Rechts Actueel vernam de nationaliteit van de schutter in Brussel

Screenshot_61

Een erg betrouwbare bron vertelde ons meer details over de schutter die in Brussel erg doelgericht een aantal mensen vermoordde in een joods museum. Een verrassing is het niet…

Het bleef verdacht stil de dag voor de verkiezingen rond de ware identiteit van de schutter. Nochtans zijn er camerabeelden en getuigen genoeg voorhanden die ons kunnen vertellen hoe de schutter er uit ziet. Maar zoals verwacht kregen we dat één dag voor de verkiezingen niet te horen. De dag van de verkiezingen zélf werden de beelden pas vrijgegeven vlak voor het sluiten van de stembureaus. We kregen alsnog géén gezichtsbeschrijving, géén huidskleur en enkel maar een erg gedetailleerde beschrijving over wat de man droeg… alsof hij die kledij een aantal dagen zou dragen. En uiteraard was daar een ‘goede’ reden voor.

Lees verder>>>
(h/t Rakkertje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel, Censuur, Islam, Jihad, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Rechts Actueel vernam de nationaliteit van de schutter in Brussel

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het zal een keer niet zo zijn!
  Extreem-Rechts? Begin- jaren ’60 misschien nog!
  Maak er tegenwoordig maar meteen ‘moslims’ van: Altijd goed!
  (En dat is níet ironisch bedoeld.)

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Dit leren ze van kindsheid aan.overal terwereld.
  “Allah’s Apostle (Muhammed) said, ‘The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. “O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him.'”
  (Hadith, Sahih Bukhari, Volume 4, Book 52, Number 177)

  Like

 3. de 13de imam zegt:

  Je ziet de machine overuren maken in politiek correct Belgie: Hoe gaan we dit stilhouden?

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Wat ben jij goed Rakkertje bedank voor het plaatsen
  Citaat van rakkertje
  27 mei 2014 • 11:16
  Het mocht niet geweten zijn wie dit gedaan had maar we wisten het,
  we wisten het dat het weer een moslim was … Dank je wel Rechts Actueel !

  Like

  • Monalisa zegt:

   Zo nu leven slang geven en elke dag verkrachten hier vragen ze om
   di 27 mei 2014, 16:29
   Verdachte van aanslag Brussel opgepakt

   BRUSSEL –
   Justitie in België heeft een verdachte opgepakt voor de aanslag op het Joods Museum in Brussel afgelopen weekend. Dat meldt VTM Nieuws op gezag van een ‘goede bron’.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En de gore RODEN zijn de 5e colonne der MOSLIM HAATJURKEN, en zijn derhalve hieraan schuldig. Socialisten en moslims, het GIF In de SAMENLEVING. Trouwens het meeste geweld is en wordt door de RODEN begaan, ze hebben de 2e plaats na de MOSLIMS!

  Like

 6. jans zegt:

  Dit is pas het begin van de 2de holocaust, als de laatste Jood weg is zullen de islamieten de Christenen beginnen te vernietigen, daarna de rest van de niet-moslims en uit eindelijk moorden de overgebleven moslims in europa elkaar uit.

  Like

 7. heleen zegt:

  Misschien mag het niet uitkomen: het zou de mythe van het multiculturele paradijs kunnen doorprikken.

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik zou eens een keer een dag willen meemaken dat ik niet tegen kopvodden en haatbaarden aan moet kijken,en dat moslims niet in het nieuws zijn!Wat een verademing zou dat zijn,maar ik ben bang dat ik dat niet meer mee mag maken,helaas!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Natuurlijk moest de identiteit van de moordenaar worden geheim gehouden. De politiek-correcte landverradersclub kon zich niet permitteren de waren identiteit van de moordenaar prijs te geven. Dat kan de verradersbelangen schaden. Mensen met reële kijk op de ‘werkelijkheid anno nu’ hoeven zich nergens over te verbazen. Zeker niet over het gedrag van de “schijn elite met multicultureel links Quisling signatuur”. Het doden van Joden waar ze ook zijn en politieke moorden zoals die van Pim Fortuyn en Theo van Gogh, horen bij hun levensfilosofie. Pim Fortuyn had afwijkende ideeën over ‘moslims’; dus kon hij maar beter worden opgeruimd. Theo van Gogh sprak over moslims als “Geitenneukers”? Hij mag worden afgeslacht. Joden zijn vijanden van de Arabieren en islam; dus weg met ze!!. De “Wereld Islam’ is voor de multiculturele vijfde colonne zeer belangrijk. Waarom? Het betaalt prima!. “Waar geld stroomt, schijnt de zon!” Is een oude linkse (en liberale) gezegde. Aangezien multicultureel en politiek-correct Europa geloven heilige in dit oude gezegde, doet ze alles om de geldbron niet uit te laten drogen. Zo wordt een brute moord gekleineerd tot een daad als ‘een ongelukje’ of ‘een familieruzie’. De belangen van de islamitisch weldoeners moeten extra beschermd worden. Partijen in België die de ‘Waarheid’ aan het publiek verkondigen – bijvoorbeeld NV-A en Vlaams Belang – zijn onder ‘cordon sanitair’ geplaatst.

  Er wordt gesuggereerd dat de “Jodenhaat” in Europa wordt steeds heftiger. De werkelijkheid is echter dat in West- en Noord Europa de Jodenhaters die aanslagen op Joden plegen, zijn meestal geen blanke Europeanen, maar import uit de Derde Wereld; vooral uit de woestijn.
  De multiculturele “Schijn elite” doet alles om haar “troeteldieren” in bescherming te nemen. In dat opzicht lijkt ze veel op de beheerders van “Jurassic Park”. Ze weten hoe moordlustig hun beesten zijn. Het nieuws staat bol over islamitische moordpartijen overal waar ze wonen. Maar het geld dat de beesten opbrengen, is waardevoller dan het bloed van onschuldige mensen.

  Wat kan het de linkse elite nou schelen? Het verraad van eigen volk en eigen land doet de toppers van de politiek-correcte schooiers niets. Als de Armageddon zal beginnen. (Net als in de Openbaring van Johannes NT) zouden ze allang weg zijn. In de tijd dat hier in Europa zouden de importbeesten uit de jungle en woestijn massa aanvallen plegen op autochtone Europeanen, zitten zij met een pina Colada, punch rum of Daiquirí cocktail onder een parasol op het strand van een tropisch eiland: de Bahama’s? De Cayman’s? Of Virigin Islands? U mag kiezen?

  Beantwoorden

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 17.28. uur. En in NEDERLAND spreken we dan over de gore VERRADERS van LINKS, en hun HANDLANGERS van CDA,VVD,D66,GL,CU,SP, om de meeste te noemen. Geloof maar dat deze VUILAKKEN hun vliegtickets al klaar hebben liggen, als bij ons het MOORDEN der HAATBAARDEN begint! De tyfus voor ze, allemaal!

   Like

 10. de voltallige redactie van hier gebande doch onverzettelijke islamofobe nageltjes zegt:

  Om dit te begrijpen moet je natuurlijk een minimum aan verstand hebben!
  http://nageltjes.be/wp/?p=11917

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s