Pakistaanse dochter door eigen familie ter dood gestenigd

Screenshot_01

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Ja, ook de moslims houden van hun kinderen, net zoals alle andere ouders – dat denken veel domme ouders die hun eigen koters verwennen en die geen idee hebben van de islam. Hier opnieuw een levendig voorbeeld van hoezeer islamitische ouders kunnen “houden van” hun dochters:

Pakistan – een 25-jarige Pakistaanse werd dinsdag voor een van de hoogste rechtbanken van Pakistan in het kader van een zogenaamde (islamitische) eermoord door haar eigen familie ter dood gestenigd, omdat zij was getrouwd met de man van wie ze hield, zei de politie. Haar vader, twee broers en voormalige verloofde behoorden tot de stenigers, zei de politieagent.

Reuters

Let vooral ook op de locatie: dit gebeurde niet ergens in “een afgelegen dorp”, maar direct voor de ogen van de justitiële autoriteiten. In zo´n dictatoriaal land is zo´n plek vol politieagenten en andere veiligheidsambtenaren, die deze daad verhinderd zouden kunnen hebben als zij deze als “misdaad” hadden beschouwd. Maar geen van de goede moslims, soldaten, politieagenten enz. greep in, verhinderde deze moord niet, omdat zij deze allemaal als islamconform beschouwden.

Weliswaar wordt de misdaad formeel in de media veroordeeld, maar dat doen ze alleen maar om de Europese “mensenrechtenactivisten” te vleien, omdat ze ons geld en onze wapens nodig hebben – niet onze moraal.

Bron:
www.kybeline.com

Vertaald (en bewerkt) door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Islam, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Pakistan, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

28 reacties op Pakistaanse dochter door eigen familie ter dood gestenigd

 1. DonnaDolce zegt:

  Jezus, wat een achterlijk volk. Lijkt wel of ze kicken op dood en verderf.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Ik denk dat Allah die moslims als hij ze terugstuurt naar de aarde, toch maar een ander chip in hun hooft moet plaatsen, heb u naasten lief!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Is normaal in de HAATBAARD LANDEN. Hebben ze standaard daaro, onder invloed van de nazi leer ISLAM van MO de vieze pedoprofeet, karavanenberover en massamoordenaar. Blijf maar wegkijken hoor RODEN en politiek-correcten, met jullie gezwam van dat is niet echt de islam. Het is juist de ISLAM die deze waanzin veroorzaakt!

  Like

 4. Jean zegt:

  Monalisa,
  Dat kennen moslims niet, naastenliefde, ze kennen zelfs geen liefde want het is een zootje perverse smeerlappen en de smeerlapperij wordt hier zelfs gesubsidieerd! Is nog te volgen?

  Like

 5. Cathja zegt:

  Mijn maag zou zich omdraaien als ik getuige van zo’n steniging zou zijn. Die duivels daar niet. Ze staan er doodleuk bij te kijken alsof het doodnormaal is dat er iemand gestenigd wordt. En ja, het zal daar wel vaker gebeuren, maar je moet toch een hart van steen hebben, wil je geen medelijden met iemand krijgen?
  Vreselijk, alles wat met de islam te maken heeft.
  Maar wij mogen NIETS ten nadele van deze ‘religie’ zeggen, op straffe van (binnenkort) een boete.

  Like

 6. roger catrysse zegt:

  En niet tegenstaande veel bewijzen blijft dat links gespuis en de linkse kerk die Islam verdedigen niet te geloven Ik hoop dat Geert Wilders deze stroming kan tegen houden

  Like

  • Leo zegt:

   Beste Roger.
   Geert KAN dat niet, dat moeten WIJ DOEN, zodat Geert dat voor ons in juiste politieke banen kan leiden.

   VOLK wordt STAAT !!

   Like

 7. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Wie zei er ook al weer dat dit “een achterlijke religie” was?
  Wie waarschuwt ons nog meer voor dit gevaar????
  Juist. Maar de stemmer heeft hem danig in de steek gelaten vorige week.

  Like

  • Volledig mee eens. De onverschilligheid mbt de politiek is veel te groot in Nederland.
   Politiek is niets voor mij hoor je de mensen dan zeggen.
   Ondanks iets tegenvallend resultaat kan de PVV toch meewerken aan een Internationale Anti-EU – Alliantie.
   Volgend jaar zijn er Provinciale Verkiezingen. We kunnen heel veel werk verzetten om dan groot uit te pakken. Misschien is het Nederlandse volk dan enigszins tot zinnen gekomen.

