UPDATE VAN DE INVOERING VAN HET WETSVOORSTEL WWB PER 1 JULI 2014: EINDE BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK

Screenshot_21

(Door: Realpredictor)

In opdracht van PvdA’er J. Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid!

Ik heb hiertoe onderstaande petitie uitgeschreven om onze overheid aan te klagen voor schending van onze mensenrechten.

TEKEN DEZE PETITIE

Deze petitie is door ong. 85 mensen ondertekend (waarvoor mijn hartelijke dank), maar wij hebben er nog veel meer nodig! Dus degenen die de petitie nog niet hebben getekend, help ons om dit onrecht tegen te gaan!

Ik heb alvast een brief gestuurd naar het NJCM, Het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten, waarop ik inmiddels antwoord heb ontvangen.

Onderstaand de briefwisseling.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op UPDATE VAN DE INVOERING VAN HET WETSVOORSTEL WWB PER 1 JULI 2014: EINDE BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK

 1. Monalisa zegt:

  15 seconden geleden

  M. Kleijne, Nederland
  28 seconden geleden

  Monalisa, Duitsland
  een minuut geleden

  Aukje, Nederland
  een minuut geleden

  Jo Kuypers, Nederland
  een minuut geleden

  Moon Moonie, Nederland

  Like

 2. nieuwenhuis zegt:

  Ik wil wel tekenen hoor, maar GELDT dit alleen voor de ECHTE NEDERLANDERS of ook voor al het gajes dat hier de laatste weken binnenstroomt ?
  Als dit waar is, teken ik NIET!!!!!

  Like

  • Monalisa zegt:

   nieuwenhuis de rechter heeft anders beslist, de regering moet volgens de rechter de vlugteling een bed en brood geven! over water is geen mededeling gedaan 6 dagen geen water ga je teug in 6 planken naar het land van herkomst. Tja dit is grof de rechter heft 1 fout gemaakt met zijn uitspraak. maar dan ben ik niet humaan @ Monalisa

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Dat komt ervan als je een Autist laat regeren.Wij weten toch dat ze een tunnel visie hebben?

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Goh wist niet dat de democratie die de reguliere politiek voorstaat, verworden is tot een veredelde petitie machine wat op zichzelf geen ruk voorstelt.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Dankzij en naar de wil van de EU en dit is nog maar het begin.

  De meest achterlijke landen [de Oekraïne, Moldavië enz.], tot in hun botten corrupt en straatarm, zullen zonder verder onderzoek worden toegevoegd aan de machtsgeile EU. Daar moet ons geld heen. EN DAT VERDWIJNT ZO IN DE ZAKKEN VAN ….

  Over een paar jaar komt ongetwijfeld Turkije erbij, waar D’66 de grootste voorstander van is. Dat wordt dan het grootste Europese land met de meeste inwoners, allemaal moslims. Nu organiseren de fundamentalistische moslims met een goede opleiding [vaak door ons betaald] zich al in heel Europa en krijgen meer en meer invloed. Via Turkije kan Noord-Afrika binnenstromen, ze hoeven alleen maar een Turks paspoort te kopen en zijn vrij om te gaan en te staan waar ze willen. En ze hoeven niet meer een plaats op een gammel bootje aan te schaffen. In bepaalde oostbloklanden gebeurt dat ook al; verdient lekker.

  In geen tig jaren zal de economie zich herstellen, wat er ook wordt gezegd. Maar dat interesseert de EU niet; ALS HUN PLANNEN MAAR DOORGANG VINDEN. Zij laten zich zeer goed betalen, de belasting gaat grotendeels aan hen voorbij en waar stemt het ‘KLOOTJESVOLK’ op?

  Juist: op D’66. DE GROOTSTE VOORSTANDER VAN DE EU!

  Mensen die in de shit terechtkomen, omdat ze geen werk hebben en geen geld en geen hulp meer krijgen [zelfmoord loopt nu al flink op, vooral in Zuid-Europa] kunnen we straks beter eerst vragen waarop ze gestemd hebben. Iedereen helpen wordt godsonmogelijk. Het klinkt cynisch; maar OVERAL in Europa is er verzet, behalve blijkbaar in Nederland.

