VNO-NCW veroordeelt actie van Wilders in advertentie

Screenshot_57

Saoedi-Arabië: meisje van 13 krijgt stokslagen vanwege het in bezit hebben van een mobiele telefoon

(Door: Filantropius)

VNO-NCW heeft een advertentie geplaatst in een aantal dagbladen in Saoedi-Arabië omdat het meer dan genoeg heeft van de provocatieve acties van Wilders. ‘Dat laten we al jaren weten en dat mogen de Saoedi ook horen. Wij komen op voor de handelsbelangen van Nederlandse ondernemers, leden van VNO-NCW, die door dit soort acties van Wilders in gevaar komen. Wilders moet zich er van bewust zijn dat het ook om banen en belastinggeld gaat dat naar de schatkist vloeit’, aldus de ondernemingsorganisatie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, Geert Wilders, Graaien, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Mensenrechten, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op VNO-NCW veroordeelt actie van Wilders in advertentie

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat een hypocriet zooitje;laten ze daar maar advertenties zetten waarin ze kenbaar maken dat ze het niet eens zijn met zweepslagen,stenigen,onthoofden en verkrachten!Zolang ze dat niet doen zijn ze het daar dus kennelijk mee eens!Vuil tuig,die Wientjes en consorten:waarom ga je daar eigenlijk niet wonen?Schoont hier zo heerlijk op en jullie zitten tussen je vriendjes=win win!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik heb geprobeerd in Arabische kranten die advertentie te achterhalen. Als ik dacht, die is het…….., kon ik hem niet naar hier overbrengen, vanwege de Arabische tekst/tekeningen.
  Maar ik vond wel de volgende Engelse tekst. ( is naar NL-s vertaald……)
  ///////////////////////////
  ……………………etc,etc,…………………….
  Hij zei dat Wilders de Shahadah op de Saudi vlag had vervangen door godslasteringen ( ze worden niet vermeld ….!………………… ), , die de islam en de Profeet Muhammed ( VREDE ZIJ MET HEM ) aanvielen.
  “Het uit-oefenen van de vrijheid van spreken en ,t verspreiden van haat zijn twee verschillende dingen” aldus Al-Kuwailet en hij vroeg zich af waarom de Nederlandse Regering geen actie had ondernomen tegen Wilders voor zijn racistische aanval en anti-islam verwensingen.
  Abdul Rahman, een Nederlandse Moslim blogger, gaf als commentaar:”Ik ben blij te horen dat de vijandige uitlatingen richting islam, serieus worden genomen.
  “Dit land laat de “haat-toespraken” van Wilders toe, die moslims kwetsen. EN dit moedigt extremistische groeperingen aan om moslims aan-te-vallen.
  Blogger Roy Jenkins zei :”Wilders is een onnozele dwaas, die het Nederlandse volk schande toebrengt. De grote meerderheid van de Nederlandse bevolking respecteert mensen ongeacht hun religie, geslacht of ras en deze liberale houding geeft populistische politici als Wilders de kans om ONGESCHOOLDEN te bespelen.
  Nederland en Saudi Arabia zouden eerder bruggen moeten slaan om racisme tegen te gaan, dan ze te slopen. De laatste paar jaar is er veel goed werk verricht tussen de universiteiten en het bedrijfsleven van beide landen en door de woorden van Wilders serious te nemen is al dit goede werk “paarlen-voor-de-zwijnen” geweest. ( de pun is van mijzelf. ! ! )

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Linkse correcte politici in onderhandeling met een afgrijselijk slecht vroegmiddeleeuws land, slechts gemoderniseerd door auto en een tv, om wat recht is krom te praten en daarna glad te strijken.
  Hou daar aub gauw mee op, het doet zo vreselijk pijn om nog Nederlander te blijven zijn.

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sociaal-Economische_Raad

  tja over democratie en zo wat meer !

  Like

 5. maria zegt:

  Waar blijft eigenlijk de tegenactie met advertenties over hoe we werkelijk over SA denken? Ja natuurlijk China en Rusland nemen het ook niet nauw met mensenrechten maar die hebben niet speciale ministeries die miljoenen spenderen aan ideologische infiltratie alhier. Ondernemersbelangen hebben we in ieder land op de wereld, maar alleen de moslimlanden proberen ons te chanteren om hun religie niet alleen te dulden, maar ook te propageren. En wee degene die er wat lelijks over zegt. Beter investeren we in betere betrekkingen met Israël, zodat we kunnen mee-profiteren van hun innovaties in landbouw, medicijnen, technologie etc. Dan hebben we dat zg. verlies in SA zo ingehaald.
  PS joehoe EJ ik kon toch niet zonder u. Ben blij dat de rust weergekeerd is!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ach WIENTJES, deze gore landverrader en Bilderberger, zou zijn verraderlijke mond maar eens houden. Deze LUL en zijn KLIEK hebben de massa-immigratie bevordert. Zij hebben en zijn na het kabinet den Uyl, vrolijk met het CDA en VVD doorgegaan, NEDERLAND vol te laten lopen met ” gastarbeiders”, uit de hele wereld. En Jan doorsnee- c,q. de nederlandse werknemer- werd gewoon genaaid door deze VNO-NCW club BILDERBERGERS! Stik toch klootzak WIENTJES!

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Met dit soort landen moet je geen handel drijven maar juist alle diplomatieke banden verbreken.

  Like

 8. Jan zegt:

  VNO-NCW’s reactie is als van feminazi’s die gillen dat je geen kritiek mag hebben op wandelende mummies in de straten omdat tenminste nu de zich daarin bevindende vrouwen tenminste nog buiten komen.

  VNO/NCW is niets anders dan een lobbyclubje dat zich inzet voor eigen portemonnee, vergelijkbaar met de EU-fascisten in Brussel.

  Like

 9. roger catrysse zegt:

  Wat NCW VNO juist is weet ik niet maar ieder rechts gegaarde Nederlander moet ontslag nemen uit zo een organisatie

  Like

 10. Flapdrol Wientjes wordt hij genoemd. Veel te slap. V E R R A D E R !!!
  Dat lijkt me een betere benaming.
  Als reaguurder op een ander artikel heb ik gezegd dat we heel NEDERLAND en waar mogelijk ook elders in Europa onder de groene sticker zouden moeten bedelven.
  Dat is een vrijheid die ze ons niet af kunnen nemen.
  Laten de Saoedi’s hun stinkende olie maar houden.
  Mensenrechten zijn meer waard dan vaten smerige olie.
  Het is de afschuwelijke ISLAM die aangepakt moet worden. Saoedi-Arabië is bij uitstek het land, de bron van de islam, waar we onze pijlen op moeten richten, Laten we ze maar goed kwaad maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s