Teeven past grensdetentie aan voor kinderen

Screenshot_18

DEN HAAG – Asiel zoekende kinderen of gezinnen die Nederland net binnenkomen, worden in de toekomst niet meer in cellen opgesloten. Ze kunnen naar een gezinsvriendelijke locatie, waar geen cellen en tralies zijn maar waar wel een muur omheen staat.

Dat zei staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) vrijdag in een reactie op stevige kritiek van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten Nils Muiznieks van de Raad van Europa, over de manier waarop ons land omgaat met asielzoekers. De bewindsman liet weten al langer aan een alternatief voor grensdetentie te werken, op verzoek van de Tweede Kamer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Teeven past grensdetentie aan voor kinderen

 1. Monalisa zegt:

  Ook dit is dweilen met de kraan open! duitsland heeft zwaar kritiek op Teeven.
  Teeven past grensdetentie aan voor kinderen ook deze kinderen hebben ouders dus het kind er in dan gaat de ouders ook mee, Teeven heb je nou ballen of zijn ze fut loos.

  Like

 2. KeesvanD zegt:

  De Raad van Europa bepaalt:
  – Asielzoekers moeten beter behandeld worden
  – Kinderpardon moet ruimhartiger
  – Uitgeprocedeerde asielzoekers moeten beter behandeld worden
  – NEDERLANDSE gehandicapten niet naar speciale scholen maar regulier onderwijs
  Typisch: wat naar Nederland toekomt, moet beter behandeld worden en voor autochtonen mag het wel een tandje minder.
  Mijn mening: stoppen met de Raad van Europa, net als de EU, Euro en allerlei immigratie.
  Dit is mijn Nederland niet meer

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @KeesvanD: 09.55. uur. Precies meneer van D. Zo rolt het in Nedrigland! Het is ook niet meer mijn land, wat het voor 50 jaren terug WEL nog was. Door de socialisten, christen-democraten en liberalen volkomen uitverkocht aan de communisten der EUSSR. Pechthold lacht zich te barsten…

   Like

  • Cathja zegt:

   Helemaal mee eens, KeesvanD! Wij moeten heel veel inleveren om een fijn leven te bezorgen aan mensen die (nog) niets hebben bijgedragen aan onze samenleving, en dit waarschijnlijk ook nooit gaan doen. Het is zo’n heerlijk leven: een mooi huis, mooie spullen, gratis geld….!
   Onze ouderen en gehandicapten betalen de rekening hiervan.
   Het is om uit je vel te springen!! Ja, we moeten een eind maken aan al die verdragen. Toen die verdragen werden ondertekend heeft men er niet bij stilgestaan wat de consequenties hiervan zouden kunnen zijn.
   Nederland is ook mijn Nederland niet meer. Vanmorgen was ik in een winkel waar een hele grote zwerm Polen binnenkwam. Ik hoorde geen woord Nederlands meer.
   Dit voelde niet goed.

   Like

   • sam zegt:

    is in België net hetzelfde, wij betalen voor alles. ZIJ krijgen alles gratis, als je een eigendom hebt dien je deze te verkopen om een kankerbehandeling te krijgen.
    Wat betalen onze “Betere” burgers, NIETS. Zij profiteren alleen maar;
    Inderdaad betalen onze ouderen hiervoor, zie wat laatst op het nieuws geweest in nederland; Zou helemaal niet mogen.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik las dat in Budel alle Eritreers in de rij stonden bij de iphone winkel:allemaal een iphone en 500 euro per dag!!!Kunnen ze familie informeren en uitnodigen:Nederland op zijn kop!

    Like

 3. Monalisa zegt:

  Uitgeprocedeerde asielzoekers moeten beter behandeld worden!,en voor autochtonen mag het wel een tandje minder. denk maar aan die nieuwe zorg wet.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Mijn mening: stoppen met de Raad van Europa, net als de EU, Euro en allerlei immigratie.
  Dit is mijn Nederland niet meer, daar heeft nederland voor gekozen op 22 mei voor europa.

  Like

 5. Jan zegt:

  Misschien is een kinderboerderij een oplossing; maar ik vrees dan voor de geitjes.

  Like

 6. Breget zegt:

  Word er nu ook door de overheid naar een goed alternatief gezocht die zonder het vooruitzicht van een cel op straat worden gezet , of in gunstige geval gedwongen worden bij hun kinderen in te trekken .Zou graag die kop van jut op de kermis neer kwakken wel de schiettent niet te vergeten.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Niks meer naar binnen en uitzetten per omgaande handhaven!!!!Maar ja,daar heeft Teeven nog nooooooit van gehoord!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.55. uur, op 24/5. Teeven, en dat hele faalkabinet, kunnen deze massa-immigratie niet stoppen, Yvonne. En wel om de volgende redenen, de kliek van VVD,PvdA,CDA en uiteraard Demonen 66, hebben in 1975 ingestemd met het toelaten van de sprinkhanenplaag MOSLIMS/ISLAM, daarna hebben deze klootpartijen ingestemd met het MONSTER EU, op de Top van Maastricht in 1992, en daarna het Verdrag van Schengen. De OPLOSSING kan enkel zijn uit de EUSSR, en onze eigen grenzen bewaken. Tja, maar als men de EUROFIELEN de stem geeft….krijgt men nog veel meer van deze ellende.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Yvonne van Cleef 25/5 00:28

  Berust dit bericht op waarheid? Ik kan me haast niet indenken dat deze mensen € 14.000,– per maand cash in het handje krijgen! Want dat is 4 weken van € 500,– per dag, zoals u schreef. Als dit in de krant heeft gestaan, waarom komen daar dan geen massale protesten van? Ik denk dat als dit in mijn woonplaats zou gebeuren, de stad te klein was!
  Als het werkelijk waar is, dan heb ik er geen woorden voor, en zouden we dit alle politieke partijen onder de neus moeten wrijven.
  Maar misschien heeft u een tikfout gemaakt, en moet het € 50,– per dag zijn? Dat is nog een heleboel geld voor mensen die niks uitvreten. En die gratis iphone vind ik helemaal schandalig. Als ze met hun familie willen bellen, gaan ze maar naar een openbare gelegenheid daarvoor.

  Ik ben bang dat we nog wel gekkere dingen zullen horen. Er komen nog veel meer Afrikanen onze kant op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s