Ali Enait voorspelt de toekomst van Nederland in de afscheidsuitzending van P&W

Screenshot_17

Als u de laatste uitzending van P&W bekijkt, zult u opmerken dat Ali Enait nu niet geheel in het zwart maar geheel in het wit was gekleed. Hij kan het hebben!

(Door: Martien Pennings)

Ik heb vaker over het chronisch lijpenisme van Pauw & Witteman geschreven en ze hadden inderdaad ook nu weer een intens fout stukje linkse tolerantie ingebouwd en die krankzinnige Mohammed Faizel Ali Enait nog maar eens uitgenodigd voor de afscheidsuitzending . Lachûûh!

Voor het hele item met deze psychopaat kijkt u vanaf 6:25 en kijk voor zijn dreigende taal vanaf 10:25.

Wat gaf Ali Enait als laatste boodschap mee aan het Nederlandse volk in de laatste uitzending van P&W? Dit:

“Ik denk dat de elite-dood van die elite-racisten zich zal manifesteren in 2020, dan heb je namelijk een hele nieuwe lading van Nieuwe Nederlanders die dan niet discreet zullen kloppen aan de deur maar als een stormram zullen binnenkomen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Ali Enait voorspelt de toekomst van Nederland in de afscheidsuitzending van P&W

 1. Monalisa zegt:

  het petje was wit en zijn kleding was niet wit meer een grijze tint zie de foto wit is wit.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Kijk goed naar dat filmpje! vooral op driekwart dan krijgt deze man applaus om dat hij de Nederlanders uitlacht die commentaren op hun volk hebben, en zo komt de PVV nooit aan de macht maar de nederland wil dit graag ze worden allemaal straks moslim. gelukkig dan ben ik allang dood.

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Ik denk dat het er rapper zal komen dan je denkt en dit dank zij dat links anti Nederlands zootje

   Like

   • Monalisa zegt:

    roger catrysse ik heb misschien nog 15 jaar maar we blijven hier tegen vechten.

    Like

  • Driek zegt:

   Met zo’n figuur ga je toch niet discussiëren, die moet je gewoon wegtrappen, ik vind dat je jezelf verlaagd, door af te dalen naar het niveau van dat smerige stuk vullis. Nederlanders verlagen zich blijkbaar graag, maar je moet dat soort lieden geen podium geven.

   Like

   • Monalisa zegt:

    maar die twee hebben zich altijd verlaagt en chokeerend op getreden dus niks nieuws.

    Like

  • janwouda zegt:

   Je zou toch zo’n baardaap meteen naar 72 maagden met kut
   willen sturen ..maar afijn , het was gelukkig de laatste uitzending van P&W

   Like

 3. Driek zegt:

  Ik vind dat we ook geen moslims meer moeten opnemen die echt op de vlucht zijn, want wanneer ze eenmaal een verblijfsvergunning hebben, beginnen ze met eisen stellen, dan moeten er weer moskeeën komen en speciaal onderwijs, en nog meer gezeik over hoofddoeken, laten ze het zelf maar uitzoeken. Voor de Joodse vluchtelingen in de jaren dertig was onze regering ook niet barmhartig, ze werden teruggestuurd naar het land van Hitler. Laat die islamieten de pest maar krijgen ik ben die lui spuugzat. Trouwens ik geloof helemaal niet in dat vluchtelingengedoe, het is gewoon een opgezet plan, om hier straks de boel over te nemen. En we hebben geen geld en geen ruimte.

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Ze hebben bijna de boel hier overgenomen en ze krijgen gratische hulp van de media en de linkse elite

   Like

  • delamontagne zegt:

   Joodse vluchtelingen in de jaren 30 uit Duitsland naar NL gevlucht werden niet bepaald vriendelijk behandeld. Die Wilhelmina wilde hen ook liever niet in de buurt hebben ( van paleis ,t Loo ), dus werd Westerbork in Drente gebouwd. Wij hebben hier verderop in ,t bos, een Amerikanse kennis wonen, van Joodse afkomst. Woont alleen s,zomers hier. Heeft een boek geschreven over hun vlucht uit Duitsland, vlak na de Kristallnacht naar NL.
   http://matthewginn.com/lettershome/?p=4591
   Zij was toen 14 jaar oud. Omdat haar moeder ernstig ziek werd, mochten ze blijven. Anders zouden ze naar D zijn terug-gestuurd.
   Nu lijkt ,t mij wel alsof NL de halve wereldbevolking, die ,t beter wil hebben, naar NL uitnodigt om te…………profiteren.
   Als ik ergens zo,n foto zie van z.g.n. “vluchtelingen”, die onmiddellijk mobieltjes kunnen gaan kopen. NL totaal gestoord. ( de regering dan en alle mensen die er niets tegen doen )

