Beelden van de aanslag in het Joods Museum in Brussel


Zo te zien is de dader, die in het filmpje zichtbaar is, afkomstig uit Noord-Afrika. Overigens net zoals de twee daders die voor de synagoge in Créteil ten zuidoosten van Parijs enkele Joden in elkaar sloegen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel, Frankrijk, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Beelden van de aanslag in het Joods Museum in Brussel

 1. Waarom zijn die beelden van die bewakingscamera’s toch altijd zo bedroevende slecht?
  De techniek is toch tot veel meer in staat?

  Like

  • Monalisa zegt:

   martienpennings ik heb ook een mooi systeem 5 camera’s om het huis en twee binnen de beelden zijn van goede kwaltijd uitstekend zelf en het heeft mij maar 2600 euro gekost en alles word 24 uur per dag netjes op genomen. zelf als ik op vac ben kan ik kijken om mijn huis en binnen.

   Like

 2. Monalisa zegt:

  er zin drie filmpjes de gezichten zien je niet de camera hangt veel te hoog

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3661304/2014/05/25/Beelden-dader-schietpartij-Joods-Museum-vrijgegeven.dhtml

  Nog meer info en verschillende artikelen over het onderwerp: de dader had een kalashnikov geweer: “Need I say more”?

  Like

  • Leo zegt:

   Als al die mannen zo n ding hebben , moet ergens massaal te krijgen zijn, toch, is het dan geen tijd dat wij ook niet eens ergens moeten gaan winkelen ???

   Like

 4. ezra70 zegt:

  Martien volgens mij doen ze dat expres. Meestal zijn het toch “licht getinte Nederlanders?” . Hier waarschijnlijk Belgen? Dan is het moeilijker om ze te indentificeren.

  Like

  • sam zegt:

   licht getinte Nederlanders (of Belgen)
   Probleem is dat de uitdrukking van Marokkaanse oorsprong of Noord Afrikaanse oorsprong. Niet gebruikt mag worden, zet aan tot racisme weet U wel.
   Licht getint kan dan slaan op 3/4 van de wereldbevolking, begin er maar aan. Van Brazilianen tot en met Albanezen

   Like

 5. VarAway zegt:

  Mijn reaguursel op Else4 mbt terroristen in Djibouti en het tuig van de aanslag in Brussel:

  VarAway zegt:
  15:27  Deze reactie is ongepast 1 1
  Begrijp ik het nu goed? Zijn alle facetten al ter dege onderzocht? Getuigen gehoord? Verklaringen opgenomen? Camerabeelden bekeken? Eindeloze vergaderingen gehouden? Omstandersondersteunings teams zitten al in het vliegtuig? “We” weten het dus zeker? Jawel…het ZIJN echte terroristen!
  De MSM berichten zijn JUIST! Snelle conclusie, perfect detective werk. Chapeau, Journaille.

  Maarrr of de moordaanslag in Brussel door Henk & Ingrid is gepleegd…dat moeten we ter dege onderzoeken en zal wel enige dagen in beslag nemen!

  Het verschil? Djibouti zijn NLse Jannen, in Brussel zijn het Joodse mensen.
  Bah wat een volk!

  Like

 6. Vederso zegt:

  Vlad Tepes over Brussel (Google-vertaling)
  Dit is de logische en onvermijdelijke gevolg van het tot zwijgen alle rationele en gematigde stemmen die culturele marxisme en het tot zinken brengen van alle Europese culturen door islamitische immigratie gekant . Lees de agenda en standpunten van deze site om te zien dat het hele punt van het starten van deze blog was de schijnbeweging hoop dat we , matige klassieke liberalen dingen kon omdraaien voordat mensen zich tot een sterke man om het te repareren )
  4 . Bekijk deze clip waar de regering van België er alles aan doet om te voorkomen dat op zoek medeplichtig aan de moord , dat staat te gebeuren .
  Merken dat ze doen alsof ze hulp van het publiek willen de moordenaar / aanvallers te vinden, maar ondanks ooggetuigen en waarschijnlijk betere foto’s dan ze laten zien , dat ze nog steeds niet aan de man te beschrijven. Als ik een video geplaatst namens de regering van Canada waarin ik zei : ” We vragen om hulp van het publiek aan de man die de moskee van Ottawa aangevallen en schoot veel mensen vinden . Als u nog informatie kunt u contact opnemen met de lokale politie ” en toonde een wazige foto van zijn hoed , ondanks het feit dat veel mensen zagen hem tijdens de aanval , ik weet wat de media zou zeggen . Ze zouden , aangezien zij duidelijk in dat geval ten medeplichtig indien deze mannen weer doden . Door mensen niet vertellen wat de dreiging eruit ziet, bent u bewust voorkomen dat ze elke rationele zelfverdediging .
  Video even scrollen. Google-vertaling

  http://vladtepesblog.com/2014/05/25/jingoism-islam-and-geopolitics-links-for-may-25-2014-1/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s