Femke Halsema en haar moslima’s (3)

Screenshot_39

Rufaida al Habash, islamitisch feministe

(Door: Martien Pennings)

Wie geïnteresseerd is in de pogingen tot vernietigingsbombardement die ik gedaan heb op de eerste twee afleveringen van Femke Halsema’s serie “Seks en de Zonde” mag zich hier en daar vervoegen.

Voorafgaande aan het ondergaan en bespreken van de derde aflevering heb ik nog eens goed gekeken wat de NTR-website over deze serie te berde brengt. Zo ontdekte ik dat de gedegenereerde Jood en miljonair Harry de Winter als “producent” optreedt. Maar natuurlijk: als je helemaal gaat voor het goedpraten van Palmaffia-terreur, als je verraad pleegt aan je eigen superieur humane en Joods-Christelijk-Verlichte cultuur wil je graag een poging ondersteunen van een collaboratreuze als Halsema om nog wat extra reclame te maken voor je doodsvijand sinds 1400 jaar: de islam. Halsema, van Groen-Links immers, die als enige partij voorstander is van het doorbetalen van salarissen aan Palestijnse Jodenmoordenaars via Europese en VN-subsidies.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Femke Halsema en haar moslima’s (3)

 1. bigljohn zegt:

  Zeg eens Femke Halsema. Als je je kop zonodig in de kont van die Moslima’s moet steken, waarom ga je dan zelf niet in een boerka of in een niqaab lopen ? Jouw reputatie als beschermer van de Islam kennen we nu zo onderhand wel. Wat gepaste kleding zou je onderscheiden van de (fatsoenlijke) rest !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dan moet U geduld hebben tot a.s. zondag, dan gaat zij naar ,t “heilige-land” zelf. Denk maar niet dat ze er dan zo frivool bij zal lopen. Zal wel een abaya worden of erger. Krijgt ze anders met de corrigerende zweepjes vande “religie-politie” te maken. (gezag voor de bevordering van deugd en voorkoming van zonden………….)
   Weet niet of ze info heeft ingewonnen bij Betsy Udink, die er jaren heeft gewoond.
   Die placht, volgens haar zeggen, die lui ëen-flinke-trap-in ,t-kruis-te-geven”. Dan dropen ze af.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Deze mevrouw Halsema was het ook, die de ISLAMISERING geen probleem vond voor Nederland, en daarvoor een motie indiende, om de ISLAMISERING NIET tegen te gaan. Deze madam Halsema past precies bij zo’n landverrader als Pechthold! En alleen de PVV en de SGP zijn tegen ISLAMISERING en stemden dus terecht TEGEN de motie Halsema. Ik vind Halsema een grote hypocriete trien!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik weet niet wat erger was. Haar uitspraak over ,t niet tegengaan van de islamisering in NL ( beseft ze wel wat ze zegt ? , of dat van de koninin met haar gezegde over “paradijsjes” in die afgrijselijke landen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @delamontagne: 22.23. uur, op 26/5. Inderdaad, delamontagne, met dat hele oranje gedoe ben ik ook helemaal klaar. Allemaal Bilderbergers, en dat zegt genoeg.

    Like

 3. schnoebel zegt:

