Andries Knevel was hufterig tegen Hans Jansen

Screenshot_51

Jansen, ondanks Tempelierskruis op de stropdas, op zijn moeist en aangeslagenst. Is dat het doel van de hufterigheid, Knevel en Brink?

(Door: Martien Pennings)

Sinds Hans Jansen bij GeenStijl zit is hij effectiever geworden. Want hij heeft een missiegebied ontsloten vol roze primitieven die nodig beschaafd moeten worden, te weten: de kantoortorens A, B, C en D. Uit de “reaguursels” vanuit die spirituele woestijn blijkt dagelijks dat achter het quasi-cynisme en de bijdehante taal een grote behoefte schuilt gaat aan de kennis die een missionaris als Jansen daar kan brengen. Jansen onderwijst vanuit de Joods-Christelijk-Verlichte traditie óver die traditie zelf alsook over de vier I’s: Islam, Israël, Immigratie & Irrationele EU.

De kern van het christendom is redelijkheid, schuldbesef en empathie. Dat heeft Arabist Hans Jansen vaak genoeg uitgelegd. Hoewel zelf licht mousserend katholicerend, dicht Jansen de wat zwaarder bourgondisch Protestantse variant de grootste verdiensten toe in het proces van civilisatie. Pas nog publiceerde hij, opnieuw in het missiegebied dat GeenStijl heet, een ode aan de Reformatie. Maar aan de redelijkheid van Grefo’s kan, zoals bekend, een heel botboers kantje zitten en het schuldbesef in de protestantiserende mens leidt nog wel eens tot het De Maat Nemen van de Ander.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

75 reacties op Andries Knevel was hufterig tegen Hans Jansen

 1. E.J. Bron zegt:

  In dit geval had het wat mij betreft iets scherper gesteld kunnen worden Martien. Knevel was niet alleen hufterig tegen Jansen. Ik vind hem over het algemeen een smerige, achterbakse, linkse gereformeerde hufter!!! 😦

  (Even voor allen ter informatie, voordat er opnieuw een enorme rel ontstaat: dit is de persoonlijke mening van de webmaster!)

  Like

  • Monalisa zegt:

   Webmaster ik deel die mening van u er verder basta, maar zou Hans Jansen misschien wat nerveus zijn geweest?? Tja tv en dan bij die twee zuiger.

   Like

  • BertG. zegt:

   En mijn mening ook.
   Alle gereformeerde zijn smerige achterbakse linkse hufters.
   Die inderdaad het als hun dagelijkse taak zien om, De Maat Nemen van de Ander, als levensdoel gesteld hebben.
   Trouwens alle geloof debielen hebben dit in meer of mindere maten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 10.18. uur. Beste Bert, ik ben het niet eens met je stelling t.a.v. geloof debielen. Je weet dat ik absoluut geen star christenvolger ben. Ik voel me zelfs libertijn, en ik sta 100% achter de scheiding van staat en kerk. Ik heb niets met fundamentalisten, nog sterker ik durf zelfs te twijfelen aan mijn eigen overtuiging Bert. Ze zijn niet allemaal zoals deze gereformeerden Bert.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ok, sorry Tom, er zijn uitzonderingen. Jij en nog een aantal op deze site.
    Maar het zijn er wel heel veel die menen boven de rest te moeten staan.
    En ik weet daar alles van. Genoeg ervaring mee.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   die ik van hàrte deel!

   @geertwilderspvv onbeschoft duo @KvdBtv,wie denkt knevel wel wie hij is om op dergelijke toon en woordkeus tegen Hans Jansen te spreken!

   @geertwilderspvv @KvdBtv Ik zou m een draai om zijn oren hebben gegeven en gezegd hebben; ‘wàt wil je nou druiloor?

