Riooljournalistiek in Elsevier: Hala Naoum Néhmé

Screenshot_4

Hala Naoum Néhmé

(Door: Martien Pennings)

Ja, er zijn Joodse extremisten. Maar dat zijn er relatief weinig. Ze zijn niet representatief voor de Israëlische cultuur. Hun daden zijn niet moorddadig.

Er zijn ook “Palestijnse” extremisten. Dat zijn er relatief erg veel. Ze zijn wél representatief voor de “Palestijnse” “cultuur”. Hun daden zijn moorddadig.

Die “Palestijnse”, de hele Arabische, ja de hele islamitische “cultuur” is doordrenkt van de Jodenhaat. Het wordt er via alle kanalen van media, onderwijs en moskee ingepompt. De Jodenhaat druipt uit alle maatschappelijke poriën.

Maar ga nou eens kijken hoe Hala Naoum Néhmé de daden van een kleine Joods-orthodoxe minderheid uitvergroot tot de Israëlische Joden weer de schuldigen zijn en “de Palestijnen” het slachtoffer.

Néhmé schrijft:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, mainstream-media, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Riooljournalistiek in Elsevier: Hala Naoum Néhmé

 1. delamontagne zegt:

  Heeft ze hier al eens over geschreven ??????
  Allahu-Akkabar….
  .
  GAZA STAD
  …………………
  NEE, min of meer eigen volk.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Wat een braakbal.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Waarom zou ze eigenlijk naar Nederland gekomen zijn, is dat bekend?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Maar goed, dat je op het eind van het artikel de achtergrond van die Mw. Néhmé even openbaarde, Martien, want ik zat al in de startblokken om haar verkapte Palestijnse ‘roots’ toe te dichten. Maar zoó ligt de kwestie dus: gevluchte christen uit Syrië. Niet dat het alles verklaart, want waarom gaat haar hart dan zo onmiskenbaar uit naar de Palestijnen, al dicht ze die op de valreep óók nog even wat haat toe, zou je zeggen. Nou, waarschijnlijk omdat ze een christelijk antisemietje van de klassieke snit is: Overtuigd christen, dús antisemitisch, zoals je dat vooral voor de oorlog veel zag. Al ben je, als gevluchte christen, nóg zo belaagd door de moslims, in een conflict tussen moslims en joden kunnen uiteindelijk alleen de joden het gedaan hebben, dús ben je automatisch op de hand van de Palestijnen. En voer je de ultra-orthodoxe joden ten tonele om in deze je gelijk te halen. Verder lijkt ze me niet vrij van ouderwetse dweepzucht, getuige de manier waarover ze over de Paus en het pausbezoek praat, dus dat past ook al perfect in het plaatje: Mariska de Haas had het haar niet verbeterd.
  Ach ja, net als je denkt, dat het soort bijna uitgestorven is……

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met U eens Martien. En ELSEVIER geeft ruimte aan het Israël bashen. Het gaat maar door, de leugens van de rode, en politiek-correcte kliek. Het is beschamend om te zien, hoe het antisemitisme en de Jodenhaat weer volop aanwezig zijn, in onze westerse samenleving.

  Like

 6. Beste Martien, mooi artikeltje! Weet je waarom mensen zo heulen met de islam en moslims. Omdat ze bang zijn voor een derde wereldoorlog tussen moslims en niet-moslims. Ze doen er van alles aan om hun vijand het naar de zin te maken…

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Tja,Elsevier!Zegt genoeg!Of je wordt geband,of je loopt er weg!

  Like

 8. breget zegt:

  Een ieder die achter elke daad of goed keuring van de islam sekte staat heeft met zijn daad zijn menselijkheid verloren .

  Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Zij is christen en vertelt de waarheid.De europeanen en amerikanen denken dat ze de waarheid in pacht hebben maar hebben geen kennis van zaken.De israeli’s hebben de christenen veel onrecht aangedaan en dat mag een keer gezegd worden.

   Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Er zijn nog genoeg leftwing kibbutznik,s in Israël .

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Ik ga op reis en ik néhmé een islamknuffel een grote fles antisemitisme een pak onwaarheid met verzinsels en als ik nou niet vergeten was m’n leugens in te pakken kon ik vertrekken.

  Like

 11. Jan zegt:

  Ook Meulenbelt doet op haar site mee aan de hetze en haar antisemitisch vriendje Hijmans, die de laatste tijd voluit gaat, na de ‘vredesbesprekingen’.

  Tijdens de mis werd keihard geblèrd door de minaretgiller, ook wel muezzin genoemd.
  Muezzin überdröhnt Papst Franziskus mit “Allahu Akbar” bei Messe in Bethlehem
  http://www.pi-news.net/2014/05/video-muezzin-ueberdroehnt-papst-franziskus-mit-allahu-akbar-bei-messe-in-bethlehem/

  Like

 12. roger catrysse zegt:

  Een middel werkt dat de echte Nederlander geen Elsevier meer koopt

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Dat is niets nieuws in Indonesie hebben ze ook de gedode tegenstanders met hun bromfiets over de straten gesleept.Dat kan alleen om een Menado of een Batakker zijn, die ze over de straten sleepten.

  Like

 14. Syrier/assyrier zegt:

  Zij is christen en heeft een ander kijk op de wereld.De israeli’s hebben de christenen veel onrecht aangedaan en dat mag een keer gezegd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s