Laffe PVV-dissidenten ondervraagd door luie programmamakers

Screenshot_42

Is er iets ergers dan leeglopen voor een camera die maar vanuit één perspectief registreert? Spui al je teleurstellingen over een beslissing die je ooit met je volle verstand genomen hebt. Het Kamerlidmaatschap van de PVV. Laffe, treurige mannetjes ondervraagd door even laffe, luie programmamakers die oude wijn in nieuwe zakken aan u verkopen. Want in alle andere nieuws- en achtergrondrubrieken heeft u de klaagzang over Wilders van Hero Brinkman, Louis Bontes, Jhim van Bemmel, Marcial Hernandez, Wim Kortenoeven en Andre Elissen al tot in den treure voorbij zien komen.

Zelfreflectie

Volwassen mannen, zelfs ‘aardig en keurig’ vinden ze zelf, die zich in het sprookjesbos van Geert eerst hebben laten verleiden, omdat ze met hem aan een nieuw Nederland wilden ‘bouwen’, om vervolgens door dezelfde  boze wolf verslonden te worden.

Nooit gehoord van zelfreflectie heren? Dus even met de billen bloot waarom je je überhaupt hebt aangesloten bij een partij als de PVV, waarvan de filosofie al vanaf de eerste oprichtingsdag bekend was.

Eenmanskamikaze

De partij van Wilders en zijn bewakers met maar één doel: via een eenmanskamikaze Nederland wakker schudden voor dreiging van buitenlanders in het algemeen, met moslims in het bijzonder. Het bashen van andere partijen en schofferen van zowel het kabinet als de overige Kamerleden.

Als de dissidenten, die van de AVRO bijna een uur lang hun verhaal mochten doen, zich maar één minuutje in het partijprogramma van de PVV hadden verdiept, had hun ‘heroïsche’ aftocht voor een cordon aan camera’s voorkomen kunnen worden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, mainstream-media, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Laffe PVV-dissidenten ondervraagd door luie programmamakers

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ach.. ik heb er niet eens naar gekeken, ik had hen allemaal al eens horen mekkeren zonder enige zelfreflectie. Geert heeft hun karakters goed ingeschat en daar geven zij steeds weer luid en duidelijk blijk van wat een minne figuren het zijn. Als ik maar één van hen hoor op tv per ongeluk, zap ik onmiddellijk weg.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Wachteres gezien op 25-5-2014 op ned 2 AVRO ik had hier al een stukje over geschreven die mensen zijn walgelijk en dat zouden zij zelf een land willen besturen! dit weg lopen heeft er wel meete maken gehad, dat wilders minder stemmen heeft gehad het speeld zeker mee, nog een prettige avond @ Monallisa

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik heb gisteravond de tv na 10 minuten uitgezet en tevens 10 minuten te lang

  Like

 4. topsporter zegt:

  Kruis je eenzijdige journalistiek met dissidenten dan ontstaat er iets bijzonder: afvaljournalistiek.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @topsporter: 22.23. uur, op 26/5. Inderdaad, afvaljournalistiek, of ook wel RIOOLJOURNALISTIEK te noemen. De hele MSM lijdt daar aan, en ook de zgn. schrijvende pers. Constant Wilders en de PVV bashen, maar wegkijken van de echte problemen: massa-immigratie, islam en de eussr!

   Like

 5. topsporter zegt:

  bijzonder met een s natuurlijk.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  “De partij van Wilders en zijn bewakers met maar één doel: via een eenmanskamikaze Nederland wakker schudden voor dreiging van buitenlanders in het algemeen, met moslims in het bijzonder. Het bashen van andere partijen en schofferen van zowel het kabinet als de overige Kamerleden.

  Kijk eens aan …..ook The Post.is door het kwaadaardig, leugenachtig links denken geïndoctrineerd; ‘de PVV heeft een hekel aan alle buitenlanders en de moslims in het bijzonder’. Wat het schofferen betreft; daar is links meester in; iedereen die het niet met de linkse gedachtengangen eens is wordt dag in dag uit door hen geschoffeerd. Maar dat valt The Post niet op, natuurlijk.

  Wat de kritiek op de ‘afvalligen’ betreft heeft The Post gelijk; Blijkbaar hebben die nooit begrepen waar het bij de PVV om ging. Wat wel de reden was waarom zij zich bij die partij gevoegd hebben….. God mag het weten ….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 07.23. uur. Zo is het Wachteres. Als je in dit Nedrigland niet socialistisch of politiek correct denkt, wordt je verguisd en gedemoniseerd. Ziehier Nederland anno 2014.

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Dat zie je maar wat olie dollars alles bewerkstelligen kan.