   @geertwilderspvv @KvdBtv Hou eens op met dat gedram n gedraai n t maar NIET benoemen v wèrkelijke levens- en vàderland bedreigende gevaren

   @geertwilderspvv @KvdBtv onbeschofte turkse trolmoslima dacht Hans Jansen nr willekeur te kunnen onderbreken! ‘puur toevallig’ uitgenodigd?
   9 hours ago ·

   Like

  • Rick zegt:

   Zoals onze “grote vriend” Freek de Jonge ooit eens zei:
   “Die Gereformeerden zijn ook zo’n groep die door de mazen van de Naoorlogse zuiveringen zijn geglipt” 🙂

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt volkomen gelijk, E.J. Meestal IS Martien ook scherper naar figuren als Knevel toe.
   In het geval Monique Samuel, bijvoorbeeld…..Leg beide artikelen naast elkaar en het verschil is frappant! (Dat weet ik tenminste nog wel zónder ze nu direct naast elkaarte leggen.
   Maar, @Martien: Ik heb dan ook de indruk, dat je toon in dit geval werktuiglijk niet zo fel is doordat jij even erg tegen de ouwe Le Pen zit aan te hikken als K&B c.s. doen.
   Jij vindt nu eenmaal, dat Wilders die alliantie niet had mogen aangaan vanwege de ouwe le Pen en je bent vermoedelijk van mening dat Hans Jansen meer afstand had moeten nemen en dat alles beïnvloedt de toon van dit artikel. Ik weet niet of je het zelf in de gaten had, maar halverwege liet je het eigenlijke onderwerp (de houding van Knevel t.o.v. Hans Jansen) zelfs een ogenblik glippen om door te gaan over die Le Pen-FPÖ kwestie. Dat doe je anders nooit; waar jij je anders in vastbijt, daar bijt je je in vast.
   Maar dit zit jou duidelijk zó hoog, dat het je zelfs moeite kost om Knevel op je gebruikelijke manier ongelijk te geven.
   Ik geef daar even geen oordeel over; ik stel het alleen vast.

   Like

   • Vederso zegt:

    @ Theresa, ik zit ongeveer op hetzelfde spoor. Martien gooit a.h.w. het kind met het badwater weg, door in de discussie over evt. samenwerking met FN het verleden of huidig fascisme van vader Le Pen zo’n grote rol te laten spelen. Daartegenover geeft hij weinig waarde aan Europeese samenwerking om verder te komen in de twee grootste thema’s die nu spelen; de EU en de islam. Alle andere onderwerpen zijn daarvan afgeleid, ook de situatie van Israël.

    Like

   • BertG. zegt:

    Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
    Ik stel het ook ook alleen maar even vast. En daar ga je dan.

    Like

  • Cathja zegt:

   Dat het uw persoonlijke mening is, daaraan zal niemand twijfelen webmaster, want u schrijft: “ik vind hem over het algemeen een smerige, achterbakse, linkse gereformeerde hufter!!!”.

   Maar ik ben het wel met u eens….!!!

   Like

  • exter39 zegt:

   Knevel en v d Brink willen in de voetsporen van die verdwenen trekpoppen van de vara treden , en gaan zich ook zo gedragen , dus kijk ik daar ook maar niet meer naar , en als dat velen doen verdwijnen ze van zelf , want alles gaat om de kijk cijfers ten koste van jan en alleman.

   Like

  • roger catrysse zegt:

   Had tot nu toe een ander idee over Knevel maar kan nu het idee van E.J. bron delen

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ E.J. Bron 27 mei 2014 om 09:42

   En hij heeft nog van die klotsogen ook, de hypocriete ‘naamchristen’.
   Nog roomser willen zijn dan de paus, maar wél zijn eigen land en ‘godsdienst’ verraden!
   Ik heb altijd al gewalgd van die vent!

   Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Ik heb het gisteren gezien, vond die mevrouw ook niet erg netjes tegenover Hans. Hans komt over als een rustige, zachtaardige man. Hij werd inderdaad op een schofterige manier benaderd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @DonnaDolce: 10.05. uur. DonnaDolce dat is het huidige kenmerk der RODEN in de gehele MSM! En ze gaan maar door, dag aan dag, uur aan uur!

   Like

 3. Monalisa zegt:

  linkse gereformeerde hufter!!! daar moet je het jeust niet van hebben, CDA de grootste?? dus toch hufters.

  Like

 4. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Het drammerige gedrag van Andries Knevel is weer een bewijs van de indoctrinatie van de Publieke Staats Omroep.

  Like

 5. Philippine zegt:

  Wat vind u allen van onderstaand Youtube?

  Wie kan hier nog tegenop?

