Vier doden bij aanslag Joods Museum Brussel

Screenshot_19

Bloedbad: slachtoffers zijn twee Israëlische toeristen en een vrijwilligster van het museum. Een jonge medewerker is in kritieke toestand.

(Webmaster: lees op GeenStijl vooral de Marokkanse reacties op Twitter onder het artikel!)

Bron:
GeenStijl
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel, Jodenhaat, Marokkanen, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Vier doden bij aanslag Joods Museum Brussel

 1. E.J. Bron zegt:

  MINDER! MINDER! MINDER! ROTZAKKEN!

  Like

 2. Gt zegt:

  En nu moet je die hypocrieten horen alla Timmermans, die riepen te roeptoeteren om Israël te boycotten. Wat een gevaarlijke lui zijn dat deze moeten ze voor een tribunaal brengen.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Ja, de mocro gemeenschap laat zich van haar beste kant zien! Straks weer huilie-huilie doen als ze geen stage of werk kunnen krijgen; hoe zou dat nu toch komen….Zo raar…

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ook zonder dat we zekerheid hebben over de achtergrond van de dader, vermoeden we wel uit welke cultuur hij komt. Vreselijk voor de slachtoffers en hun nabestaanden wat er gisteren is gebeurd! Ik weet bijna zeker dat de dader uit een milieu komt waar men een hekel heeft aan onze beschaving.
  Ik hoop dat er snel duidelijk wordt wie deze moorden op zijn geweten heeft.

  Zodat wij nóg sterker in onze schoenen komen te staan!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  En de nieuwsberichten op de radio kunnen het ook vertellen. De dader werd door de justitie als getuige aangezien, en werd al vlug in vrijheid gesteld. Met andere woorden; Ook in Belgie is de rechterhand van de Islam de overheid en de justitie ! De vreselijke tijden uit de tweede wereldoorlog keren terug. De kristalnacht, aanslagen op Joden en Jodenvervolgingen. En dat het gewone volk hier aan meedoet is Godgeklaagd, Gehersenspoeld door de MSM. Bull-chips. Ze zouden dit niet moeten willen, dat meeheulen met die linkse kliek, en om de Joden over van alles en nog wat de schuld te geven.

  Like

  • Driek zegt:

   big1john zegt: De vreselijke tijden uit de tweede wereldoorlog keren terug. De kristalnacht, aanslagen op Joden en Jodenvervolgingen.

   Ja, die tijden keren weerom, en niemand van onze bewindslieden maakt zich er druk over. Ik vind het een grote schande, dat na de Holocaust, het geteisem weer kans krijgt om de de Joodse burger het leven zuur te maken. We staan aan de vooravond van een nieuwe tijd. Net als in 1933 toen Hitler aan de macht kwam.

   Like

 6. Willie zegt:

  Als ik de dader in mn handen zou krijgen dan( vul maar in ,heheheh) navertellen zou ie t zeker niet meer kunnen : Bijbelse wet : OOG OM OOG !!!!! Nog altijd t beste

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Een pikzwarte geschiedenis begint zich te herhalen. We zagen dit soort rampzalige gebeurtenissen al lang van te voren aankomen en waarschuwden! Maar de elites wilden niet luisteren.
  Dus ” dank! ” In het bijzonder dank aan allen in de politiek correcte hoek, die de het zaad van de Jodenhaat steeds opnieuw blijven zaaien.Zij weigerden bovendien om de Joden te beschermen, omdat de Kristalnacht en de Holocaust zich nooit mocht herhalen!
  Politiek correct heeft inmiddels steeds meer Joods bloed aan de handen.

  Natuurlijk! De dader komt beslist uit een bepaalde hoek .De Belgische polititie heeft een signalement, maar zwijgt en dan weten wij genoeg.
  Maar wat er ook gebeurt : met gedachten vanuit de islam MAG deze walgelijke aanslag natuurlijk weer NIETS van doen hebben. Steeds treedt deze kenmerkende ”linkse” reflex op.
  Geen woorden ten nadele van…. Pas op jullie !GEEN WOORD van kritiek wordt geaccepteerd.!!

  Wij moeten er- volgens politiek correct- vanuitgaan dat ieder mens van goede wil is en de vrede wil, want iedereen denkt eigenlijk hetzelfde en wil dus het zelfde. Daarom is de deur waardoor wij samen heen moeten zo ongelofelijk breed.
  Droom verder! de vraag waar het werkelijk om gaat is of iedere zoeker naar vrede daarbij hetzelfde in gedachten heeft..
  Ook politiek correct weet daarop wel het antwoord, maar omdat het niet past in de correcte opvattingen moet men de inhoud ervan maar even in het midden laten en wij moeten niet zo moeilijk doen, vindt ”links”..
  Maar de realiteit leert ons, dat -zo lang men de gevaren die er vanuit een bepaalde ideologie uitgaan, niet wenst te benoemen- de dreiging zal groeien in kracht en omvang!
  De politiek correcte Pilatus weet dat echter ook wel en het enige wat die doet is de handen blijven wassen in onschuld en wegkijken..

  Ach, waarom hoor ik Dries en Gretta nu niet hun verontwaardiging uitschreeuwen?
  Ook grote-vriend-van -Israel, Franske Nogwat, is nu vast HEEL geschokt en hij leeft natuurlijk mee met de nabestaanden, maar gelijktijdig zal hij steeds volharden in zijn besluit om het ”foute Israël” hard aan te pakken…

  Wij zullen niet vergeten wie de schuldigen en hun helpers zijn.
  Er zal een onontkoombaar moment van rechtspraak komen.

  Vrede zijn over ons.Vrede zij over Israël.

  Like

 8. Vederso zegt:

  Snaohanen heeft de eerste beelden uit Brussel verzameld;

  http://snaphanen.dk/2014/05/25/bryssel-terroristen-forst-cctv/#more-179683

  Like

 9. Jan zegt:

  Moordenaar kan voorlopig niet berecht worden volgens Belgische ‘justitie’, moordenaar heeft hoofdpijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s