  Like

 8. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Hero Brinkman, Louis Bontes, Jhim van Bemmel, Marcial Hernandez, Wim Kortenoeven en Andre Elissen, willen jullie dit even lezen en dan commentaar geven.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Laffe PVV-dissidenten is mijns inziens een understatement, Hero Brinkman, Joram van Klaveren, Louis Bontes, Jhim van Bemmel, Marcial Hernandez, Roland van Vliet, Wim Kortenoeven, Andre Elissen. Men kan de smoelen van deze volbloed verraders die allemaal een andere agenda voerden dan Geert Wilders in gedachten had hier bewonderen. De grootste laffe hufter van dit stelletje opportunistische, in de rug van Wilders stekende volksvertegenwoordiger was in mijn opinie toch wel Hero Brinkman, de tenenkrommende Judas van de PVV.

  http://nos.nl/artikel/626370-wie-zijn-er-vertrokken-bij-de-pvv.html

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Het is heel simpel. Deze mensen zagen in Wilders indertijd het gat in de markt waardoor zij veel geld in hun zakken konden steken met in de politiek te gaan.
  Als ze eenmaal op een bepaalde plek gearriveerd zijn, (zeteltje kunnen behouden, eventueel veel wachtgeld en allerlei bijkomende voordelen op het gebied van declaraties enz.) laten ze Wilders triomfantelijk in de steek. Ze weten het spel goed te spelen.
  Geven bekendheid aan het feit dat zij in hun argeloosheid èn door goedhartigheid ingegeven sociaal gevoel volkomen zijn misleid door Wilders!
  Vervolgens genereren zij trots de laffe publiciteit van linkse verslaggevers.
  Ook zelfs dáár doen zij hun voordeel mee!
  Bekende formule. Worden eenmansfractie (uit puur idealisme zogenaamd!) en genereren elke maand een vorstelijke beloning op onze kosten.
  Ik noem dit tuig nog ietwat erger dan landverraders!

  Like

 11. @ paulzwueste op 27 mei 2014 om 17:40

  “Deze mensen zagen in Wilders indertijd het gat in de markt waardoor zij veel geld in hun zakken konden steken ( . . .)”
  “Ik noem dit tuig nog ietwat erger dan landverraders!”
  Bijvoorbeeld Wim Kortenoeven, van boeken als “De Kern van de Zaak”.
  Ik ken hem persoonlijk en ik weet dat dit een prima vent is.
  Gaf een goede baan op als stafmedewerker van het CIDI.
  Wat hij zegt in de docu, namelijk dat hij aangetrokken was voor buitenlands beleid, een paar A-4-tjes terzake inlevert voor het verkiezingsprogramma dat door Bosma geschreven wordt en dat hij daar dan niks van terugvindt in dat programma.
  Maar dat er wel iets idioots in staat over Istanboel terug naar Griekenland.

  Ik vond dat de dissidenten het vrij kalm en zakelijk deden en ik vond ze niet overdreven rancuneus.
  Met het stuk, geschreven door Ton Lankreijer, die zich “een rebelse media-cowboy” noemt (ach gut) ben ik het ook voor de rest niet eens.
  Politiek moet toch transparant zijn?
  We klagen toch altijd over achterkamertjes?
  Nu krijgen we inside-informatie en nu is het weer niet goed.
  Er waren er toch velen op deze site die vonden dat Wilders beter naar zijn achterban moest luisteren?
  Hij luister blijkbaar niet eens naar zijn eigen kamerleden.
  Nee hoor, een zeer juist opengooien van veel te dichte deuren door deze dissidenten!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   @martienpennings. Martien, natuurlijk zijn er mensen zoals Wim Kortenoeven, die je goed kent, en om geheel andere redenen bij Wilders zal zijn weggegaan.
   Wilders is een einzelganger die niet bepaald sociaal met zijn mensen omgaat.
   Ik denk dat dit een hele slechte eigenschap is.
   Hij heeft niet het warme enthousiaste charisma van een Farage, Marie Le Pen of de charme van een Stracher. Daardoor vervreemd hij veel goede mensen van zich.
   Ronduit slechte zaak. Maar de profiteurs zijn er wel degelijk, en daar had ik het over.
   Natuurlijk krijgen we inside-information maar die krijgen we óók als men gefrustreerd wegloopt en emotioneel beschadigt is. Je moet je dan afvragen of men dan nog objectief heeft gereageerd op de situatie. Bovendien blaast de linkse pers dit soort gevallen enorm op.
   Maar wat of wie hij ook is hij blijft een waardevolle hefboom om de afschuwelijke misstanden in onze samenleving los te wrikken. Dwars tegen het gevestigde establishment heen. Dat zul je, denk ik, wel met mij eens zijn.
   Nogmaals het is absoluut geen goede zaak dat Wilders zich veel te veel als een granieten leider opstelt die niet communiceert met zijn beste vrienden.
   Inderdaad, het cliché: ‘het kaf wordt gescheiden van het koren.’ gaat in dit geval niet op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s