Blondemevrouw gehackt!

Screenshot_3

(Door: Blondemevrouw)

Sinds 1 mei 2014 is de website Dutch Free Press – voorbij de mainstream media online. Met commentaar op de mainstream berichtgeving en met kritische columns. Het duiden van de manipulatieve aard van de mainstream media en de wijze waarop men te werk gaat om het publiek te misleiden, is een rode draad. Regelmatig terugkerende onderwerpen zijn politiek, de mainstreammedia, de EU en islam. Wat hebben deze onderwerpen gemeen? Vrijheid. De beperking van Vrijheid.

De website werd vanaf de eerste dag goed bezocht. Zelfs beter dan vooraf was gehoopt. Het is namelijk altijd een kwestie van geduld en volhouden om bezoekersaantallen te zien toenemen. Een mooi begin met hopelijk een stijgende lijn. Tot 28 mei 2014. Inderdaad, nog voor de eerste maand voorbij is, ligt Dutch Free Press plat door een cyberaanval.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Blondemevrouw gehackt!

 1. Theodoor zegt:

  Ik mis haar heldere en scherpe kijk op het heden elke dag, beter dan welk dagblad dan ook om van de Publieke Omroep maar niet te spreken.
  Tot gauw.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen, luidt een bekend spreekwoord. Zij zien het einde in zicht en zijn bang zelfs voor hun eigen schaduw.

  Lees http://vladtepesblog.com/2014/05/27/anonymous-article-on-the-european-union-and-the-meaning-of-the-recent-elections/

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Ik bemerk zojuist dat ze gelukkig terug is, fijn! Kan ik haar link weer mooi verder verspreiden…

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt weer de haat van de hele RODE KERK en de hypocrieten van de POLITIEK CORRECTE kerk, verbonden met partijen als VVD,CDA,PvdA,D66. Haat tegen iedereen die patriot, nationalist of vrijdenker is. Alleen hun GORE propaganda is juist zeggen ze! Ze zullen steeds meer proberen ons de mond te snoeren!

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Tom:wij zullen steeds weer terug komen!Vaker en harder!

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Het is inderdaad een compliment als ze je de mond willen snoeren. De waarheid doet nu eenmaal pijn voor de gecensureerde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s