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wat een gezelschap, trouwens! Blij, dat Spong en van Rossem inderdaad in het publiek bleken te zitten en niet aan tafel, want ik weet niet goed of ik de combinatie Enait-de Vries-Spong-van Rossem wel had verdragen; er zitten grenzen aan wat je van iemand kunt vergen! Arrgh!
  Ik snap ook niet goed, wat er aan de uitlatingen van die idioot precies te lachen valt: Enait is aanmatigend, overal waar hij verschijnt. Hij vraagt of verzoekt niet, hij vordert! Het mag er dan onnozeler uitkomen dan bij een Al-Haddad of bij een Choudary, de boodschap is exact hetzelfde. En in plaats van dat met halve geestigheden te lijf te gaan, zoals Pauw destijds, zou je dat moeten beantwoorden door zèlf de aanmatigende klootzak van tafel te sturen, in plaats van te jennen tot hij zelf gaat: Dat lijkt misschien tactisch, maar zo houdt-ie te veel de eer aan zichzelf. Duidelijk op hun plaats zetten is de enige taal die ze verstaan, want zo lang je dat niet doet, verbeelden ze zich dat ze overwicht hebben, en blijven ze eisen stellen.
  Je moet moslims helemaal geen podium geven, nergens voor, maar die stomme linksen denken dat ze zó goed bezig zijn en dat ze de zaak in de hand hebben door er geintjes over te maken. Totaal geen inzicht in de moslim-mentaliteit, die rooien!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   I ben anders van oordeel,deze mo slime idioten moeten dagelijks op de media verschijnen zodat we kennis kunnen nemen van hun ideeën .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Da’s ook een benadering. Maar die àànmatiging van ze moet niet oeverloos worden gepikt!
    Geef ze wat meer onder uit de zak!

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Nee! juist niet laat ze lekker hun gang gaan, hun eigen fouten maken . luid en duidelijk

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oké, jij wint: Zít wat in……
    Maar wat mij betreft wordt dat wel héél erg slikken en knarsentanden……

    Like

 5. schnoebel zegt:

  De Publieke omroep kan, wat mij betreft “de pot op”. Ik kijk geen enkel programma van die club. Ik erger mij al genoeg zonder dat linkse gereutel. Zouden meer mensen (PVVers) moeten doen. De kijkcijfers van die belastingruif leegrovende bende moeten lager (minder, minder).

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Gewoon een vooropgezet plan,waar deze haatbaard rond voor uitkomt;kun je zien waar we door geregeerd worden:een stel criminele landverraders!En ze schenen bijna een miljoen kijkers te hebben gehad,en nog blijft het stil!Ik begrijp mijn eigen volk niet meer!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Zelfs de filmen die wij te zien krijgen (Hollywood filmen) Zijn een indoctrinage in tollerantie wat betreft de islam. El Cid was zo iets en Robinhood dito.Zelfs Harry Potter kan schijnbaar niet uit komen zonder Hindustanie’s en negers.

  Like

 8. frits lammering zegt:

  uitzette opdondere met je achterlijke geloof van haat en DOOD weg met jou en je aanhangers pasport afpakken en opdondere sukkel!!!

  Like

 9. tjonge zegt:

  heeft die ali babi een woordenboek opgevreten of zo ? man man, in elke zin zoveel mogelijk dure woorden prakken om maar intelligent over te proberen te komen.

  het tegendeel is waar !

  btw, die ali babi pangang mag wel eens een jaartje aan de rammedan, wat een volgevreten idioot zeg !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach ja……
   Die Enait heeft zich kennelijk opgeworpen als het islamitische equivalent van ‘Il Dottore,’ een karakter uit de Commedia dell’arte, een zestiende-eeuwse Italiaanse theatervorm.
   Belangrijkste kenmerken van deze figuur: “Gezet, onnozel, praatlustig en hol. Gebruikt de moeilijkste geleerde woorden, maar gebruikt ze altijd verkeerd.” (Uit: Handboek voor het amateur-toneel).
   Et voilà…..!

   Like

 10. Sylvia Groot zegt:

  Klopt het dat een burgemeester voor zijn stad of dorp asielzoeker geld krijgt ?
  Als dat werkelijk waar is, dan laten zij zich omkopen tot volksverrader.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De HAATBAARD zegt precies waarvoor de moslims hier zijn, namelijk om ons te bezetten! En dat hele rode volk, de gutmenschen en de politiek-correcte politiek, sluit daarvoor de ogen. En laat ik maar zwijgen over de geheel rode MSM!

  Like

 12. Jade zegt:

  Dank Martien, ik was al lang op zoek naar deze uitspraak van Pim,
  en ik kon het met geen mogelijkheid terug vinden.
  Is er misschien ook beeldmateriaal van?

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ik kijk niet, je weet wat er gaat komen, slecht voor mijn hart en zonde van de Merlot die ik door de buis pleur.

  Like

 14. Eigenlijk is dit een bedreiging van het hele Nederlandse volk (hij zegt in feite: “de nieuwe lading moslims die in 2020 wordt verwacht vraagt niets meer maar slaat er gelijk op los!”) Als wij dit doen bij onze zgn. mede-landers, dan word je meteen gearresteerd voor bedreiging en discriminatie!

  Like

 15. hans planken zegt:

  en we kijken toe en grijpen niet in. is makkelijker je hoofd af te wenden dan deze man van repliek te dienen. wat een verschrikkelijke lamzak. fight terrorism=fight enait

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s