VIDEO: “De ondergang van Nederland” (feiten en cijfers die iedere Nederlander gezien moet hebben)


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: “De ondergang van Nederland” (feiten en cijfers die iedere Nederlander gezien moet hebben)

 1. zrast zegt:

  De door de Nederlandse burgers gekozen regering staat dit toe…..we hadden de kans afgelopen week om een stap in de goede richting te geven, dit is niet gebeurd. Dus of de Nederlanders berusten in het feit dat Nederland een islamitisch land wordt of Geert brengt de boodschap niet goed over. Zie in dit verband naar de uitslag in het Verenigd Koninkrijk waar Nigel Farage wél voor een politieke aardverschuiving heeft gezorgd. Postitief punt is dat alle anti EU partijen die samenwerken met UKIP profiteren.

  Like

  • Monalisa zegt:

   zrast Dus of de Nederlanders berusten in het feit dat Nederland een islamitisch land wordt of Geert brengt de boodschap niet goed over. ik denk het laatste maar daar krijgt hij ook de kans niet voor.

   Like

 2. roger catrysse zegt:

  maar helaas doen de meeste Nederlanders niet wat ze wel zouden moeten doen en dat is hun vertrouwen geven aan de PVV

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Edwin Lauxen een mooie boodschap maar volgens kijkt er maar een klein deel van de nederlander hier naar, ze vinden het wel goed zo (wat ik dus niet verstandig vind) maar ik vind ook iemand die een dubbele nationaliteit heeft, mag van mij dus niet stemmen ik met mijn Familie in Duitsland mogen daar niet stemmen, en krijg daar geen Duitse nationaliteit bij mijn Nederlandse nationaliteit, maar hoe krom is nederland ze weten het wel de jongens in den haag,
  over een maand mogen 1,5 miljoen turken die in duitsland wonen stemmen voor turkey en zij mogen ook stemmen in Duitsland, en wij niet snap u het nog ik niet.dus mijn vraag is je ben een turk of een duitser maar ze zijn het alle twee..

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Het zijn moeilijke tijden voor de Groningers om Trotse Nederlander te zijn, het is zoiets trekken aan een dood Peerd 😉

   Like

 4. donder2014 zegt:

  ” Tis een kwestie van geduld ” “rustig wachten op de dag ” “dat heel Holland Arabisch lult” “Dat heel Holland Arabisch lult” ( originele tekst van Rowwen Hèze, alleen met een kleine aanpassing )

  Like

 5. Driek zegt:

  Helaas ziet maar een klein deel van de Nederlanders dit angstwekkende filmpje, trouwens al zien dat filmpje wel, het zal ze worst wezen, stemmen doen ze toch niet, ze blijven lekker op de bank naar domme televisieprogramma’s kijken. De islam is een weerzinwekkend gevaarlijk wezen, een giftig gedrocht dat ons straks allemaal te grazen neemt.

  Like

 6. Senior zegt:

  In het voorwoord van zijn boek ‘Grote sagen van de donkere middeleeuwen’ schrijft Jaap Ter Haar: ( “) Met bruut geweld, harde strijd en onzegbaar veel leed, is de Romeinse wereld met die der barbaren ineengeschoven. ( “)
  De barbaren van vandaag zijn de moslimbaardmannen, de Romeinse wereld van nu is de Westerse wereld. We kunnen wat verwachten deze eeuw. Het Europa van de 22ste eeuw zal een heel andere zijn.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank voor deze video. De feiten zijn meer dan verontrusten. Helaas, sinds ze in 2009 werden gepubliceerd, hebben mensen nog niet begrepen hoe ernstig onze situatie is. Hadden ze het wel begrijpen, dan was hun stemgedrag op 22 mei anders geweest. Als men de islam met de pest vergelijkt, weet men dat de Yersinia Pestis bacterie zich niet uit zichzelf verspreidt. Ze heeft een host nodig die haar verder verspreidt. Met andere woorden: de Islam is gevaarlijk omdat er zoveel “Gutmenschen” dragers zijn die hulp bieden de boel razendsnel verder te infecteren. In Nederland hebben de ‘dragers’ succes geboekt. Ik hoop dat in andere landen zal de situatie anders zijn.
  Vanavond zullen wij het weten!!!

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Weer mijn dag verpest!Had voor de verkiezingen in ieder nieuwsitem te zien moeten zijn!

  Like

 9. nofuru zegt:

  De cbs cijfers die genoemd worden in de video (40% allochtonen in 2050) geven zelfs nog een te rooskleurig beeld.Voor het cbs is een allochtoon namelijk iemand met minimaal één in het buitenland geboren ouder.Veel van de buitenlanders zullen derhalve in 2050 ten onrechte doorgaan voor autochtoon en de realiteit is dus dat we in 2040 al (en met het huidige instroom-niveau nóg eerder) niet een kleine meerderheid maar feitelijk een minderheid zullen zijn in ons eigen land.De door de PVV bepleite maatregelen -islamitische immigratiestop en het uitzetten van criminelen- zullen vanzelfsprekend deze calamiteit niet keren maar hooguit kortstondig uitstellen.’Ras’ is voor haar immers een taboe-onderwerp en zodoende zal zij nooit zichzelf er toe kunnen brengen de wérkelijk noodzakelijke maatregelen te treffen:ten eerste etnische registratie,vervolgens denaturalisatie en tot slot grootschalige,niet-vrijwillige remigratie.Weinig verwonderlijk is het dan ook dat zo weinig mensen naar de stembus te porren zijn.Waarom zouden zij ook gaan stemmen op een partij die ‘de ondergang van Nederland’,hooguit (met de nadruk op hooguit) enigszins wil vertragen

  Like

 10. Dr.Kwast zegt:

  Zonder bloedvergieten te strijden. Waarom kan Nederland niet een paar dagen plat???
  Een auto loze Zondag kan wel !!!!!!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Binnenkort horen we overal dat klagend jankende koeterwaals van dat islamitische kamelenvolk.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik word zo verdrietig van dit verhaal, ook ernstig verontrust, waar zijn wij Nederlanders??? Wat zijn onze rechten??? Wat is onze vrijheid???? Ik word hier ziek van, weg alles. Waar leven en werken wij voor om al die mislukkelingen te eten en een woning en verder alles te geven???? Protest!!!!

  Like

 13. De Molay zegt:

  Hier wordt je ook niet vrolijk van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s