Groei van antisemitisme komt vooral door massale immigratie

Screenshot_22

(Door: Gerry van der List)

Minister Frans Timmermans wijt Jodenhaat aan de opmars van extreemrechts. Maar het hoofdprobleem ligt elders. Het zijn in de eerste plaats islamitische allochtonen die antisemitische praktijken aanwakkeren.

De woorden en daden van Frans Timmermans sluiten soms niet zo goed op elkaar aan.Deze week hield de PvdA-minister van Buitenlandse Zaken een gloedvol betoog over de gevaren van antisemitisme. De premier applaudisseerde er in de Tweede Kamer zelfs voor.

Theocratie

Tegelijkertijd probeert Timmermans in het gevlei te komen bij een intrinsiek antisemitisch land dat geen mensen met een Israëlisch paspoort of een Israëlisch stempel toelaat. Hij wil Saoedi-Arabië gunstig stemmen, een totalitaire theocratie die zowat alle mensenrechten ernstig schendt en een Nederlands Kamerlid het recht op vrije meningsuiting ontzegt. Economisch profijt gaat bij de bewindsman duidelijk boven principes.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Immigratie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Groei van antisemitisme komt vooral door massale immigratie

 1. Cathja zegt:

  Eigenlijk is het een vreselijke man, die Timmermans. Hij weet donders goed dat de massale immigratie uit moslimlanden er de oorzaak van is dat de Jodenhaat aanwakkert, maar tóch blijft hij stug een hele andere oorzaak aanwijzen. Want oh, als we de moslims toch eens in de wielen rijden, nee, dan maar zeggen dat extreem rechts de schuld hiervan is.
  Wel, heer Timmermans, de Nederlander maak je niks meer wijs, want die weet wel uit welke hoek de wind waait, en men is steeds minder bereid om verzachtende woorden te accepteren voor dat moslimtuig! Ze hebben onze samenleving al behoorlijk verziekt, dus de ogen van velen zijn inmiddels wagenwijd open.
  Daar verandert jouw betoog in de Tweede kamer echt niets aan.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat wil die vuile rode klootzak, nationalisten en patriotten beschuldigen van Jodenhaat? Het wordt met de dag zotter met de RODEN en de hele politiek correcte KLOOTZAKKEN van VVD,D66,CDA,PvdA,CU,GL,SP,50+. Wat een vieze huichelaars, het waren juist de nationalistische bewegingen en personen die keer op keer de WERKELIJKE OORZAAK hebben benoemd van de MASSA-IMMIGRATIE en de STROOM MOSLIMS naar Nederland en Europa. Laat die moslimkontlikker a.u.b. zijn gore bek houden!

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Over deze minister van Buitenlandse Zaken hoeven wij verder niets meer te zeggen.
  Wij hoeven hem verder alleen maar aan het woord laten en dan zullen we zien dat hij niemand nodig heeft om zichzelf te blameren.Hij kan het echt helemaal zelf.

  Treurig wordt het wanneer wij bedenken dat hij momenteel DE stem van het nog steeds zittende kabinet is en dat maakt T. tot de belichaming van politiek correct.
  De man kraamt er allerlei volstrekt politieke correcte opvattingen uit en binnenkort zullen wij ook kunnen zien dat hij ook nog kan kruipen en kronkelen in Saudi Arabië.

  Wij weten nu meer dan genoeg waar politiek correct staat en het is welletjes geweest!
  Als er één ding de laatste dagen weer duidelijk is geworden dan is het wel dat het thema ”islam” weer in het centrum van de belangstelling moet staan, want de elites in Den Haag proberen uit alle macht deze ideologie te beschermen door haar VOLLEDIG uit het zicht te houden, alle duidelijke artikelen die er de de laatste tijd over gaan ten spijt.

  Wij hoeven er niet in het minst aan te twijfelen dat daar sprake is van zeer kwade wil.
  Terwijl de islam al veertien eeuwen een dodelijke afkeer van Joden verkondigt, bestaat T. het om de Jodenhaat in Europa aan ”rechts” toe te schrijven.
  Deze foute associatie duidt op een doodzieke geestesgesteldheid bij politiek correct.En voor patiënten gaat nog steeds op dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken.

  Welnu: in dat geval blijft er maar één middel over.Saudi Arabië heeft al laten weten dat de ”ongelovigen” helemaal over de islam moeten zwijgen en dat zij bestraft moeten worden als zij toch hun mond open doen.
  Politiek correct zal ons dan ook – genesteld in de ingewanden van de islam -bezweren dat wij vooral geen aanstoot aan de islam moeten geven.Wij moeten zwijgen omwille van de harmonie in de maatschappij. .