  Ik ben benieuwd hoe de verkiezingen in GB zondag uitvallen. Als daar ineens ook blijkt dat de meeste Britten voor de EU zijn, dan weten we zeker dat er grootschalig gesjoemeld is.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres:12.00. uur. Het gaat zo gebeuren beste Wachteres. Ze hebben lak aan de bevolking, en ik ben er welhaast zeker van dat BILDERBERG-PECHTHOLD, alle hulp heeft gekregen om de PVV te beschadigen, en de stemming frauduleus te laten verlopen. D66 grotere LANDVERRADERS bestaan er niet, hoewel het CDA,VVD en de PvdA ook lak hebben aan democratie en de eigen Nederlandse bevolking!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Mag zo zijn, maar ik heb WEL getekend.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik heb wel getekend.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  De PvdA politica die de basisrechten van de Nederlandse burgers wil aantasten blijkt meervoudig gehandicapt te zijn helaas. Haar sociaal besef is onvoldorende ontwikkeld, want zij beseft vermoedelijk niet welke gevolgen haar besluiten hebben voor de zeer kwetsbaren in de samenleving en als ze WEL de uitwerking van haar voorstellen volledig in kaart gebracht heeft en met de gevolgen ervan kan leven, dan mankeert er beslist iets aan haar gewentensfunctie.
  Er zijn besluiten die je eenvoudig niet beghoort te nemen, zeker niet wanneer je tot een politieke partij behoort die zichzelf als sterk en sociaal presenteert. Dus mevrouw K. OPHOEPELEN!
  I
  k geef toe dat deze opmerkingen niet fijntjes zijn en tegen mijn neiging om de mensen op beschaafde wijze tegemoet te treden, maar het besluit van deze staatssecretaris kan men niet scherp genoeg aanpakken.
  En andermaal is het de EU -waar Nederland zich zogenaamd voor uitsprak- die voor de politieke miskleun van K. uiteindelijk verantwoordelijk voor is.

  De slaven in Den Haag hebben zich volledig ondergeschikt gemaakt aan de wensen van de EU en dus ontstaat er in ons eens zo welvarende land een structureel geldtekort, want Europa besliste dat veel geld elders dringender nodig was en je kunt de Euro’s maar eenmaal uitgeven, niet waar? En daarom zitten wij ins ons land zonder de nodige geldmiddelen en kunnen bepaalde uitgaven om ons l;and ”sterk en sociaal” te houden gewoon niet meer, niet waar K.?

  Minder verzorging voor de oudjes in tehuizen. Oude echtparen uitelkaar halen in hun laatste levensjaren. Morrelen aan de A.O.W., familieleden laten opdraven voor de zorg aan de ouders, maar dan wel gelijktijdig tot kortingen overgaan voor kinderen die thuis voor behoefige verwanten zorgen, verlaging van pensioenen… ALLEMAAL EU zegeningen..
  Dat wordt de nieuwe participatiesamenleving. Zo ziet de nieuwe fijne maatschappij er uit waar glundere Mark de loftrompet over stak.

  En gelijktijdig wel met gulle hand klaar staan voor de binnenstromende ”zwakkeren” die ”onze” hulp ECHT nodig hebben…

  Stom, stom, stom, dat ik deze logica pas nu ontdek.
  Nu begrijp ik helemaal waarom ons land zo overtuigend ”massaal” voor Europa koos.

  ..

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Getekend en doorgestuurd!

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:


  Het kabinet heeft dit jaar een meevaller van zo’n 1 miljard euro in de sociale zekerheid en zo’n 600 miljoen in de zorg.

  http://www.elsevier.nl/Economie/nieuws/2014/5/Forse-meevaller-kabinet-maar-ook-tegenvallende-gasopbrengst-1529780W/

  Bankiers uit de hele wereld hebben vorig jaar dik verdiend aan Nederlandse pensioenfondsen.

  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/22661097/__Pensioen_is_jackpot_voor_bankiers__.html

  Like

 11. BertG. zegt:

  Nog niet zo lang geleden werd het belangeloos inzetten van je talenten, thuis of voor de gemeenschap, algemeen beschouwd als zinvol werk. Als werk dat letterlijk zin gaf aan het leven. Een notabele werd voorzitter van de voetbalclub of toneelvereniging. Niet omdat dat geld opleverde. Maar omdat dat er gewoon bij hoorde. En misschien ook wel omdat hij daar een zekere status aan ontleende. Hetzelfde gold voor het opvoeden van je kinderen en het zorgen voor je stervende moeder. Wie zich belangeloos inzette voor een ander was niet zielig of dom. Die was gewoon zinvol bezig.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/05/zin-of-taakstraf

  Like

 12. petra555 zegt:

  Ook ik heb getekend.

  Like

 13. Daiyu-ninja zegt:

  petra555 zegt:
  24 mei 2014 om 16:57

  Ook ik heb getekend.

  Moi aussi.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik heb natuurlijk ook getekend, maar dan alleen voor Nederlanders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s