VERKIEZINGSFRAUDE!?

Screenshot_21

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Scarlatti Bombatti)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op VERKIEZINGSFRAUDE!?

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  TOP Bert!!! Thanks!
  Ik ben aan het oproepen voor een internet link hiervan! Ik houd je uiteraard op de hoogte!

  Like

  • Monalisa zegt:

   dit is algemeen bekend dit staat ook op facebook op de link Ik doe GEEN aangifte tegen Wilders maar als je al die reacties leest dan weet je 1 ding zeker dat de nederlander weer gefopt is, net als er een bericht in de krant staat dat 72% van die stemmers (37% opkomst) tegen de euro is, maar ze stemmen massaal voor de EU snap u het nog

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Almere.
   In het stembureau waar ik aanwezig was bij de telling, was de PVV de winnaar.
   In een ander stembureau waar mijn ex. aanwezig was bij de telling, stak ook hier de PVV er met kop en schouders bovenuit.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Zien we het wel? Er is gerotzooid met de stemmen! We waren er vóór de verkiezingen toch al bang voor dat dit zou gaan gebeuren?
  Ik denk niet dat bovengenoemde plaatsen ‘toevallig’ de enige plaatsen waren waar onregelmatigheden aan het licht kwamen!
  Het is me ook duidelijk nu waarom de stemmachines in de ban zijn gedaan. Er waren zogenaamd gebreken aan de machines en ze ‘waren niet betrouwbaar’. De echte reden is dat er niet mee te knoeien valt.

  Wat ik hierboven lees is beeldbepalend voor de rest van Nederland en mijn gevoel van onbehagen over de uitslag van de PVV is hiermee bevestigd.

  Schandalig! Opheldering moet worden geëist!

  Like

  • john zegt:

   Met stemmachines valt ook te knoeien, net als met elke andere computer. De elite bepaalt welke stemmachines gebruikt worden, en dus of er mee kan worden geknoeid.
   In Amerika, waar een bevriende fabrikant van Bush de machines leverde, is bewijs dat de software op de machines eenvoudig veranderd kon worden. Veilig wil dan ook alleen zeggen dat de machine veilig is tegen buitenstaanders.

   Stemmen zouden door vrijwilligers herteld moeten mogen worden. Als sommige tellers veel fouten maken zijn ze blijkbaar niet geschikt om te tellen, of ze maken doelbewust fouten.

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik heb het kunnen TWEETEN Bert
  http://wp.me/p1O7aM-glj via @wordpressdotcom @geertwilderspvv VERKIEZINGSFRAUDE!? Doe AANGIFTE MELD OOK bij @geenstijl http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/tussenuitslag_geenpeil.html

  Like

 4. Joop Sigaar zegt:

  Eerder al gemeld , het maakt niet uit wie er stemt maar wie de stemmen telt , kijk eens naar de beelden en geef een oordeel over de stembureau maffia , daar zitten geen PVVers tussen dat is allemaal links, D66 etc. dus dan is een “foutje” snel gemaakt .
  Kijk eens naar het beeld dat Geert ging stemmen bij de laatste gemeenteraad verkiezingen en die vent met dat brilletje achter die tafel [als blikken konden doden ] nou als die gaat tellen weet je het wel….
  En dat is voor hun natuurlijk logisch , ze vreten namelijk uit die ruif !

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ik ben er na iedere verkiezing hier in NL meer en meer van overtuigt dat elke uitslag van tevoren bepaalt/afgesproken is. Dat kan haast niet anders meer.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het spelletje wat ze hier spelen is smeriger dan in welk Afrikaans land zich afspeelt.
   Hier zien we de echte gluipers aan het werk en bijna niemand die het opvalt.
   Een zeer geraffineerd zooitje is het hier met een van tevoren uitgedacht plan.
   Waarschijnlijk is het altijd al zo geweest

   Like

 6. roger catrysse zegt:

  Ik hoop dat de resultaten beter zullen zijn dan de prognose maar dat er gefoefeld werd daar ben ik bijna zeker van ik heb zojuist in Blankenberge voor het Vlaams Belang gekozen

  Like

 7. Suzanne Grinwis zegt:

  In 2012 heb ik dit ook meegemaakt ( als medewerkster op een stembureau).
  Van een bevriend echtpaar ( dat ten tijde van de verkiezing op vakantie) had ik volmachten gekregen om namens hen op de PVV te stemmen.
  Dat heb ik dan ook gedaan en wel in het stembureau waar ik zelf werkzaam was.
  Van nog iemand wist ik absoluut zeker dat hij/zij op de PVV gestemd had.
  Mooi dat er bij de telling 2 stemmen op de PVV ontbraken…echter dat was geen reden voor de Kiescie tot hertelling..

  Like

  • Pauline zegt:

   dat zijn 2 stemmen, dus als het landelijk veel stemmen (zogenaamd vergeten)niet geteld zijn. daar ik mij afvragen of die stemmen niet zijn vernietigd zijn

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Ik had al maanden voor de verkiezingen het onaagename gevoel: “Daar gaat bij gezwendeld worden”.

