Asiel. Het misbruikte recht.

Screenshot_20

Vluchtelingen op Lampedusa: Asiel is business

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaat een recht op emigratie. Maar er bestaat geen mensenrecht op immigratie. Onze immigratiemaffia doet echter net alsof dit recht bestaat. Daarbij misbruikt ze – bestaande uit linkse partijen, vakbonden, pro-asiel verenigingen enz. – op schaamteloze wijze zogenaamde humanitaire aspecten om heel andere doelen te volgen. Een van die doelen is financieel beter te worden van die massa-immigratie. Want iedere immigrant levert de sociale instellingen geld op. Veel geld. Want de immigratie is al lang een miljardenbusiness geworden. Een ander doel is: door massa-immigratie de bevolking van samenstelling te veranderen, totdat van het oorspronkelijke volk niet veel meer is overgebleven. Wie dit nog steeds betwijfelt of afdoet als “idiote samenzweringstheorie” heeft óf geen verstand van dit onderwerp óf maakt deel uit van de politiek die het land wil vernietigen.

Het misbruikte recht

Asiel is business. Een florerende handel, wat blijkt uit de snel stijgende aantallen asielzoekers, die de Duitse minister van binnenlandse Zaken iedere maand en ieder jaar voorlegt en daarbij schouderophalend het belachelijk aantal erkenningen meedeelt. Teveel mensen verdien te goed met deze handel om er zomaar mee te kunnen stoppen.

Daarmee worden in de eerste plaats geenszins de georganiseerde mensensmokkelaars, die gelukzoekers uit de hele wereld voor duur geld naar het beloofde land smokkelen. En ook niet de scharen die zich voordoen als politiek of anderszins vervolgd om op kosten van de vermoeide en geduldige solidaire gemeenschappen van het oude Europa beter te leven dan ze thuis ooit zouden kunnen.

Het humanitaire pathos is reclameargument

De belangrijkste profiteurs zijn veelmeer een goed georganiseerde asiel- en immigratielobby en de aan haar verbonden tak van de sociale industrie, die in de asielbusiness hun bestaansrecht en een aantrekkelijke bron van inkomsten hebben gevonden. Voor de professionele acteurs in de asielbusiness gaat het het minst om bescherming en zorg voor de vervolgden, vernederden en beledigden van deze wereld.

Het humanitaire pathos is reclameargument om goedgelovige mensen te mobiliseren en het wapen om feiten te negeren en iedere vorm van oppositie al in beginsel in diskrediet te kunnen brengen – kortom, om alle uit de weg te ruimen wat hinderlijk is voor het behoud van de zakelijke basis en de uitbreiding van het zakenmodel.

Want de business met asiel, immigratie en integratie heeft een dicht netwerk van instellingen en structuren voortgebracht, dat een gestage stroom van nieuwe “cliënten” nodig heeft om te kunnen bestaan en door te kunnen groeien. Asieladvocaten en sociaalpedagogen, verzorgers en aanbieders van cursussen, tolken en functionarissen van kerkelijke, half of helemaal door de staat gesponsorde “hulporganisaties” en verenigingen – zij allemaal hebben doorlopend nieuwe asielzoekers en problematische integratiegevallen nodig om aanspraak te kunnen maken op geld en bronnen voor hun werkzaamheden. Zij hebben er in principe weinig belang bij dat er iets verandert aan de status van hun beschermelingen.

Betrouwbare ondersteuning van grote ondernemingen

Om dat te bereiken, kan de asiel- en immigratielobby intussen niet alleen voor de dag komen met aanzienlijke mediale en institutionele macht, maar ook rekenen op de betrouwbare ondersteuning van grote ondernemingen, belangenverenigingen uit de economie en de EU. Sociale industrie, economie en Eurocratie worden verbonden door een gemeenschappelijk doel: de grenzen oenen voor de globale migratiestromen, zodat de aanvoer van verzorgingsgevallen, consumenten en goedkope arbeidskrachten niet stil komt te liggen.

Het in Duitsland en Europa formeel restrictieve asielrecht is vanuit dit oogpunt een ergernis, die nu eindelijk eens moet ophouden. Sinds twintig jaar geleden onder druk van de excessen in de vroege jaren-90 het “asielcompromis” tot stand kwam, wordt dit vanuit verschillende richtingen, die elkaar munitie aanleveren, in de tang genomen en doorboort: media-propagandistisch door de asiellobby en de sociale industrie, op Europees niveau door onophoudelijke initiatieven om asielzoekers sneller aan het werk te laten en volledig gelijk te stellen in het kader van sociale uitkeringen, die, geheel in de zin van de economische lobby, van “vluchtelingen” gewone arbeidsmarkt immigranten moeten maken.

