Saudi Gazette: “Apologies will not be enough”

Screenshot_3

Saudi Arabia’s firm stance against the actions of Wilders should be an established strategy against anyone who may dare to attack Islam or the Kingdom regardless of the quick Dutch moves to set things right that were prompted by their trade and economic interests and the size of the trade volume between the two countries. Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims. When this happens, apologies will not be enough. A price for such deplorable actions should be paid. The price should be proportional to the harm the Dutch and other extremists have inflicted on Islam and Saudi Arabia. (Saudi Gazettemirror

Goedemorgen excellentie Timmerfrans! Zit u even in de shit. Veel plezier in Saudi-Arabia dan maar.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, Graaien, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

22 reacties op Saudi Gazette: “Apologies will not be enough”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Mijn reactie op de Saudi Gazette was:

  If my comment may not be abusive, defamatory or offensive, then there’s nothing left to say about islam and all of you sheepfuckers.

  Denk niet dat ze het plaatsen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vooral dat laatste: “sheepfuckers”, DID it.
   Will not be published.
   ( bovendien komt U op de zwarte lijst, mag nooit meer ,t land in )

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  !!!!!

  !!!!!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Ik vind de stickeractie van Geert zo slecht nog niet, waarom?
  De Nederlandse politici zonder ruggengraat, ze hebben het stemvee alleen maar nodig voor zetels nietwaar PvdA, laten de oorspronkelijke bevolking stikken door de huidige maatschappij af te breken en waarvoor ze van de Bilderberggroep een premie middels de uitnodigingen voor Samsom en de andere afbreker manneke Pechtold krijgen ook.
  De stickeractie is wat laat op gang gekomen maar werpt zijn wrange vruchten wel af. Feilloos laat het zien wat voor politiek vlees we in de kuip hebben ofschoon een beperkte groep dat al wel wist natuurlijk.
  De sticker zal het volk dichter bij handel en wandel van Nederland en de EU brengen.

  Trouwens de EU kost ons meer per jaar meer dan dat we in Saudie Arabië kunnen verdienen, denk ik.

  Like

 4. Harry zegt:

  Laat ze maar lekker verzuipen in hun rot-olie .
  Kopen wij het wel van Poetin .
  Hypocriete leugenachtige rotzakken , zijn het .
  Net voor de ramadan gaan ze massaal naar een diagnosekliniek om vast te laten stellen dat ze een beetje ziek zijn , hoeven ze niet te vasten .
  In het weekeind gaan ze vaak naar Bahrain om zich daar tegoed te doen aan de alcohol en de stewardessen van de KLM , die daar een mooi zakcentje bij verdienen met hun hobby .
  En dan in het begin van de week met een kater en sufgeneukt weer terug naar hun eigen kameel .

  En Timmermans , krijgt ie dezelfde behandeling als Arnoud van Doorn ?
  Komt ie straks ook als “wedergeboren” terug ?
  Het zal helemaal niet zo’n grote overgang voor hem zijn , de pvda-ers zijn al zeker halverwege dat proces .
  De haat tegen Israel en ons westerlingen staat hoog in het vaandel , bij de socialisten .
  Fransje hoeft alleen nog maar zo’n grote witte soepjurk aan te trekken en zo’n achterlijk wit mutsje op te doen , ziet ie er uit als een king-size tampon .
  Voor mijn part doen ze hem ook nog wat aan , bloed misstaat helemaal niet op zo’n lekstop .

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  At the time, Mishal al-Mutiry had been living in the Netherlands, where he had been granted political asylum in 2004.
  He feared retribution from the Saudi Arabian authorities after they dismissed him from his job at the country’s embassy in The Hague
  following allegations he made that the embassy was complicit in funding terrorism.

  http://www.amnesty.org/en/news/ex-diplomat-flees-qatar-amid-fears-deportation-torture-saudi-arabia-2013-01-24

  https://georgeknightlang.wordpress.com/2013/01/20/saudische-ex-diplomaat-houdt-nederland-verantwoordelijk-voor-zijn-leven/

  Er is een Nederlandse connectie aan dit treurige verhaal van opportunisme, handel, onrecht en wegkijken.Amnesty bracht onlangs naar buiten dat de Saudische diplomaat Mishal bin Zaar Hamad al-Mutiry die in 2011 naar Qatar is gevlucht onder druk van de Saudische autoriteiten uitgeleverd gaat worden. Al-Mutiry vreest voor zijn leven in Saudi-Arabië. Voordat-ie vluchtte werd-ie gemarteld in de gevangenis. De diplomaat had zich in 2003 het ongenoegen van de Saudi’s op de hals gehaald toen-ie klaagde dat de Saudische ambassade in Den Haag naar verluidt het terrorisme financierde. Na z’n ontslag trad-ie in 2004 met de feiten naar buiten.

