Nobele linksen in Freiburg lijden onder de buitenlandercriminaliteit

Screenshot_14

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt een zeker leedvermaak niet verbergen als je kijkt naar de nood van de Freiburger linkse en groene amusementszuchtigen met het oog op de snel toenemende geweldscriminaliteit:

Burgerpatrouille “Im Grün”: Politie intervenieert – Burgerforums distantiëren zich.

Een serie overvallen in de wijk “Im Grün” heeft de uitsmijter Daniel Mattuscheck van de discotheek Crash in Freiburg actief doen worden. hij wilde zich met enkele buurtbewoners, gastronomen en collega uitsmijters vrijdagavond laten zien op straat. Het doel: de veiligheid van nachtbrakers te garanderen en mogelijke daders af te schrikken.

Maar de nachtelijke patrouille gaat niet door. De initiatiefnemers hebben donderdag hun voorstel teruggetrokken – op aandringen van de politie. “Een burgerwacht past niet bij Freiburg”, verklaarde de politiecommissaris van Freiburg, Bernhard Rotzinger. Ook buurtbewoners van de wijk hadden zich gedistantieerd van de actie: “Niemand wil hier een burgerwacht hebben”, aldus Ulrich Armbruster van het burgerforum Sedanquartier/Im Grün.

Er klinkt geen tevredenheid door in het artikel. In plaats daarvan herhaalt men zonder veel overtuiging de uitspraak van de politie van Freiburg, die benadrukt de situatie onder controle te hebben. En ondertussen neemt het aantal geweldsdelicten monter toe. De daders zijn “Afrikaanse vluchtelingen” – dus de beschermelingen van de linkse Turk Hakan Tas uit Berlijn:

Men was het er eveneens over eens dat in de publieke ruimte taken van de politie uitgevoerd moeten worden door politieagenten. “We hebben de situatie onder controle”, verklaarde politiecommissaris Rotzinger tegenover de Badische Zeitung m.b.t. het probleem van de serie misdaden rondom een groep onbegeleide minderjarige vluchtelingen uit het Noord-Afrikaanse gebied. Op dit moment onderzoekt de politie 215 zaken tegen 37 verdachten. Verleden week waren het nog 32 verdachten en 197 delicten.

Enkele van deze vluchtelingen hebben ook voor de discotheek in de Schnewlinstraße in de buurt van het hoofdstation de uitsmijter met een hamer aangevallen. Bovendien werden discotheekbezoekers op weg naar huis bestolen.

Indymedia

Dit klinkt uitgesproken rechts-populistisch. We moesten tweemaal controleren of we inderdaad bij Indymedia en niet bij bijvoorbeeld Altermedia of een andere rechts-extremistische website waren terechtgekomen.

Screenshot_13

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nobele linksen in Freiburg lijden onder de buitenlandercriminaliteit

 1. Joop Sigaar zegt:

  Het zal nog veel erger worden ,dit is nog niets !
  En daar heeft dat volk voor gekozen maar WIJ DUS OOK .
  Niks meer aan doen , laten ze het zelf maar voelen , oorlog, en weer opnieuw beginnen .

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dit is NU een van de ZEGENINGEN van de MULTICULTI WAANZIN, opgedrongen door de RODE EUSSR. Bedankt, eeuwige stomme stemmers, door in Nederland voor de EUROFIELEN te stemmen, maar NIET ECHT!

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Ocharme ! Arme slachtoffers, toch ! Mijn hart bloedt dood van empathie voor die armzalige klootzakken…

  Mooi niet dus…

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Gerechtigheid boontje komt om zijn loontje.

  Like

  • Breget zegt:

   Zouden onze agentjes en de eurofielen werkelijk denken dat zij worden overgeslagen ,vanaf nu word het betaaldag voor die landen met de grootste aantal stomme ,dove en blinde mede burgers die weigerde te stemmen op de enige partij die dit probeerde te voorkomen .

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Kijk maar naar het Zuiden van Nederland in Katholiek Nederland ook daar is de criminaliteit sterk toegenomen.

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Mooi. Er kunnen niet genoeg linksen kapot gemaakt worden door hun huisdiertjes.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik ben het zooooo met bovenstaande reacties eens;het wordt tijd dat de gutmenschen eens veelvuldig de dupe worden van al die hatende uitvreters!Kijken of ze ze dan blijven omarmen en door dik en dun steunen!

  Like

 8. Jan zegt:

  Ook in Goes wordt geleden

  Een 61-jarige man uit Roermond met zijn voet in het gips is vrijdag in Goes slachtoffer geworden van een poging tot straatroof. Op het Stationsplein werd hij belaagd door twee JONGEMANNEN op een SCOOTER die een boodschappentas uit zijn hand probeerden te trekken.
  De man liet zijn tas niet los, maar werd wel omver getrokken en viel met zijn buik op straat. De daders gingen ervandoor. Het slachtoffer belde zelf een ambulance. In het ziekenhuis bleek dat zijn stoma kapot was. Hij had verder diverse pijnklachten, aldus de politie.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22661140/__Man_met_gipsvoet_beroofd__.html

  Mmm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s