Timmermans gaat op reis

Screenshot_5

(Door: trias politica)

En neemt excuusbrief mee.

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken reist toch af naar de schurkenstaat Saoedi-Arabië, waar (huis)slavernij nog heel normaal is (kijkt u maar even naar deze video van vorig jaar, common practice in SA), waar mensen- en burgerrechten dagelijks met voeten getreden worden, waar de positie van minderheden minderwaardig is, waar vrouwen niet als gelijkwaardig worden beschouwd, waar op homofilie de doodstraf staat, waar de duizenden miljarden niet worden gebruikt om er een moderne, democratische staat van te maken, maar om het agressieve islamgif te verspreiden over de hele wereld. Aan dát land gaat onze minister van Buitenlandse Zaken, namens de Nederlandse regering, zijn excuses aanbieden over de Wilders-sticker.

En hoe onsmakelijk die stickeractie wellicht ook is, de dubbele moraal die de Nederlandse regering hier etaleert is te hypocriet voor woorden. Tegen de aanwezige pers in de Tweede Kamer zei Timmermans:

“De Saoedi´s zijn ‘zwaar gekrenkt’. Wilders heeft een miljard mensen op hun ziel getrapt, door het meest heilige in hun godsdienst aan te vallen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Mensenrechten, Moslims, Nederland, Overheid, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op Timmermans gaat op reis

 1. Jan zegt:

  “door het meest heilige in hun godsdienst aan te vallen”

  Holy shit, man!

  Like

  • Breget zegt:

   Als beschaafd Nederlandse PVV’r kan ik niet begrijpen dat ik en vele tegenstanders van de islam vertegenwoordigd word door een regering die openlijk de wereld laat zien achter de handelwijze van verkrachtingen, steneging en ander legubere daden te staan wie van beide de SA of een minister van een klein land waar een rechtschapen partij de PVV die strijd voor een respect leven is de ware slechterik de minister de zich verbonden voeld met zulk barbaarsheid verdiend het niet om iemand te vertegenwoordigen.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Soort zoekt soort Jan, en daar is alles mee gezegd. Hij is Nederland aan het vertegenwoordigen in die schurkenstaat met zijn gezegde dat alle Nederlanders een afkeer hebben van Geert Wilders. In feite is hij de ultieme vertegenwoordiger van Beelzebub en Lucifer. Ik hoop dat hij in een kist terugkomt dat stuk ongedierte ! Al zou je hem gaan bespuiten met een spuitbus tegen kruipend ongedierte, dan nog zou hij het overleven die akelige griezel ! Doodslaan moesten ze hem, anders gaat hij niet !

   Like

 2. bobzelf zegt:

  misschien zijn ze wel zo boos dat ze die klootzak gijzelen daar !!!!!

  dat zou pas echt lachen worden !!!!!

  In 1 x van die klootzak af !!!

  gr. bob

  Like

  • Monalisa zegt:

   bobzelf opgeruimd staat netjes.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Lijkt mij toch wel sterk, want achteraf dreigde er nog niet eens een embargo! (Zou nog steeds willen weten uit welke hoek die leugen afkomstig is.)
   Maar zó boos kunnen ze dus niet zijn. -Was het maar zo, dat zou inderdaad “lachuuuhhhh” worden!
   Dat die vent nu nóg gaat, nu de gotspe van die leugen bekend heworden is! Ongelofelijk!
   Hij moet en hij zal ons allemaal koste wat het kost door het stof laten gaan!
   Zo’n kerel zou je nou door de ruiten flikkeren, net als due Hongaar deed met de EU-vlag!
   EN MET LIEFDE!!!!!

   Like

  • tjonge zegt:

   i have a dreame 🙂

   Like

   • Monalisa zegt:

    Die heb ik al 40 jaar helaas nog niet uitgekomen, net als de droom van Martin Luther King die is ook nooit uitgekomen.

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zeg LUL TIMMERSCHWANZ, de Islam is GEEN GODSDIENST, maar een perverse NAZI gerelateerde ideologie. Ga maar slijmen bij de GEITENEUKERS, klootzak. O ja, en blijf a.u.b. gelijk maar daar!

  Like

 4. janfreak zegt:

  Timmermans kan dan wel meerdere talen vloeiend spreken, voor mij zou het volstaan wanneer hij de Saudi’s voor eens en altijd duidelijk zou maken dat wij Nederlanders vrijheid van meningsuiting kennen en wij Nederlanders daar allemaal achter staan. En dan zal het me worst zijn in welke taal hij dat doet. Maar de slapjanus zal wel weer zoete broodjes gaan bakken.