Een gecombineerd spervuur tegen de rechtsstaat

Dit gecombineerde spervuur op zijn beurt blijft niet zonder gevolgen op politiek-juridisch niveau, waarop de aandrijvers en meelopers van de asiel- en immigratielobby in parlementen, regeringen, besturen en rechtszalen dapper steen voor steen uit de sowieso bouwvallige regelgeving halen.

Er worden openlijk rechtsbreuk zoals “kerkasiel” of wilde manifestaties en bezettingen in de openbare ruimte toegestaan en achteraf gelegaliseerd. Er worden door regeringen van Duitse deelstaten “winterdecreten” uitgegeven, die niets anders zijn dan een uitnodiging aan Zuidoost-Europese zigeuners om ook zonder asielreden op kosten van de belastingbetaler een paar maanden lekker warm en goed verzorgd hier te verblijven.

Sinds 2005 bestaan er in alle Duitse deelstaten “commissies zware gevallen”, waarin functionarissen van de sociale industrie officieel geldend verblijfsrecht mogen uithollen. Arrondissementsrechtbanken verhinderen juridisch noodzakelijke uitzettingen naar een veilig derde land met behulp van absurd overdreven individuele rechtsprincipes. En zelfs het federaal constitutioneel hof heeft onlangs de drastische stijging van betalingen aan asielzoekers afgedwongen en daarmee maatgevend de jongste bestorming van pseudo-asielzoekers uit het Balkangebied veroorzaakt.

Overbelasting van de krimpende middenklasse

Dat vernietigt niet alleen de rechtsstaat, het overbelast ook de krimpende middenklasse, die voor beide moet betalen – voor de asiellobby en voor de door haar misbruikte asielzoekers. Wie zich hiertegen verzet, moet zich door een eenheidsfront tot aan de bondspresident en diens toespraken schrijfster met migratieachtergrond moraliserend de mantel laten uitvegen.

Het zakelijke debat over hoe het asielrecht tot de kern kan worden teruggebracht, namelijk de bescherming van het slechts geringe aantal asielzoekers dat écht vervolgd wordt, kan men echter met zulke repressies op den duur niet voorkomen. Daarvoor is de tegenstrijdigheid tussen de officiële holle frasen en de levensrealiteit van de burgers te duidelijk.

Screenshot_19

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Europa, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

14 reacties op Asiel. Het misbruikte recht.

 1. Pingback: als je écht nuchter nadenkt over wat ons overkomt… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Tja…als je eerlijk nadenkt over Immigratie
  ( dan doe je méér, dan in ons land al menigeeen)
  dan kom je tot 1 onweerlegbare conclusie :
  .
  het nut en logica van dit Volksge-verkas is géén !
  ’t is een gigantische misbruikte ethische illusie
  die Volk en trots uiteindelijk bewust vermoordt…
  .
  ten dienste slechts van wat politieke hypocrisie
  van een meute die ethisch overduidelijk niet spoort
  dan zeg je : STOP! ( mét uitroepteken zonder spatie !
  .
  als je écht nuchter nadenkt over wat ons overkomt
  dan besef je : hier werkt de duivel als goed mens vermomd !
  .

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Drie maal raden wie deze miljardenbusiness moet betalen….

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Als je alle asielzoekers het land uittrapt en de echte vluchtelingen laat blijven hebben we in no time;genoeg woningen,geld,banen en heel veel meer rust en veiligheid!Komt ons lichamelijk,psychisch en financieel ten goede,want hoeveel mensen lopen er nu niet op hun topjes?Ze springen niet voor niets voor treinen en van flatgebouwen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.58. uur. Beste Yvonne dat is zonder meer waar. De meeste asielzoekers zijn gelukzoekers, en worden door de dwaallichten van de groen-en rode kerk, alsmede een kongsi van linkse advocaten, en kerkmensen besmet met het linkse virus, op alle mogelijke manieren geholpen, om toch hier te blijven. Deze worden dan ook weer gesteund door de RODE PVDA, en de verraders van CDA,VVD,D66,CU,GL. Tel daarbij het ploertige wijventrio van de ELLENDE UNIE, Reding,Malmström, en Ashton, en dan kan men overzien dat het een gore SAMENZWERING is, om de EIGEN BEVOLKINGEN van Europa kapot te maken!

   Like

 5. Renate Oosterbeek zegt:

  Ik krijg het spaans benauwd van al die asielzoekers die geen asiel zoekers zijn. Gewoon terug sturen die handel en laat ze hun eigen land gaan opbouwen desnoods met steun uit het westen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Het is niet de vraag of, maar wanneer wij onze huizen uitgedreven worden om plaats te maken voor personen die aangeduid worden als – asielzoeker -, en die een status toegemeten krijgen nog veel groter als van Onze Lieve Heer zelf ! Ik hoop dit nooit mee te maken. Het lijkt wel of de Duivel rondwaart op onze aarde !

