PVV: VERSOBER ZORG ASIELZOEKERS

Screenshot_28

Sietse Fritsma

De PVV zal staatssecretaris Teeven woensdag tijdens het Algemeen Overleg over medische zorg voor vreemdelingen oproepen om de gezondheidszorg voor asielzoekers te versoberen. Deze (gratis) zorg wordt, mede gelet op de gigantische asielinstroom van de laatste tijd, onbetaalbaar en moet beperkt worden tot spoedeisende medisch noodzakelijke zorg.
PVV-Kamerlid Sietse Fritsma wijst erop dat asielzoekers nu zelfs betere gezondheidszorg krijgen dan de gewone Nederlander: “800.000 Nederlanders hebben problemen met het betalen van hun eigen risico, terwijl asielzoekers nul eigen risico betalen en meer zorg vergoed krijgen, waaronder tandarts, brillen en rollators. Dit is pure rechtsongelijkheid in het voordeel van asielzoekers en dat moet veranderen”.

PVV normale grootteBron:
PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

55 reacties op PVV: VERSOBER ZORG ASIELZOEKERS

 1. bobzelf zegt:

  ja, dat mag je niet zeggen natuurlijk, !
  WEER DAT VIEZE RACISME VAN DIE PVVers .
  te gek voor woorden .

  Like

  • Monalisa zegt:

   bobzelf kunnen wij dat toch ook worden je uitschrijven bij je gemeente en de belasting dienst dan ben je als Nederlander een vlugteling in je eigen land.

   Like

  • Giny zegt:

   Sorry, maar ik vind het juist een heel beschaafd voorstel van de PVV!
   Asielzoekers komen niet voor niets zo graag naar Nederland, het is wereldwijd bekend
   dat het hier goed toeven is!!!
   Hoe dikwijls wordt hier geld ingezameld voor kinderen die speciale hulp nodig hebben
   en de overheid het af laat weten, we kunnen nu eenmaal niet voor de hele
   wereld zorgen!!!

   Like

  • bigljohn zegt:

   Ja bobzelf. Nederland is voor de gelukszoeker het land van melk en honing, en van gekke Henkie. Het gratis gebruik van de zorg vinden we terug in de steeds hoger wordende ziektekostenverzekeringen. Het land van melk en honing. De honing zijn wij, en we worden opgevreten door die gelukszoeker c.q. misbruiker. Al te goed is buurmans gek.
   En er lopen me er toch een stelletje gekken rond daar in Den Haag en bij de kleinere overheden !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 11.58. uur. Gekken en criminelen, John. Dat weet ik zeker! Alleen weet ik NIET welke groep het grootste is, de GEKKEN of de CRIMINELE PLUCHEPLAKKERS.
    En daar reken ik NIET de PVV bij, waarvan akte.

    Like

 2. Yiooda zegt:

  Op welke planeet wonen wij eigenlijk??
  Yiooda

  Like

 3. rakkertje zegt:

  Ook hier worden de vreemdelingen in de watten gelegd en krijgen alles op een schoteltje aangeboden. Terwijl als wij iets nodig hebben daarvoor hard moeten werken.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Goed dat de PVV dit aankaart. Het is inderdaad gewenst dat slechts minimale zorg aan die gelukszoekers verleend wordt, en geen super pluspakket-behandelingen! Nederland is echt het achterlijkste land ter wereld, met zijn gratis geld-politiek voor vreemdelingen. Dat de eigen bevolking kan barsten, interesseert hen niet.

  Totdat wij maatregelen nemen…!

  Like

 5. Monalisa zegt:

  rakkertje klopt allemaal zelf een zalfje of vitamine D moet je betalen maar als je van man naar vrouw wil word alles vergoed en anders om ook. kost duizenden!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Laten verzuipen dan hebben ze hun doel berijkt namelijk met de 72 maagden verenigd te worden.In Mohammed’s hemelse bordeel.

