Bautzen: Asielzoekers wonen in 4-sterrenhotel

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland wonen veel mensen die zich, ondanks een 40-urige werkweek, geen vakantie voor zichzelf en hun gezin kunnen veroorloven. En als het tóch lukt, dan zeker niet in een 4-sterrenhotel met sauna, stoombad en shuttle service. Anders is dat met “vluchtelingen”: in Bautzen betaalt de belastingbetaler asielzoekers een comfort, waarvan menig Duits gezin alleen maar kan dromen.

Vanaf deze zomer worden in het district Bautzen tot 150 asielzoekers ondergebracht in het Spreehotel Bautzen, een 4-sterrenbestemming. Er worden 10 4-persoonskamers, 20 3-persoonskamers en 25 2-persoonskamers aan de asielzoekers aangeboden. Er wordt gewoond in een “speciaal gebied voor recreatie en toeristisch gebruik” met uitzicht op het schilderachtige stuwmeer en tennisbanen in de naaste omgeving.

Dat is volgens het districtskantoor een goede oplossing voor iedereen, want als de belastingbetaler het ressort niet financiert voor asielzoekers, dan gaat het bedrijf failliet. Zo kan het blijkbaar niet economische Spreehotel verder prutsen – des te beter, het is immers niet meer haar geld en risico.

Zogenaamde reden voor de rode cijfers: het bekendmaken van een andere bestemming voor het hotel, zodat men in dit recreatiegebied een asielzoekerscentrum kan vestigen, waartegen fel geprotesteerd werd door burgers.

Er wonen al 786 asielzoekers in het district Bautzen, tot het einde van het jaar moet er nog plek gecreëerd worden voor nog eens 570. Men zit dus knijp en zal voortaan niet alleen, zoals dit geval laat zien, provocatief tegen de wil van het volk de bevolking handelen, maar wellicht zelfs tot meer drastische maatregelen moeten overgaan zoals onteigening. Want ondanks een Europese aanbesteding meldde zich niemand vrijwillig om zijn have en goed ter beschikking te stellen.

Het huurcontract tussen het district en de exploitatiemaatschappij geldt eerst voor de periode van een jaar. Tot dan hoopt men, ook tegen de wil van de burgers van Bautzen in, alles voor elkaar te hebben om het ressort officieel de functie van asielzoekerscentrum te kunnen geven. Tot dat moment kunnen de overige kamers nog geboekt worden door betalende gasten. Dat zullen er echter ook niet zoveel meer zijn.

Hier een video van het “asielzoekerscentrum”:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Bautzen: Asielzoekers wonen in 4-sterrenhotel

 1. Yiooda zegt:

  Hoe maak ik van iets moois op de snelste manier een varkensstal??
  Stop er wat assielzoekers in.
  Yiooda

  Like

 2. bobzelf zegt:

  je zou toch zweren dat de hele wereld geschift is geworden ???
  waar en wanneer houdt het op ??
  Dus de rest van hun leven in een 4 sterren hotel , want ??
  werken ?? , denk het niet .
  Geld ?? ja gratis van de burgers
  zorg ?? uiteraard ook gratis
  familie ?? laat maar overkomen, alleen is ook maar alleen .
  kinderen ?/ , ja neuken als konijnen , want verder heb je toch geen pleuris te doen

  dit verzin je toch niet ??? asielzoekers ?? , gratis geld zoekers !!!

  gr. bob .

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Een vriend vertelde mij laatst dat hij met zijn dochter een weekje naar Duitsland is geweest. Hij zei mij dat restaurants hele schappelijke prijzen berekenen. Drie gangen menu voor twaalf tot vijftien Euro, en dat dit gebruikelijke prijzen zijn. Overal in Duitsland heeft men keurige prijzen. En men kan nadenken, een hotel is goedkoper dan een AZC. IK weet niet wat een AZC per dag kost maar het moet te vergelijken zijn met de maatschappelijke opvang waar drank- en drugsverslaafden de nachten kunnen doorbrengen. Deze plaatsen kosten per etmaal ca. 150 Euro. Deze kostprijs is zo schandalig hoog omdat er niet commercieel gedacht wordt en er veel personeel nodig is om de cliënten in goede banen te leiden. Deze Duitse hotels zijn veel goedkoper dan Duitse asielzoekers centra. Het probleem is dat hotels alleen kamers beschikbaar stellen als er geen normale gasten te vinden zijn. Hoe dan ook moeten deze mensen begeleid worden en dat willen die hotels niet doen.

  Kort samengevat is het in hotels stoppen van vluchtelingen goedkoper dan een AZC, maar op de lange termijn voldoet het niet.