  In september 2004 kregen al-Mutiry en zijn gezin asiel in Nederland. Maar in 2006 werd-ie vanuit Nederland door vermoedelijk Saudische geheime agenten onder dwang naar Brussel gereden en op een vliegtuig naar Saudi-Arabië gezet. Omdat zijn 10-jaar oude zoon Youssef ook ontvoerd was had-ie geen keuze. Geert Wilders stelde vragen. Al-Mutiry heeft herhaaldelijk Nederlandse ambassades en consulaten in de Golfregio benaderd voor bescherming, aldus Jannie Schipper op RNW. Zonder resultaat. Mishal bin Zaar Hamad al-Mutiry houdt Nederland verantwoordelijk. De lange arm van de Saudische monarchie reikt tot in Den Haag.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wat U hier nu allemaal weer schrijft. Je zoudt bladen vol kunnen schrijven over al die mistoestanden in die “Olie/gas-wereld”.
   De autoriteiten in alle westerse landen weten dit ook best wel.
   Maar waar draait ,t om:”geld,geld,handel,geld etc EN dan pas ,t moraal. Wacht ik vergis me, eerst nog een paar maal geld/handel.
   Iets terzijde: Zou de voormalige konnegin Bea en consorten b.v. ook die paradijs-landjes; Qatar,Dubai etc, hebben bezocht, als ze daar nog, zoals 50 jaar terug, in “lemen” gebouwen woonachtig waren geweest? . Ik moet denken hoe ze, helemaal ïngezwachteld” door die marmeren,rijke, decadente gebouwen in die M.O.-landen schreed.
   Als je zoiets, laten we zeggen heel lang geleden, bij Koningin Juliana voorgesteld zou hebben, was je voor Majesteits-schennis gearresteerd.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    @delamontagne. Dit is de absolute realiteit. Dus waarheid!!! Schande voor het verderfelijk koningshuis. Over 100 jaar zullen de NL-ers van dan… lachen om dat achtergebleven volk dat toen niet zonder een crimineel sprookje kon!

    Like

 6. Martin Devrindt zegt:

  Heel die commotie die Timmermans en Wientjens maken heeft alles te maken om het onderstaande weg te moffelen.
  Timmermans moet uit gaan leggen dat hij dit onderzoek niet kan laten stopzetten.
  Wientjens zou hand in eigen boezem moeten steken, want het is het bedrijfsleven zelf dat de oorzaak is van een mogelijke boycot.

  o 18 dec 2013, 05:30
  ’Ballast betaalde Arabische prins’
  door Bart Mos
  AMSTERDAM –
  Prins Alwaleed bin Talal Alsaud, lid van de koninklijke familie van Saudi-Arabië, heeft volgens een voormalig directeur van Ballast Nedam, hoofdverdachte in het onderzoek rond het bouwbedrijf, betalingen ontvangen voor bemiddeling bij grote Nederlandse bouwopdrachten in de machtige oliestaat.

  Prins Alwaleed bin Talal Alsaud zou als tussenpersoon zijn opgetreden bij opdrachten voor bouwbedrijf Ballast Nedam in Saudi-Arabië

  Oud-directeur Martin W.

  „Hij is een paar keer als agent voor ons opgetreden. Dat is een wettelijke verplichting in Saudi-Arabië. Hoe je die dan betaalt, dat is een tweede”, aldus Martin W., bij wie justitie eerder dit jaar beslag legde in het strafrechtelijk onderzoek naar de omkopingszaak.
  Het Openbaar Ministerie wil niets zeggen op vragen over mogelijke betrokkenheid van de prins bij het onderzoek. „Ik geef geen commentaar”, aldus een woordvoerster van het functioneel parket dat het onderzoek leidt.
  De rol van het Arabische koningshuis in het dossier zou de extreme geheimzinnigheid verklaren die al geruime tijd hangt rond de omkopingsaffaire, waarbij Ballast Nedam verdacht wordt van het betalen van 500 miljoen dollar via Zwitserse nummerrekeningen. Ook wordt daarmee de vermeende (door minister Timmermans weersproken) bemoeienis van het ministerie van Buitenlandse Zaken bij het onderzoek verklaard.
  „Ik zal niet ontkennen dat zijn betrokkenheid daarbij een rol kan spelen”, reageert Caroline de Sitter, advocaat van Martin W., op vragen over de prins. Haar cliënt was rond de eeuwwisseling commercieel directeur van Ballast Nedam International, en kwam vanwege die functie regelmatig in de Saudische hoofdstad Ryad, waar hij jarenlang woonde.
  Volgens zijn collega’s uit die tijd onderhield W. contacten tot op het allerhoogste niveau van de oliestaat.
  W. zelf noemt het de normaalste zaak van de wereld om ’agenten’ en ’adviseurs’ in Saudi-Arabië te betalen voor hun bemiddelende werkzaamheden. Het verbaast hem dat dit als betaling en omkoping wordt gezien. „Er was een wettelijke verplichting om met agenten te werken. Degenen die door Ballast ooit betaald zijn voor bewezen diensten, noem het allemaal maar gelijk smeergeld, zijn inmiddels door de FIOD nagegaan. Dan kom je dus automatisch ook bij hem terecht”, vertelt W. over prins Alwaleed.
  Het Openbaar Ministerie legde eerder dit jaar beslag op W.’s vermogen en woning, omdat hij ruim 12 miljoen euro onrechtmatig zou hebben verdiend.

