Commentaar: De aanslag in Brussel is het gevolg van een voortdurend agitatie in Europa tegen Israël, aldus de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu

Screenshot_37

(Door: Robert Kern)

Hij zegt: “De schietpartij bij het Joods Museum in Brussel van gisteren zijn te verklaren door de ´laster en leugens´ die in Europa over Israël worden verspreid.” En hij vervolgt: “Deze moorden zijn het resultaat van constante haat tegen Joden en hun staat. De misdaden tegen de mensheid en de moorden in onze eigen regio worden systematisch genegeerd. Onze reactie op deze hypocrisie is constant de waarheid benadrukken, doorgaan met de strijd tegen het terrorisme en kracht opbouwen.”

En de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken verklaarde: “Antisemitisme heeft door de jaren heen verschillende vormen aangenomen, maar de basis is altijd dezelfde: het haten van Joden omdat het Joden zijn, waar het ook is – of ze leven in Jeruzalem, in Tel Aviv, in Ariel, in Hebron, in Brussel of op Mars.”

Vandaag had ik een jonge joodse vrouw uit Brussel aan de telefoon die twee kleine kinderen op een joods school heeft. Ik besprak met haar deze onmenselijke aanslag. Zij vertelde mij dat zij bang is om de kinderen naar school te brengen. Vooral omdat de dader nog niet gepakt is. Zij vreest een nieuwe aanslag en met haar vele van haar joodse vriendinnen.

Ik volg Ronny Naftaniel ( ex-directeur van het CIDI)op Twitter. Hij schreef gisteren: “Aanslag van neonazi’s van Noord-Afrikaanse afkomst in Frankrijk.” Ik schreef hem terug: “Het zijn geen neonazi’s, maar moslimextremisten. Waarom dek je de waarheid toe Ronny?” Dezelfde ontkenning over de brute aanslag te Brussel. PVV´ers tot je vijand verklaren is gemakkelijk. Zij zullen je nooit vermoorden. De moslimextremisten mogelijk wel. Ondertussen zijn de Joden in Europa vogelvrij.

Ook het lot van de christenen in het Midden-Oosten interesseert niemand. Wel een button en een kreet. Gelukkig denkt Netanyahu hier anders over.

Screenshot_36

Door:
Robert Kern
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Brussel, Dhimmitude, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse joden, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Commentaar: De aanslag in Brussel is het gevolg van een voortdurend agitatie in Europa tegen Israël, aldus de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 uur
  @geertwilderspvv @netanyahu I am SO SORRY and ashamed European ‘leaders’ are NITWITS and TREACHEROUS ISRAËL HATING DHIMMIES AS @TimmermansEU

  100% MEE EENS @netanyahu MET AAN KOP pvda’er @timmermansEU:‘Resultaat v aanzetten tot haat tegen joden’ http://www.standaard.be/cnt/dmf20140525_01118071 … @destandaard

  @geertwilderspvv @netanyahu ‘mosk opdr over hele wereld’ ‘Dader schoot bewust op hoofd n keel’ @MinPres @APechtold http://www.telegraaf.nl/t/22664295

  NIX neo-nazi’s gewoon MOSLIMS zegt Netanyahu tegen ronny naftaniel die ze neo-nazi’s noemde, waarom zeg je dat zo?
  Het zijn ook gewoon moslims die in opdracht dit uitvoeren, nà geïnstrueerd te zijn tijdens het ‘vrijdagmiddag gebed’ http://www.telegraaf.nl/buitenland/22664556/__Aanval_op_joden_in_Frankrijk__.html

  wedden dat die auto die op die 4 18 jarige meisjes in is gereden OOK moslims zijn? Dit is niet de eerste x overigens… en het ‘excuus’ is ook altijd t zelfde ‘mijn voet schoot v of op het pedaal, ik moest uitwijken etc etc en dat met nauw verholen lachjes…. dit heet ‘happy driving’ in navolging v ‘happy slapping op vrnl Whiteys en Christenen’ is begonnen in Amerika en vooral in de stad v truthola oprah winfrey ik weet even die naam niet meer, Detroit nee was anders maar goed, en de naam van het overvallen in winkels met grof geweld ben ik ook kwijt… maar wat ik niet kwijt ben is de wetenschap dat het over àl onze landen golft en de ‘overheden c.q. politie’ er NIETS aan doen… NIETS… terwijl zij het, net als WIJ, ONGETWIJFELD ook allemaal weten!

  Nogmaals, wat wij moeten doen is, die hele linxe corrupte gutmensch zooi arresteren, burgerarrest, MOGEN wij doen, maar làten wij het dan ook DOEN!, berechten naw door het Volk omdat ook de rechters als schuldigen berecht worden dan en tsja, wij weten wat op volk- en landverraad staat… toch?

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  De Unie en ook Fransje T dragen inderdaad bij aan Jodenhaat, en ik schaam me hier voor als Nederlander zijnde, De Palestijnse propaganda gaat ook hier maar door. Wie islam binnen haalt ,haalt automatisch Jodenhaat binnen, zie de koran.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Lijkt mij een goed idee,maar hoe kom je bij die lui?Je kunt ze moeilijk een verzoek sturen of ze zich willen laten arresteren!Timmermans heeft in ieder geval bloed aan zijn handen!