  Like

  • Monalisa zegt:

   vanhetgoor ik weet niet waar je woon, een dag je uit in duitsland dan hou je geld over. en het eten wat u zo beschrijft klopt dit zit op het grote terrein van Meppen.
   http://www.schnitzel-welt.de/ eet smakelijk voor weinig geld.
   http://www.marktkauf.de/marktkauf/de/index.html hier kan je meteen alle bootschappen doen,
   En al je deze winkel uit loopt ga je naar Toon een grote bouwmarkt dan sta je er te kwijlen dan kom je in nederland nog wat tekort.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Compleet mee eens. Het is een kosten-baten-afweging en het heeft dus absoluut geen zin om te vergelijken. Als men iets zou moeten doen is het de hardwerkenden die dit hotel volgens het artikel niet zouden kunnen betalen structureel belastingverlagingen doorvoeren opdat zij juist wel naar dit soort hotels kunnen en het hotel waar het hier over gaat zal in het laatste geval ook geen reden zien om hun hotel te laten uitleven door een stel barbaren. Hetzelfde geldt voor Nederland. Betastingverlaging nu!

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Begin van het probleem is natuurlijk de politieke wil om deze mensen überhaupt te huisvesten. In Duitsland heeft men ook middels belastingmatregelen het krijgen van kinden ontmoedigd, het lijkt China wel! Op deze manier worden hele culturen vanzelf weggevaagd. Op naar 5 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde, waar het er nu ongeveer 16.852.216 zijn.

    Like

 4. Harry zegt:

  Berg je maar , straks zitten ze ALLEMAAL hier .
  Eigenlijk zouden we al die klootzakken die die lui hier toe willen laten moeten verwijderen van deze aardbol .
  Wat is er nou aantrekkelijker voor een mens dan niks doen en toch baden in luxe ?
  Zeker voor de pigmentrijken , want die stakkers zijn toch altijd al ZO moe !
  En ze hebben toch ook overal recht op .
  In Eritrea slaan alle zwarten op de vlucht omdat ze ” slavenarbeid ” moeten verrichten , dan is DAT toch het recept om ze terug te jagen ?
  Laat ze hier nog veel harder werken dan daar , haal ze s’morgens om vier uur uit hun nest om de hele dag te buffelen en leg de retourtickets maar klaar op de balie van het hotel .
  Kijken waar ze na een week voor kiezen !

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Hier komt ook meer slavenarbeid, maar dat is beter verstopt. Armoedige zzp´ers, minijobs, werken voor een uitkering etc.

   Like

 5. peterselie1 zegt:

  Niets is te gek of te veel voor de 5e colonne om om de asielzoekers een beter leven te vergemakkelijken en hun bevooroordeeld boven de autochtone bevolking van de EU-lidstaten, zo herken ik ze weer de door de Bilderberg groep geleide bestuurlijke elite. De onlangs gehouden Europarlementsverkiezingen stelt ook geen snars voor ondanks een groot gewin van de Euro kritische partijen die zoals het er nu uitziet gedrieën één front vormen en Nigel Farage heeft voor de verkiezingen al afgehaakt, zij doen hun best maar volgens mijn optiek is het vergeefse moeite.

  Like

 6. meneertje zegt:

  Ik heb een tip voor de Nederlandse zieligheidsindustrie.
  Het Paleis op de Dam staat het grootste deel van de tijd leeg.
  Daarin kun je honderden mensen uit verrukkelijke landen als Eritrea, Somalië, Syrië, enz. bergen.
  Je houdt gewoon een paar dienstbodenkamertjes vrij voor het zeldzame geval dat er ooit koninklijke gasten moeten worden gehuisvest.

  Nog een tip. Ik weet een klein kasteeltje in Lage Vuursche, waarin maar één oude vrouw woont.
  Daarin kun je gemakkelijk twintig of meer van jullie lievelingen kwijt.

  En dat Duitse hotel brengt me ook op een idee. Hebben jullie al eens aan het Amstelhotel gedacht?
  Daarin zijn kamers en appartementen te huur waarmee zelfs de meest verwende Somaliër genoegen zal nemen.
  Het kost de belastingbetalers wat, maar dan hebben die Somaliërs ook wat.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Helemaal met u eens, meneertje!!!

   Like

  • Jean zegt:

   Meneertje,
   koninklijke gasten? Wat is dat voor een soort? Menselijk of dierlijk? Dat is toch iets uit de middeleeuwen, opdoeken die foklore. In de efteling is er misschien nog ergens een plaatsje voor dergelijk achterlijk gedoe, veel beterkoop dan momenteel.
   Gisteren was ik aan t wandelen met mijn kleinzoon, op een terras zit een man met een zakmes tussen zijn tanden te peuteren, mijn kleinzoon vraagt mij, opa wat is die meneer aan t doen, dat is toch gevaarlijk? Ik antwoord, die is zijn eten aan t verzamelen voor vanvond, dat zul je die van Laken nooit zien doen, die krijgt jaarlijks 12.000.000 euro om wat koekendozen te ontsieren en wat lintjes door te knippen en voor de rest ons uit te lachen. Die moet nooit zijn kont afvegen.
   Maar opa dat gaat toch stinken? zegt mijn kleinzoon. Neen antwoord ik hem, er lopen nog veel idioten rond die zijn kont dadelijk aflikken.
   Dat is toch vies en niet normaal, zegt mijn kleinzoon. Je hebt het goed begrepen jongen, doe zo voort en blijf weg bij die kontlikkers wat ze je ook mogen beloven.

