De tekenen des tijds

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Het sterker worden van EU-kritische partijen is een democratische reactie op het politieke autisme van de heersende elite. De redenen voor dit sterker worden zijn in twee punten samen te vatten: 1. De illegitieme, met miljarden gesubsidieerde massale vestiging van niet-Europeanen in Europa. 2. Het kapotslaan van democratie en machtenscheiding door de semitotalitaire machtsmechanismen van de EUSSR. De eurocraten in Brussel staan nu voor de keuze: óf ze gaan zo door als tot nu toe óf ze hebben de tekenen des tijds begrepen.

1. Massale vestiging van niet-Europeanen

Tot de belangrijkste projecten van het establishment behoort zonder twijfel de politiek compleet illegitieme massale vestiging van niet-Europeanen midden in Europa – zonder dat de Europeanen ooit gevraagd werden. Natuurlijk hebben er altijd in de een of andere vorm volksverhuizingen plaatsgevonden, maar wat er in Europa de afgelopen tientallen jaren, vooral sinds de linkse cultuurrevolutie van 1968, werd ingevoerd, heeft niets, maar dan ook helemaal niets met “migratie” te maken. Het gaat veelmeer om een duidelijke etnische vestigingspolitiek: het establishment vergemakkelijkt heel bewust de mogelijkheden om binnen te komen, wijst een effectieve bescherming van de EU-buitengrenzen af, pleegt openlijk rechtsbreuk en creëert juridische grijze zones om illegaal binnengedrongen personen in het land te houden, voert geen uitzetting van leugenaars en bedriegers uit en betaalt miljarden aan uit Afrika en het Midden-Oosten aangetrokken personen alleen voor hun naakte aanwezigheid. Het doel van deze politiek – en hieruit blijken de effecten van de cultuurrevolutionaire zelfhaat van de 68´ers – is de vernietiging van Europa als een europees continent, waarin onze Europese cultuur op den duur in vrede kan voortbestaan. Dat de autochtone Europeanen binnen afzienbare tijd als gevolg van de massale vestiging worden gediskwalificeerd tot demografische en politieke minderheden, wordt hierbij graag op de koop toegenomen, is misschien zelfs een nadrukkelijk gewenste ontwikkeling.

Alle grote landen van Europa worden op dit moment getroffen door dit onrecht van massale vestiging. Dit onrecht is nu de gemeenschappelijke, over alle landsgrenzen heen verenigende ervaring van de Europeanen. Dit onrecht is vooral de ervaring van de jonge generatie, die door de heersende elite in veel delen van Europa al tot minderheid in eigen land werd gemaakt. Wat Europa op dit moment écht verenigt is de stiekeme of openlijke vreugde over de overwinning van het Franse Front National, die deze dagen ook in Engeland, Italië, België, Nederland, Spanje, Duitsland en Oostenrijk te horen is: en niet, omdat het Front National wijzigingen in de Franse economische politiek voorstelt, maar omdat zij in heel Europa het symbool geworden is voor een consequente oppositie van gedupeerde burgers tegenover de verwerpelijke, door niets te rechtvaardigen bevolkingspolitiek van de heersende elite. Die wilde altijd een Europa van beneden – alsjeblieft, hier is ze!

2. Het kapotslaan van democratie en machtenscheiding

Het “Europees Parlement” is geen parlement, maar een duur toneelstuk om de goedgelovige massa´s te misleiden. Het is de enige zin en het enige doel van het “Europees Parlement” om toneel te spelen voor de bevolking, zodat dit aanneemt dat de EU democratisch en geen bonzendictatuur is. In werkelijkheid heeft alleen de uitvoerende macht en diens secretariaat, de Europese commissie, het voor het zeggen in de EU. En net zoals onder Stalin en Honecker is het secretariaat machtiger dan alle uitvoerende machten samen. Deze altijd al democratievijandige fundamentele structuur van onze huidige EUSSR is de afgelopen jaren nog democratievijandiger geworden door het systematisch vrijwillig aftaan van de macht door de nationale parlementen en het afzien van het begrotingsrecht. Duitsland is tegenwoordig geen democratisch land meer dat dingen zelf bepaalt, waarin alle macht uitgaat van het volk. Slechts een korte blik in de grondwet volstaat om te herkennen dat het lidmaatschap van de Bondsrepubliek Duitsland van een ondemocratische constructie, die de EU is, grondwetsvijandig is.

Oppositie tegen de EU is daarom ook een duidelijke bekentenis tot de democratie, de rechtsstaat en het recht op zelfbeschikking – en dat niet alleen in Duitsland, maar in alle Europese landen. De democratie maakt fundamenteel deel uit van onze cultuur en identiteit. Democratie werd in Europa uitgevonden en zij was hier de afgelopen 3000 jaar altijd op een bepaalde manier voorhanden, zij heeft altijd overleefd. Democratievijandige systemen zoals de EU maken in Europa op den duur geen kans.

