Zweedse politie: Islamitische terroristen – een grotere bedreiging dan ooit tevoren

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in Zweden slaat alarm. Nog nooit eerder was er sprake van zo´n soort bedreiging zoals die van de moslims uitgaat. Het land wordt door honderdduizenden islamitische immigranten en vluchtelingen bevolkt. Dat is ook de reden waarom Zweden het land met de snelst toenemende bevolking in de westerse wereld is. Om onlusten te vermijden, is de politie intussen aangewezen op sharia-patrouilles van de moslims.

Bovendien heeft de regering het leger tot een belachelijk niveau gereduceerd, dat het onmogelijk maakt om in geval van een burgeroorlog de Zweden te beschermen. Politiechef anders Thornberg zei dat men in de loop der jaren velen had gezien die naar Afghanistan, Jemen, Somalië of andere landen afreisden om de jihad te leren, maar vroeger waren het in een periode van 10 jaar lang niet zoveel als nu in twee jaar. Men heeft de afgelopen jaren twee of drie aanslagen kunnen voorkomen. Men kent ongeveer 80 “Zweden” die naar Syrië afgereisd zijn om zich aan de sluiten bij Al Qaida of andere terreurbewegingen, 20 van hen werden gedood.

Vorig jaar mei maakte Zweden de ergste onlusten sinds jaren mee, daarna deed men nog beter hun best om immigranten te integreren. De ZwedenDemocraten, de partij die zich tegen de islamitische massa-immigratie verzet, heeft bij de Europese verkiezingen haar beste resultaat behaald en 9,8% van de stemmen gekregen.

Dat zal Zweden vermoedelijk niet redden. Zweden bedreigt met zijn “open deur politiek” echter uiteindelijk niet alleen zichzelf, maar heel Europa.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

38 reacties op Zweedse politie: Islamitische terroristen – een grotere bedreiging dan ooit tevoren

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  En nog houdt Brussel de poot stijf!Tijd dat Europese landen zelf de grenzen dicht gooien en een dikke middelvinger opsteken naar Brussel!Wat kan Brussel uiteindelijk doen?Niets!Zij leven van onze rug;wij niet van hun rug!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het! Als één of meer landen nou eens op eigen initiatief begonnen, zand in de machine te gooien, zou ik óók wel eens willen weten, wat Brussel daartegen zou willen ondernemen!
   Het ‘Grote Europese leger” is nog niet gerealiseerd en trouwens, zodra Brussel dàt soort middelen zou gaan inzetten, vallen ze geheid door de mand als ordinaire tirannen!
   Dat zijn nou eens de dingen, dieze anno 2014 minder gemakkelijk kunnen flikken: 1984 heeft toevallig iedereen gelezen!

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Dat grote Europese leger zal dienen om de dwarsliggende Europanen terug in het gareel te laten lopen, daar zitten de bildenbergers nu voor samen.
    O god laat er een zware bom opvallen, please please.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Eindelijk, de Zweden worden wakker. Nu elke autochtone Zweed tussen de 18 en 65 jaar oud uitrusten met een geweer en een vuistvuurwapen. Dan kunnen ze gelijk de sharia patrouilles aflossen.

  Like

  • Willie zegt:

   Johannes , wie ga je dat zien doen ?? De overheden ?? Zal eerder on-officieel moeten worden gedaan ,snappie ???

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Als ” lone wolves ” met een honkbalknuppel zal men niet veel bereiken. Met mijn idee, dat iedere bewapende Zweed mag schieten bij islamitische ongeregeldheden tegen de autochtone bevolking zal inderdaad de overheid toestemming voor dienen te geven.
    Ik heb de indruk dat dit wel gaat gebeuren als de situatie veel ernstiger gaat worden dan hij al is.

    Like

   • Leo zegt:

    Hey Willie, leuk fillumpie zien ?? Youtube: Man and his homemade boomstick.

    Like

   • Willie zegt:

    Leo , zo iets in die aard zag ik jaren geleden al in Death Wish III , in die ”streetfight , de vriend van Bronson

    Like

   • Leo zegt:

    houdt straks uw erf schoon.
    Allemaal naar de gammma dus.