  Heb het niet gezien. Bij de namen Femke Halsema en Hassnae Bouazza alleen al krijg ik braakneigingen.
  Ik kijk al lang niet meer naar de PO. Is beter voor mijn bloeddruk. Heb wel ergens gelezen dat de kijkcijfers behoorlijk gedaald zijn. Ik vermoed dat zowel islamkritici als moslims zijn afgehaakt. De eerste groep omdat zij de leugens omtrent de islam niet meer konden bolwerken en tweede groep omdat de islam niet voldoende “naar de kroon gestoken” werd. Kraak nog smaak dus.
  Deze serie vindt slechts aftrek bij de slecht geïnformeerde “politiek correcte” autochtonen.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Allerbeste Martien. Geweldig goed artikel, compliment!!!
  En héél leuk dat je het alweer over een andere gedegenereerde Jood hebt, zo ken ik je weer.
  Ach ja, Joden zijn ook maar gewone mensen, dus het is heel normaal dat er af en toe een gedegenereerde tussen loopt net zoals er ook een Joodse maffia bestaat.
  En weet je gedegenereerde Fransen, Engelsen, (zelfs Nederlanders!) zijn heel gemakkelijk te accepteren, daar doen wij niet moeilijk over.
  Maar bij de Joden? Nee! Dat willen sommige mensen hier maar niet begrijpen, want die doen aan een soort verheerlijking van een zogenaamd “uitverkoren volk” alwaar deze soort Joden niet in schijnen voor te komen. Hahahaha! Nou ja, ik wacht nu ook maar net als jij, denk ik, op de opgewonden standjes-reacties…

  Like

  • Driek zegt:

   @paulzwueste zegt: En weet je gedegenereerde Fransen, Engelsen, (zelfs Nederlanders!) zijn heel gemakkelijk te accepteren, daar doen wij niet moeilijk over.

   Nou, meneer paulzwueste, ik heb een verschrikkelijke hekel aan gedegenereerde mensen. En vooral ook omdat ze zo dom zijn. En voorlopig houd ik het hier voor gezien.

   Like

  • delamontagne zegt:

   …..verheerlijking….! zoiets als: “,t heilige land “?. Het is ook maar een gewoon land ( gelukkig anders dan de omringende landen, dus doet westers aan, met een oosters tintje.
   Een van de eerste pioneers uit de jaren 20 van vorige eeuw zei dat Israel pas een “normaal” land zou zijn als er ook de kleine misdaad zou voorkomen.

   Like

 5. schnoebel zegt:

  @Realpredictor
  Enait heeft natuurlijk gelijk met zijn voorspelling. Maar wat heeft zijn gelijk met mijn reactie te maken…?

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dat is nog eens service, Martien! Ik moet je namelijk bekennen, dat ik dat derde deel nog niet gezien heb, maar dat je artikel het allemaal zó gedetailleerd beschrijft, dat kijken niet eens direct nodig is: Zonder dat krijgt men er evengoed wel een duidelijk beeld van. En dat is heel mooi, want, hoewel ik niet uitsluit, dat ik het later nog wel eens zal gaan bekijken, heb ik daar op het ogenblik eigenlijk bar weinig zin in. Ik bedoel, jouw artikel is wèl boeiend, natuurlijk, maar ik voel op dit moment weinig tot geen animo om alweer in die verbaasde kinder-ogen te kijken en dat puberstemmetje drogredenen te horen aandragen, dat zeg ik eerlijk.
  Onverbeterlijk, die Halsema: Ze blijft maar speuren naar die hennepvezels en het televisiekijkende publiek er eindeloos mee vervelen. Ondertussen kun je je natuurlijk ook nog afvragen, in hoeverre ze er zelf nog in gelooft, maar het is aan de andere kant ook wel weer logisch, dat ze dat van z’n levensdagen niet zal erkennen: Gerede kans, immers, dat er ook wel “Wildersianen” zitten mee te kijken omdat de TV aanzetten nu eenmaal geen moeite is en zij, als cynici, wel eens willen zien en horen, wat die ‘trut’ nou precies voor argumenten probeert aan te voeren -tenslotte ook precies dat gene, wat wij op het ogenblik hier doen, nietwaar? Dus dan moet de trut-in-kwestie toch minstens tot het bittere einde doen of ze er zelf in gelooft……..
  Wat ik me afvraag: Wat zou deze documentaire in z’n geheel nog hebben gekost? Genoeg, waarschijnlijk, wat het geval zo mogelijk nóg triester maakt: X- maal duizenden aan Euro’s voor niet meer dan wat puberaal geneuzel, waarvan je met je klompen aanvoelt, dat de helft of driekwart van de feiten nog is weggemoffeld of wordt ontkent; mij God, wat een dilettantenwerk! Weet je welke naam mij al neertikkende te binnen schoot als zijnde de ultieme tegenstelling? Louis Theroux! Maar die is dan ook wel zó verstandig om zijn objecten te kiezen onder de ultieme weirdo’s in de samenleving, waarover je best kunt oordelen, maar waarvan je tegelijkertijd gewoon te accepteren hebt dat ze nu eenmaal bestààn, simpelweg omdat je geen reden hebt om dat niet te accepteren. Theroux zou nooit de fout maken, zoiets als de Islam, die voor de hele wereld een bedreiging kan worden, te gaan ‘uitdiepen,’ louter met het oogmerk om hem zoveel mogelijk goed te praten. Als hij al eens geschifte Godsdienstfanaten onder de loep neemt, zorgt hij er wel voor, op een zg. wezenloze manier op de vlakte te blijven en zich van ieder oordeel te onthouden. Hij zal zeker niet eindeloos blijven proberen, er nog wat “goeds” in te ontdekken.
  Maar ja, Theroux is dan ook een professioneel en geen quasi-idealistische overjarige puber met een goedmens-complex….
  Lastig lijkt het me, als je dat je hele leven maar niet ontgroeit, zoals ‘dat Famke’ Femke…….

