FOTOSHOPPERS

Screenshot_10

Screenshot_9

Door:
Monalisa
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

53 reacties op FOTOSHOPPERS

 1. Cathja zegt:

  HELAAS IS DIT GISTEREN WAARHEID GEWORDEN!

  Like

 2. Jade zegt:

  35% opkomst en 5 zetels voor D66…
  Mijn god, wat een drama.

  Like

 3. roger catrysse zegt:

  Het Nederlandse volk die niet gingen stemmen op Geert Wilders is een klootjesvolk en door hun houding zullen er niet minder maar meer Marokkanen komen

  Like

  • Driek zegt:

   @roger catrysse, het Nederlandse volk is niet alleen een klootjesvolk maar ook nog een keer een verschrikkelijk dom achterlijk en oppervlakkig volk dat alleen maar klaagt over de EU en over de buitenlanders, en als ze dan de gelegenheid krijgen er iets aan te doen blijven ze thuis, of stemmen D66. Ik hoop dat het een klerezooi wordt, want dan hebben ze weer iets om over te klagen. Wat een volk, ik schaam me Nederlander te zijn. Voorlopig heb ik het helemaal gehad met de politiek en stemmen doe ik nooit meer. En dat handjevol kritische mensen dat deze site leest zet toch ook geen zoden aan de dijk. En van die meneer Pennings heb ik helemaal me buik vol.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 10.54. uur. Kan U volledig begrijpen, Driek!

    Like

   • BertG. zegt:

    Voor mij was dit ook de allerlaatste keer dat ik ooit gestemd heb.
    Wat gisteren niet lukte gaat ook nooit meer opnieuw gebeuren ook verder. Dat was 1x
    Ik heb van alle laffe en domme NL’ers me buik van vol. Ze zoeken het maar uit verder.
    En de eerste de beste die bij mij begint te klagen hierover, die gaat wat meemaken.

    Like

   • Banderes zegt:

    Tja Driek, zo blijkt het helaas te zijn. Een ware ontgoocheling. In het kader van de “GeenStijl” stemmentellerij was ik gisteravond enkele uren in ons lokale stemburo.
    Van de daar uitgebrachte 897 stemmen bleken er slechts 116 voor de PVV en maar liefst 173 voor D66. Op de partij die de favoriete keuze van Martien Pennings was
    werden daar welgeteld één hele stem uitgebracht. Met hertellen waren ze vlot klaar !
    Toen ik de melding van Martien gisteren las, kreeg ik al een naar gevoel. Dat heb ik nu trouwens nog steeds.

    Like

 4. ezra70 zegt:

  Kan je zien dat Nederland vol toekomstige NSB’ers zit!!!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Hoelang zal het nog duren voordat het vrije woord volledig opgeheven wordt en een site als deze en andere verboden wordt. Ze zijn er anders druk mee bezig.
  1 van de allerergste dictatuur gaan we meemaken zonder dat mensen het blijkbaar beseffen of te stom zijn om dat te zien. Met een burgeroorlog/3deWO als gevolg.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Die man die laatst door de media voor de camera gedwongen werd en vervolgens uitgelokt, is nu aangeklaagd voor discriminatie.
  http://fubarbaar.wordpress.com/2014/05/23/anti-autochtoon-geweld-in-duindorp/

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Ik wil niet te “hatelijk” zijn. Maar volgens mij is NL al verkwanseld. Als ik zo her en der kan lezen van reageerders hier dat als je in NL negatieve opmerkingen maakt over slecht gedrag van de “Nieuwkomers”, je ZELFS door autochtone NL-ers hierop wordt aangevallen. Voor ons hier TOTAAL onbegrijpelijk. Hoe noordelijker je komt in Eu, des-te-minder “nationaal-gevoel” lijken de bewoners te hebben. Wat die Janmaat 10-tallen jaren geleden zei: ” eigen volk eerst “, ik kan er niets verkeerds in zien. Waar ook ter wereld je komt, geldt dit motto in meer-of-mindere mate. Behalve dan in Eu ( hoe noordelijker, hoe minder .. )
  Hier een “quote”-reactie van een andere “buitenpandige” [ zo worden wij genoemd ], NL-er.:::

  Ook ik woon in het buitenland en kijk met enig leedvermaak naar dat domme en gevaarlijke gespartel in Nederland.

  Tientallen jaren lang gaf Nederland zichzelf omwille van de olie en het linkse stemvee weg met een slap handje aan de politieke Islam.

