AVANT-GARDISTISCHE VOLKSBEWEGING

Screenshot_3

(Door: Blondemevrouw)

De EU-verkiezingen zijn voorbij. Feitelijk stond er niets op het spel. De gekozen EU-parlementsleden werken in de marge en kunnen niets bereiken. De nationale regeringsleiders werken samen met de EU-commissie achter gesloten deuren en stellen de bevolking van de Natiestaten vervolgens voor voldongen feiten. De ene keer nemen de regeringsleiders vanuit de Tweede Kamer een beetje ‘verantwoordelijkheid’ voor een besluit en de andere keer neemt men voor de vorm vanuit de EU ietwat ‘verantwoordelijkheid’. Een-tweetjes. Beide werken volledig samen in het bedonderen van de burgers.

De vertegenwoordigende democratie is een achterhaald negentiende-eeuws systeem, waardoor politici na de volkse gang naar de stembus vrijuit hun gang kunnen gaan.

De toekomst voor de vrije burgers ligt dus wellicht niet in de vertegenwoordigende democratie zoals we die nu kennen. In plaats van 1 maal per vier jaren een nietszeggende stem op eenheidsworst uit te brengen, liever per belangrijk onderwerp eenduidig aangeven wat de vertegenwoordigende politici wel en vooral NIET namens ons mogen doen. Georganiseerd; een woord dat wordt gevreesd door machthebbers van het huidig systeem.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op AVANT-GARDISTISCHE VOLKSBEWEGING

 1. aquarius4422 zegt:

  Zwitserland geeft ons een voorbeeld zoals het beter kan.
  Misschien is het systeem van referenda niet volmaakt maar in ieder geval stukken beter als de huidige nep-democratie.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Wacht maar af of alles na Zondag de zelfde blijft.

  Like

 3. Jean zegt:

  Democratie wil zeggen dat de wil van het volk gerespecteerd moet worden en dat kan enkel via referenda, wij mogen dat nooit of te nimmer overlaten aan lafaards en verraders die enkel bezig zijn met het persoonlijk gewin.
  Komt er een weiziging die impact heeft op de burgers da moeten de burgers geraadpleegd worden via het referendum, als zijn er dat 10 per jaar, so what, onze rechten en onze vrijheid zijn ons heilig die laten we niet vernietigen door een stelletje lafaards van de ergste soort in de politiek.
  Het gevaarlijkste uitschot is steeds te vinden in die EU misdaadorganisatie in Brusselallahbath, die troep moet uitgeroeid worden willen we nog welvaart, veiligheid en leefbaarheid nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen, het is reeds 15min over 12….

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Zwitserland is wat mij betreft een voorbeeld.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Er veranderd echt niets, wij zitten in de greep van de EU en die voelen zich supermachtig, hoe dit ooit zo ver kon komen is een raadsel, volgens mij niet meer terug te draaien, we zitten in een val!!!

  Like

 6. Ik heb onder de betreffende oproep van Blonde Mevrouw het volgend comment gezet:

  “Ik ben er allemaal helemaal voor, maar ik denk, Blonde Mevrouw, dat je nu net zoveel redelijkheid en moreel besef in “het volk” projecteert als Mark Rutte, Frans Timmermans, Lodewijk Asscher en Alexander Pechtold in de islam.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s