  Like

 7. fred weber zegt:

  Ouderen in de verpleeg- en verzorgingshuizen worden op straat gezet. Of men betaald bizar veel en moet dan ook nog erg veel zelf aanschaffen. Schandelijk dat in dit geval gelukszoekers voorrang krijgen boven onze eigen ouder(s)en. Men heeft nog nooit wat gepresteerd en dat zal w.s. ook nooit gaan gebeuren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @fred weber: 10.06. uur. Juist gezien, fred. En onze MARX RUTTE, – van de diepe putten- brengt grijnslachend MILJARDEN VAN ONS AFGEPERST, als een haas naar de RODEN in BRUSSEL. Datzelfde Brussel wat deze massa-immigratie ONS DWINGEND oplegt! EIGEN VOLK LAATST, zeggen PvdA,VVD,CDA en D66! Zo gaat dat hier, kots!

   Like

 8. Frits ter Weele zegt:

  Het zijn geen asielzoekers , het zijn economische vluchtelingen ze hadden allemaal 6000 euro per persoon over om naar Nederland te komen om hier in de watten gelegd te worden , en hier worden de bejaarden en chronische zieken arbeiders en werkelozen aan hun lot overgelaten schandalig en treurig tegelijk , oprotten met dat volk

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frits ter Weele: 10.11. uur. Inderdaad, economische vluchtelingen zijn het, ze komen allemaal naar Nederland omdat ze hier GRATIS GELD EN VERZORGING KRIJGEN! En de geboren Nederlanders, kunnen de pot op van RUTTE en SAMSOM!

   Like

 9. Monalisa zegt:

  Jetta Klijnsma meest asociale PvdA’er sinds Colijn Deze vrouw heeft ook 8 jaar gedaan over een studie geschiedenis. Kijk maar op haar CV bij de Rijksoverheid.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh ja? Wàt een licht dan!
   Dat verklaart althans deels haar aso-beleid: Te stom om in te zien, wat voor ellende ze ermee veroorzaakt.
   Mijn gebit moest vanwege verschillende psychische èn fysieke factoren in Amsterdam vervangen worden, maar ik heb GEEN CENT vergoed gekregen! Ben er totaal door uitgeknepen en dat duurt nu nóg voort!
   En dan wil zij me, als het goed is, nog eens gaan korten op mijn ANW/WIA omdat mijn zoon, van wie is vastgesteld dat hij psychische problemen heeft , nog thuis woont! En dan moet je hier lezen, wat ze zogeheten asielzoekers allemaal toestoppen!
   Ze zullen wel weer niet naar de PVV willen luisteren, omdat het de PVV is, maar ze zullen een keer móeten! De verhoudingen liggen in dit land zo scheef als het maak kan!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa mijn onder gebit moest op palen gezet worden helaas dat mag je zelf betalen in nederland 2600 euro hier waar ik woon 1300 euro en van de rest ben ik met de vrouw lekker op vakantie gegaan.

    Like

   • Monalisa zegt:

    oja voor dat er commentaar komt had je beter moeten petsen! helaas mijn tanden en kiezen zijn mijn mond uitgeslagen wegen zinloos geweld.

    Like

   • Monalisa zegt:

    petsen moet poetsen zijn

    Like

 10. Monalisa zegt:

  Geld dit ook voor de asiel zoeker!!!!

  PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek van onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 juli wordt doorgevoerd. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren.Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.

  Like

  • Cathja zegt:

   Dit geldt dan ook alle gelukszoekers, die hier sowieso niks te zoeken hebben. Geen recht op voedsel, kleding en onderdak en wat mij betreft ook geen uitkering en medische zorg. Dan vertrekken ze wel naar andere oorden.
   Inderdaad, dat mens van Klijnsma is het meest a-sociale figuur die ik ooit binnen de overheid heb gezien. Ik eis dat ze per 1-7 a.s. haar rollator inlevert. Ze bekijkt maar hoe ze op haar werk komt. Is a-sociaal, maar wie kaatst moet de bal verwachten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 11.18. uur. Inderdaad Cathja. Deze rode tuthola, voert een maatregel in, waardoor ZIJ en de andere POLITICI NIET DOOR GETROFFEN WORDEN! En daar doen dus de VVD,CDA,D66,GL,CU,SGP vrolijk aan mee. Wat mij betreft kunnen ze de boom in, dat stelletje baantjesjagers. Alles voor zichzelf, en de gewone burger kan verrekken!