  Toen onze welvarende gulden ook nog eens werd stukgesmeten tegen een schandalig lage koers, vonden mijn vrouw en ik het welletjes en hebben we Nederland de deur uitgedaan.

  Nooit zullen we er meer terugkomen, zeker niet als we zien dat het land helemaal niets heeft willen leren. Het blijft verder VERKLEUREN en zijn identiteit verliezen, om maar niet te spreken van de armoedjeslanden die Nederland helpen leegzuigen en de arbeidmarkt komen verpesten.

  Slaap zacht, Nederland.

  /////////////
  Met het leed-vermaak ben ik ,t niet eens, maar dat verliezen van IDENTITEIT des te meer.

  Like

 8. Joop Sigaar zegt:

  Wat een volk ! niks meer om trots op te zijn !
  Het resultaat van deze stemming is , Ondergang !!
  Allerlei redenen , fouten , de media , smerige spelletjes , demoniseren etc etc .
  Dat de Nederlander dit heeft laten gebeuren , over enkele jaren mogen ze een paar x per dag knielen en worden ze onthoofd door de “vreedzame ” ideologie , ik voel me sinds vandaag een politiek weeskind .
  Weg uit NL lijkt me echt het beste .

  Vaarwel NL, Vaarwel !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De niet stemmers hebben politici een vrijbrief gegeven om Nederland te verkwanselen. In de kern precies zoals het is, Monalisa! Het ergste is, dat ook WIJ TEGENSTANDERS der EUSSR, daar de wrange vruchten van moeten plukken. Nederlanders, in het algemeen, zijn dus slappe zakken geworden. En dan bedoel ik uitdrukkelijk niet de reageerders op deze site. Ik kan wel janken!

  Like

  • BertG. zegt:

   Tom, dat zijn geen slappe zakken geworden ineens.
   Dat is altijd al zo geweest. Maar de meeste schamen zich er niet eens meer voor.
   Ze lijken er zelfs nog trots op te zijn ook. Ik zal het wel nooit begrijpen, denk ik.

   Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  En dan te bedenken, dat ik me afvroeg of ik er wel hard genoeg aan getrokken had, door NIET bij mijun oudste om een tweede volmachtstem te gaan bedelen; dat had ik eigenlijk moeten proberen, vond ik.
  Maar ik besef nu, dat ik heb gedaan, wat ik kon.
  NIET gaan stemmen, dàn schiet je pas tekort!
  (Of op de valreep slappe knieën ontwikkelen en op een ander stemmen, natuurlijk; dat komt op hetzelfde neer, als je pretendeert, uit de EU te willen.)

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  De LAAGSTE opkomst in de geschiedenis! De grootste blamage voor de stervende Europese democratie, zelfs tijdens de bezetting waren er in Nederland méér mensen te vinden die wilden gaan stemmen dan nu op 22 mei 2014!

  Like

 12. ezra70 zegt:

  Vaarwel mijn dierbaar Nederland, mijn Nederland vaarwel…..

  Like

 13. Rick zegt:

  Even bij een “buurman” geleend en een waarheid als een koe:
  http://www.geennieuws.com/2014/05/nederland-krijgt-wat-het-verdient/
  En zo is het dus maar net 😦

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Ik ken een paar D66’s.
  Zo af en toe hebben we het wel een over.
  Overvol land, veel extra mensen aan de dis, toren hoge belastingen, afdracht aan Brussel miljarden meer dan de ontvangsten em. geen baas meer in eigen huis.
  Mijn inbreng in het gesprek, zie hierboven, wordt totaal zonder emotie afgedaan met; Och het zal wel niet zo’n vaart lopen.
  Moedeloos word je ervan.

  Ontzettend jammer dat de PVV geen klapper naar boven heeft gemaakt, maar ja dat heb je met zo’n klootjesvolk. Ik heb te doen met Geert Wilders en zijn mensen.
  Hoe lang kan hij al niet zonder bewaking op straat gaan.
  Enfin volksverlakkers zijn er altijd al geweest en dat zal niet veranderen.

  Gisteren nog gelezen hoe dezelfde soorten politici joodse mensen uit de vernietigingskampen zonder hulp weer hebben laten wonen in Nederland maar ze werden wel aangeslagen voor achterstallige erfpachtschuld over de oorlogsjaren.
  Ik schaam me soms dood om Nederlander te zijn.