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als ik U was zou ik ,t toch gaan bekijken. In tegenstelling tot de vorige 2 uitzendingen vond ik deze wel de moeite waard. Ze had ZOWAAR verschillende kritische vragen (aan zichzelf) over die is=lam. De antwoorden die die ingepakte mevrouw gaf doen er eigenlijk niet toe. Dat zijn allemaal stereotype antwoorden die je van al die moslima,s daarginder kunt verwachten. Die kunnen ook niet anders. Meneer Pennings schreef dat ze (Hallalsema ! ) nooit eens kritische (ex)-moslima,s aanhaalt, noch raadpleegt. Ze had b.v. ook eens haar licht kunnen gaan opsteken bij die mevrouw (Nu Am.-staats-burger ) Wafa Sultan. Een psychiater afkomstig uit Syrie en al heel lang ex-moslim. Is heel erg kritisch. Heeft een heel goed boek geschreven ( weet niet direct de naam ).
   Verder die onvoorstelbare rijkdom die je in die film ziet. Dan te bedenken dat 40 – 50 jaar terug ze daar al tevreden waren met simpele betonnen woningen. Materialisme en mohammedanisme gaan goed samen kun je zien.
   Ik dacht ook dat ze zich nogal verloren voelde in die kille, lege rijkdom. Ben benieuwd naar de volgende uitzending. Hoe zal ze ,t daar vinden, in ,t “heilige-land” zelve. ( uitgedost in abaya natuurlijk )

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ook een vorm van decadentie ? ? /
    (gaat over opwekking van electriciteit d.m.v wind-turbines:: ( voor de rijke landen in M.O en voor hun megalome “skyscrapers” )
    ////////////
    Maar er komt ook een ‘glamourversie’ voor het Midden-Oosten. „Daar willen ze de turbine van een bekende designer hebben die de schoepen met bladgoud en diamantjes bedekt. Ze zien de Liam daar als ‘nice tot have’.”

