Na overwinning van Marine Le Pen: François Hollande roept crisisberaad bijeen

Screenshot_36

François Hollande maakt goede kans om als de doodgraver van de socialisten in Frankrijk de geschiedenis in te gaan

(Vertaling: E.J. Bron)

De regerende socialisten in Parijs zijn blijkbaar in paniek: vanochtend om 08.30 uur heeft president Hollande zijn belangrijkste ministers bijeengeroepen voor crisisberaad in het Elysée paleis. Minister-president Manuel Valls zei dat de situatie zeer ernstig is – “voor Frankrijk en voor Europa”.

Zoals “Le Figaro” bericht, heeft de Franse president François Hollande vanochtend om 08.30 uur een crisisberaad bijeengeroepen. Hieraan namen de volgende ministers deel: minister-president Manuel Valls, minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius, minister van Financiën Sapin, minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve en minister van Landbouw Stéphane Le Foll.

Minister-president toonde zich geschokt door de vernietigende nederlaag van zijn eigen en andere partijen. De situatie is zeer “ernstig, voor Frankrijk en Europa.” De kiezers zouden de partijen te verstaan hebben gegeven dat dit Europa niet dicht genoeg bij hen staat en niets met hen te maken heeft. Valls zei dat Europa “sterker en royaler” moet worden. Wat hij daarmee bedoelt, is niet duidelijk.

Marine Le Pen eist intussen nieuwe parlementsverkiezingen (meer hier).

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk, Front National, Marine Le Pen, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Na overwinning van Marine Le Pen: François Hollande roept crisisberaad bijeen

 1. Cathja zegt:

  Ze beginnen hem aardig te knijpen in Frankrijk! Eigen schuld. De onvrede onder de bevolking daar is niet vanzelf ontstaan. Tijd om er eens over na te denken wat dit te zeggen heeft!

  Like

 2. Als er onder de leiders van de grotere europese naties 2 complete kneuzen zijn, dan zijn het Hollande en Cameron. Weet alleen niet wie nr 1 is…

  Like

 3. Jan zegt:

  De situatie is zeer “ernstig, voor Frankrijk en Europa=De situatie is zeer “ernstig, voor mijn portemonnee en dat van de Europarlementariërs.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 17.03. uur. Precies, Jan! Hahahaha, de RODEN weten niet waar ze het nu moeten zoeken. Doet mij deugd, laat ze maar naar de verdommenis gaan. Deze RODEN van Frankrijk, zouden het liefst zien, dat Nederland, Duitsland en meer noordelijke landen, DOORGAAN met het SPEKKEN van hun KAS! Daar gaat het deze RODEN om!

   Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Een nieuwe Franse revolutie in de maak, met een beetje geluk en hulp van Engeland barst binnenkort de EUSSR bom.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @aquarius4422: 17.09. uur. Dat kan mij niet snel genoeg gaan! Laat het satanische monster der eussr maar z.s.m. naar de kloten gaan!

   Like

 5. OphEUffen zegt:

  Misschien moet Hollande de pensioengerechtigde leeftijd NOG verder verlagen. Ja ja, u woont in Nederland en dat is `uw solidaire bijdrage` leveren tot uw 67ste. Maar zo werkt dat niet in Frankrijk. Terwijl voor Nederland inmiddels geldt; wie niet steelt of erft, moet werken tot hij sterft.

  Like

 6. dgneree zegt:

  Hollande kan het niet laten om voor Europa te spreken. Het is niet slecht voor Europa, maar voor de Europese Unie en diens lakeien, zoals Hollande zelf.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Wie van de twee stap als eerste op???

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat hele bombastitische uitvreter-en oplichterszooitje in Brussel kan me niet snel genoeg ontploffen!Slecht voor Europa????Een zegen zal ie bedoelen!

  Like

 9. ieznogoud zegt:

  Valls zei dat Europa “sterker en royaler” moet worden. Wat hij daarmee bedoelt, is niet duidelijk.
  Waarschijnlijk een grap van schrijver, want het kan namelijk niet duidelijker zijn.
  De landen met geld, moeten de landen zonder geld (waaronder in ieder geval en vooral Frankrijk) financieel steunen. Uiteraard moet het ‘landen met geld’ worden vertaald met ‘belastingbetalers van landen met geld’.
  Wat hiervan het ergste is, dat ‘onze’ volksvertegenwoordigers (dat zijn rubberen rutte, milieuterrorist Samsom en hypocriet ten voeten uit Pechtold + nog een paar andere nitwits) zonder problemen een blanco cheque op de bankrekeningen van de Nederlandse belastingbetalers tekenen.

  Like

 10. Q zegt:


  …Valls zei dat Europa “sterker en royaler” moet worden. Wat hij daarmee bedoelt, is niet duidelijk…

  Pffffhihihi. Die ‘le figaro’ toch. Dom geboren en nooit wat bijgeleerd kennelijk. Terwijl zulke Orwelliaanse nieuwspraak heel makkelijk te vertalen is.
  Met “Europa moet sterker worden” bedoelt hij dat de landen in de unie versneld EUROGENDFOR vorm zullen moeten geven zodat de gehele bevolking angst en schrik aangejaagd kan worden met samenscholingsverboden, avondklok, hele steden op ‘lockdown’, preventief voorarrest voor onbepaalde tijd en zonder aanklacht, zware TBS straffen voor islamofobie en andere opiniedelicten, en zo voorts, et cetera, und so weiter.
  Met “Europa moet royaler worden” bedoelt hij dat door de hele unie de belastingen fors omhoog moeten. De opbrengsten moeten dan naar Frankrijk zodat die nog wat meer gratis geld uit kan strooien over de hoofden van de moslims ‘want anders dan radicaliseren ze misschien wel’.

  C’est simple comme bonjour.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Q: 20.23. uur, op 26/5. U heeft het helemaal bij het juiste eind. Grotere landverraders en rode fascisten dan de EU adepten geeft het niet!

   Like

 11. Moos zegt:

  De EUSSR liever vandaag dan morgen naar de verdoemenis.

  Like

 12. Pingback: DE EUROPESE ‘AARDBEVING’! | eunmask

 13. lucky bee zegt:

  Laat de fransen hun rotzooi zelf opknappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s