niemand kan bewijzen of ze geweest zijn en wie ze gestemd hebben. Wat de stupiditeit en onzin van dit gedoe bewijst. (Krijgen we dit nu ook na elke Ajax – Fijenoord)??

   Like

 10. Er zijn meerdere dubieuze zaken bij deze verkiezingen:
  1. Het verzenden van dubbele kiespassen
  2. Het strikte verbod van de EU om de stemmen bekend te maken
  3. Het Artikel (NOS) waarin staat dat Rutte de verkiezing heeft gewonnen
  4. Waarom D66 al feest vierde vóór de uitslag

  Like

 11. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Ik heb getekend en PVV gestemd.

  Like

 12. Joop Sigaar zegt:

  Stalin zei al , het maakt niet uit wie of wat men stemt maar WIE de stemmen telt ,en zo is het maar net .
  Pim is dood ,Theo is dood en sinds de 22e is mijn Nederland ook dood .

  Like

 13. johan zegt:

  Ik wil uit de eu heb alleen maar geld gekost en bannen verlies en veel te veel asielzoekers

  Like

 14. fleckie zegt:

  fraude (of ‘geniep) bij de verkiezingen was ook wel te verwachten,
  (opvallend was wel dat kereltje Pechtold arrogant ‘over kwam'(alsof hij hij ‘al zeker van zijn zaak’ was,door de (ottomaanse) Turkse?,en of andere genaturaliseerde groepen-,achterban?

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb uit volle overtuiging GETEKEND! In 2012 is er al GEFRAUDEERD geworden, bij de verkiezingen!

  Like

 16. Jan zegt:

  Shit happens

  Stempassen blijven hangen in de post
  WOENSDRECHT –

  Tientallen mensen uit onder meer de gemeenten Heerde en Woensdrecht hebben afgelopen weken hun stempassen niet per post ontvangen, zo meldden die gemeenten. Ze waren verstuurd, maar kwamen niet door de brievenbus.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22660784/__Stempassen_niet_bezorgd__.html

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Dit ontgaat me geheel, wat is het beoogde nut van deze petitie?

  Like

 18. BertG. zegt:

  Ik denk dat de reikwijdte van zo’n petitie veel te klein is.
  Hoeveel stemmers komen dit bij toeval nou tegen. Al staan er 50.000 namen op de lijst dan is het nog steeds niet volledig. Zelfs geen kleine indicatie. Meer een flauw vermoeden.
  Maar ik ben nou eenmaal altijd eigenwijs met zo iets. Ik teken dan ook niet want ik weet wat ik gestemd heb. Het idee is leuk verder maar niet betrouwbaar.

  Like

 19. Willem de Hollander zegt:

  Geert mag zij simphatisanten wel op een sarcastische manier bedanken, in naam zijn ze allemaal PVV ers maar om met hun luie reet voor een half uurtje van de bank te komen om een hokje rood te maken, ho maar. Zo hebben ze de personen welke wel hebben gestemd te kakke gezet, en land verraders de kans van hun leven gegeven. Pechthold de grootste met slechts 850.000 stemmen.
  Geert had meer de nadruk moeten leggen op die mensen welke eigenlijk niet op de PVV willen stemmen maar wel tegen Europa, dus van deze stemmers zg. Gelegenheidsstemmers moeten maken. Geert neem een andere spindokter, bij verkiezingen weegt een ons commedie meer dan een kilo verstand.

  Like

  • Jan zegt:

   Wilders had moeten zorgen dat zijn website een bron van informatie is. Van de site van de EU wordt je niets wijzer en wat bekonkeld wordt al helemaal niet. De info van de PVV naar zijn aanhang is wel droevig, moet ik eggen, want tegen Europa zegt verder niets. Men wil zwart op wit hebben, in cijfers en bedragen dat men meer in de portemonnee houdt, dat men op vakantie kan gaan naar Cancun ipv IJmuiden-strand. Maar ja, dan moet men veel lezen en hard werken en daaraan hadden de opstappers zoals Stassen binnen de PVV duidelijk een broertje aan dood.

   Like

 20. paulzwueste zegt:

  Hoe meer controle hoe beter! Ik heb getekend.

  Like

 21. schnoebel zegt:

  Heb getekend met naam en toenaam. Ik schaam me niet dat ik PVV heb gestemd, integendeel. Iedereen mag het weten.

  Like

 22. schwartz zegt:

  PVV GESTEMD. Twee maal

  Like

 23. Republikein zegt:

  2x gestemd voor Israel, Nederland bestaat niet meer.

  Like

 24. Republikein zegt:

  @Driek 24 mei 2014 om 22:10
  U heeft gelijk.
  Ik had het over het hoofd gezien, nogmaals dank voor uw bericht!

  Like

 25. Dennis bakker zegt:

  Natellen die stemmen want klopt geen klote van.
  Uitslagen waten en zijn al lang van tevoren bekend.
  Hier zorgen ze er wel voor dat de PVV aan de macht komt.
  Kom op word wakker met zijn alle

  Like

 26. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik lees net in de Telegraaf dat Marine laaiend is:er zijn in heel veel stembureaus geen stembiljetten van F.N.!Op klachten wordt niet gereageerd!!!!Vanaf nu:oorlog!We pikken het toch niet meer,al die fraude????Kom op Wilders,laat wat van je horen en ga achter je kiezers staan!

  Like

 27. patricia zegt:

  Ik heb hier gestemd op de pvv 2 x en is wel erg toevallig dat ze niet hebben gewonnen

  Like

 28. Republikein zegt:

  Zat net naar Canvas te kijken.

  Hoe kan je een nederlaag uitleggen als een overwinning.
  Het kan, ongelogen, ze zijn er fier op.

  Like

 29. R zegt:

  PVV gestemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s