De eerste haarverzorging speciaal voor gesluierd haar

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Midden-Oosten dragen veel vrouwen een sluier. Hun haar is uren achter elkaar bedekt en heeft daarom speciale verzorging nodig. De nieuwe haarverzorging “Gliss Restore & Fresh” van Henkel Beauty Care is de eerste haar reparatie behandeling speciaal ontwikkeld voor gesluierd haar – een opmerkelijke innovatie in de belangrijke groeiregio Midden-Oosten.

“Haar is een teken van schoonheid. Vooral in het Midden-Oosten willen vrouwen graag lang en gezond haar hebben. Dit geldt natuurlijk ook dan, wanneer zij hun haren in het openbaar bedekken met een sluier”, legde Ezzeddine Attia uit, die verantwoordelijk is voor Research & Development in de regio Midden-Oosten/Afrika.

Om meer te weten te komen over de behoeften en wensen van vrouwen die een sluier dragen, heeft het Beauty Care team een onderzoek uitgevoerd in Tunesië, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië als vertegenwoordigers van de Arabische landen: “We waren het meest geïnteresseerd in de haarstructuur en de meest voorkomende problemen”, zei Ezzeddine Attia. “Bij de meeste consumenten was sprake van haarverlies, gebroken haartopjes, een gebrek aan glans, een jeukende hoofdhuid en een onplezierige geur. Deze problemen worden veroorzaakt door het feit dat er geen lucht kan circuleren onder de sluier, zodat het haar broos wordt.”

De nieuwe Gliss Restore & Fresh haarverzorginglijn werd ontwikkeld op basis van deze resultaten en is daarmee de eerste haar reparatie behandeling speciaal voor gesluierd haar. Deze unieke behandeling zorgt voor krachtig, fris en prachtig glanzend haar.

Maar hoe werken de nieuwe producten eigenlijk? “De keratine formule repareert en versterkt de haarstructuur en zorgt voor 90% minder breekbaar haar”, legde Elizabeth Poppe van het international hair care Research & Development team. “Een geurig parfum verzekert onmiddellijk een lang aanhoudend verfrissend effect en een prettige geur.”

De hoge eisen van de consument bewijzen hoe effectief het nieuwe product is – in Egypte bijvoorbeeld verkoopt Gliss Restore & Fresh extreem goed. “In de regio Midden-Oosten/Afrika alleen al is sprake van 130 miljoen potentiële consumenten voor ons product”, zei Lars Hennemann, vicepresident van Henkel Beauty Care in het Midden-Oosten en Afrika. “De opkomende regio Midden-Oosten/Afrika is het middelpunt van onze groeistrategie. Gliss Restore & Fresh is een indrukwekkend voorbeeld van de systematische implementering van onze strategie binnen Beauty Care om producten aan te bieden die voorzien in de speciale behoeften van lokale consumenten.”

Screenshot_20

Bron:
www.henkel.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Jan

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Arabieren, Arabische wereld, Graaien, Islam, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

18 reacties op De eerste haarverzorging speciaal voor gesluierd haar

 1. bobzelf zegt:

  kan er wat vitriool aan toe gevoegd worden !!!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Wat is het volgende.
  Welke maandverband je het best kan gebruiken als je in het midden oosten woont als vrouw zijnde? En of ze daar sokken of een panty dragen? Een slipje of een ouderwetse witte oma onderbroek, of lopen ze in hun blote reet onder een burka.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  gedaan gr. bob kijk even

  Like

 4. Jan zegt:

  bobzelf zegt:
  24 mei 2014 om 10:26
  Als het aan de vrouwen ligt hangt het doek direct aan de wilgen, dus de hatelijke opmerking is niet bepaald op zijn plaats

  My Stealthy Freedom آزادی یواشکی زنان در ایران
  https://www.facebook.com/StealthyFreedom

  Like

 5. Cathja zegt:

  Je haar is je gegeven tot sieraad. Het is tegennatuurlijk als je dit de hele dag door onder een sluier of welk ander walgelijke hoofdbedekking stopt. Zo verstikt het.
  Vreemd dat er nu middelen zijn ontwikkeld om de schade te repareren. Ze kunnen beter hun haren los gooien.
  Maar dat mag natuurlijk niet van allah, én je krijgt een heleboel hitsige mannen om je heen.
  Busje pepperspray op zak helpt dan om ze van je af te houden.

  Like

 6. nieuwenhuis zegt:

  Mag hopen dat er heel veel GELATINE in verwerkt is, het liefst VARKENSGELATINE!!!!!!!!!!!!!!!!
  Knettergek zijn die gasten!

  Like

 7. BertG. zegt:

  offtopic. Linktip.
  Het kan nog veel gekker hier in NL.
  Dat wordt weer ouderwets gezellig op straat.

  Goed nieuws voor tbs’ers: door de sluiting van klinieken wordt hun behandeling versneld en komen ze eerder vrij.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/05/klinieken_sluiten_tbsers_vrij.html

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Huh? wij willen ze toch weg hebben omdat het tegen de 10 Geboden is.Exodus 20 vers 1-26

  Like

 9. Theo van Ewald zegt:

  Misschien is er een boycot van Gliss Kur te organiseren?

  (http://www.glisskur.schwarzkopf.nl/glisskur/nl/nl/home.html)

  Like

 10. schnoebel zegt:

  @Theo van Ewald
  Waarom een boycot? Gliss Kur doet toch niet specifiek zaken met Islamitische landen? Ook in Europa wonen bedekte moslima’s. Men brengt een product uit de kopers daarvan zijn over de gehele wereld te vinden. Zelfs kopdoeklozen kunnen baat bij zo’n product hebben.

  Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Professionele Tondeuses is veel effectiever 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s