  Like

  • ezra70 zegt:

   Philippine zijn ware aard komt steeds meer boven. Dit is waarom alle ellende over ons uitgestort wordt. Achter onze wereld zit een schaduwwereld en mensen worden gelukkig steeds meer wakker maar nog lang niet wakker genoeg.
   Dagelijks kom ik dat tegen. Als ik mijn kleinkinderen naar school breng en als er een kind komt spelen dan praat ik met de ouders (dochter en kleinkinderen en ik wonen samen) maar mensen kijken je ongelovig aan. Ze leven in een andere wereld. Toch ga ik door. Zit in de aard van het beestje…

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Philippine: 10.10. uur. De VERRADER en MOSLIMFANAAT OBAMA laat zijn ware aard zien! Deze MOSLIMFASCIST geeft dus toe dat hij lakei is van de NWO!

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Nou laat Obama zijn ware gezicht zien en weten we het dus heel zeker:NWO moet en zal het worden!Kunnen die hufters in Den Haag dus ook niet meer ontkennen!Evenals heel[te]veel Nederlandse schapen die je hard uitlachen als je dit te berde brengt!

    Like

 6. De Telegraaf doet ook een duit in het zakje: “PVV’er Jansen: liever Le Pen dan Hamas”: http://tinyurl.com/omqqmrv

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Waar Knevel niet op in ging, was wat Hans zij over die Sharia, toen bleef het stil.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Een vuil en smerig gereformeerd programmaatje dat geheel is gebaseerd op wegkijken.
  Trouwens je kunt niet meer anders verwachten van de NPO en verwanten, ze kijken continue naar de ogen van de problemen wegkijkende regering/overheid dus………….
  Vuilspuiterij, ja maar het wijkt niet zoveel af van het gepresenteerde, het gaat daar meer in het geniep.

  Like

 9. Scarlatti Bombatti zegt:

  Funda trut is dus helemaal NIET geïntegreerd, wàt een ONBESCHOFTE moslim-arrogante TRUT is dàt, continue trachten te onderbreken, werd gelukkig EEN x teruggefloten door Hans Jansen zèlf, (dat zou hij vàker moeten doen overigens), vervolgens gaat ze hoofdschuddend zitten doen om maar op DIE manier te kunnen onderbreken. Het gruwelijke duo wijst die dame ‘uiteraard’ niet terecht nééé want ‘zij is een geïntegreerde moslima mèt dwarslaesie en rolstoel tenslotte’
  Hier zag je weer eens een SCHOOLVOORBEELD van die TOTÀÀL MISPLAATSTE ISLAM ARROGANTIE!

  Van dit enge duo hebben wij ook niets van en/of aan WIJSHEID te verwachten ik wens hen een zeeer SPOEDIGE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET zéker 50! van DE DOOR HEN GEPAMPERDEN en zij in iedere lichaamsopening daar weet van krijgen en wel op een dusdanige wijze dat zij het kunnen nàvertellen!

  OOK DEZE RADIO INTERVIEWSTER ZOU IK HEEL GRAAG HER OPVOEDEN EN IS OOK GRETIG ER OP UIT OM ‘HANS JANSEN’ TE PÀKKEN TE NEMEN EN MÈT HEM’, DE PVV? ZIJ IS ZEER STOREND EN HANS zègt er gelukkig iets van en onderbreekt terecht die trut! http://www.radio1.nl/item/192496-Arabist%20Hans%20Jansen%20nr.4%20PVV%20in%20Europa.html

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  T vraagteken achter DE PVV hoort daar niet, punt of komma was de bedoeling, dat is de ellende als je met hoofdletters denkt te moeten spreken…. beetje als l o l dan maar zien… al houd ik niet van taal- en/of schrijffouten, zou héérlijk zijn beste Bert als dat door de culprit zelf te herstellen zou zijn 😛 🙂

  Like

 11. Limburgse vlaai zegt:

  Ik vond met name de opmerkingen van mevr. Funda tenenkrommend; haar arme zoon werd niet begrepen en gediscrimineerd. Ja mensen daar heb je dat woord weer diekrieminasie. Wij zijn het allemaal weer schuld. Zou het misschien niet zo kunnen zijn dat het gedrag van onze islamitische medelanders hebben bijgedragen tot het probleem? Nee alles wordt weer als gebruikelijk omgedraaid. Ze gedragen zich als hufters omdat ze niet geaccepteerd worden in de Nederlandse samenleving( althans dat wil de msm ons doen geloven) doodknuffelen van die kansenparels heeft ook niet geholpen. Ik heb op dhr Jansen gestemd omdat ik me zorgen maak over de toekomst van mijn kinderen in dit complete van de pot gerukte land . Soms voelt het alsof het allemaal maar een enge droom is want ik kan er met mijn ratio niet bij. Er is een invasie gaande en wij laten het langzaam gebeuren,ongelooflijk! Veel succes Hans!

