Duitse bisschoppen eisen de vrijlating van christin in Noord-Soedan

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse Bisschoppenconferentie heeft de onmiddellijke vrijlating van een in Noord-Soedan ter dood veroordeelde christin geëist. “Ze heeft gebruik gemaakt van het mensenrecht van huwelijkssluiting. Dit mag nooit en nergens de doodstraf of gevangenisstraf tot gevolg hebben”, zei de voorzitter van de commissie Wereldkerk, aartsbisschop Ludwig Schick.

De godsdienstvrijheid is een “onontbeerlijke basis voor de maatschappelijke vrede”. De Noord-Soedanese regering had haar er van beschuldigd van de islam afgevallen te zijn en te zijn getrouwd met een christen uit Zuid-Soedan. Haar vader is moslim, haar moeder orthodoxe christin. Volgens het in Noord-Soedan geldende islamitische recht zijn alle kinderen van islamitische vaders automatisch eveneens moslims.

Na de bevalling volgende maand krijgt de sinds februari gevangen zittende christin eerst 100 zweepslagen en wordt daarna terechtgesteld, bericht het evangelische persbureau “Idea”. Volgens het persbureau is er echter nog hoop dat de vrouw zal worden vrijgelaten. Dit heeft de Soedanese ambassade in Italië in een brief meegedeeld aan het Vaticaan.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Soedan. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse bisschoppen eisen de vrijlating van christin in Noord-Soedan

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hè, Hè, eindelijk trekken ze tenminste eens hun bek open!
  Hier zitten we nu al maanden op te wachten, ook met betrekking tot andere christenen in moslimgebieden.
  Enfin, beter laat dan nooit!

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Indien Paus zijn bek opentrekt worden er weer priesters, bischoppen of kloosterzusters ontvoerd en afgeslacht. Daar zit het probleem.

   Like

 2. roger catrysse zegt:

  Dat ze dat eisen vind ik maar normaal maar wat ze niet eisen en in feite het belangrijkste zou moeten zijn is een rem te zetten tegen de Islam, de Islam die de Christelijke godsdienst wil en zal uitroeien

  Like

 3. Weet veel wat ze nu gaan doen hierna

  Like

 4. fleckie zegt:

  worden ze WAKKER?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dan kunnen ze wachten, tot ze een ons wegen! Het zijn dezelfde idioten van de INSTITUTEN der KERKEN, die de HAATBAARD MOSLIMS steeds de hand boven het hoofd hebben gehouden! Slaap maar verder, het zal niet gebeuren, de MOSLIMS zijn jullie de baas! Jammer voor deze moedige vrouw!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Nu Timmerjans zelve naar ,t “hartland” van de is=lam gaat, zal hij dit ook wel niet ter-sprake brengen.
  Want hij denkt natuurlijk dat die “gekrenkte godsdienst”,daar HEEL
  anders is…………en geld = geld en handel = handel……
  ///////////Terdoodveroordeelde Sudanese bevalt van kind
  KHARTOUM –
  De zwangere vrouw die in Sudan ter dood is veroordeeld omdat ze zich tot het christendom had bekeerd, is bevallen van een kind. Mariam Yahya Ibrahim (27) heeft in het gevangenisziekenhuis het leven geschonken aan een meisje.
  etc……..
  Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans riep de Sudanese ambassadeur vorige week op het matje om zijn zorgen over te brengen. „Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging is een universeel mensenrecht.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  De Bisschoppen eisen????Ho,alleen moslims mogen eisen stellen;dat weten ze toch onderhand wel?

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De duitse bisschoppen moeten eindelijk wakker worden, Noord Soedan is een 100% moslim land daar heerst de wetten van de islam, de sharia.Dat is het tegendeel als het christelijke,zelfs Katholieke wetten zien anders uit dan de islam wetten.

  Like

 9. de 13de imam zegt:

  Waarschijnlijk zal deze Duitse Bisschoppenconferentie nu snel aangeklaagd worden voor racisme door migrantenorganisaties en andersoortig extreemlinks tuig.

  Like

  • wil niets veel zeggen van die oosterlingen ! Ik gruwel er van die baard koppen die ons liever de kop op een zilveren plateau zien dan er op . Dus dat moeten wij ook maar oefenen voor zij beginnen.
   Weg met dat INMENSE TUIG .
   LAS EVEN HET BOVENSTE ART,
   WE DURVEN NIET TEGEN DIE SLIMIELEN OP TE TREDEN DAT IS ERG FRUSTREREND ALS JE VOOR JE GELD WERKT BAH .
   KUT VOLKEREN
   88888888888888888888888888888888888 na en tijd zijn er
   888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 zoveel

   Like

  • hoi Tom H.
   waar komen we toch met zijn allen in terecht he wie heeft er nog wat te vertellen hier vraag ik me af ?

   Like

 10. Ik zat vanmiddag in de trein. En de conducteur kwam langs. Voor me zat een brede Marokkaan van een jaar of veertig. De conducteur bekeek zijn pasje en zei tegen de Marokkaan: “Je bent niet ingecheckt” De Marokkaan zei in onbeholpen Nederlands dat hij er niets van begreep. De conducteur van een jaar of zestig ging naar een blanke vrouw en bekeek haar pasje. En zei tegen haar: “Je bent ook niet ingecheckt” Toen vroeg ie aan de vrouw waar ze heen ging en zei: “dan zal ik je pasje achter in de trein even inchecken” En zo geschiedde. Daarna ging ie weer verder met kaartjes knippen en pasjes controleren. Dus de blanke vrouw moest betalen en de brede Marokkaan niet!? Discriminatie! Waar lijkt dat nou op? Die conducteur gaat natuurlijk geweld uit de weg. Maar de Marokkanen dwingen alles af met geweld. Ik maakte wel even een foto van het achterhoofd van de Marokkaan. Ik schrijf er een verslagje over en stuur dat met de foto op naar PowNed, Elsevier, Telegraaf (Vrouw magazine), Spits, Metro, diverse rechtse websites, Nederlandse Spoorwegen en natuurlijk de blonde Satan en zijn rechterhand Fleur Agema!!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible: 22.22. uur, op 27/5. Zo gaat dat nu in Nedrigland, Jack. Moslim kontlikken is dagelijkse praktijk geworden, zum kotzen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s