   Like

  • Monalisa zegt:

   klopt kijk maar over je pensioen daar verdiend rutte 3 miljard mee.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Dit zei Golda Meïr er ooit over:
  “We zullen pas vrede hebben in het Midden-Oosten als de Arabieren meer van hun kinderen houden dan dat ze ons haten.”
  ( In dit geval zijn ,t geen arabieren maar wel die verderfelijke is=lam )

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, zei ze dat? Wijze woorden van een wijze vrouw.
   Zelf ben ik er nooit vanuit gegaan, dat moslims van hun kinderen houden. -Zeker niet op de manier die wij daaronder verstaan. En dan zullen de goedmensen, waaronder het meiske Femke, er wel weer van maken, dat ze dat wel doen, op hun eigen cultureel-bepaalde manier. Maar zo is het niet: Moslims houden van ALLAH en iedereen, zijzelf en hu eigen kinderen incluis, zijn op de wereld om hem èn de sharia te dienen. Wat inhoudt: Kanonnenvoer en baarmoeders op pootjes, niets anders. Dat wordt er dan ook al vanaf de prille jeugd ingestampt (zeg maar gerust: Er in gerànseld)
   Dat is dan ook bijna altijd succesvol, want later reageren ze het dan des te feller af op Joden, christenen en ongelovigen. En als die bij tijd en wijle op zijn, komen andere moslims van de andere groepering aan de beurt.Zo gaat dat………
   Eigenlijk moest je medelijde3n met ze hebben, als je dit zo bedenkt, maar dan kun je wel aan de gang blijven, want ze hebben het immers ook niet met ons….
   Goed, goed, massaal uitmoorden mag niet, al zou je soms bij dit slag gaan denken , dat het de enig heilzame weg is. Maar het minste wat we toch zouden moeten kunnen doen is: De hele zwik massaal terug pleuren, de zandbak in, vóór hun liefdeloze opvoeding zich definitief op het westen wreekt…..

   Like

 9. Paul zegt:

  Hun God is de duivel. Ze zijn compleet geïndoctrineerd. De islam heeft veel meer gevaarlijk potentieel dan de nazi’s hadden. Tolerant Nederland speelt met vuur.

  Like

 10. De Molay zegt:

  “Nee, dit heeft niks met de islam te maken. Dit is tribe-culture.”

  Was een veel voorkomende reactie op nu.nl

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Het zoveelste bewijs dat de islam ziek is, door en door ziek, niet waar Timmermans, of ben je er niet helemaal uit?

  Like

 12. johannes zegt:

  binnenkort een boete als we iets over dat waardeloze klere stront godje van die klote muzelmannen
  of hun waardeloze kut profeet zeggen? nou t’zal druk worden voor de neprechtbank

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Ook nu moest ik bij de foto met die hand vol stenen weer denken aan “tuinieren” hier bij ons in Fr. De stenen zien er net zo uit. Je hebt pikhouweel en hark nodig. Maar ik wil niet spotten met die voor-historische straffen, die ze nog hanteren in de achterlijke landen ginder.
  Wat ik wel bedacht :”typisch een straf uitgevonden in M.O.” Want alhoewel ,t in de landen hier rondom ook barstenvol zit met die attributen, heb ik NOOIT gelezen in historische geschriften dat een dergelijke straf hier ooit voor kwam.
  Niet dat er geen “BARBAARSE” executie-middelen waren. Nog tot in de jaren 70 werd er hier in buurland Spanje de Garotte gebruikt. Dan werden de te executeren personen langszaam gewurgd, aan een paal, totdat ,t hoofd loskwam van de romp. Maar er stond in ieder geval wel een priester met crucifix bij. Dat stenigen kwam al voor bij de Oude Joden in ,t Oude Testament. ,t gezegde: “wie zonder zonde is, werpe de eerste steen “. Kent toch ook elke NL-er ,neem ik aan ?
  Maar Israel is een seculiere staat en dat gebruik hebben ze dus niet meer. De laatste doodstraf , was meen ik, met Eichmann in de jaren 60. Door middel van ophanging. Die was een van de velen verantwoordelijk voor de dood van miljoenen Joden.
  Nu moet ik de arabische kranten gaan afspeuren. Het schijnt dat die slymert van ,t NCW, Wientjes………… een advertentie heeft laten plaatsen da t ZIJ niet achter die actie van Wilders staan en de islam een heel mooie, fijne godsdienst vinden.
  geld,geld,handel,geld,handel etc,etc,etc.

  Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Ja,delamontagne,die Wientjes is ook een van de grootste viezerikken die er hier rond lopen!Ik had het ook al gelezen;wat een kruiperige patjakker!

  Like

 15. Breget zegt:

  En daar staan alle tegenstanders van de PVV achter ,

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, dat ís het ‘m juist: Ze staan er niet achter, ze verdommen het om te erkennen, dat het er ís……
   Juist vanwege die múúr waar je tegenaan loopt zou je ze de nek omdraaien!

   Like

 16. Zou ’t niet mooi zijn als India doet waar vaak over gesproken wordt: Pakistan terug veroveren? Dan zou ’t snel afgelopen zijn met die uitwassen van de islam! Indiërs weten wel hoe je dat aanpakt….

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Onbegrijpelijk hoe ouders je eigen vlees en bloed dood kunnen stenigen.Ook als het maar een dochter is.

  Like

  • Ekster zegt:

   Dat kan alleen als je ziel compleet kapot gemaakt is door jarenlange indoctrinatie met de meest walgelijke leugens, zoals verwoord in de koran, hét ultieme haatboek.
   Maar, laten we niet te negatief zijn, moslims houden in ieder geval iets meer van hun zonen, want die worden volgens mij nooit gestenigd..

   Like

  • En hun toekomstige kleinkind. Dat ze er maar vreselijke nachtmerries van mogen krijgen….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s