  Like

 12. Vederso zegt:

  Als je op tv bent en over een bepaald onderwerp veel te zeggen hebt, moet je één ding nooit doen: dat is weglopen want dat geeft een slechte indruk. Ook niet zeggen: Goed, dan heb ik verloren, want dan heb je pas echt verloren. Iemand moet Hans Jansen leren hoe zo’n tv-interview overkomt. Verder vond ik Hans Jansen fier overeind blijven. Ook in het deel over FN Helaas merkt Martien Pennings hier niet op dat Jansen hier twee keer een antwoord geeft. Het eerste antwoord was volstrekt duidelijk, maar kwam niet in de policor kraam van Andries Knevel te pas en die haalde nog eens extra het vermeend fascisme van vader Le Pen naar voren. Ook ik tweede instantie geeft Jansen een volstrekt duidelijk antwoord. Je hebt hier idd. de keuze tussen Hamas en Le Pen, welke laatste misschien niet meer alle kopjes in de kast heeft. Ik zou willen voorstellen dat Martien deze uitzending nog eens bekijkt en dan minder zich laat leiden door z’n eigen bezwaar van een evt. samenwerking met FN, want dat heeft z’n tekst toch wel erg gekleurd.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Het ligt nooit in mijn bedoeling om over een andere site te zeiken, nu even wel.
  Wat zijn er bij de DSS toch misselijk makende blogschrijvers aan het werk.
  En maar trappen. Kijk zelf maar. Volgens mij staan ze op eu beloningslijst.
  Ook Hans is nu aan de beurt met OH,WAT ZEGT IE NOU WEER, DAT MAG NIET.
  Een beetje zichzelf respecterend mens plaats daar toch niets meer.

  Like

 14. Breget zegt:

  Laten we de kracht van Hans Jansen niet onder schatten die juist voortkomt uit zijn beschaving en respect voor een ieder die normen en waarden heeft laten we hem tijd schenken die hij nodig heeft om juist het schofterige van het linkse geloof zichbaar te laten zijn voor een groot deel van onze burgers , een echte PVV ‘r dus .

  Like

 15. BertG. zegt:

  En trouwens, was dit niet ook dezelfde aanleiding waarom Martien ergens anders op stemde?
  Je gaat immers niet samenwerken met een anti-semiet als Le Pen.
  Zo iets meen ik me te herinneren van een aantal dagen terug met zeer veel reacties.
  Een link hiervan plaatsen is vast niet nodig.
  Zo zie je maar weer. Of gaat het alleen om de behandeling van Hans en niet waar hij naast gaat zitten ineens.

  Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  @Knevel: “Oordeel en je zult geoordeeld worden”.
  Hans Jansen is een held om gewoon de waarheid op de NL tv te verkondigen.
  Hij heeft het grootste gelijk dat Hamas een stelletje hellehonden in vergelijking met Le Pen sr. Dit praat het gedrag van Le Pen niet goed. Door links wordt dit gedrag wel compleet uitgemolken terwijl de moslims (de vrindjes van links) de grootste antisemieten zijn die er bestaan.

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Het is dezelfde pot nat als DWDD die zich tegenzijdig
  met hun geitenwollen linkse achterbakse mainstream
  getrimde programmas hun kont likken !

  Like

 18. paulus655 zegt:

  Heb net het stukje bekeken op “uitzending gemist”. Vond het wat ongemakkelijk , maar niet hufterig. Het is de taak van een interviewer een beetje door te zagen. Hans Jansen bleef erg netjes en goed antwoord geven.
  Wat ik veel gluiperiger vind, is dat in sommige commentaren de woorden van dhr. Jansen verdraaid worden .
  Zie bijvoorbeeld ” Welingelichte Kringen “.