  Aan die wens zullen wij geen gehoor geven . Wij zullen wij met toenemende duidelijkheid en in kracht blijven spreken en onwelgevallige feiten blijven aandragen, totdat de stem van politiek correct onder een lawine van tegenbewijzen tot zwijgen wordt gebracht.

  Schrijf overal waar jullie de gelegenheid wordt geboden .Spreek duidelijk en weloverwogen, met andere woorden: kom met feiten.

  Wij zullen ons niet voegen naar wensen uit de woestijn.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het oordeel van Elsevier lijkt de laatste tijd weliswaar iets wisselvalliger te worden, maar Gerry van der List laat hier nog steeds een gezond geluid horen!
  Het is de grootste nonsens om antisemitisme en zogeheten islamofobie -ook al onzin, want dat bestaat niet eens- in één adem te noemen, aangezien het tegenwoordig juist te moslims zijn, die het antisemitisme aanwakkeren. (Ja, jammer, hè, Links, dat het niet langer extreem-rechts is, die dat doet; wat had dàt mooi in het plaatje gepast!)
  Zou het leven tegenwoordig soms wat te ingewikkeld geworden zijn voor Links…..?
  Voor Timmermans klaarblijkelijk in ieder gevàl.

  Like

 5. Jean zegt:

  De achterlijke gewelddadige barbaren haten joden, wij niet, dus het geweld komt maar uit een hoek nl. die van de achterlijke islamieten.
  Daar Israël niet buigt voor die smeerlappen willen ze het vernietigen, de daders zijn bekend die moeten wij aanpakken zodat die smeerlapperij voor eens en voor altijd van de aardbodem geveegd wordt.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  In een aflevering van Southpark komt Al Gore voorbij die de mensen waarschuwt tegen Man-Bear-Pig, half man, half bear and half pig. Een niet bestaand angstaanjagend dier dat alleen in de verbeelding van Al Gore bestaat.

  Daar moest ik aan denken toen ik dit las. Frans Timmermans die bang is voor extreem rechts. En ik twijfel met grond of dit wel bestaat. Rechts is per definitie conservatief. Links is zoeken naar alternatieven, vooruitstrevend en egalitair. Extreem rechts zou dan neo-fascistisch moeten zijn, dus net als de Nationaal Socialisten. Extreem links wil de rollen van de bezitters en de bezit-lozen omdraaien, het stadium van gelijke verdeling van kapitaal en macht is een reeds lang gepasseerd station. De toepasbaarheid van zowel extreem links als ook extreem rechts zijn in de praktijk nihil, het is dus nutteloos om vast te blijven houden aan deze niet werkbare-begrippen. De echte neo-fascisten luisteren niet naar hun gegeven naam. De grootste groep jodenhaters gaat vrijuit omdat ze opereren onder het mom van een religie. Misschien moet men gewoon beter leren kijken, ogen open doen wil ook wel eens helpen!

  Like

 7. janfreak zegt:

  Voor mij is Timmermans net zo’n rat als van Agt. Beide antisemieten pur sang.
  Heeft misschien met hun geloofsachtergrond te maken, de R.K. Kerk en de Joden hebben nooit door een deur gekund.

  Like

 8. Jade zegt:

  Op de foto boven het artikel krijgt Timmerfransje een
  schouderklopje van Rutte vanwege de bizarre leugen…
  Het moge toch duidelijk zijn dat het antisemitisme
  recht evenredig is met de import van moslims primaten.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Henk.V zegt:
  30 mei 2014 om 16:46

  En zo is het Henk!!!! We blijven het uitspreken, nooit zullen we zwijgen!

  Like

 10. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  30 mei 2014 om 17:21

  Jean, de islamieten zijn jaloers op het intelligente Joodse volk, bedenk eens wat een intellect daar aanwezig is, hoeveel uitvindingen ze al gedaan hebben, en ook een sterk staaltje, dat ze een stuk woestijn vruchtbaar hebben gemaakt. Dat zie je die islam aanhangers niet doen, die zitten alleen maar te lezen in dat achterlijke boek van hen, met hun kont in het zand, heb nooit iemand daar ooit zien werken, een stelletje lapzwansen zijn het, liever lui dan moe. Kom met je luie kont uit dat zand en doe eens zelf iets voor jullie land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s