  Like

 15. Tempelier. zegt:

  Gisteren naar die demonstratie in Budel geweest. De mensen zijn lam, moe en durven niet. Zeer kleine opkomst. Wel relatief veel politie. Kijk dat is nou politiek wij handelen eerst en dan lichte we de burgers in. De ideale manier om protest ten gronden te richten. Maar goed de Unie nekt zichzelf nog wel, duurt nu alleen wat langer. Dus beste mensen op dit blog niet je oren laten hangen.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Ik sluit mij bij bovenstaande reacties aan, met nog een hot item. De Engelsen zijn ook een noordelijk volk, koel dus volgens een eerdere reactie van ezra70, 23 Mei 11 uur 11. En het zou me in deze niets verbazen dat, als a.s Zondag de totale verkiezingsuitslag bekend word, ook de Engelsen ineens pro Europa schijnen te zijn. SCHIJNEN te zijn. In eigen land is het al bijna een uitgemaakte zaak dat de Engelsen uit de E.U. willen, maar tijdens de E.U. verkiezingen zou zomaar eens het tegenovergestelde kunnen blijken. Fraude door de E.U. dictator met de verkiezingsuitslagen zou dan een voldongen feit zijn. Zondag is de dag van de waarheid, en ik raad iedereen aan om eens tussen de regeltjes van dit valse E.U. spel te gaan lezen !

  Like

  • fleckie zegt:

   als het ‘eigen volk’ niet wil gaan stemmen, de ‘genaturaliseerde’ inkomenlingen, doen Dat wel, vandaar een bepaalde meerderheid v.zetels in een PRO -EURO-partij, (daar hebben ze immers baat bij?) (OOK misschien bij mevr.M.le Pen, want, hoeveelheid ARABIEREN
   wonen er al niet in Frankrijk?)

   Like

 17. Henk.V zegt:

  Wie zich zeer heeft ingezet om het Nederlandse volk redelijke en gezonde gedachten voor te houden, opdat er in de verkiezingen goede keuzes konden worden gemaakt, kan niet anders dan enorm teleurgesteld zijn na de absurde verkiezingsuitslag van gisteren.

  Ik kan niet anders dan vaststellen dan dat de stemmingmakerij en verleugening rond de persoon van Wilders succes heeft gehad.
  En tegen de critici van Wilders die hier af en toe hun mond roerden zeg ik dit:
  Een man die het -voor de verkondiging van een boodschap van essentieel belang voor Nederland- er voor over heeft dat hij jaren lang als een gevangene leeft, moet men waardering respect hebben en men moet deze politicus niet afschieten ,omdat er in de gelederen van partijen met wie hij samenwerkt lieden zitten die niet deugen. Wilders zelf deugt namelijk wel..

  Hij neemt de gedachten niet over van degenen die weggezuiverd zouden moeten worden vanwege foutieve ideeën,Dat is de taak van de partijen die hen nog in gelederen hebben.
  Ik stel dat de zeggingskracht van Wilders is ernstig ondermijnd door opelijk geuite kritiek van degenen die zonder enige aarzeling onder alle omstandigheden zijn medestanders hadden moeten zijn, OMDAT ER ZOVEEL OP HET SPEL STOND!

  De interne verdeeldheid onder mensen die eigenlijk dezelfde mening hadden, heeft tot een versplintering van politieke krachten geleid die fataal heeft uitgepakt voor de krachtige ontwikkeling van de enige politieke lijn die Nederland uit de impasse had kunnen halen.

  Wanneer zogenaamde morele verantwaardiging en afkeer tot electorale vesnippering leiden dan is er iets grondig mis met de manier waarop men denkt. In het belang van de samenleving MOET men voor alles namelijk in glasheldere,grote verbanden blijven denken. Zie in vedesnaam in logische verbanden!
  Bijt je je vast in één aspect, dan ben je – met al je gelijk- ernstig op weg een sectariër te worden, ongeacht de mate vajn intellligentie die je meent in pacht te hebben.

  Dit alles klinkt niet vriendelijk, maar ik ben dan ook zelden zo gefrustreerd geweest als juist nu. UITGEREKEND NU, terwijl wij samen met elkaar een keer in het lot van Nederland hadden moeten brengen.

  Misschien is de verwarring rond Wilders een van de redenen geweest dat de veronderstelde PVV-ers gewoon niet de moeite wilden nemen om hun stem uit te brengen.