  Like

 19. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb al lang geleden afgehaakt bij die grefo,s;ik kan er niet naar kijken zonder kromme tenen!En als je ze mailt met een vraag of klacht:geen antwoord.Ja,dan houdt het voor mij op!De heer Jansen heeft mijn respect,en inderdaad,als je moet kiezen tussen 2 kwaden,is Hamas toch wel de allerergste van de twee.Maar dat mag dan weer niet gezegd worden;pffff!

  Like

 20. @ Vederso op 27 mei 2014 om 10:44

  Ik begrijp niets van je kritiek.
  Je schrijft:
  “Ook ik tweede instantie geeft Jansen een volstrekt duidelijk antwoord. Je hebt hier idd. de keuze tussen Hamas en Le Pen, welke laatste misschien niet meer alle kopjes in de kast heeft.”
  Dat zeg ik toch óók dat Hans Jansen zegt?
  “Jean-Marie le Pen bestaat en Hamas bestaan nu eenmaal en je zal tussen twee kwaden moeten kiezen en dan kies ik ervoor de domme opmerkingen te negeren van een oude man op zijn definitieve retour.”
  Wat is het verschil daartussen?

  Van je conclusie vervolgens snap ik al helemáál niks:
  “Ik zou willen voorstellen dat Martien deze uitzending nog eens bekijkt en dan minder zich laat leiden door z’n eigen bezwaar van een evt. samenwerking met FN, want dat heeft z’n tekst toch wel erg gekleurd.”

  “Toch wel erg gekleurd?”
  Ja, allicht is mijn tekst “gekleurd” en misschien zelfs “toch wel erg”.
  Ik beweer en bespeculeer al argumenterend namelijk iets.
  Je doet net of ik me niet daarvan bewust ben.
  En waarom zou het opnieuw bekijken van de uitzending mij tot andere gedachten brengen?

  Kortom en nog eens: ik snap eigenlijk niet waarover je het hebt.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Jean-Marie le Pen bestaat en Hamas bestaan nu eenmaal en je zal tussen twee kwaden moeten kiezen en dan kies ik ervoor de domme opmerkingen te negeren van een oude man op zijn definitieve retour.”

   Die keuze kon je zelf niet maken een paar dagen geleden. Zeker vergeten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kon-ie helaas wel. Daarom stemde hij op een andere partij (Die de kiesdrempel niet mocht halen, dus.)
    Zó vreselijk zit Martien aan te hikken tegen die ouwe Le Pen.
    Ik zeg maar zo, ik zeg maar niets…….

    Like

   • BertG. zegt:

    Eerlijk gezegd denk ik dat ie ’t beter bij ze femke artikelen kan houden i.p.v. op te komen voor iemand van de PVV. Komt nou niet echt betrokken over meer.
    Maar dat zal wel aan mijn beperkte inzicht liggen. Dat heb je nou eenmaal met proleten.

    Like

  • Vederso zegt:

   Ik zal je binnenkort antwoorden.

   Like

 21. roger catrysse zegt:

  Op het eerste zicht een groot man niet haatdragend en iemand met veel ondervinding Ik hoop dat je het goed zal doen Ik ben er zeker van

  Like

 22. BertG. zegt:

  Ik denk dat ie er nog wel een keer bij kan.

  Like

 23. helletocht zegt:

  Deze twee ADHDers zijn de verpersoonlijking van de politiek-correcte aanpassingscultuur. Het lijkt Oost-Duitsland wel. Kijk eens naar commercials, programma’;s van politieke partijen, het is aanpassing aan de allochtonen wat de klok slaat. Onze grote aanpassingsgoeroe Frans T. spreekt op een doortrapte wijze in het journaal over het feit dat Geert de misdadige Saoedies op hun ziel heeft getrapt. Hij vergeet daarbij dat deze tijdelijke aardbewoners geen ziel hebben, en dat de hele heisa rondom het plakplaatje een verkiezingsopzetje is van de linkse spekkoper uit Utrecht en zijn eurofiele maatjes om Wilders te beschadigen. Frans T. trapt heel wat Nederlanders op hun ziel, maar dat telt niet in de ogen van deze linkse streber. Hij weet ook nog niet wanneer hij in de Camillejet richting Midden-Oosten gaat. Als het accuut was zou hij er lang zijn. De middeleeuwse Cissy’s hebben in het geheel geen interesse n Wilders.