    Like

 3. Jean zegt:

  Die islamitise babarij wordt de ondergang van Europa, hoogtijd dat we die smeerlapperij gaan uitdrijven.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Goed lezen en extra aandacht besteden aan het groene paard:

  http://boinnk.nl/blog/75546/de-vier-paarden-uit-openbaring-hfd-stuk-6/

  Like

  • Harry zegt:

   Vertel mij nou eens wat voor goeds er ooit uit religie voortgekomen is ?
   En begin maar niet over de tien geboden , want dat soort regeltjes kan ik ook zelf bedenken .
   Het is een gekwezel waarvoor ik de moed niet op kan brengen om me er in te verdiepen .
   Zo ook Uw url .
   En de lafheid van de huidige christenen is ten hemel schreiend om maar eens een van hun onzin termen te gebruiken .
   We hebben NIKS , maar dan ook NIKS te verwachten van welke religieuze groep dan ook !
   De christenen munten tegenwoordig uit door lafheid .
   Incest en pedofilie scoren wél hoog .
   Ik ben bang , dat als ik zeg dat het een waardeloos zootje schijnheiligen is dat ik me dan nog veel te diplomatiek uitdruk .

   Like

   • Henk.V zegt:

    Harry, het wil mij voorkomen dat onze hele westerse beschaving berust op een fundament dat absoluut ook godsdienstige elementen bevat : het denken dat er uit voortkomt heeft joods- christelijke en humanistische trekken.
    En als je dus wilt opkomen voor onze maatschappij en haar beschaving , dan is het niet verkeerd dat in je overweging te betrekken!

    Ik schrijf op deze site zeker ook wel vanuit christelijke opvattingen, al ben ik niet meer aangesloten bij een kerk.
    Godsdienst kan iets goeds tot stand brengen ,al wil ik ogenblikkelijk de ideologie van de vrede ogenblikkelijk daarbij uitsluiten.
    En als het om de schadelijke neveneffecten van religie gaat, dan denk ik, dat er niet heel veel mensen zijn die zich daarvan meer bewust zijn dan ik.

    De rol van de huidige grote kerkgenootschappen met betrekking tot de islam, vind ik walgelijk , laf en weerzinwekkend.Zij hadden richting de islam een glashelder tegengeluid moeten laten horen, als een soort tegengif en zij faalden daarin volkomen.

    Maar nu je het punt religie ter sprake brengt : ALLE denksystemen, ook de politieke(!)kunnen de vorm en de kracht van een religie aannemen, waarbij de mensen gewoonlijk hun vermogen tot zelfstandig nadenken op sterk water zetten en hersenloos achter ideeën aanrennen.

    Het gaat uiteindelijk niet om wel of geen religie hebben, maar om de vraag hoe zelfstandig en weloverwogen een mens eigenlijk wil nadenken over de informatie die hem of haar in het leven bereikt..

    Wij hebben het hier vaak over een ziekte in het denken dat wij politiek denken noemen en de ware gelovige volgt die politieke theorie hoe weerlegbaar die ook is..
    Het gezonde verstand blijkt in dat geval verdampt te zijn.De gevolgen daarvan zien we.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Harry, het klinkt misschien gek voor iemand die er hier ooit één -of zelfs twee- artikelen aan gewijd heeft, maar uiteindelijk denk ik er bijna net zo over als jij.
    Die artikelen komen daar tenslotte dan ook op neer.
    Ik weet niet, of je ze gelezen hebt of niet; Ze zijn al van ca. September en Oktober 2013.
    Ondanks E.J.’s vriendelijke instructies heb ik nog steeds moeite met linkjes, maar als je geïnteresseerd bent, typ mijn naam in in de zoekbalk en je krijgt alle titels zó onder ogen.
    Het gaat met name om het artikel “Christendom een goed antwoord op de islam? Ja, mits pragmatisch.” Maar het volgende, “De islam, gewelddadig, hypocriet, pervers, maar satanisch….?” zit ook in die hoek.
    Tot beide werd ik namelijk geïnspireerd, weet ik nog, doordat er hier in die tijd weer eens een paar die-hard gelovigen zaten te drammen; daarmee moet je bij mij nooit aan komen.
    In mijn jeugd teveel opgedrongen gekregen. Stom van mijn ouders. (Maar wat mijn opvoeding betreft waren ze wel met meer stom.)
    Maar goed, mocht je ze eens willen lezen, zó krijg je ze dus op het scherm. Be my guest!

    Like

   • Charles Martel zegt:

    De mens kan niet zonder zijn dromen. Maar er zijn lichte en extreme barbaarse vormen van psychose!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs. P. 21.49. uur, op 30/5. Dat vind ik aannemelijk, drs. P.