  Like

 5. Neemt hij zijn niet-Joods verklaring mee? En gaat hij daarna naar Israel om verondschuldiging aan te bieden voor het steunen en promoten van het BDS? wat zeer duidelijk een antisemitische daad is!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat van die “niet-Jood-verklaring”, zou dat waar zijn? . Ik weet wel dat je als Israëlisch Staatsburger, dat land niet inkomt. Maar dat van die verklaring ?
   Heb er ook eigenlijk niet verder ooit naar gezocht op internet. Jaren geleden heb ik weleens iets gelezen van die .van Agt. Hij zou iets over een arier-verklaring hebben gezegd. Maar het fijne weet ik er niet van.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Zou meneer Timmernans zich ook zo diep nederig gaan buigen zoals Obama 2 jaar geleden deed ?
  Tot de jaren 60 bestond slavernij nog officieel in ,t “heilige land” van de muslims.
  Een voorganger van hem ( Kennedy ), dwong hen hier mee te stoppen [officieel].
  //////////////////////
  Saudi Arabia abolished slavery in 1962 under pressure from President KENNEDY , who accomplished what the Ottoman Empire and the League of Nations had not been able to, but that hasn’t stopped its citizens from selling castrated slaves on Facebook or its princes from beating their black slaves to death in posh London hotels.
  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/saudi-arabia-the-middle-easts-real-apartheid-state/

  Van een van de Paradijsjes aldaar ( althans volgens ZKHHK Bea, er op bezoek 2 jaar geleden ) las ik het volgende:
  …………………….
  “In 1953, sheikhs from Qatar attending the coronation of Queen Elizabeth II included slaves in their retinues, and they did so again on another visit five years later.”
  ………………..
  “In 1953 bij de kroning van Koningin Elizabeth II, waren SLAVEN in het gevolg van de sheiks uit Quater. Did was ook ,t geval bij een ander bezoek 5 jaren later.
  As recently as the 1950s, Saudi Arabia’s slave population was estimated at 450,000 — approximately 20% of the population

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  De scheldwoorden zijn niet van de braafste maar wel begrijpbaar en zijn financiën zullen er waarschijnlijk niet slechter op worden en het wordt voor hem toch een paar dagen gratische vakantie en waarschijnlijk een cheque voor hem

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ach goshie toch, hij gaat daar de islam-bipsen kussen; wat een ruggengraatloze landverrader!
  ALLES maar dan ook ALLES doen de ‘heren’ om de islamieten te behagen. Ik wou dat ze zoveel rekening hielden met ons!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  .Ik weet niet of hij er a.s. donderdag aankomt. Dan heeft hij wel een verkeerde dag uitgekozen om die buiging en excuses for de koning te gaan maken.
  Deze gaat n.l. die zwarte “kubus” een flinke WASBEURT geven.
  Komt dus niet zo gelegen.
  //////////
  Washing of Kaaba on Thursday
  On behalf of Custodian of the Two Holy Mosques King Abdullah, Makkah Emir Prince Mishal Bin Abdullah will lead the ceremonial washing of the Holy Kaaba on Thursday.
  MAKKAH (اخبارية عفيف)

  http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?method=home.regcon&contentid=20140527206481

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Kan zijn vliegtuig niet verdwijnen???Hielenlikkers en islamlovers hebben we toch te veel!

  Like

 11. Hanny zegt:

  Ik heb de vedio filmpje gezien ik vind het verschrikelijk pijn om te zien en heel echt triest
  ik heb gewoon tranen in mijn ogen hoe ze menssen daar gewoon af ranselen
  ik heb daar geen woorden voor gr Hanny

  Like

 12. Joke Bosman zegt:

  komt van de arabische ambasade in denhaag

  Like

 13. Avidia zegt:

  Hanny zegt:
  27 mei 2014 om 23:22

  Dat is hun lust en hun leven, ze doen niets liever en dagelijks om een of andere slappe reden. Het zijn sadisten, kijk maar eens verder naar zulke filmpjes, in het openbaar worden ze meestal gemarteld, in een grote kuil gestopt dat alleen hun hoofd eruit steekt, de stenen om te gooien liggen voor het grijpen, Als je dat hier zou willen doen, moet je je eerst rot zoeken om een paar stenen te vinden. En de hele bevolking is aanwezig om het aan te zien, dan weet je het voorste en het achterste hoe die mensen in elkaar steken. Maar wij moeten vooral mondje dicht houden, geen slecht woord mag je uiten, want dan ben je een racist.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Mischien sturen ze hem door naar Mekkah , van daar is nog nooit een Kafir teruggekomen.

  Like

 15. Monalisa zegt:

  lucky bee hij naar Mekka gelooft dat maar niet daar heerst de enge ziekte dan is straks heel Limburg aan de beurt.

  Like

 16. Daiyu-ninja zegt:

  “De Saoedi´s zijn ‘zwaar gekrenkt’. Wilders heeft een miljard mensen op hun ziel getrapt, door het meest heilige in hun godsdienst aan te vallen.”………………………………………………..

  Dat 1.5 miljard moslims dagelijks 5.5 miljard niet-moslims beledigen, schofferen, en beschimpen, daar hoor ik neusaap fransje niet over.
  http://footo.nl/12f3d/neusaap

  En hoezo het meest heilige land?
  Het meest BARBAARSE land bedoelt hij.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  We moeten er wel rekening mee houden Timmermans zich daar moet onderwerpen aan de Saudische gebruiken die inhouden dat hij zich Saudisch moet laten gebruiken in de mannenharem. Zie je het voor je?!
  Zo’n klein corpulent mannetje op handen en voeten met zijn witte buik met rode PVDA-striemen waarop zo’n grote gespierde Nubische neger zit die hem meedogenloos met de moslim-karwats
  slaat en onderwijl zijn Nubische… Maar toen werd ik wakker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s