Europese verkiezingen: Wie zijn de werkelijke vijanden van Europa?

Screenshot_24

(Door: Gerhard Wisnewski – Vertaling: E.J. Bron)

In de discussie rondom Europa heerst begripsverwarring. Steeds opnieuw is er sprake van “Europa-vijanden” en “Europa-sceptici”. Terwijl de “Europa-tegenstanders” natuurlijk niet Europa, maar de staatkundige organisatie Europa in de Europese Unie (EU) bekritiseren – dus de Europese centrale staat. Alleen de media en partijen stellen het continent Europa brutaal genoeg gelijk aan hun kunstmatige constructie in Brussel. Zo maken ze van iedere EU-criticus een “Europa-vijand”. Terwijl het heel duidelijk is waar de werkelijke vijanden van Europa zitten, namelijk in Brussel zelf.

Met begrippen wordt politiek gemaakt – dat kennen we: “Samenzweringstheoretici”, “homofoben”, “populisten”: allemaal dodelijke wapens van de politiek correcten. En nu dus “Europa-haters”: “Hoe gevaarlijk zijn de Europa-haters?” kopte de BILD-website op 7 mei 2014 met enorme letters. In Groot-Brittannië zijn de “Europa-vijanden sterker dan ooit tevoren”, jammerde het “Handelsblatt”. En de “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” klaagde na de Europese verkiezingen van 25 mei 2014 over een “op een aardverschuiving lijkende overwinning van Europa-haters”.

Onverhoeds kidnappen de EU-ideologen tegelijk heel Europa en verklaren de critici van de EU tot vijanden van het hele continent. Laten we de kerk even in het midden van het dorp laten – niets kan fouter zijn. In werkelijkheid zijn de zogenaamde “Europa-haters” de beste vrienden van het continent.

Een glinsterende diamant

Hoezo? Heel eenvoudig: Het project van de Europese Unie is niet verscheidenheid, maar eenvoud. Het is niet multiculti, maar monoculti. Het is niet gekleurd, maar grijs. Het is niet tolerantie, maar laissez-faire. Het is niet vaderland, maar ontworteling. Het is niet identiteit, maar ontvreemding. Het is niet gelijkberechtiging, maar gelijkschakeling. De glinsterende verscheidenheid van Europa en haar mensen wordt vernietigd en in uniforme normen gedwongen. De glinsterende culturen worden ingesmolten en onder één regime geplaatst. De EU heeft Europa gekidnapt en beweert identiek te zijn aan het continent der culturen. Wie tegen de EU is, is tegen Europa.

Driester gaat nauwelijks. Terwijl het precies andersom is: De werkelijke vijand van Europa is de EU. Daar zitten de ergste “Europa-haters” – namelijk diegenen die de glinsterende diamanten van de naties stomp en blind willen slijpen. Hier in Europa heeft zich op een klein gebied de moderne civilisatie ontwikkeld – en de EU zal deze met haar betutteling en gelijkschakeling weer afschaffen. Ieder land was een orgaan van het geheel. De grenzen tussen de naties weghalen is in werkelijkheid zoiets als de grenzen tussen verschillende menselijke organen verwijderen. Dan sterft de mens. En als men de grenzen tussen de Europese naties weghaalt, sterft ook Europa – en wel het succesvolle en bloeiende Europa dat we eens kenden: dus het reële continent en niet de kunstmatige constructie van de EU.

Verhuizing naar de sporthal

De totale verwijdering van grenzen en de uniformering leiden tot de afbouw van alle spanningen, en daarmee worden niet militaire, maar culturele spanningen bedoeld. Waar spanningen uit de weg geruimd worden, zal weldra geen rivier meer stromen. De kunstmatige en kille constructie EU zal leven, terwijl Europa langzaam sterft. Want de fascinatie van europa leefde van de culturele werkverdeling: De organisatie en rationaliteit van de Duitsers, de emotionaliteit en vitaliteit van de Italianen, de trots van de Fransen en Spanjaarden, om slechts enkele mentale eigenschappen te noemen.

Per slot van rekening zou toch geen enkel dorp bij alle huizen de deuren verwijderen – of hebt u al eens zo´n krankzinnig dorp gezien? Tot nu toe zijn nog in geen enkel dorp alle bewoners verhuisd naar de sporthal. En tot nu toe zijn ook nog nergens alle tussenmuren afgebroken en door een gezamenlijk dak vervangen. Per slot van rekening leeft een dorp van zijn kleine organisatie-eenheden, namelijk de huizen en gezinnen.

De grenzen moeten terug

Gesloten deuren (= grenzen) betekenen ook geen oorlog. Maar deuren zijn net als grenzen slechts een verkeersmanagement. Desondanks kan men bij elkaar op de koffie gaan. Of in de logeerkamer slapen. Daarvoor biedt het huis zijn bewoners een thuis en een identiteit en zijn bezoekers een eigen atmosfeer en originaliteit. Dat de Europese Unie een vredesproject is, is slechts een vrome leugen. De eenheidsstaat EU is geen vredesproject, maar de totale oorlog tegen Europa.

Anders dan Stalinisme en Hitlerisme is de EU-dictatuur tot nu toe echter een “zachte dictatuur”. De macht werd niet “gegrepen”, maar op slinkse wijze verkregen. De dictatuur functioneert niet via lichamelijke onderdrukking, maar via vleien en overreden. Nauwkeuriger gezegd: door in de luren leggen. Achterbaksheid en intrige – gewoon jezuïtisch. Want de EU werd immers opgericht door jezuïeten en geheime diensten. Deze zachte dictatuur werd praktisch mogelijk door de technische ontwikkeling en de alomtegenwoordige hypnotische media, hoofdzakelijk de televisie.