  Nu blaast D’66 de trompet en geef ze eens ongelijk.En geloof mij: het geluid van die trompet bevordert het welzijn van Nederland niet.

  Ik idealiseer Geert helemaal niet.Ik zie zijn sterke en zwakke kanten, maar één ding is duidelijk: buiten de PVV bestond geen reële kracht tegen het verderf dat nu op ons afkomt.

  Ik moet mij gaan beraden op wat ik verder ga doen..
  Ik schreef namelijk steeds met een bepaald doel. Dat is nu weggevallen.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik stel dat de zeggingskracht van Wilders ernstig is ondermijnd….

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Henk V: 12.28. uur. Mee eens, Henk. Ook ik weet niet meer wat we nog kunnen doen, om onze ZOMBIE bevolking wakker te maken. Moedeloos ben ik ervan.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weggevallen?Nee, Henk: Wilders is er nog steeds!
   Hij heeft zijn zwakheden, maar hij is het enige, dat we hebben.
   Beraad je, zoals je van plan bent; dat recht kan niemand je betwisten.
   MAAR NEEM DE JUISTE BESLISSING!
   Zelf hoef ik er niet over na te denken: Ik geef het niet op. NOOIT!

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ach, dank je, beste Theresa, permanent opgeven staat niet in mijn woordenboek en goede overtuigingen die ik mij heb eigengemaaktzijn er bij mij niet meer uit het hoofd te slaan.
    Ik bezin mij alleen op de meest effectieve manier om voort te gaan in mijn verzet.
    Er zit trouwens iets mis met deze uitslag.
    Wanneer wij net zo’n soort verrassende verkiezingsuitslag zien in Engeland, dan weet ik dat mijn vermoeden klopt.
    De Britten willen namelijk absoluut geen inmenging van buiten af in Engelse zaken…. .

    Like

 18. KeesvanD zegt:

  Democratie. Soms is het moeilijk om je daar bij neer te leggen. En vooral om de strijd opnieuw aan te gaan. Toch zal het moeten. Voor de PVV en Geert Wilders in het bijzonder zal het nog veel moeilijker zijn.

  Like

 19. tjonge zegt:

  vanhetgoor zegt:
  23 mei 2014 om 11:06 uur

  “zelfs tijdens de bezetting waren er in Nederland méér mensen te vinden die wilden gaan stemmen dan nu op 22 mei 2014”

  das een ironische vanhetgoor ! alsof we nu niet bezet zijn !!!!!!

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Een drama heeft zich in Nederland voltrokken dankzij circa 11 miljoen ‘Nederlanders’ die te belazerd waren om te gaan stemmen, ook mede door lieden die gelokt door het grote Europese geld zonodig een anti Europa partij moesten oprichten en de onophoudelijke linkse en zogenaamde gutmenschen hetze tegen de PVV heeft geleid tot een verlies van zetels inplaats van een winst.
  Het is onvoorstelbaar dat deze mensen zo stom,verblind of misleid zijn dat onze vrijheid opofferen aan de Europese dictatuur en aan een niet aflatende stroom van zogenaamde islamitische vluchtenlingen geholpen door die zelfde dictatuur.
  Doordoor zullen wij als volk alles verliezen, vrijheid, onze eigen indentiteit, onze sociale voorzieningen, onze pensioenen, onze gebruiken (kijk oa.naar de hetze tegen Zwarte Piet, 1 van de vele zaken die spelen).
  Nog een paar jaar en we hebben in eigen land niets meer te vertellen, de vreemde instroom en de EU zal de dienst uitmaken.
  En de Islam zal ons overheersen en uiteindelijk onze kinderen en kleinkinderen knechten of vermoorden.
  Niet stemmers, linksen, zgn. chirstenen, liberalen, gutmenschen en ander tuig, U wordt bedankt !!!
  Jullie zijn een minderwaardig stel Landverraders !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 13.04. uur. Precies zo zal het gaan beste koddebeier. En de gore klootzak PEGGOLD komt ondertussen klaar op de verkiezingsuitslag!

   Like

   • koddebeier zegt:

    @Tom Hendrix:14.05 uur. Hij mag van mij best klaar komen Tom, als hij er maar in blijft, de rat !!

    Like

  • Henk.V zegt:

   Ik voel met u mee, koddebeier 🙂
   Maar ook zult niet bij de pakken blijven neerzitten en weer helemaal bij de les zijn en dan gaan wij er weer tegenaan..