    ( de diamanten zullen dan wel het rendement verminderen, maar da,s niet erg natuurlijk, ,t gaat erom iets BUITENISSIGS, duur te hebben, een …………”hebbe-dingetje” ! !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik had nu, vanochtend, een uurtje over dus heb ik uw raad opgevolgd en ben gaan kijken. Dat die ingepakte mevrouw niets dan stereotype antwoorden gaf, is, geloof ik, wel zo, maar helemaal beoordelen kon ik dat ook weer niet, want ze lieten, GVD, de helft van de ondertitels weg. Is U dat ook niet opgevallen? Juist op cruciale momenten werd het opeens niet ondertiteld, om ergens twee of drie zinnen verder, midden in een zin, weer hervat te worden. Het zal wel weer nergens op slaan, maar dan denk ik automatisch: ‘Opzettelijk óf onopzettelijk knullig gedaan; typisch des Halsema ‘s.
    Die kritische vragen von ik ook niet zo spectaculair, om eerlijk te zijn: Dat waren gewoon vragen, die bij iedere westerse vrouw van deze tijd en de generatie van Halsema zouden moeten spelen. En Als ze niet bij ze spelen, mankeert ze wat. Punt. Net zoals ik de griezels krijg van kinderen in de puberleeftijd, die uit zichzelf zaken als braafheid en discipline tentoonspreiden. Dat is doodgewoon niet natuurlijk. Die Halsema zou een gewone, aantrekkelijke, moderne vrouw kúnnen zijn, als ze het maar niet zo pathetisch op zich zou willen nemen om mensen, die mentaal in de zandbak thuis horen, híer te laten leven en zichzelf daarbij wijs te willen maken, dat verschillende culturen best samen kunnen gaan, als er maar sprake is van genoeg ‘wederzijds begrip.’ Van de moslims hoef je dat begrip in ieder geval niet te verwachten: Die zitten muurvast in hun stereotypen. En de gewone Nederlander zit met e brokken omdat figuren als dat “famke” Femke daar maar niet aan willen.

    Like

 7. Alf Janszoon zegt:

  De naam Femke Halsema was voor mij aanleiding om niet te kijken, evenals het programma over Wilders later op de avond. Ik zal dan ook niets zeggen over het programma maar des te meer over mevrouw Halsema, de vlees geworden politieke correctheid en daardoor gefêteerd door de MSM. Deze mevrouw is naar mijn een zelfvoldane, met haar levenshouding uiterst ingenomen politica, een opportuniste van de bovenst plank, die multiculturalisme (in haar geval een eufemisme voor mohammedanisme) in het onderwijs propageert (voor andermans kinderen) totdat het haar eigen kinderen betreft. Toen koos ze voor een meer up market instelling, met als verklaring “Mijn kinderen mogen niet het object van een sociaal experiment worden” of woorden van gelijke strekking. Femke Halsema, een ideaaltypische bourgeoise satisfait, ondanks haar lidmaatschap van een “revolutionaire” partij, met kosmopolitische allures en pretenties, een type mens die men eerder bij D66 vindt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U bedoelt wellicht OOK bij D ’66. Het geval wil namelijk, dat men juist deze nitwits bij D ’66 èn GroenLinks in gelijke mate vindt..
   Volgens mij omdat het ‘goedmensendom’ onder vrouwen nóg iets royaler verbreid is dan onder mannen.(Die laatsten zijn waarschijnlijk iets meer ‘no-nonsense.’)

   Like

 8. johannes zegt:

  hoe komt het toch dat ik altijd moet schijten als ik dat mens zie

  Like

 9. win zegt:

  hi ej,
  dit is een prima artikel van arthur van amerongen voor jou denk ik,

  groet win

  http://politiek.thepostonline.nl/2014/05/26/portugal-post-bonuseditie-antisemitische-aanslag-brussel/

  Like

 10. Jan zegt:

  Moslims houden niet van Joden

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Ik heb ze niet gezien dus kan ik ook geen komentaar leveren.

  Like

 12. helletocht zegt:

  Ik keek ernaar en zapte onmiddellijk. Ik had erover gelezen, maar kon er verder niet naar kijken. Ik heb altijd al gedacht dat F.H.een “moslima in diguise” is. In ieder geval moet er brood op de plank komen bij deze renegaatnederlandese, en bij wie kun je dan beter terecht dan bij je vrienden uit Mo-Land. Dit is minstens even erg als de NSB voor WO 2.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s