MINDER! MINDER! MINDER!

 

Screenshot_34
Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op MINDER! MINDER! MINDER!

 1. Monalisa zegt:

  KLOPT dat is de WAARHEID

  Like

 2. Ja, je had inderdaad die kerk niet “De Linkse Kerk” kunnen noemen.
  Of toch wel, als je de VVD cultureel gezien ook gewoon tot de linkse kerk rekent,
  Want dat is gewoon zo,

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  ” Als we die ouwen dan uit hun verzorgingstehuizen weggetreiterd hebben kunnen we weer enkele honderd duizenden vluchtelingen opvangen. De islamisering moet immers op korte termijn een feit worden. Deze nieuwe Nederlanders mag het aan niets ontbreken. Indien nodig zullen we zelfs huizen gaan confisqueren van Nederlanders. Het doel, islamisering, heiligt immers alle middelen. Nederlanders hebben het vele jaren te goed gehad, nu zijn anderen aan de beurt. “

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Tja, de poen om de ongebreidelde en niets aan de Nederlandse maatschappij toevoegende import te betalen, moet ergens vandaan komen; nietwaar? Ik steek nog een peuk op en neem een whisky, stokoud worden in dit land moet je absoluut niet langer willen.

  Like

  • ezra70 zegt:

   Ik draai momenteel prachtige muziek als troost. Wél een beetje laat na de pasen maar toch helpt het.
   Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Over dat minder,minder etc,etc……..heb ik enige tijd terug meer uproer gehoort uit NL, dan nu met die 2 Israeliers, vermoord in Brussel.
  De commentaren uit Marocse kringen, liever gezegd “vreugde-uitingen”, zullen ook wel geen tegengeluiden krijgen

  Like

 6. mario010 zegt:

  Minder bankiers,. minder politici en minder grootindstrielen!

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  De ergste partij D66hebben ze vergeten in de tekening

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Als de rooie (r)overheid moet kiezen tussen het welzijn van de parasiterende ‘asielzoekers’ en dat van de weerloze hulpbehoevende Hollandse bejaarden, kiezen ze natuurlijk voor dat van de islamitische indringers die totaal niet tolerant zijn jegens ons!
  Ik stel voor –omdat we de massa-import kennelijk niet meer kunnen doen stoppen- dat de ‘asielzoekers’ die hier alles gratis krijgen op onze kosten, zich in ruil hiervoor nuttig maken voor (bejaarde) Hollandse burgers. De belastingbetaler betaalt tenslotte hun verblijf hier en ze zijn er niets te mooi voor.
  Ik denk aan bijv. klussen in de tuin, het assisteren bij de verzorging van bejaarden, hulp in de huishouding, het verzorgen van huisdieren, enz., enz.

  Like

 9. Driek zegt:

  Tistochwat zegt: Ik stel voor –omdat we de massa-import kennelijk niet meer kunnen doen stoppen- dat de ‘asielzoekers’ die hier alles gratis krijgen op onze kosten, zich in ruil hiervoor nuttig maken voor (bejaarde) Hollandse burgers.

  Alsjeblieft niet zeg, ik kreeg jaren geleden na een operatie, voor een paar weken een thuishulp, en dat bleek een man uit Congo te zijn, zoiets was het in ieder geval, die zich ternauwernood verstaanbaar kon maken, maar hij had een verblijfsstatus en mocht werk verrichten voor een Thuishulporganisatie. Ik heb van verdere hulp maar afgezien. Die lieden wil je toch niet over de vloer hebben? Het idee alleen al, die mensen kunnen amper de plee schoonmaken.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ja, nu u het zegt…
   U heeft gelijk, dus die indringers blijven volkomen nutteloos en zijn ons alleen maar tot last!

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Als er hier door een of andere firma iets geïnstalleerd moet worden zeg ik gelijk al dat er geen marokkaan of andere islamiet gestuurd hoeft te worden want dat ik die niet zal binnenlaten!

   Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Zo is dat Driek. Enkele jaren geleden kreeg ik bezoek van twee stadswachten. Ze kwamen huis aan huis controleren of de huizen van deugdelijk hang en sluitwerk waren voorzien. Er was een marokkaan bij. Edoch, ik heb beiden niet binnen gelaten.
  Ik heb ze niet nodig, nog niet eens om mijn kliko buiten te zetten.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Ik zou er ook geen hulp van willen hebben
  ,Ik moet er niet aan denken

  Like

 12. Makropoelos zegt:

  Ik zag tot mijn niet geringe verbazing gisteren op de “Deutsche Welle” dat de gluipert Erdogan een meeting hield in Koeln voor duizenden Turken en deze zouden in Turkije mogen stemmen voor verkiezingen in Turkije.
  Zijn we in Europa nu werkelijk helemaal van de pot getrokken?

  Maar wat willen we in een samenleving die beheerst wordt door drie kankergezwellen: Namelijk de banken! De multinationals! En de institutiens van de religies!

  Maak uw borst maar nat! Als we niet eerder ingrijpen dan zullen we nog door een hoop droefheid
  heen moeten!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik heb nergens meer vertrouwen in, ik trek me terug in mijn eigen wereld, dat is een veilige wereld zoals het eerder was. Geen EU, geen doodsbedreigingen, geen Islam, geen corrupte politici, geen Rutte!!!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Avidia zegt: geen Islam, geen corrupte politici, geen Rutte!!!!!

   Ik kan me daar volledig mee vereenzelvigen, ik doe precies hetzelfde, maar soms moeten we onze beschermde vesting verlaten om te gaan stemmen, maar voor mij is dat nu echt de laatste keer geweest, en voor nieuws uit die vreselijke buitenwereld heb ik internet, waarvan E.J. Bron voor mij de belangrijkste nieuwsvoorziening is, en waar ik af en toe mijn ongenoegen kan laten blijken. Verder houd ik het voor gezien. Ik heb mij verschrikkelijk kwaad gemaakt over de minimale opkomst om op de PVV te stemmen, ik heb het nu echt helemaal gehad. Het is over en uit.

   Like

 14. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv MINDER!MINDER!MINDER OUDEREN!en meer meer EU SALARISSEN KRIJSEN @MinPres @APechtold @hansspekman http://wp.me/p1O7aM-glE

  ook ik bemerk dat ik steeds vaker denk, toch maar hier blijven wonen met de hekken om mijn huis en de wapenvergunning, iig LIJKT t veiliger dan in NL in de stad bij de kinderen en kleinkinderen…dan maar de boel laten verwilderen omdat t onderhoud me te veel wordt… hoewel… Brussel nu overduidelijk met de moslim attack op het Joods museum… en er komen nog veeeeel gruwelijker tijden… veel gruwelijker en dat allemaal dankzij de linxe dhimmie po co gutmenschen en hun willige uitvoerders…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s