  Like

  • treintrien zegt:

   Dus dát zit er achter!
   Wat worden we toch beflikkerd met zijn allen, als je zo eens nagaat.
   En allemaal voor een paar rotcenten.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Ik heb gisteren verschillende Engelse-talige Arabische kranten door-gekeken, maar nergens die advertentie gezien. Wel een artikel, waaruit zou moeten blijken dat ,t merendeel van de NL-ers, die actie van de Heer Wilders afkeurt.
  ////////////////////
  28 mei 2014 om 23:57
  https://ejbron.wordpress.com/2014/05/28/vno-ncw-veroordeelt-actie-van-wilders-in-advertentie/#comments
  Die bevolking daar wordt natuurlijk nog MEER dan in NL,”voorgelicht”met de juiste informatie van de is=lam overheid.
  Verder denk ik dat die Engelse-talige kranten meer voor de ex-pats daar zijn en voor de “jet-set” van de is=lammers zelf.

  Like

 8. Mooie reactie op GeenStijl:

  “Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims.”
  Alle redenen om de islam vanuit de grond van je hart te haten en te bestrijden in één zin samengevat.
  raskol | 29-05-14 | 08:57

  Like

  • delamontagne zegt:

   De is=lam zit al in de genen van die lui, op ,t moment ze worden geboren.
   Wat een verschrikkelijke foto weer van die gemartelde handen. Hoeveel NL-ers weten dit nu b.v.?

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  “Apologies will not be enough”

  Dan rest nog weinig en gaan de politiek correcte lafbekken (voorlopig nog in fantasie) de haalbaarheid overwegen Geert Wilders dan maar uit te leveren aan een Wahabitische rechtbank. Na het aangifte circus sta ik in Nederland nergens meer van te kijken. De moraal en het zelfrespect binnen de Nederlands bestuurselite en hun meelopers is door hun knieval voor de Saoedische mensenschenders tot een absoluut dieptepunt gedaald. Niemand binnen deze met de islam collaborerende bende schijnt tot besef te komen dat juist het bedenken en uitgeven van deze sticker een bewijs is van hoogwaardige beschaving. Nederland maakt zich druk over pesten op werk en school. Prima initiatief, maar het ondraaglijk continu leed van vrouwen, kleine meisjes, homo’s, christenen en geïmporteerde werkslaven in het islamitisch fascistisch bestuurde Saoedi Arabië laat elitair Nederland schijnbaar koud. Een groter en hypocrieter contrast is niet meer mogelijk.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik dacht dat ik deze al eens gezien had. Betrof een buitenlands ( Indonesische ? ? ) huishoud-hulp. Ze werd jarenlang mishandeld en deed op gegeven moment iets terug, waardoor haar “mistress” kwam te overlijden. Er kwam nog wel (van regeringszijde ) protesten van haar herkomst-land, maar dat mocht niet baten.
   Die landen daar in M.O., worden steeds arroganter en machtiger, de wereld moet nu eenmaal olie hebben.
   Die nederige houding van Timmermans zal er nog meer aan bijdragen.

   Like

 10. schnoebel zegt:

  Die sticker van Wilders? De beste aktie ooit!
  “Onze” regering, onder aanvoering van de (Shell) oranjes, zijn nu met hun laffe, onderdanige en kruiperige billen bloot moeten gaan. Trouwens Timmermans bevindt zich in “goed” gezelschap. De diepbuigende Obama voor de koning van SA en de in islamitische lappen gehulde Beatrix en Maxima in Qatar zijn hem voorgegaan.

  Like

 11. Fighting for ‘freedom of speech’ is peoples right
  but if they have to pay for it, they all say fuck this fight!

  Like

 12. Jade zegt:

  Zou Timmerfransje alleen maar gaan om excuus aan te bieden?
  Ik denk het niet, wat zou die nog meer op de agenda hebben?
  Hij zal het complete Nederlandse volk wel weer een oor aannaaien.
  En misschien komt hij wel als moslim terug…

  Like

 13. Avidia zegt:

  Dit zijn toch gruwelijke films? En dat volk geniet er van. Ik word er misselijk van, dit hangt dus boven ons hoofd als wij hen hun gang laten gaan. Ja mensen dit wordt de toekomst, en wij mogen ze ook nog onderhouden, want van werken hebben ze nog nooit van gehoord, werken????? Ons werk is het vermoorden van mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s