  Like

 24. schnoebel zegt:

  Inmiddels is de PVV (volgens de media en alle overige politieke partijen) getransformeerd tot een antisemitische partij. Waarom moet Wilders, als enige politicus, beveiligd worden? Wel, omdat hij een antisemiet is natuurlijk. En waarom wordt Hans Jansen aangevallen? Logisch, ook Jansen is een jodenhater. En waarom is de FN in Frankrijk zo groot geworden? Nou het barst van de jodenhaters in Frankrijk. Zou het er mee te maken kunnen hebben dat zij zich, als enigen, keren tegen de islam? Ben je betoetert, Islam heeft hier niets, maar dan ook hélémáál niets, mee te maken!

  Like

 25. Tempelier. zegt:

  Mr. Jansen kan nog wel een beetje mediatraining gebruiken, vooral voor extreem linkse omroepen met een godsrandje. Tja als je over hamas begint die financieel gesteund worden door Nederland en de Unie dan gaat de censuurknop aan bij die zuurstok. Beste opmerking van mr Jansen is wel, de intocht van beroepsmoslims, zeer scherp. Die le-pen vraag had hij makkelijk kunnen pareren. “het zou zomaar kunnen”.

  Like

 26. tjonge zegt:

  man man, pennings met zijn eeuwige fittie tegen wilders en nu moet zelfs die arme mijnheer jansen er aan geloven !
  pennings, wat is rancune toch een naar iets.

  en ejbron, ik citeer; “Even voor allen ter informatie, voordat er opnieuw een enorme rel ontstaat”
  ook jij weet zo langzamerhand wel dat dit soort artikelen over wilders van pennings zwaar gekleurd zijn en verre van objectief, en toch plaats je ze.

  vind dit een beetje jammer, vooral van een blog waarvan je verwacht onafhankelijke en objectieve artikelen te lezen.

  en nee, ik heb niks tegen pennings, veel van zijn schrijfsels zijn prima, maar de schrijfsels over wilders e.d, daar druipt de bevooroordeling er ernstig zichtbaar van af.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @tjonge

   Even voor alle duidelijkheid: ik heb er geen enkel probleem mee dat u uw mening hier uit, maar laat ik één ding voorop stellen: niemand, maar dan ook niemand, gaat voor mij bepalen welke artikelen ik plaats en welke ik niet plaats!!
   Dit artikel van Martien Pennings heb ik uit vrije wil (!) geplaatst. Martien Pennings zou niet verbaasd zijn geweest als ik het niet had geplaatst. nogmaals: Dat is op mijn blog mijn vrije keuze. Take it or leave it….

   Webmaster E.J.

   Like

   • tjonge zegt:

    ik geef alleen een mening/opbouwende kritiek ej, en zeg alleen dat ik het jammer vind, meer niet, doe er mee wat je wilt.
    je hoeft ook niet zo in de verdedigingsmodus te gaan, nergens voor nodig.
    natuurlijk staat het jou vrij om te doen wat je wilt met jouw eigen toko, ik zou niet anders van jou verwachten.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat “in de verdedigingsmodus” gaan, daarvoor heb ik zo mijn persoonlijke redenen, tjonge. Houd het er maar op dat steeds meer mensen proberen te gaan bepalen wat ik wel en niet zou moeten doen. En daar pas ik gewoon voor! That´s all!

    E.J.

    Like

 27. Joop Klepzeiker zegt:

  Toughen up Heer Jansen u bevind zich nu op het politieke slagveld en dat is geen kinderspel maar een bloedige smerige strijd, u moet echt wat verharden anders gaat u ten onder

  Like

  • Monalisa zegt:

   Joop Klepzeiker dat ben ik met je eens de man zoals ik hem zag heeft en mooi karakter maar ik denk dat hij te zacht is!! voor Brussel dat zij die turkse ook al u zal iedere keer aangevallen worden?.

   Like

 28. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  zet die TV toch uit. Het is allemaal nep en propaganda.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Juist daarom moet je hem aan laten om het te kunnen pareren !

