B-rapper Abou Dhar doet Dit is Nederland duiden

Screenshot_54

Och heden. Daar is weer ene sneldichter met een onverlichte culturele achtergrond die de moderne stijlvorm van de “rapmuziek” aangrijpt om de Nederlandse cultuur en vrijheid te betwisten en te bestrijden. Moeten we weer aanhoren dat autochtone Nederlanders partnerruilende pedo-polygamisten zijn, allemaal. Helemaal hilarisch wordt het als Abou B-rapper (met de B van boos) iets over vrouwenrechten roept, en dat vrouwen nog steeds voor gelijke salarissen moeten vechten. Niet dat het niet klopt, maar als je twee zinnen eerder alle vrouwen voor hoeren hebt uitgemaakt, gaat zo´n sneer toch hard richting de zuidkant van de geloofwaardigheidsmeter.
Nog zo eentje: “Wat is vrijheid als je gedwongen wordt om verzekerd te zijn in een ziekenfonds?”, vraagt Abou Ondankbare vlerk zich af. Om zich even later boos te maken over de vrijheid die homo´s in deze “hoofdstad van de duivel” hebben om te mogen trouwen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Moslims, Nederland, Vrijheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op B-rapper Abou Dhar doet Dit is Nederland duiden

 1. Businessbear zegt:

  Dat geloof je niet : een moslim die ons pedofielen noemt terwijl zeczelf niet met hun poten van meisjes ouder dan 5 jaar kunnen afblijven. Om je te bescheuren toch ? Om over de rest maar te zwijgen…….

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Naar dat rap-gedoe, ga ik niet luisteren. Vind het afschuwelijk/achterlijk gedoe. Maar dat zal de ouderdom wel zijn !.
  Dat ,t dan door een nwe NL-er uit-gekrijt wordt, vind ik ,t nog erger. Maar dat is dan weer vooroordeel. Tenslotte zal hij wel (mee)werken aan de integratie van de oorspronkelijke NL-ers in de nieuwe lichting NL-ers.
  +- 20 jaar geleden, toen wij nog in Nl woonden, hoorde ik op Radio Rijnmond een raadslid/ of wethouder van allochtone afkomst in een programma zeggen: ” het wordt tijd dat de Rotterdammers eens gaan intergreren”.\
  Hij bedoelde dus de oorspronkelijken.
  Die tijd is nu aangebroken, geloof ik.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan me er niet bepaald over ‘bescheuren…….’
  Er kwam wel even een andere slogan in me op:
  Meer of minder Marokkaanse rappers? MINDER! MINDER! MINDER!!!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Als ik hoor wat hij er in zijn rap allemaal uitkraamt, dan vraag ik me af waarom hij Nederland niet de rug toe keert. Niks deugt er hier. Overal heeft hij wat op te zeggen. Rot op jochie, we hebben niks aan gasten zoals jij, want je bent vergif voor onze samenleving!!
  En ik ben het met Businessbear 13:23 eens, die zegt dat ze zélf niet met hun poten van kleine meisjes af kunnen blijven. Van oudere (Nederlandse) meisjes ook niet trouwens. Hun hele leven staat in het teken van sex, sex en nogmaals sex. Veel verder dan daaraan denken komen ze niet.
  Daarom zou het een zegen voor Nederland én voor heel Europa zijn als ze zouden terugkeren naar de cultuur waar ze vandaan komen en die ze begrijpen, in plaats van veroordelen.
  Ga Marokko/Turkije dienen, in plaats van hier de hele dag aan de waterpijp liggen te lurken!

  Nietsnutten.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik zegt dit in duidelijk Nederlands Minder Minder Minder , zelf liever; helemaal geen meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s