   Like

 5. janfreak zegt:

  Ben bang dat we al te laat zijn. Ik verwacht dat over een jaar of 25 de moslims in ons land de meerderheid hebben gezien hun ‘gezinsplanning’ programma en ze zich dan beroepen op ons democratisch beginsel, de meerderheid heeft het voor het zeggen. Onze Grondwet wordt dan vervangen door de Sharia en dan hebben we de poppen aan het dansen.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   We gaan toch niet nog eens 25 jaar zitten wachten?Mouwen omhoog en handen uit de mouwen,schouders eronder,verdomme:dat tuig zal en moet verwijderd worden!

   Like

 6. Cathja zegt:

  Grote stommelingen, die Zweden! In feite laten ze het gewoon toe dat hun land van hen wordt afgenomen door een stelletje hersenloze barbaren, die één ding willen: een enorme chaos veroorzaken, het heft in eigen hand nemen, en de Zweden tot hun slaven maken.
  Ik kan geen medelijden krijgen met de bevolking van dat land, want ze hebben dit allemaal toegelaten. Dit had niet hoeven te gebeuren. Het is toch onvoorstelbaar dat wanneer een vrouw wordt verkracht, ze daarna zegt ‘blij te zijn dat ze daardoor niet racistisch is geworden’? Waar zitten je hersens, zo vraag ik me af?

  Ik ben het met bovenstaande reageerders eens. We moeten voor onszelf opkomen en die smeerlappen ons land uitflikkeren!
  Met minder hoeven we geen genoegen te nemen.

  Like

  • Harry zegt:

   Maar hier gebeurt heel geleidelijk hetzelfde Cathja en wat doen wij ?
   Ook niks !
   Het gaat heel heimelijk en geniepig , totdat het te laat is .
   Slechts een enorme volksmenner zoals Fortuyn was , zou zoiets kunnen stoppen .
   Verder zie ik daar niemand toe in staat , zelfs mijn grote idool Wilders niet .
   En wat kunnen we klaar maken ?
   Wie heeft er zoveel wapens dat we die moslimkliek afdoende kunnen uitdunnen ?
   Niemand !
   En ons leger ? Waardeloos ! Met een paar procent moslims kunnen die de boel afdoende saboteren .
   Reken maar dat de mossels wél beschikken over een enorm wapenarsenaal , zie maar als er ergens gedonder is dan lopen er honderden met kalashnikovs .
   Moskeeën en andere ontoegankelijke bergplaatsen worden waarschijnlijk nu gevuld .
   En met al die kut Marokkanen die bij duizenden op bestelbusjes rijden , hebben ze ook nog een enorme infrastructuur ter beschikking .
   En dan hebben we nog onze huidige NSB-ers , het hele rode en groene en softe kamp , die hun protege’s fanatiek bij zullen staan .
   De landverraders van de pvda , groen links , SP en D66 , reken maar niet op ze .
   We worden van binnenuit uitgehold .
   Zie het somber in , helaas !

   Like

 7. Jelle R zegt:

  9,8% is toch eigenlijk belachelijk weinig als je ziet hoe erg het daar is gesteld? Hopelijk groeit die partij snel door naar 25-30% en zelfs dat is nog te weinig. Bij zo’n percentage kunnen de anderen nog gemakkelijk samenspannen en voort regeren, dat heb ik hier dikwijls genoeg gezien met het Vlaams Belang

  Like

 8. Lucie zegt:

  Is het niet zo dat Zweden dit aan zichzelf te danken heeft?
  Jarenlang de ogen sluiten en dan nu jammeren dat het uit de hand loopt.
  De regering,maar ook de bevolking hebben steeds de andere kant uitgekeken,nu is het te laat.
  Hoe krijg je ooit die massale meute het land nog uit?…..dus nooit!
  Maar ook in de rest van Europa zal het zo worden,en is het al zo,wij stevenen op dezelfde rampzalige ellende af.
  Alle regeringen en met name die in Brussel,zorgen ervoor dat heel Europa aan de bedelstaf raakt en er oorlog uitbreekt.
  Maar de criminele leiders hebben hun toekomst al geregeld,die vertrekken als hier de hel losbarst,naar een prachtig paradijs in Verweggistan,met Bea en Van Rompuy voorop.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Misschien is het goed dat de Zweden noodgedwongen de spits af moeten bijten, daarna zal het wel opgang komen in Europa en dat wordt grote ellende voor heel veel mensen van allerlei kleuren.
  Maar zover is het nog niet.
  De ware politici kunnen het nog stoppen, nee Rutte en Pechtold niet.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Iedereen weet; Als er EEN rotte appel in de appelmand zit, steekt ie de hele rest aan. Maar we hebben het hier niet over EEN rotte appel, maar over vele miljoenen appels die Islamieten heten, in de appelmand die Europa heet. En alwaar Zweden de meest verrotte appelmand heeft. Hoe je het ook went of keert, we glijden onherroepelijk af naar de meest vreselijke tijden !

