Diederik Samsom en Edith Schippers worden voorbereid op topfunctie in Europa…

Screenshot_18

Daar was hij dan eindelijk, de aankondiging van de deelnemers aan de Bilderberg conferentie. Alle bekende en minder bekende namen van hen  die in aanmerking willen komen om hun steentje bij te willen dragen aan de NAZI Nieuwe Wereld Regering zijn weer bekend. Een bekend gegeven is dat veel deelnemers na deelneming ineens carrière gaan maken binnen de internationale politieke of corporate wereld.  Succes in het verleden is geen voorwaarde, eerder een handicap. De verkoop van ziel en zaligheid aan mevrouw Lucifer wel.

Screenshot_19

Lees verder>>>
(
h/t Ezra70)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bilderberg, New World Order. Bookmark de permalink .

10 reacties op Diederik Samsom en Edith Schippers worden voorbereid op topfunctie in Europa…

 1. Avidia zegt:

  Smerig zooitje, wat daar allemaal bekonkelt wordt!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Juist het gaat om de BILDERBERGMAFFIA en de belangen van de NWO! En wij mogen barsten van deze politieke verraders. Goed stuk Ezra70.

  Like

  • ezra70 zegt:

   Dank je Tom. Ik blijf zoeken naar de m….naars van de mensheid.
   Met welk recht doen ze dit. Wat is hun doel en hoe ver zijn ze.
   Wie geeft iemand het recht om mensen die onschuldig zijn ook maar iets aan te doen.
   Hoe sterk kunnen wij met z´n allen zijn om hier tegen te vechten. En vooral WAT kunnen wij hier tegen doen. Kijkend naar de geschiedenis van Nederland moet het toch lukken. Maar eerst wakker worden. Ach ja, een weegschaal eigen…

   Like

 3. Cathja zegt:

  Waarom gaat de ene mens ervan uit dat hij of zij iets te zeggen heeft over de andere mens? Waarom voelt iemand zich verheven boven anderen?
  Daar moet wel een duivels plan achter zitten!
  Maar ooit komt de eindafrekening, en die is niet mals!

  Like

  • ezra70 zegt:

   De eindafrekening komt. Daar ben ik van overtuigd. Alles wat je goed doet komt bij je terug en alles wat je fout doet komt dubbel bij je terug.
   En…wie het laatst lacht lacht het beste. Ik hoop voor ons allemaal dat wij dat nog mogen beleven.

   Like

 4. Frits ter Weele zegt:

  Daar is het dat PLEBS van de NSB ( voormalige Pvda ) om te doen , ze staan erom bekend dat ze alleen voor hun eigen portemonnee gaan , dit is altijd hun bedoeling geweest een baantje in Brussel waar je netto meer verdient dan je bruto salaris aangeeft , en Samson denkt , zo kost mijn alimentatie mij bijna niks , lage belasting druk bij de maffia aldaar

  Like

 5. roger catrysse zegt:

  Dat zij een zeer goed betaalde job zullen krijgen is een feit ik heb nog nooit ene van die beroeps politiekers aan de bijstand geweten

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Het schuim der naties bij elkaar verenigd in de Bilderbergmafia!Als wij een islam-karakter hadden,was het toch zooooo eenvoudig!Maar ja,wij zijn netjes,afwachtend,tolerant!!!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Toch iets vreemd aan dat een regeringsleider naar een geheime en besloten particuliere internationale bijeenkomst mag gaan .

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De aankondiging dat Diederik Samsom en Edith Schippers deel zouden nemen aan de Bilderberg Conferentie in Kopenhagen is bijna vanzelfsprekend!. Beide hebben veel moeite gedaan om zichzelf erin te wringen. Ze willen al te graag hun steentje dragen aan de NAZI Nieuwe Wereld Regering. Edith Schippers samen met haar maat Martin van Rijn hebben al ruime praktijk ervaring opgedaan als moderne Dr. Jozef Mengele voor de zieken, gehandicapten en ouderen van Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s