  Like

  • ezra70 zegt:

   Het lijkt wel of de Duivel rondwaart op onze aarde!
   Nee. Het IS de duivel die hier op onze aarde rondwandeld. De boven ons gestelden aanbidden hem zelfs…
   Lees de boeken van Robin de Ruiter maar eens.
   Hier een stukje over de 13 satanische bloedlijnen van hem:

   We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

   De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa driehonderd mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.

   Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek: “Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering.”

   We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit hebben gehoord. In praktisch elke handeling in het dagelijkse leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

   Wij hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supernationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over Planeet Aarde.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ezra70: 22.23. uur, op 30/5. Ik ben het geheel met U eens Ezra! Het boek Openbaring, zegt genoeg hierover. Maar de mensen horen niet graag deze realiteit!

    Like

 7. Avidia zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:
  30 mei 2014 om 17:58
  Volledig met je eens.

  Like

 8. Avidia zegt:

  bigljohn zegt:
  30 mei 2014 om 21:26
  Daar heb ik ook wel eens aan gedacht, straks worden we verplicht om de z.g. asielzoekers op te vangen in ons eigen huis, net zoals de ouderen nu bij hun kinderen moeten wonen, dat was het eerste plan, plan 2 iedereen moet asielzoekers opnemen. Ik woon in een groot huis, dus ik zal al eerste in aanmerking komen, nou, dan kennen ze mij niet, ik zal me met hand en tand verzetten! Ik wil die allah schreeuwers niet in mijn huis.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Renate Oosterbeek zegt:
  30 mei 2014 om 19:44
  Renate, niks met steun uit het westen, daar doen ze niets mee, opmaken, ja, dat kunnen ze goed, maar ze blijven met hun luie reet voor hun tentje of huis zitten. Volgens mij doen ze alles expres om maar de aandacht te trekken, kijk ons eens het moeilijk hebben, en dan komen die christelijken of die socialen meteen in actie, kom maar naar Nederland, en wat doen ze hier???? Ze blijven op hun luie reet zitten en maar ontvangen en alles voor niets krijgen, ik weet er alles van.

  Like

 10. Jan zegt:

  Amerikaanse junta is het gelukt: grenspolitie met Mexico staat op instorten. Parasieten en asielshoppers komen nu uit midden-Amerika. Meer dan 2000 arrestaties per dag.

  Het gaat de junta lukken Amerika volledig te verwoesten en er een derdewereldland van te maken

  Like

 11. Lowlands zegt:

  Het is de bewuste genocide of het blanke ras – de Europeanen. Asielzoekers, (werk)immigranten, illegalen, moslims, FGM aanhangers, etc. Elke persoon of gezin is nog geen ondermijning, maar we hebben teveel van dat soort mensen. En als we niet alleen naar Nederland kijken dan is op een bevolking van 450 miljoen 50 miljoen moslims en het is de snelst groeiende bevolkingsgroep, en ontelbaar veel immigranten en illegalen. 50 miljoen Afrikanen worden te nog verwacht te komen, en dan is het nog de vraag hoeveel miljoenen uit andere werelddelen geïmporteerd.

  Wij mogen geen eigen land hebben. Africa is voor de afrikanen, Azie voor Aziaten maar het westen en vooral Europa is voor iedereen. Nee, Europa is voor de oorspronkelijke Europeanen.
  Het moet niet zo zijn dat wij de wetten, culturen, gewoontes of raswetten opgelegd krijgen van de immigranten hetgeen nu gebeurt. Of onze kinderen daardoor beïnvloed worden dat ze onze waarden en normen afwerpen.

  Wij mogen in onze eigen landen een meerderheid blijven, we moeten een meerderheid blijven. Een meerderheid van blanken betekend dat wij op persoonlijk niveau ook keuzes moeten maken, en ons het beste in een groep kunnen vertegenwoordigen, zoals de moslims dat doen bijvoorbeeld de European Muslim Center (waarin Tariq Ramadan zit). Dat wij immigratie moeten weren.

  Onthoud dat men wil het niet zeggen in Den Haag en Brussel, maar onze waarden en onze cultuur is superieur ten opzichte van de moslims. We hoeven het niet over succes over het verleden van Islam te hebben of de slechte kanten van het westen. Wij leven nu en op dit moment wordt het dreigt door de EU, hetgeen een grote multiculturisme is, een continuïteit van immigratie, de moslims en anderen die al reeds opgenomen zijn. Multiculturisme is niet onze grootste westerste bijdrage, maar scheiding van kerk en staat, gelijkheid tussen de sekses, onze wetenschappelijk bijdrage, medische bijdrage, enzovoort. Wij, oorspronkelijke Europeanen mogen er zijn, wij moeten blijven en ons ras en onze thuislanden behouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s