Illegalenstroom nu monstergolf

Screenshot_11

(Door: Joost Niemöller)

Het leger aan woedende mannen uit Afrika en het Midden Oosten en aanverwanten moslimlanden dat staat te beuken op de wankele hekken van de Europese Unie is dit jaar sensationeel toegenomen, meldt de toch niet populistische BBC. Het gaat hier om de officiële Frontex cijfers. Dit jaar alleen al zijn volgens deze officiële cijfers 60.000 mensen ongevraagd aangeschoven bij de Europese voedertroggen. In Italië alleen al 39.000 dit jaar. Volgens de officiële cijfers dan hè. Want als het inderdaad zo is dat Italië de helft niet eens registreert, dan kunnen we die cijfers verdubbelen.

Het zijn er volgens die officiële cijfers in dit eerste deel van 2014 alleen al meer  dan in het hele jaar 2011, toen die zogenaamde Arabische lente begon. Volgens de BBC:

The total for 2014 so far is more than the equivalent period in 2011, the year of the Arab Spring, which eventually saw the arrival of 140,000 illegal migrants.

Joost Niemöller

Lees verder
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

9 reacties op Illegalenstroom nu monstergolf

 1. Republikein zegt:

  Wie had het over de tsunami?
  Was vast helderziend!

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Er is nog zat ruimte op de Noord en Zuidpool 😉

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik heb al vanaf dag 1 geschreven over een immigranten tsunami! o.a. hier: http://eunmask.wordpress.com/2014/02/19/de-nieuwe-tsunami-van-asielzoekers/ En ik hoef niet te zeggen dat dit de vernietiging is v an Europa, want wij zitten er al middenin!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Uitzetten is nog steeds mogelijk, al dan niet met ‘toestemming’ van Brussel! Kijk naar hoe Australië dit aanpakt. Uiteraard krijgt dat land tal van vermaningen van mensenrechtenorganisaties, maar daar hebben ze maling aan. Zij bepalen wie ze binnen laten en wie niet.
  En zo hoort het ook!
  Het aantal ‘niet uitgenodigden’ is drastisch afgenomen!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Australie ligt tamelijk geisoleerd , anders Europa, je kan de Gibraltar bijna overzwemmen, Lampedusa ligt ook te dicht bij Tunesie, en Griekse eilanden liggen bijna in het berijk van de Turken.De enige middel hier tegen is ze te laten verzuipen zo als dat hun Profeet wil; hun beloning is namelijk zeker, 72 maagden in Mohammed hemelse bordeel.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ook weer een van de ZEGENINGEN van DE HOER VAN BABYLON, te weten de communistische EUSSR. Met zo’n vuil smerig trutten trio: REDING,ASHTON, en MALMSTRÖM. Voor mij mogen deze wijven ter plekke DOODVALLEN, nu nog als het kan. En 1 grote bom op dat KANKER EU KANTOOR EU!

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  En weer krijgt Geert gelijk:een tsnami van moslims!!!!Toen hij dat zei viel iedere politicus en gutmensch over hem heen:oh,hoe durft ie zo iets te zeggen!!!Nou,je ziet maar weer;maar de naakte waarheid moet verbloemd worden.Van mij mogen ze daar in het parlement en hier in Den Haag,en straks in Kopenhagen ALLEMAAL aan het gas!Net even naar de huisarts geweest en gelijk boodschapjes gedaan:overwegend kopvodden,sluiers,haatbaarden en zwarten!Mag ik daar onrustig van worden?Of is dat overdreven?Bah!Gewoon borden aan die hekken hangen:verboden toegang;betreden op eigen risico:u loopt de kans terug worden geschoten!

  Like

 8. Jade zegt:

  Ik word hier totaal niet goed van…
  Inmiddels hebben we hier op het forum genoeg filmpjes
  gezien hoe misdadig de islam is, zodra ze eenmaal aan de
  macht is. Gisteren weer het artikel over de hand in de shredder.
  Ik heb er geen behoefte om vermoord te worden of om dat
  soort straffen aan d`r lijve te gaan ondervinden.
  Eigenlijk moesten wij met z`n allen Den Haag en Brussel
  aanklagen voor poging tot genocide.

  Like

 9. Pingback: Illegalenstroom nu monstergolf | Funnel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s