Filmpjes. Hordes eurofiele Afrikanen bestormen EU

Het was weer raak in Melilla, de Spaanse enclave in Noord-Afrika, en daarmee het zuidelijkste puntje van Fort Europa. Duizenden eurofiele Afrikanen probeerden Melilla binnen te komen, 400 slaagden daarin. Laat dat “Fort” trouwens maar weg. De deur staat namelijk wagenwijd open. Een paar hekken van 7 meter hoog houden die hordes jonge sterke kerels niet tegen, die duwen de hekken gewoon om. En er komen er nog veel, veel, veel meer. Zolang er hier gratis geld, gratis huizen, gratis zorg, gratis fietsen, gratis Miele wasmachines en gratis smartphones te halen zijn.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Filmpjes. Hordes eurofiele Afrikanen bestormen EU

 1. Monalisa zegt:

  Opvang asielzoekers in gevangenis Doetinchem

  RIJSWIJK –
  In Doetinchem gaat op korte termijn een opvanglocatie voor asielzoekers open. De opvang wordt gevestigd in de voormalige gevangenis De Kruisberg, die nu leegstaat. Dat heeft een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) woensdag gezegd.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22678666/__Asielopvang_in_gevangenis__.html

  Like

 2. Jean zegt:

  380 volt op een van de omheiningen kan al veel helpen…

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Kijk, vanwege die wilde bos-apen worden onze ouderen nou op straat gekwakt.
  Wat een grootsmoelen!
  En maar vreten uit onze ‘ruif’!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 21.59. uur, op 28/5. En aan wie hebben we dit te danken, tistochwat? Nou ik zal het weer noemen: de achterlijke, vuile EUSSR, met de takkentrollen- Ashton, Reding, Malmström, en in NEDERLAND aan CDA,VVD,D66,PvdA! Deze partijen hebben constant geregeerd vanaf ca. 1972, en zijn DERHALVE schuldig aan VOLKS-en LANDVERRAAD! Zij hebben alles getekend, waardoor de horden UITVRETERS massaal hier terecht kunnen. Laat ze maar ongezien de tyfus krijgen in deze klootpartijen!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Die schuldigen van dat EU gedrocht moeten opgehangen worden, hoe is net belangrijk als ze maar opgehangen worden.
    Jammer dat ik zo iets moet zeggen als iemand die 100% tegen elke vorm van geweld is maar het EU tuig maakt er een zootje van wat dramatisch is voor onze grootouders, ouders, wijzelf, onze kinderen en onze kleinkinderen en dat mag niet onbestraft blijven.

    Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb het gezien!Lijken wel wilden!En dat komt ook hier heen?Kunnen we voortaan beter binnen blijven!Ik haat onze regering!Nou weer een andere gevangenis;waarom zetten ze die lui niet in een vliegtuig?Of hangt het volgende pardon ,geeist door Bilderbergridder Samsom ons al weer boven het hoofd?

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik vraag me waarlijk af waar deze mensen zo vrolijk over doen? Europa bereikt en dan? Er is hier geen werk voor ze. Sterker nog, het geld is allang op; in Nederland sowieso, de staatsschuld loopt iedere seconde op. Ik maak me ernstige zorgen, wat er nog allemaal gebeuren gaat; er staan er immers nog duizenden en duizenden te wachten. Europa kan dit niet aan.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Die mensen zijn allemaal opzoek naar meer welvaart en al die gratis dingen die ze toegeworpen krijgen zullen ze echt wel doorvertellen naar de landen van herkomst, middels hun “gratis” ! mobieltjes.
  Echte vluchtelingen heb ik in m,n jeugd meegemaakt in de jaren 50 in NL, uit de DDR en Hongarije ( en nog later Tjecho-slowakye.)
  Een van de bewoners van ons kleine gehucht hier, een voormalige Spanjaard, die eind jaren 30 met ouders over de Pyrenees naar hier vluchten ( is nu ver in de 90 ), KON ZIJN WOEDE niet inhouden. Als we met hem spraken over asiel-zoekers e.d. in NL.
  Hij had ,t dan over hoe dat nu in Fr was ( dan te bedenken, dat in Noordelijker landen het waarschijnlijk nog veel ruimhartiger aan toegaat ), dat ze dit en dat GRATIS krijgen.
  Hij vergeleek dat dan met hoe zij vroeger werden behandeld als vluchteling uit Spanje. Werden a.h.w. opvangkampen ingedreven en niet al te gastvrij behandeld.