  Like

 11. Jade zegt:

  Tjongejonge, ze worden eindelijk wakker…
  En wat nu, wat gaan ze er aan doen???

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Ik heb een vriend in Zweden. Een SD stemmer, natuurlijk! Maar die wordt niet heel vrolijk van die slechts 10% voor de SD. Wat kan je met 10%?

  Dit conflict is via de stembus niet op te lossen; Er zijn teveel kiezers afhankelijk van de staat.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Op de foto daar boven zie ik alleen gekleurde mensen en geen enkele Zweed is daar te zien?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…” – H.M van Randwijk, 1909-1966
  De Zweedse socialisten en gutmenschen worden bedankt, voor de vernietiging van Zweden !!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V: 23.38. uur, op 30/5. Ik sluit mij aan bij jouw reactie Henk, en wel om reden dat deze reactie in mijn ogen dezelfde is die ik aanhang. Ook ik heb een grote hekel aan de INSTITUTEN der KERKEN, om ze maar te noemen de RK van de Paus, en ook de PKN en de zgn. Wereldraad van Kerken. Zij, hebben WEGGEKEKEN, evenals de partijen van links tot rechts, in Nederland te weten VVD,CDA,PvdA,D66,CU,GL,SP,50+. Ik ben de motie HALSEMA niet vergeten! Alleen de PVV en de SGP waren en zijn TEGEN ISLAMISERING!

  Like

 16. BertG. zegt:

  Hoe groot was het percentage moslims daar in Zweden inmiddels ook alweer?
  Dan hadden ze het kunnen weten. En dat geldt voor ieder land.
  Ook daar is blijkbaar voetbal en de Zweedse versie van GTST nog steeds favoriet.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  De socialisten in Zweden (en andere Europese landen) herinneren mij sterk aan “Faust” van Johann Wolfgang von Goethe. De hoofdrolspeler besloot zijn ziel aan de duivel te verkopen. De beloning die hij voor zou krijgen was: eeuwige jeugd.
  De Socialisten van “Nieuw Links” hadden in de jaren ’70 over heel Europa de macht overgenomen. De oude gaarde van fatsoenlijk socialisten werden buiten spel gezet. Net als “Faust van Goethe” hebben ook deze “Sterk en Sociale Gutmenschen” hun ziel verkocht. Niet aan de duivel, maar wel aan mensen die net zo gevaarlijk zijn: de Arabische Olielanden. In de loop der jaren is de verhouding tussen Europese regeringen en de Arabische olielanden tot die van een vazal en meester geworden. Vooral wanneer de Socialisten sterk vertegenwoordigd zijn of de macht hebben (Zweden). Het verraad dat werd gepleegd voor Arabisch geld, is vele malen erger dan het verraad dat de NSB of de partij van Vidkun Quisling in WOII hadden gepleegd:
  a) Noorwegen en Nederland werden door Nazi Duitsland bezet. De linkse kerk (maar ook andere partijen) waren van meet af aan van plan hun land te vernietigen en op de oude ruinen een multiculturele samenleving op te bouwen; met import mensen uit de Derde Wereld. b) Zij zijn al meer dan 40 jaar mee bezig systematisch het land af te breken door tsunami golven te importeren uit moslim en Afrikaanse landen. Dat brengt lekker veel geld in het la van sommige mensen. De smachten van eigen autochtone bevolking interesseert ze geen zier. Het is niet hun pakkie aan
  C) Zij gebruiken dure belastinggeld die de autochtone bevolking met bloed, zweet en tranen opbrengt, om projecten te financieren t.b.v. Moslims; vooral de Palestijnen. Daarvoor ontvangen ze gunsten van Saudi Arabie en de Emiraten.

  Als de Zweden willen weer vrij zijn, moeten ze het zelf doen. Net als in de slagzin voor 4-5 mei “VRIJHEID DOE JE ZELF!”.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Thomasson: 15.44. uur. Geheel waarheid wat U zegt!

  Like

 19. Jan zegt:

  Ik ben Zweedse, maar ik woon in Absurdistan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s