   Like

 21. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik ben ook bang dat er op grote schaal gefraudeerd wordt;het kan toch niet zo zijn dat het gros van de Pvv-stemmers niet is gaan stemmen?Normaliter is de achterban zo trouw als een hond.Ik begrijp, er geen barst meer van!

  Like

  • BertG. zegt:

   Het gaat er ook niet om wat je stemt maar wie de stemmen telt.
   Dat is toch al jaren zo. GeenStijl heeft maar een aantal controleurs kunnen regelen maar NL is natuurlijk iets te groot om overal controle uit te oefenen.

   Like

  • fleckie zegt:

   neen, mevrouw Yvonne, men vergeet het telkens,;de liefde;’ voor o.a.Turkse ?achterban van Pechtold te vermelden,, het hoeft misschien helemaal niet aan de te weinige opkomst v.d.PVV stemmers te liggen.

   Like

 22. Jan zegt:

  Het verdrag van Lissabon werd door 62% van de Nederlanders verworpen. De PVV zou nu 12,7% van de stemmen hebben gekregen, volgens Elsevier. De opkomst voor de EU was krap 39%. Dit houdt in dat de EU-kankeraars simpelweg te lam en te lui zijn om te stemmen, het niets interesseert, maar straks wel weer een grote BEK hebben.

  Wil men een betere afspiegeling hebben zal de opkomstplicht weer moeten worden ingevoerd, maar ik vrees dat de roden hieraan niet willen. Die zijn machts- en geldgeil.

  * Wie een dubbele nationaliteit heeft is spekkoper tijdens de Europese verkiezingen van 22 tot 25 mei. Die mocht namelijk twee keer naar de stembus.

  Like

 23. ezra70 zegt:

  De tweede wereldoorlog is nooit afgelopen. De vrede is nooit getekend.
  De hele EU is onwettig.
  Mensen lees eens op de volgende site: http://herstelderepubliek.wordpress.com/author/herstelderepubliek/
  Hier lees je zulke waarheden. Goed onderbouwd met verwijzingen naar documenten.
  Ik denk altijd maar zo: hetgeen je nu niet snapt of mee eens bent kan je later beter begrijpen als je alles doorziet.
  Ik ben ook erg teleurgesteld maar dat is negatief. Ze snel als mogelijk weer kop op en doorgaan waarmee we op weg waren. Je wordt dan vanzelf weer op het goede been gezet. Heb ervaring…
  De volgende site van de dr. Rath foundation is ook een aanrader. Lees maar eens wat de overlevenden van Auschwitz doen. Die zijn gesterkt door hetgeen ze meegemaakt hebben.
  http://www4nl.dr-rath-foundation.org/extras/auschwitz/levensboodschap/grondwet.html

  Like

 24. Monalisa zegt:

  Dank voor allen die hier op mijn fotoshopper zo veel commentaren heeft gegeven al vast bedankt mensen, helaas we wisten dat dit ging gebeuren,maar ja dan kom ik dat heet rancune begrijp me niet verkeerd!, lekker elkjaar de huren om hoog, elkjaar de lasten stijgen, elk jaar de huizen laten zakken, straks nog meer zorg betalen, straks nog meer illegalen 2000 per week, straks nog meer belasting betalen voor Brussel, en ook meer afdragen aan Brussel, en zo kan ik nog wel even door gaan IK GUN HET ZE. dus straks niet zeiken al het fout gaat.

  Like

 25. nn zegt:

  Compleet ontgoocheld was ik gisterenavond. Toevallig opende ik een tijdschrift dat al een maand ongeopend lag te wachten. Zonder verder nog iets gelezen te hebben viel mijn oog op het volgende: ‘…de zielen gaan verloren door de moedeloosheid. Wij zouden hen dus nooit teveel kunnen beschermen tegen dit gevaar, wij zouden nooit teveel kunnen herhalen dat dit een list is van Satan, God heeft nooit iemand ontmoedigd ….desillusie en moedeloosheid zijn tekenen van de Boze.’ Het hielp mij echt, ik hoop dat dat voor de lezers hier ook kan gelden!
  Opnieuw schouders eronder! Laat dat onze reaktie zijn!