  Like

  • fleckie zegt:

   misschien ging men er ten onrechte van uit dat ze nog iets te maken hadden, met de SPAANSE BURGEROORLOG in 1936?########## …….en hoe werden vroeger de KATHAREN , (er zijn er nog, behoorlijk gedecimeerd,…uit de Pyreneen behandeld?

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Mensen uit het stenen tijdperk die kanibalisme en voodoo beoefenen, cq de Sharia aan ons willen afdwingen, zie je schreeuwend als apen vrolijk Europa binnenwandelen. Met de wetenschap dat men in Europa gratis en luxe kan potverteren over de rug van de autochtone bewoners. In Nederland worden nu ook al bejaardenhuizen ontruimt voor die gelukszoekers (van Eindhoven kwamen we het toevallig te weten) en als het te erg wordt misschien onze huizen moeten verlaten om plaats te maken voor die Afrikaanse wilden. Ik zie het al voor me. Kanibalen en Sharia fanaten wonen in onze huizen, terwijl wij zijn gedegradeerd tot zwervers !

  Like

 8. Avidia zegt:

  Claudia, het geld voor ons is op, maar niet voor al die mensen die binnenkomen, die worden met open armen ontvangen, daar is geld genoeg voor, wij moeten op een houtje bijten. Een vooropgezet plan, straks komen we achter het plan, al kan ik er wel een beetje naar raden. Ik heb alles zelf meegemaakt toen ik een winkel had en al die mensen inkopen konden doen en de rekening naar de gemeente gestuurd moest worden, toen ik er achter kwam hoe lang het duurde voor het over gemaakt werd, weigerde ik aan iedere vreemdeling iets te verkopen, kreeg meteen de gemeente op mijn nek, maar ze kunnen mij niet dwingen iets te verkopen.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Als God de ebola virus tegen ze gebruikt dan vind ik het best.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Zo werkt dat niet, bij de vernikkering van Europa zal de Europeaan juist te lijden krijgen van de smerige ziektes die de invallers uit Afrika meenemen alsof eurobola al niet genoeg schade heeft aangericht; Europa moet kapot net als Rhodesie en Zuid Afrika eens bolwerken van beschaving op het afrikaanse continent totdat die landen vernikkerd werden.

   Like

 10. Doornroosje zegt:

  Niet dat ik die hier ook nog wil, maar waar zijn hun vrouwen. Of komen die mannen hier, om zich voort te planten. Is dat hun opdracht.? Alles gratis en voor niets.? Ik gruwel bij deze gedachte.
  Of komen later hun bruiden en/of gezinnen nog over.

  Like

  • fleckie zegt:

   voorlopig ‘stellen ze zich tevreden met ‘dhimmie-vrouwtjes’,totdat ze ‘ingeburgerd’ zijn, schuiven de dhimmie-vrouwtjes af, en laten hun heel eigen soort per vliegtuig hier naar Luilekkerland mee komen laten profiteren v.d.dhimmies.

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja Doornroosje, reken er maar op dat zodra de ‘heren’ zich hier genesteld hebben, hun vrouw(en) en kinderen (en dat zijn er meestal niet weinig!) over laten komen in het kader der gezinshereniging. Weer massa’s vreemdelingen erbij!
   Ik hoop dat de Nederlandse burgers die lui zó zat worden, dat het voor die gelukszoekers geen pleziertje meer is om in dit land te leven! Iets anders gun ik ze niet. Als je alles afpakt van mensen die met hard werken een goed leven hebben opgebouwd, dan verdien je niets anders dan weggepest te worden!

   Like

 11. Republikein zegt:

  Op mijn vakantie in een badplaats in Spanje, jaaaaaaaaaaaren geleden was het verboden om na zonsondergang je op het strand te begeven.
  Er zijn toen 2 toeristen uit Zweden doodgeschoten.
  Het kan nog steeds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s