Krachtige beelden, vleiende stemmen en glimlachende gezichten spiegelen goede wil en geborgenheid voor, die allebei illusies zijn. Goede wil bestaat niet bij de globale strategen en mensen achter de schermen van de EU, alleen maar de onvoorwaardelijke wil – namelijk om Europa te beheersen en door versmelting te onderwerpen.

De levensleugen van de EU

Terwijl de zogenaamde “Europa-vijanden” de (nationale en culturele) organisatie van het continent willen herstellen, zal de EU Europa “plat maken”. Of door desorganisatie en versmelting of door oorlog. Of door beide. Dat de naties de ziekte en de eenheidsnatie de genezing is, is per slot van rekening alleen maar de levensleugen van de EU. Deze kan alleen maar verteld worden, omdat men weigert de werkelijke oorzaken van de beide wereldoorlogen van de 20e eeuw te analyseren. Want dat is, men vermoedt het al: politiek niet correct.

Deze oorzaken lagen niet in de nationale organisatie van het continent, maar in de intriges van bepaalde imperiale geostrategen, die we op dit moment weer aan het werk kunnen zien. Na de Eerste en de Tweede Wereldoorlog staat nu de Derde Wereldoorlog op het programma – en daartegen zal de EU niets helpen. Integendeel: Zoals het achterbakse associatieverdrag met de Oekraïne en de NAVO-putsch in Kiev bewijzen, werkt de EU al krachtig aan de Derde Wereldoorlog mee.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Gerhard Wisnewski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Desinformatie, Elite, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Europese verkiezingen: Wie zijn de werkelijke vijanden van Europa?

 1. bobzelf zegt:

  nou die zal ik effe bij alle landverraders , nsbers en BEA bilderberg aanhangers naar binnen gooien !!

  gr. bob .

  duidelijker kunnen we het niet maken !!

  STOKEN 2.0 IS nu BEGONNEN !!! WHAHAHAHAHA

  moge u allen branden in de hel !!!

  DAAR GAAAAATTTTIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Like

 2. Jan zegt:

  Bettina Röhl heeft een aardig stuk geschreven over het plakken van etiketten op de partijen die kritiek hebben op Brussel: Er is een partij in Europa die zich ‘De Populisten’ noemt

  Bei den Gruppierungen, die davon abweichen, verhält es sich diametral anders. Hier erdreisten sich sowohl Mehrheitspolitiker, also Konkurrenten, als auch Medien einer persönlichen Wertung, einer Abqualifikation anstatt des Namens der jeweiligen Partei zu verwenden. So ist es ganz selbstverständlich geworden, dass in der offiziösen Berichterstattung der öffentlich-rechtlichen Medien von “Rechtspopulisten”, “Populisten” oder “Rechtsextremen” gesprochen wird und dass diese Wörter oder Worthülsen sogar als Parteibezeichnungen zum Beispiel unter den jetzt üblichen Tabellen in schriftlicher Form gesetzt werden, die für die Beschreibung der im Europaparlament zu bildenden Fraktionen angefertigt werden.

  Wer war beispielsweise Populist in der letzten französischen Präsidentschaftswahl? Etwa Francois Hollande, der den Bürgern mit dicken Wahlversprechungen ihre Stimme abluchste? Oder sind Francois Hollande und sein Premierminister Manuel Valls in diesen Tagen die allergrößten “Populisten”, in dem sie abermals mit großen Versprechungen und Geschenken ihre demokratisch nicht mehr legitimierte Macht über die Runden retten? Und wie sieht es in Deutschland mit dem Populismus aus? Wer will die Rente mit 63 gegen jede ökonomische Vernunft und gegen jede Generationengerechtigkeit durchsetzen und damit die Stimmen der Baby-Boomer-Generation einkassieren? Populisten?
  http://www.wiwo.de/politik/europa/bettina-roehl-direkt-es-gibt-keine-partei-in-europa-die-sich-selber-die-populisten-nennt/9953676-3.html

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het is evident te weten, dat de EU, in zijn kern en wezen een opvolger is van het Derde Rijk, van Adolf Hitler. Er is hierover op dit blog al het e.e.a. over gezegd, ondersteunt met relevant bewijsmateriaal. Deze hele EU is al tientallen jaren geleden ontworpen, namelijk door NAZI KOPSTUKKEN en eigenaren van grote bedrijven zoals Hoechst, Bayer,Krupp. Daar is de blauwdruk ontstaan wat moest leiden tot de EU.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Voor alle duidelijk, als je een kritische lezer bent en je kijkt niet naar de publieke omroep dan is het zo duidelijk, de kliek PvdA, CDA en VVD66 willen maar een ding; Nederland inruilen voor deelname in de EU.
  De bewoners van Europa willen gewoon Europa in zijn verscheidenheid van eigen landen.
  De huidige leiders van Nederland en rest van de EU belazeren de bevolking.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De Vijanden van Europa zijn die mensen die ons de vrijheid willen beroven; dat zijn de Islam, en de Marxisten. Komen die aan de macht dan betekent het weg vrijheid en dood volgt.

  Like

 6. Jan zegt:

  Links volk: wij zijn het niet eens met FN en daarom mogen zij niet naar Brussel

  Like

 7. GT zegt:

  Dat betekend ….een aan komende burgeroorlog in Europa, georkestreerd door de linkse facisten.
  Met Frankrijk als voorland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s