Is moordenaar Joods Museum een copycat van terrorist Mohammed Merah?

Screenshot_11

De man die in het Joods Museum drie mensen doodschoot en een vierde levensgevaarlijk verwondde [webmaster: slachtoffer inmiddels eveneens overleden], droeg wellicht een camera op zijn borst. Daardoor lijkt het erop dat de schutter Mohammed Merah kopieerde, de Algerijnse terrorist die in een joodse school in Toulouse drie kinderen en een volwassene ombracht én zijn daden filmde.

Een lange gang met een groot opschrift op de wand: ‘Joodse levensroute en aanlegplaatsen’. Het is de gang van het Joods Museum in de Miniemenstraat aan de chique Zavelbuurt, hartje Brussel. Een man met een petje staat halverwege de gang. Hij heeft aan elke schouder een donkere tas bungelen. Achter hem rijden auto’s af en aan voorbij de openstaande voordeur.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Is moordenaar Joods Museum een copycat van terrorist Mohammed Merah?

 1. BertG. zegt:

  Wat ik niet snap zijn de wazige beelden en dat niet iedereen meteen alle aandacht daar op richt als er iemand met een AK47 staat te schieten. Of zat daar een demper op.
  Waar zijn dan alle getuige verklaringen. Zoiets valt toch meteen op als er iemand staat te schieten. Daar kijkt dan toch iedereen naar op. Of zijn ze daar allemaal zo goed als doof.
  Of het wend als je vrij veel schoten hoort de hele dag door. Maar dat kan ik me ook niet voorstellen.

  Like

 2. de 13de imam zegt:

  Even een voorspelling: Mocht de dader daadwerkelijk van islamitische komaf blijken dan zal de linkse pers vooral haar stinkende best doen dit gegeven te verdoezelen, bagatelliseren of via een omweg de schuld bij het Israëlische nederzettingenbeleid neer te leggen. Geen discussie over antisemitisme in de koran of wat dan ook. In dit geval ook geen demonstraties tegen racisme of wat dan ook. Feitelijk zal dit “incident” na enkele dagen geheel uit het politiek correcte nieuws verdwijnen.

  Mocht de dader onverhoeds toch uit uiterst rechtse hoek komen dan gaan juist alle registers open. Dan zal de bal direct bij de Winter en Wilders worden gelegd, zal een luide roep komen om opheffen van alle rechtse partijen en dan zal deze aanslag de komende maanden dagelijks kost zijn in ieder “correct” nieuwsmedium. In dit geval juist meerdere demonstraties waarin geheel politiek correct België en Nederland acte de présence zal geven.

  We zullen het zien.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Voor het museum staan betonblokken tegen aanslagen en de hele Miniemenstraat hangt vol met camera’s.

  Op zaterdagmiddag is het altijd razend druk in de Miniemenstraat en de omgeving. Honderden passanten moeten de dader hebben gezien. Tot zondagavond laat heb ik nergens iets gelezen over de huidskleur van de dader terwijl mij dat toch relevant lijkt.

  http://politiek.thepostonline.nl/2014/05/26/portugal-post-bonuseditie-antisemitische-aanslag-brussel/

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Volgens mij heb je aan deze,slechte,camerabeelden helemaal niets!En mocht hij al herkend worden door zijn eigen vriendjes/familie,houden die de kaken stijf op elkaar.Tenminste als hij komt uit de hoek waar ik hem van verdenk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s