   Like

   • meneertje zegt:

    Ik begrijp uw reactie. Ik zie ook niets in “koninklijke gasten”.
    Maar ik had ze nodig voor het contrast; daarom liet ik ze in dienstbodenkamertjes huisvesten.

    Overigens overnachten “koninklijke gasten” bij mijn weten nooit in het Paleis op de Dam.
    (Dat was dus maar een fantasietje van me.)
    Ze slapen meestal in Het Amstel Hotel, denk ik.

    Mar ja, dat heb ik nu al aan de Somaliërs cadeau gedaan…

    Like

  • Wans Horst zegt:

   Als men in Nederland de kraan niet dicht gaat draaien qua instroom, zal men wel ruimte moeten vinden. Mijns inziens liggen er vele hectaren kantorenpanden te verstoffen in Nederland. Het moet toch ook niet gekker worden:

   – Eerst is er een transferunie opgezet om geld van Noord- naar Zuid Europa over te maken.
   – Het volk ging klagen.
   – In plaats van geld naar die landen te sturen, haalt men de mensen naar hier. Precies zoals met de Europese Grondwet en het Verdrag van Lissabon is ook dat misleiding.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Asielzoekers die gratis in een luxe hotel mogen wonen en een status krijgen gelijk als die van onze koning en koningin. Mensen wiens huizen onteigend gaan worden om asielzoekers te kunnen verwennen, gelijk vorsten. Een volslagen krankzinnige zou zoiets nog niet eens kunnen bedenken. Maar waar zullen ze het geld vandaan halen als iedere Europeaan voortaan op straat zwerft ? Op het moment dat die rare toestanden ophouden te bestaan, leidt eenieder van ons een zwervend bestaan. En o ja, ook Nederland zal zulke toestanden binnenkort gaan meemaken. De toon is al gezet. In Eindhoven werd al een verzorgingstehuis ontruimd om asielzoekers in te kunnen laten wonen. En de bejaarden ? Who cares. Zij moeten maar zien waar zij ergens wegkruipen, als zij de Den Haag maar niet tot last zijn en voor de voeten lopen. En vervolgens zijn wijzelf aan de beurt. Leve het Vierde Rijk, maar niet heus !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 13.48. uur. Dit zijn dus echt de tekenen van de eindtijd, John, waarin men- en dan bedoel ik de verraders van de VVD,CDA,D66,PvdA,GL,SP,CU,50+, de GEZONDE LEER NIET MEER KUNNEN VERDRAGEN! Weg met ONS is het devies van deze onder de duivel opererende verlakkerpartijen. Ik ben er helemaal klaar mee. En de enigste man die nog opkomt voor ONS NEDERLANDERS en ISRAËL, moet iedere dag leven met bewaking omdat ze hem willen vermoorden- Geert Wilders en de PVV- is/zijn de enige lichten in de duistere Nederlandse realiteit!

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Hopelijk word er ook kultureel wat geboden voor deze arme mensen !

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Stuur de rekening naar Malström en Reding en de Barroso-bende.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ach, uiteindelijk komt dat geld gewoon uit de portemonnee van de belastingbetaler. Ze hebben ons in een wurggreep, en laten (voorlopig) niet los!

   Like

 10. Businessbear zegt:

  ‘T is ook overal hetzelfde. Hoelang slikken we dit nog voordat we worden ondergespoeld ?

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ik zie het helemaal voor me:
  Zit je bijv. in Afrika in je lemen hutje met bananenbladeren op het dak een vuurtje te stoken in je peniskoker, hoor je van het walhalla in Europa (Nederland).
  Natuurlijk wil je dan met je (islamitische) stamgenoten heel graag massaal hierheen komen waar alles gratis is, waar je niet meer hoeft te werken om aan eten te komen, waar je de beste medische zorg krijgt in plaats van het hokus pokus gedoe van je medicijnman, waar je tot aan je dood kunt luieren en aan de oorspronkelijke bewoners je krankzinnige ‘cultuur’ kunt opdringen!

  De ‘asielzoekers’-knuffelaars zouden er beter aan doen om in een dergelijk hotel bejaarden eens flink te gaan verzorgen/verwennen gedurende de laatste jaren van hun leven.

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Het loopt vanzelf vast omdat het niet vol te houden is. Gewoon in Duitsland, Nederland heeft niets te vertellen in de EU, een paar miljoen erbij dan worden ze vanzelf wakker.
  Het is dat de EU-politici Europa “kaput” maken maar het is om je dood te lachen, wat een kneuzen.
  En het volk, ach gewoon allemaal geen belasting meer betalen aan het rijk dan houdt het vanzelf op.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Al heb je het nog zo hard nodig;bijstand krijg je niet meer,of nauwelijks!Maar daar worden vrachtwagens vol geld aan besteed onder het mom:vluchtelingen!Ik kan niet meer uitleggen in wat voor wereld wij [moeten]leven;wanhopig wordt je er van!Van mij mag er iets op het dak vallen bij de Bilderbergcriminelen in Kopenhagen!

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Het verbaasd me niet dat Moslims denken Europa is een Paradijs.

  Like

 15. Pingback: Duitse kinderen eruit – asielzoekers erin | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s