    Like

 11. Fred zegt:

  In plaats van versoberen zouden we er mee kunnen beginnen om die rechtsongelijkheid op te heffen.
  Wèl zo eerlijk. (het eerlijke verhaal)

  Like

 12. HUUBSAN zegt:

  is van de gekke ,ik heb deurwaarder op mn nek omdat ik problemen met betalen heb ,,en die krijgen het ……dit kan toch niet ,klopt geen klote van

  Like

 13. Giny zegt:

  Het zou ook zomaar een “Hij” kunnen zijn!

  Like

  • bobzelf zegt:

   krijg je ook een zoen van me, welkom bij de “MALLOTEN ”
   zeg maar : zij die het niet begrijpen !!!!!
   op deze site !!
   wij doen niet kinderachtig !! whahahaha

   gr. bob

   Like

 14. BertG. zegt:

  Vorig een nieuw gebit moeten aanschaffen. Dat krijg je nou eenmaal op je oude dag.
  En dat was dus me volledige vakantiegeld wat ik daar aan kwijt was.
  Helemaal niets mee kunnen doen dus behalve alles overmaken naar ziekenzorg en tandarts.
  En dan mag ik nog blij zijn dat me ijskast/wasmachine/tv/pc er dat jaar niet mee uitgescheden is.
  Maar daar heb ik me vakantiegeld van dit jaar weer voor. En zo blijf je rommelen als NL’er.
  Niks is gratis voor mij. Betalen of anders oprotten.

  Like

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volgens PvdA-Kamerlid Marit Maij (inderdaad, de dochter van…) kunnen sommige illegalen de rekening voor zorgkosten niet betalen. Ze zijn onverzekerd en moeten daarom in principe alle kosten zelf betalen. Er kan nu al geregeld worden dat de zorg gratis is, maar er blijft een eigen bijdrage voor medicijnen van 5 euro. Daar wil de PvdA vanaf. (Bron: TPO.)

  Het kan dus altijd nog gekker. Klijnsma is geschift, maar Maij doet er nog een schepje bovenop. We geven ze al geld en als dat op is op het moment dat ze zo’n eigen bijdrage van €5 moeten betalen, zeggen we: Geeft niks hoor, betalen wij wel! Geef jij je geld (oh, sorry: óns geld) maar fijn uit aan andere dingen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 16. Doornroosje zegt:

  Zei Spekman niet, nivelleren is een feest. Dat “feest” bedoeld hij dus .Zij komen halen en wij mogen betalen. En dat wordt steeds meer. En halen en betalen. Wat een “feest hè.

  Like

 17. Igor zegt:

  Ga ‘s-avonds in 1 van de grote randstad steden maar eens op bezoek bij de huisartsenpost of de Eerste Hulp post, dan zie je gelijk door wie die extreme zorgkosten veroorzaakt worden.
  Als bij die allochtonen een scheet dwarszit, hollen ze gelijk naar het ziekenhuis want dat zijn ze zo gewend in hun thuislanden waar de huisarts niet bestaat.
  Maar het is veel makkelijker de schuld bij de vergrijzing neer te leggen, want stel dat je stemvee pissig wordt, dat kan toch niet.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja; Igor ze hebben een (onmetelijke) grote waffel, maar zijn zó intens kleinzerig. Kunnen werkelijk NIETS verdragen….Er moet hun maar iets overkomen en ze waaien om. Goed gezien; jôh.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ze krijgen ook ieder jaar een totale gratisssss gezondheids chec;mijn dochter vroeg,na serieuze klachten een scan:vergeet het maar,de vorige scan was pas 5 Jaar!!!!geleden.Verschil moet er zijn,niet waar?

    Like

   • Igor zegt:

    Klopt Anneke, voorbeeld, de laatste keer dat ik bloed moest laten afnemen, was er net voor mij een Turk aan de beurt, een breedgeschouderde vent van 1,90 mtr.
    Toen die verpleegster de naald wilde inbrengen, viel die vent flauw. Inwendig heb ik me rot gelachen om zoveel kleinzerigheid zeker bij zo’n beul van een kerel.
    En dan die verpleegster om het goed te praten tegen mij, ja meneer, dat komt ook veel bij Nederlanders voor hoor, soort dhimmi dus.
    Ik laat al 25 jaar bloed afnemen bij de trombosedienst, maar ik heb nog nooit een Nederlander man/vrouw plat zien gaan.