  Like

 26. Jade zegt:

  Laten we a.u.b. toch nog even zondag afwachten…
  Als ik het goed uitreken hebben circa 4,5 miljoen mensen gestemd.
  Geenstijl heeft de uitslag berekend aan de hand van circa 665.000
  stemmen. Wie weet verandert er dus nog iets.
  Circa 8,5 miljoen mensen heeft helaas niet gestemd.
  Maar hoeveel daarvan zijn bewust niet-stemmers zoals Peter Vlemmix???

  Like

 27. Lucky9 zegt:

  Ik zou toch maar even wachten tot de echte uitslag bekend is. Manipulatie is niet uitgesloten of ondenkbaar. Maar als de exit-polls toch zouden bevestigd worden verwondert me dit niet. Gehersenspoelde D66-zombies en links gespuis aan het financieel infuus is nu eenmaal onderdaniger stemvee dan idealisten.

  Ik heb begrip voor de spontane reactie van teleurstelling. Maar niet meer gaan stemmen is vanzelfsprekend geen optie maar een daad van laffe onderwerping.

  Velen lijken hier niet te beseffen hoe ernstig het probleem van een door politieke correctheid aangetaste maatschappij wel is. Als hier blijkt dat zelfs een Martien Pennings lijdt aan het syndroom van politieke correctheid, hoe erg moet het dan niet gesteld zijn met de modaal gehersenspoelde Nederlander?

  Cognitieve dissonantie is een raar fenomeen. Het is onze morele plicht om te volharden in de strijd voor de vrijheid en te blijven informeren over de politiek correcte vervalsing van het maatschappelijk debat door de staatstelevisie, de gemuilkorfde media en de regimepers.

  Het is van groot belang dat U dit goed begrijpt. Zie bvb.: http://nageltjes.be/wp/?p=11851 Politieke correctheid is de wereld op zijn kop.

  Like

 28. tjonge zegt:

  geenstijl is niet echt pvv gezind !

  wie zegt dat alle stemmentellers van geenstijl pvv gezind zijn ? op de site van geenstijl zijn vele anti pvvers, dus de kans dat zulke stemmentellers met de uitslagen hebben lopen rotzooien ten nadele van de pvv is niet ondenkbaar.

  dat gezegd hebbende, de uitslag vind ik nog niet verkeerd van de pvv na maanden van bashen en demoniseren door de voltallige msm/p.o.

  en na maanden lang het pro-eu geluid van de msm/p.o.

  daar komen de sukkelaars nog bij die overgestapt zijn naar artikel 50, tel die ex-pvv stemmen erbij, dan zie ik een gunstige uitslag voor de pvv.

  laat u niet murw beuken door die zogenaamde nederlaag van de pvv !

  Like

  • Rick zegt:

   En er bestaat natuurlijk altijd nog de mogelijkheid dat er “Fakers” tussen hebben gezeten. Lieden die moedwillig de boel gesaboteerd hebben met het doorgeven van foutieve uitslagen. ( hoop doet leven)…

   Like

 29. lucky bee zegt:

  Nu worden wij in een rap tempo geislamiceerd.Adieu democratie!!!!

  Like

 30. Monalisa zegt:

  Hallo we gaan over op de orde van de dag LEZEN wat hier staat.
  Dit kunnen ze meteen in nederland ook in voeren.

  Duitsland verlaagt deels pensioenleeftijd

  BERLIJN –
  De Duitse Bondsdag heeft vrijdag met grote meerderheid een pakket pensioenmaatregelen goedgekeurd waarvan ongeveer 10 miljoen Duitsers financieel gaan profiteren. De maatregelen houden onder meer in dat veel pensioenen worden verhoogd en dat mensen op hun 63e met pensioen kunnen, mits ze dan 45 jaar hebben gewerkt.

  Vooral die laatste maatregel stuit op kritiek van economen die denken dat dit slecht is omdat ook de Duitsers steeds ouder worden en er dus langer moet worden uitgekeerd. Verder kijken sommige andere EU-lidstaten er met argusogen naar omdat daar pensioenleeftijden moeten worden verhoogd, mede onder druk van Duitsland.
  Alleen al dit jaar kost het pensioenpakket, de duurste maatregel van de nieuwe ‘grote coalitie’ onder bondskanselier Angela Merkel, de Duitse schatkist zo’n 900 miljoen euro. Dat loopt op tot 3,1 miljard in 2030.

  Like

 31. Theo van Ewald zegt:

  “Wer leben will, der kämpfe also, und wer nicht streiten will in dieser Welt des ewigen Ringens, verdient das Leben nicht.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s