  De EU-leiders en hun schoothondjes willen tegen elke prijs deze EU handhaven, dus wat kun je dan anders verwachten?

  Ik denk dat we er logischerwijs, gezien de dictatuur waaronder wij leven en de minachting die deze dictators hebben voor het ‘gewone volk’, er niet vanuit moeten gaan dat zij ons de gelegenheid geven om op een eerlijke manier te voldoen aan onze wensen om de maatschappij zo in te richten als wij dat graag zouden zien.

  Trouwens, waar, in landen waar een dictatuur heerst, worden en werden er in het verleden, eerlijke verkiezingen gehouden?

  We zijn naïef en we beseffen nog steeds niet met welk tuig wij van doen hebben, als we denken dat de verkiezingen wel eerlijk zullen zijn verlopen.

  Trouwens, het linkse volk, dat zo opgehitst is met haat tegen Wilders en de PVV, zal er om die reden geen been in zien om mee te helpen aan een gunstige uitslag voor de partijen die pro-
  Europa en pro-islam zijn.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat er op grote schaal is gefraudeerd staat nu wel vast:hertelling eisen!!!

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Lijkt mij ook: hertelling is, als ze eerlijk willen zijn, immers ook in belang van de andere partijen.

   Ik heb PVV gestemd en vraag me af of de fractieleden van de PVV ook enig vermoeden of berichten van mogelijke fraude hebben!? En hoe een hertelling in gang gezet kan worden.

   Like

 10. Theodoor zegt:

  Ik kan het niet bewijzen, maar omdat tussen de tellers veel PvdA’s zitten kun je erop zitten wachten dat er socialistisch is geteld.
  Zo weinig vertrouwen heb ik in het Rode gevaar, denk maar eens aan P&W hoe het daar is gegaan, ze hebben geen schaamtegevoel in hun lijf meer.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Een dictator en zijn volgelingen (Brussel dus ook) zullen nooit toestaan dat ze met de verkiezingen weggestemd zullen gaan worden door andersdenkenden. En de verkiezingsfraude is hiermede een feit !!! Bovendien zie je vaak bij de verkiezingen dat de rooien massaal gaan stemmen, en de – populisten – thuisblijven, zodat je een scheve onwerkelijke verkiezingsuitslag krijgt. De rooien blazen dan de loftrompet, en de – populisten – houden zich gedeisd. Als die andere PVV stemmers perse van Brussel afwillen, moeten ze ook daar maar moeite voor doen en gaan stemmen. Niet gaan stemmen betekent dat je je er in berust met de bestaande rottige politieke situatie. U en ik en een paardekop waren gaan stemmen, maar die paar losse stemmen leggen geen gewicht in de schaal. De PVV zakte van 5 naar 3 zetels, maar had moeten worden 9 zetels ! Manneke Pechtold zou dan ineens wit weggetrokken zijn, en een pas op de plaats gemaakt hebben !

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Het lijkt mij toe dat er een hertelling onder scherp toezicht moet plaats vinden!
  Opnieuw laten stemmen zou nog beter zijn, maar ik zie geen van deze twee stappen gebeuren.
  Ik ben benieuwd naar de reactie van Geert in de Tweede Kamer.

  Like

 13. meneertje zegt:

  Ik heb gisteren al in een andere draad geschreven dat ik de gegeven voorlopige uitslag niet vertrouwde, omdat er te veel niet kon kloppen.
  Frauderen is heel gemakkelijk voor hoofden van stembureaus: gewoon een stembiljet met een naar jouw smaak foute stem leggen op de stapel van je voorkeur. (Er zijn ook nog andere methodes mogelijk.)

  Ik ben er nu van overtuigd (mede op basis van concrete mededelingen op het internet) dat er op grote schaal is gezwendeld.
  Mijn hypothese:
  Als er niet zo veel potentiële P.V.V.-stemmers waren weggebleven, zou de P.V.V. 7 (misschien zelfs 8) zetels hebben gehaald.
  Nu de P.V.V. het moest doen met de aanhang die wel was komen stemmen ((toch altijd nog omvangrijk, hoor!; vergis je niet), zou zij genoegen hebben moeten nemen met 5 zetels.
  De P.v.d.A. zou 1 zetel hebben gekregen (kleine kans op 2).

  Dat was onverdraaglijk voor de asocialen. Maar ze hadden het zien aankomen.
  En dus hebben zij ruim te voren al een fraude-net in elkaar geknutseld. De Geen Stijl controleurs verstoorden hun plannen enigszins, maar er bleven genoeg stembureaus zonder controle en met een betrouwbare geestverwant als voorzitter over om toch de 3 zetels bij elkaar te zwendelen die zij als regeringspartij nodig hadden om nog enigszins geloofwaardig te blijven voor de V.V.D.
  Die er overigens ook vermoedelijk door fraude een extra zetel bij heeft gekregen (3 in plaats van 2)

  Tja, zo gaat dat tegenwoordig in Nederland.