    Like

 18. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat is wat wij al zo lang roepen;die zogenaamde asielzoekers hebben het vaak beter dan velen van ons.Alleen dat mag je niet zeggen,want dan deug je niet!En die Klijnsma:van mij mag ze oprotten!Ik heb in de laatste 4 jaar 600 euro ingeleverd en heb nu nog geen 900 in de maand,omdat ik mijn kids,waarvan 2 met handicap,niet de deur uitzet!!!Stomme honden;als ik ze op laat nemen in een of andere instelling kost het de staat heel veel geld.Ik kies er voor zelf voor ze te zorgen en wordt daar heel hard voor gestraft.Ik krijg niks,noppes,nada!Ook geen hulp,als ik daar om vraag:sorry,maar wij kunnen niets voor u doen!Grrrrr!

  Like

 19. Anneke zegt:

  De EU-‘autochtone’bevolking wordt al tijden lang tot op het bot GE-DIS-CRI-MI-NEERD. Het gevolg van de multi-kul samenleving èn andere redenen…”Onder andere…de ‘autochtonen’ WAREN toch de rijksten, de best opgeleiden….”. De woeste dromen van de NWO-illuminate-group, die maar niet in-vervulling willen gaan!!! ! !!! Super gefrustreerd worden de zweepslagen op de ‘orginele’ bevolking uitgedeeld. Bewust zet ik twee woorden tussen aanhalingstekens….’autochtone’ en ‘orginele’. De tien stammen van het volk Israel zwerven in grote getalen rond op het Westers-front…..Europa en VS…..Zijn meer vertegenwoordigd in deze regionen dan men beseft. Vandaar de discriminatie, de twee wereld-oorlogen die in het westen leven werden ingeblazen. “Effe nadenken….”. Belicht de wereld-geschiedenis tegenover de Bijbelse-historie….Neem er de tijd voor en men komt tot besef, waarom wij nu zo de klos moeten zijn op deze planeet. Terwijl de Mohammed-aanbidders en anderen hun zin immer weer LIJKEN te krijgen!!! Máár zij hebben hun langste tijd gehad, aan deze groep worden stap voor stap meer en meer eisen gesteld. “Wel laat, maar… . … beter laat dan te laat òf nooit…..”.

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  PvdA: gratis medische zorg arme illegaal

  Illegalen zonder geld moeten gratis zorg in Nederland krijgen. Daarvoor pleit regeringspartij PvdA, tot verbazing van coalitiepartner VVD.

  Vandaag debatteert de Kamer over medische zorg voor vreemdelingen. PvdA-Kamerlid Maij zegt dat sommige illegalen de rekening voor zorgkosten niet kunnen betalen. Omdat zij onverzekerd zijn, moeten ze nu in principe alle kosten zelf betalen. Via Zorginstituut Nederland kan dan al geregeld worden dat de zorg gratis is, maar er blijft een eigen bijdrage voor medicijnen van vijf euro. Daar wil de PvdA van af.

  Maij merkt dat een aantal illegalen door die rekening van vijf euro in de knel komt. „Sommigen zijn doodziek en kunnen dit niet opbrengen. Dus zitten ze zonder medicijnen. Voor die mensen zouden we iets moeten regelen.”

  VVD-Kamerlid Azmani wil het voorstel nog goed bekijken voor hij met een reactie komt, maar is er direct al negatief over. „Die eigen bijdrage is er niet voor niks.”

  http://www.telegraaf.nl/telegraaf-i/7Bc/VK28C

  http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=20821.0;topicseen

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Als er niets verandert, .komt het nog eens zo ver dat de Hollander op straat in lompen gekleed loopt te bedelen en uiteindelijk zonder medische zorg crepeert (de Pil van Drion mag niet), terwijl de asielzoeker gratis in diens ingepikte huis woont. Natuurlijk hoeft de asielzoeker dan nog steeds niet te werken en krijgt hij bovendien alles gratis, net zoals ‘onze’ ‘koninklijke’ familie.
  De ‘elite’ die over ons ‘regeert’, is niet alleen crimineel, maar ook geestesziek.
  Wie laat de eigen bevolking nou barsten ten gunste van vijandige islamitische uitvreters?!
  Waarom kunnen die schurken gewoon aan de macht blijven? Daar moet de duivel achter zitten; dat kán niet anders.