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Klepzeiker,
    juist niet. Door TV te blijven kijken hou je het systeem in stand. Daarnaast loop je altijd het risico ongemerkt besmet te raken met de rode propaganda. Nieuws haal je van internet en voor films zonder reclame kun je ook bij Netflix terecht.
    Het is net als met de kranten; je kunt je wel boos maken om de linxe redactie van je krant, maar ze gaan pas om je geven als je de krant opzegt.

    Like

 29. Monalisa zegt:

  Neem netflix 9,50 per maand

  Like

 30. tjonge zegt:

  vind dat “zachte” van de hr jansen juist wel aandoenlijk en ontwapenend, misschien opent zoiets juist deuren voor de pvv ipv dat keiharde spel wat we altijd zien van andere politici.

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien wel. Maar gezien het vuile spel wat de rest speelt, wordt het wel moeilijk om lief en aandoenlijk over te blijven overkomen. Je moet er wel het geduld voor hebben.
   Ik had ze allang met knuppels te lijf gegaan.

   Like

 31. Hoe komt het toch dat die Bart Schut nooit een stuk kan schrijven met een enerzijds-anderzijds zonder dat daarin de vergeleken zaken een volledig ander gewicht hebben, namelijk het ene 1000 en het andere 1 gram?

  Nu weer op DDS: http://tinyurl.com/lxy3m7s

  Inderdaad heeft de PVV een verkeerde keuze gemaakt in mijn ogen en denk ik, zoals ik hier boven schrijf, dat Hans Jansen een vals dilemma schetst.
  Dat vindt Schut ook, maar waarom moet dat in dit soort venijnige taal?

  “Dus trap niet in Jansens valse dichotomie, de juiste keuze is niet tussen Le Pen en Hamas, de juiste keuze is beide even resoluut van de hand te wijzen en te bestrijden.”

  Alsof Jansen eigenlijk een antisemiet is, bezig een een val op te zetten om argeloze mensen te misleiden.

  “Maar ook de andere kant kan er wat van. Want hoewel er terecht wordt gefocust op het uitzaaiende islamitische antisemitismegezwel, wordt het rechteroog stijf toegedrukt wanneer de Jodenhaters uit bevriende hoek komen. Dat de PVV antisemitisme alleen afwijst als de daders moslim zijn, zien we aan haar innige omhelzing met de Jodenhaters van het Front National en de FPÖ.”

  Zie je?
  Schut weet heel goed dat de PVV antisemitisme NIET alleen afwijst als de daders moslim zijn en dat dit alleen maar een stomme strategische zet is geweest.
  Schut weet heel goed dat bijna alle denkende PVV-ers er een probleem mee hebben als Jodenhaters in de bevriende hoek zitten.
  Schut weet heel goed dat er geen sprake is van een innige omhelzing.
  Waar komt toch dat verblinde venijn vandaan?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik kàn mer ergens voorstellen, dat zo’n gespleten persoon dat zelf niet eens weet.
   Die Schut doorgrondt niet eens zijn eigen gedachtengang, wat ik je zeg!
   Dus hoe zou een ander dat dan kunnen?

   Like

  • BertG. zegt:

   wordt het rechteroog stijf toegedrukt wanneer de Jodenhaters uit bevriende hoek komen. Dat de PVV antisemitisme alleen afwijst als de daders moslim zijn, zien we aan haar innige omhelzing met de Jodenhaters van het Front National en de FPÖ.”

   Misschien moet ik me hier meer in verdiepen.
   Dat met die heuvel in Spanje, daar had ook nog niemand zich aan gestoord.

   Like

 32. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 17.03. uur. Bedankt Bert, dit stel ik op prijs.

  Like

 33. Avidia zegt:

  Jeetje, wat een reacties.
  Ik neem mijn petje af voor Hans Jansen, zo beschaafd en rustig tegenover die twee driftkikkers met hun te luide stem en grootse gebaren. Ik ben er helemaal klaar mee. Ze hebben goed laten zien hoe onbeschaafd ze zijn, echte gereformeerden. Bij ons thuis zeiden ze altijd, een gereformeerde die een beetje in de belangstelling komt moet je goed in de gaten houden, ze leveren je uit waar je bij staat, dat hebben we dus meegemaakt.
  Hulde voor Hans Jansen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s