Britten bang gemaakt: Uit de EU, economie stort in

Screenshot_42

De belangrijkste gevolgen van de afgelopen Europese verkiezingen, zijn, zo schreef ik gisteren, dat de exit van de Britten uit de EU een zekere zaak is geworden en dat er in Frankrijk een ware revolutie zal plaatsvinden. Dat laatste zal vooral een culturele revolutie kunnen zijn: Een terugkeer naar echt Europese normen en waarden, en zich afwenden van de multiculturele waan die het Westen al zo’n veertig jaar in de greep houdt. Ze zal uiteindelijk leiden tot het weer opnieuw invoeren van de nationale grenscontroles, en zo zal, geleidelijk, de hoop ontnomen worden aan niet-westerse immigranten om consument te worden van de westerse verzorgingsstaten.

Maar eerst de Brexit. Deze is met de fenomenale overwinning van UKIP praktisch een feit worden. (Dat gaat ze om te beginnen gelijk een besparing van 10 miljard euro per jaar opleveren.) Zeker, het referendum dat Cameron heeft beloofd, zal nog moeten plaatsvinden, en daartoe zullen er eerst verkiezingen moeten zijn. Maar Groot Brittannië ligt op stoom. Anders dan in Nederland is er daar nu zowaar een discussie over de immigratie. De Engelsen zijn de negatieve gevolgen van de immigratie al heel lang zat, maar nu pas voelen ze zich voor het eerst vrij hierover te spreken.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, Nigel Farage, UKIP. Bookmark de permalink .

5 reacties op Britten bang gemaakt: Uit de EU, economie stort in

 1. Monalisa zegt:

  Wachteres klopt dat hebben ze ook gedaan tegen het nederlanse volk en zo heeft geer stemmen gemist wand we hebben een gouden ei in Rotterdam waar geen haven tegen op kan maar ja ik ben blind.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Bang maken, dreigen en intimideren door de EUROFIELEN, o wacht wie doen dat ook….o ja, tuurlijk de HAATBAARDEN/MOSLIMS. Nu snap ik ook waarom de RODEN ook waarom zoveel MUZELMENSEN deze kant opkomen. VRINDJES VAN DE RODEN DER EUSSR…stom, dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Puzzelstukjes vallen op hun plaats!

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Nu stik ik ook de moord van de armoe,dan liever zonder Eu;weet ik tenminste nog waar ik het voor doe!En buiten dat kan het alleen maar beter worden Zonder verse aanvoer van moslims!En dan nog heet deel eruit dat niet wil deugen!Daarna kan het nooit slechter gaan,alleen maar beter!Vergt alleen,helaas,wel een lange adem!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Uit de EU, economie stort in……………Ja, en waarschijnlijk vergaat ook de wereld !!

  Wat een stel onbenullen die eurofielen !!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Positief onderwerp, het vorige overgeslagen, ik voelde me niet zo lekker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s