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Ben net terug van weggeweest en heb een hoop info gemist denkelijk. Heb mijn ‘stemmen-tellen’ doorgegeven aan GeenStijl ( bleek moeilijk dus maar per mail + bijlage gedaan).

  Ergens in Utrecht:
  Lijst Partij Aantal stemmen
  Blanco: 5
  Ongeldig: 1
  Aantal stemgerechtigden: 1600
  1 CDA: 38
  2 PVV: 70
  3 PvdA: 53
  4 VVD: 28
  5 D66: 141
  6 GroenLinks: 98
  7 SP: 100
  8 ChristenUnie/SGP: 21
  9 Artikel 50: 0
  10 IQ, de Rechten-Plichten partij: 10
  11 Piratenpartij: 7
  12 50PLUS: 1
  13 De Groenen: 2
  14 Anti EU(ro) Partij: 1
  15 Liberaal-Democratische Partij: 0
  16 JEZUS LEEFT: 0
  17 Ikkiesvooreerlijk.eu: 0
  18 Partij voor de Dieren: 30
  19 Aandacht en Eenvoud: 0

  Like

 15. rinus zegt:

  ik heb het al zo vaak gezegd. Ik heb de verkiezingen heel nauw gevolgd in Den Haag met de gementeraadsverkiezingen. De PVV stond tot bijna 80% van de getelde stemmen op een procent voorsprong op D66. Na de ”minder” uitspraken van Wilders elders in de media die avond, kwamen er geen uitslagen meer. Er waren ineens overal hertellingen en die duurde werkelijk uren. Uitslag draaide na die 78% getelde stemmen ineens precies andersom D66 wint met dik een procent van de PVV. Nu met de Europese verkiezingen gaat het ook al zo raar. D66 is net even groter achter de komma van 18%. Als ik dan ook nog deze misstanden lees (gewoon fraude), wordt mijn gevoel alleen maar sterker. Overigens heeft het FN in Frankrijk vandaag ook fraude gemeld in de stemlokalen. Er kan in veel plaatsen niet op het FN gestemd worden.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En Belgie meldt:Vlaams belang de grote verliezer!Ik begrijp er geen moer meer van!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Gewoon 100% FRAUDE!!!!! Net als enkele jaren geleden toen viel hier in Antwerpen zogenaamd de stroom uit!!!!!!! (computerwijze stemmen!) Alles gaat in de richting van revolutie en bloedige onlusten op termijn!

    Like

 16. BertG. zegt:

  Er zouden volgens partijleider Marine Le Pen in sommige stembureaus geen stembiljetten van het FN aanwezig zijn. Partijen beschikken in Frankrijk over eigen stembiljetten, meldt het ANP.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/05/manipulatie_euverkiezingen_fra.html

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Ik heb altijd geweten dat Marxisten bij verkiezingen niet te vertrouwen zijn.

  Like

 18. Nederland is dus niet de enige! Deze corruptie is dus geleid door de EU! Lees dit maar:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22664675/___Enorme_verkiezingsfraude___.html

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Front National: ENORME VERKIEZINGSFRAUDE IN FRANKRIJK NET ALS IN NEDERLAND DUS http://www.telegraaf.nl/t/22664675 via @telegraaf

  Like

 20. BertG. zegt:

  Klik op je eigen gemeente/gebied en kijk wat er per stad gestemd is.
  http://www.geenstijl.nl/eu2014/resultaat/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die meter is niet erg zuiver afgesteld:
   Je klikt op een bepaald gebied waar zich een bepaalde plaats moet bevinden, dan schiet die plaatsnaam een of meer letters door en krijg je bij wijze van spreken een plaats aan de andere kant van het land..
   Maar goed, voor de curiositeit ben ik maar wat gaan ‘klikken.’
   Het is wel opmerkelijk, dat de PVV het in sommige onverwachte gebieden wat beter doet, b.v. in de ‘biblebelt.’
   Moeten waarschijnlijk niets van de Islam hebben, daar. Zodoende.

   Like

 21. alidas1 zegt:

  Al komt er een hertelling die stemmen zijn allang vernietigt

  Like

 22. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik heb foto’s gemaakt van mijn ingevulde STEMbiljet, van àl de papieren die ik heb gekregen tot en met de envelop en het bewijs dat ik de STEMBRIEF aangetekend heb verzonden! Doe ik iedere x…. omdat je altijd moet kunnen BEWIJZEN dat je het gestuurd hebt en op WIE en WELKE partij je gestemd hebt!

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je iets aangetekend verstuurd, dan kan dat nog steeds een lege envelop zijn waarvan jij beweert dat er iets in zat. Je hebt alleen een bewijs dat je een envelop aangetekend verstuurd hebt. Niet dat er ook iets in zit.
   (grapje verder, maar het werkt wel zo verder)
   En daarna bellen dat je wel iets verstuurd hebt, dus zij iets ontvangen moeten hebben.
   Ja, een lege envelop.
   Moeilijk gesprek krijg je dan, Zij kunnen niet bewijzen dat ie leeg was en jij hebt iets opgestuurd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s