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Ik begrijp de reactie van Naftaniel, maar hij is toch echt abuis. Voor hèm is het echt zo dat de moslims die nieuwe nazi’s zijn. En er zijn overeenkomsten tussen de naz’s van vroeger en de moslims van dit moment. De nazi’s zijn verslagen en komen nooit meer terug. De moslims hebben onmogelijk veel medestanders die hen openlijk en in het verborgen op tal van gebieden steunen. Deze naïeve mensen verlenen hand en spandiensten en zonder dat zij het weten wat zij feitelijk aan het doen zijn. Zie Timmermans. In tegenstelling tot de vorige keer dat ons land werd bezocht door horden jodenhaters zijn er nu verdomd weinig mensen in het verzet.

  Like

 5. andy zegt:

  Het zou de eu sieren om eens te erkennen dat de islam uit is op een totale vernietiging van Israël. Helaas moet Israël daardoor impopulaire maatregelen nemen die hier ondenkbaar zijn. Ook worden daar fouten gemaakt. U kunt zichzelf ook de vraag stellen waar u liever wilt wonen. Israel, Saoedi Arabië of Syrië. Aan de hand van die uitkomst kunt u eens gaan bedenken wie u gaat steunen.

  Like

 6. jans zegt:

  De bron van de jodenhaat bij moslims en nazies is het zelfde, de bron is satan. De grootste leugenaar, de grootste moordenaar. Hij haat joden en legt de haat tegen joden in de harten van mensen die onder zijn macht zijn. Uit eindelijk maakt satan het niet uit wie sterft, als het er maar zoveel mogelijk zijn. Daarom slachten uiteindelijk moslims ook moslims af, zie Egypte, Syrie, Irak en Iran.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, Israel bashen is heel gewoon geworden, met name door de socialisten, en de eussr. Kijk maar eens waar in Europa geen kritiek op mag worden gegeven, dat zijn de EUSSR en de ISLAM! Dat zou in mijn optiek toch duidelijk de realiteit van vandaag weergeven. Trouwens hierbij mijn medeleven aan de slachtoffers en de familie, van deze laffe aanslag.

  Like

  • Jan zegt:

   Agitatie in Canada
   Tentoonstelling verheerlijkt Arabische terroristen en moordenaars van Joden

   City Hall exhibit honors Khalid Nazal, who murdered 22 children, Dalal al-Mughrabi, who murdered 13 children, and other terrorists.

   Ambassador Rafael Barak said he isn’t demanding the artwork be removed, but wants to let Canadians know that some of the alleged “artists and leaders” were also murderers. “I think the Canadian public should know that these people killed civilians,” Barak said. “In a way, this exhibit is glorifying terrorism.”

   The Sun reported that Deputy City Manager Steve Kanellakos said the art displayed in the City Hall gallery is chosen by a panel of local artists, independent of elected officials and city staff. He said city politicians shouldn’t be in the business of choosing what art is displayed in the city gallery.

   “I think it’s dangerous when (our personal) opinions can influence what is going to be shown in a public space,” Kanellakos said. He said the city’s legal team decided removing the display would violate the artist’s charter rights “and we’re not going to break the law.”
   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181015#.U4TEXMZNJqO

   Belastinggeld gebruikt om moordenaars te verheerlijken en vervolgens een grote bek dat niemand zich met de ‘artistieke’ moordenaars mag bemoeien. Typisch links.

   Like

 8. BertG. zegt:

  CIDI…..waar ken ik dat ook alweer van. Oh ja, van die mensen die bij de dokwerker naast de jihad vlag stonden. Want dat was toch zo een goed idee als zij ook meeliepen? Hou maar op dan.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik geloof dat de term minder, minder, niet helemaal goed doordringt daar.
   Die moslims zijn daar in ieder geval vrij duidelijk in. Wat betreft, minder, minder.

   Like

  • de 13de imam zegt:

   Typisch voor de Volkskrant. Een artikel over antisemitisme waarin de woorden islam, moslim of immigrant niet voorkomen. Extreem rechts wordt daarentegen wel een keer of 7 genoemd. Ook de mishandeling van 2 Franse joden komt aan bod, dit zonder de achtergrond van de daders te vermelden uiteraard. De Algerijnse kindermoordenaar, die joodse basisscholieren beschoot komt helemaal niet ter sprake. Schaamteloos!

   Like

 9. Michael Jacobs zegt:

  Het hier gebruikte woord ‘aanslag’ is een eufemisme. Een moord is een moord. Alleen als we de dingen bij hun naam noemen kan het dodelijke bankroet van onze manier van denken tot ons doordringen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een terreurdaad bedoel je. Uit ingebakken haat voort gekomen als motief.

   Like

   • Michael Jacobs zegt:

    ‘Terreurdaad’ is een politieke benaming en ook ‘[Joden]haat’ is subjectief. Wie een breed publiek wil aanspreken moet woorden gebruiken die absoluut neutraal zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s