In alle duidelijkheid: De zogenaamde “ruk naar rechts” van de EU was geen “ruk naar rechts”, maar gezien de overduidelijke politieke foutieve ontwikkelingen en de dwaalwegen en rechtsbreuk van het establishment een consequente Europese bekentenis tot een echt Europa, een Europa van de Europese cultuur en de democratie. Het was een stem tegen de huidige antidemocratische en anti-Europese politiek van de EU en de ongekozen bonzen, die deze antidemocratische en anti-Europese EU belichamen. De eurocraten in Brussel staan nu voor de keuze: Of ze gaan zo door als tot nu toe, dan zal de EU vroeg of laat uiteenvallen. Of ze hebben de tekenen des tijds begrepen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Septimus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op De tekenen des tijds

 1. fred weber zegt:

  Prelude tot een integrale opstand en mogelijke revolutie van autochtone burgers binnen EUropa?

  Like

 2. Laat ze het a.u.b. niet begrijpen. Stel je voor wat een rotresultaat we uiteindelijk krijgen wanneer de Unie NIET uit elkaar zou vallen.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Over links of rechts, Europa stevent op een Armageddon af.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Van mij hoeven ze niks te begrijpen zolang ze maar met een rot vaart uit elkaar stuiteren.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Die Eurocraten iets begrijpen ? Laten we ons maar geen ilusies maken. Ze hebben simpelweg een ebbenhouten plank voor hun kop. Ze lieten zich nog ontvallen dat veranderingen in Europa (door de winst van rechts) steeds met hele kleine beetjes gaan, heel erg langzaam in de tijd. Een zoethoudertje om ons te doen geloven dat er veranderingen aan zitten te komen. De E.U. dictator die overstag gaat, zie je het al gebeuren ? Bij zo’n een verkiezingsuitslag zijn directe veranderingen een absoluut vereiste. Een zoethoudertje doe ik wel in mijn koffie of thee, in de vorm van honing. Die zoethoudertjes van de E.U. kunnen mij gestolen worden. Ons het zoveelste rad voor de ogen draaien, dat deden ze !

  Like

 6. Jean zegt:

  Hr. Bron,
  Ik ben er zelfs zeker van dat ze het niet willen begrijpen want het begrijpen komt neer op fout bekennen, ik zie van die laffe huichelaars niemand bekennen.
  Zij met hun enkele honderden hebben toch eerder gelijk dan die miljoenen Europeanen!
  De postjes en de poen zijn veel belangrijker dan de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van die 500.000.000 Europeanen.
  Waarom komen de Afrikaners zo graag naar dat kleine koude natte Europa alhoewel Afrika veel groter en veel warmer is? Waar zijn al die miljarden die de Europeanen aan Afrika gegeven heeft? In Zwitserland op geheime rekeningen?

  Like

 7. dgneree zegt:

  Ambtenaren en bureaucraten die hun ongelijk toegeven? Het idee alleen al!
  probeer maar eens een ambtenaar van de burgerlijke stand o.i.d. op een fout te wijzen. Het is altijd de schuld van een ander, liefst van uzelf, maar als het niet anders kan van een ander departement of de collega die net overspannen thuis zit. Zo ook in de hoogste regionen, waar het toegeven van fouten gelijk staat aan de eigen politieke ondergang.
  Wie wil bekend staan als degene die Europa in een crisis gesleurd heeft en de nationale internationale relaties grondig verziekt en europa in een brandhaard veranderd heeft?
  Ze zullen tot de laatste snik en tot ze de guillotine horen suizen ontkennen dat ze fout zaten.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het wordt de hoogste tijd voor Neurenberg2 !!

   Like

   • Q zegt:

    Het spijt me koddebeier. Ik heb begrip voor, en wil precies hetzelfde. Om de analogie echter compleet te maken zouden we beter kunnen spreken van ‘een Brussels tribunaal’. Kompleet met doodstraffen, en van mij mogen de executies in het openbaar plaatsvinden.

    Like

 8. Senior zegt:

  De EU gecontroleerd uiteen laten vallen en verder gaan in Europese samenwerking zou m.i. de juiste keuze zijn. Maar dat gaat niet gebeuren. Ik verwacht dat Brussel vol inzet op repressie ; de federale EU wordt ons door de strot geduwd ; het is slikken of stikken. En met het Europees Arrestatiebevel is het verdomd goed oppassen wat je nog zegt of schrijft ; wat in Nederland nog gezegd of geschreven mag worden – mag mogelijk in een ander EU land niet.
  Uiteindelijk zal de EU wel kapot gaan, is het niet door burgeroorlog cq balkanisering van Europa dan wel door WO3.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s