  “De ene mens heeft over de andere mens geheerst tot diens nadeel”.
  “Satan is de heerser van de wereld”.

  Like

  • Cathja zegt:

   Juist, Tistochwat, je zou uit je vel springen van woede!! De autochtone Nederlander wordt zeer onrechtvaardig behandeld. Waarom? We zijn veel te beschaafd en te netjes. Die uitvreters krijgen hun zin omdat ze anders stampij maken. Ze zijn allen vijanden van de beschaving. Intussen kunnen wij wel opdraaien voor alle medische kosten die er voor hen worden gemaakt.
   Ik geloof ook dat dit alles voortkomt uit duivelse plannen. Maar satan zal het gaan verliezen. Daar ben ik 100% zeker van. Er komt een nieuwe tijd.
   We weten alleen nog niet wanneer.

   Like

 22. Monalisa zegt:

  een citaat Arbeider toontjepower • 8 uur geleden
  Asielzoekers:

  Ze hoeven niet te werken,.

  Ze krijgen gratis geld

  ze krijgen gratis huisvesting

  ze krijgen gratis mobieltjes

  ze krijgen gratis gezondheidszorg

  ze krijgen gratis toeslagen

  ze krijgen gratis hulp

  Ze krijgen gratis scholing

  ze krijgen gratis gezinshereniging

  ze krijgen kansen die onze eigen kinderen niet eens krijgen.

  En weet je wat?

  Ze hoeven nooit en te nimmer een tegenprestatie te leveren, integendeel, ze kunnen zelfs meer eisen en eisen, als iets ze niet zint of denken te kort te komen. Tot aan hun dood.

  Wil je nog wat feiten en argumenten, die jou opmerkingen totaal achterlijk maken?

  Het is namelijk wèl die smerige, racistische, rechtse blanke rot nederlander die zich eigen de pokken werkt om die zooi te kunnen betalen voor de „zielige gelukszoekertjes.’
  Dus kom alsjeblieft niet meer met je schandelijke bijdragen en achterlijke beschuldigingen.

  Like

 23. Fred zegt:

  En ze mogen gratis sporten.
  En hun dankbaarheid daarvoor tonen ze op de velden.

  Like

 24. delamontagne zegt:

  Behalve mobieltjes en andere hebbedingetjes, schijnt ,t OOK voorgekomen te zijn, dat zij een abonnement op openbaar vervoer kregen………….
  ////////////////
  MOEMBA NI BETALE…………………..

  !Een buschauffeur stopt voor een halte waar een Afrikaan ( die al enigszins Nederlands spreekt )….opstapt.
  Die zegt: ‘Ikke Moemba, ikke ni betalen’, loopt door en gaat zitten.
  Nu die vent is twee meter groot en één meter breed en de chauffeur maar de helft van dat alles, dus die besluit van wijselijk zijn mond te houden en rijdt verder.
  De volgende morgen: ‘Ikke Moemba, ikke ni betalen.’
  De morgen daarna zelfde scenario… Na twee weken is de chauffer dat uiteraard kotsbeu (hij moet bovendien elke keer het verschil bijpassen!) en besluit van de hulp van zijn collega’s in te roepen.
  De volgende dag zitten ze met z’n tienen op de bus als de neger weer opstapt en zegt: ‘Ikke Moemba, ikke ni betalen.’
  Ze vliegen daar met z’n allen op en Moemba krijgt daar een flink pak slaag .
  Daarna vraagt de buschauffeur: ‘Ha zo, gij Moemba, jij ni betale. En waarom Moemba ni betalen?’
  Zegt de neger: ‘Moemba abonnement…’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s