Artsen waarschuwen voor de effecten van de EU op onze gezondheid

Screenshot_18

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Toen we ongeveer 4 jaar geleden de categorie “effecten van de migratie” aanmaakten, waren we op zoek naar studies en uitspraken van artsen over het effect van de massa-immigratie op de gezondheid van de autochtone bevolking – want juist in de gemulticulturaliseerde gebieden lijden de mensen aan depressies, psychoses en psychosomatische ziektes vanwege de ongezonde toestanden in de openbare ruimte. Wie voortdurend onder stress staat, wie voor de eigen huisdeur al wordt blootgesteld aan vijandigheden door vreemde culturen, wie alleen nog maar vreemde talen op straat hoort, wordt vroeger of later ziek van de gevolgen van de migratie.

Want de mens is een sociaal dier, net zoals roedel- of kuddedieren, die hun eigen vertrouwde cultuurpopulatie om zich heen nodig hebben, zonder welke ze zouden wegkwijnen – net zoals een eenzame bij onder een volk wespen, net zoals een eenzaam kuiken van een zwaan onder alleen maar eenden (sprookjes van Andersen) of zoals een eenzame zwaluw, die met ooievaars de lange weg naar het zuiden moet vliegen als de koude winter komt.

Welnu, dit artikel is niet echt een medische waarschuwing over de ziekteverwekker immigratie, maar over de ziekteverwekker EU – maar de uitspraak is net zo categorisch:

Artsen waarschuwen: De patiënten lijden vanwege de EU.

“Een slaafse aanpassing aan de Europese regels schaden de patiënten”, waarschuwen artsen.

De slaafse aanpassing aan de EU-werktijden schaden de verzorging van patiënten, waarschuwen belangrijke artsen in een brief aan de “Telegraph”.

Vooral het personeel in de kleine lokale klinieken heeft problemen met de EU-voorschriften respectievelijk het rotatieprincipe. Ze kunnen hun werk niet meer naar behoren doen, het hapert bij de operaties enz.

Het is duidelijk dat de slaafse onderworpenheid aan de EU-regelingen de verzorging van de patiënten en de doorontwikkeling op veel vakgebieden nadelig schaadt. We weten dat het voor kleinere (gespecialiseerde!) klinieken praktisch onmogelijk is om het rotatiegebod bij het personeel op te volgen, wat hen eraan hindert veel chirurgische maatregelen uit te voeren.

The Telegraph

Wow! Wij raden alle EU-kritische partijen en groepering in Europa aan om dit artikel te verbreiden en te vergelijken met de toestanden in hun eigen land respectievelijk eigen kennis te publiceren in hoeverre de hier omschreven gebeurtenissen van toepassing zijn op het eigen land, of wat er nog aan het artikel ontbreekt.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Artsen waarschuwen voor de effecten van de EU op onze gezondheid

 1. Lucie zegt:

  En dat is nu precies wat die lui in Brussel willen,terug naar een half miljard mensen op deze aarde.
  Zij zelf mogen natuurlijk wel blijven,want ze staan immers boven het gepeupel.
  Dus zoveel mogelijk stress voor de burgers,dat kan doormiddel van een steeds lager inkomen,veel verboden opleggen,enz,enz,maar vooral veel gevaarlijke mensen binnen halen,die een totaal andere mentaliteit hebben.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Nou dat kan je wel zeggen, ik wordt er inderdaad kots en kots misselijk van.
  Mensen durven zichzelf niet eens meer in het openbare leven zich te vertonen zoals, gezellig uitgaan, koopavond, de voordeur open doen als het donker wordt, enz……..
  In totale angst leeft een grote groep mensen inmiddels. En niemand die je zal helpen.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Gelijk op facebook gezet!Inderdaad:ziek wordt je er van;dood ziek!Ik heb forse struiken voor mijn raam staan,niet omdat niemand naar binnen mag kijken,maar om zelf niet de hele dag tegen de 5e collonne aan te moeten kijken.Ik verzucht vaak:wat zou het fijn zijn om 1 dag niet tegen die vodden en baarden aan te moeten kijken!Maar ja,in een wijk waar in iedere straat op iedere 4 Nederlanders 31 allochtoonse gezinnen wonen,is dat onmogelijk!Ik ben nooit meer ontspannen,en ja,daar wordt je ziek van!In mijn geval zwaar hartfalen;en dat is niet veroorzaakt door de leuke dingen in het leven,want die zijn hier ver te zoeken!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne van Cleef 31 mei 2014 om 15:28

   Wat vreselijk voor u en hoe herkenbaar.
   Ik heb in de luxe positie verkeerd dat ik kon gaan verhuizen naar een omgeving waar het rustig is en waar je (nog) niet vergeven wordt van de islamieten.
   Daar waar ik heb gewoond, zag het er zwart van en overal werd turks en marokkaans gesproken. Zoiets wekt moordneigingen op omdat je dat niet wilt zien en horen en er niet aan kunt ontkomen.
   Tegenover mijn vorige woning, in dezelfde straat dus, komen bovendien asielzoekers te wonen dus ik ben meer dan blij dat ik, na 5 jaar leuren met een woning, deze eindelijk kwijt ben.

   Hoe zou het toch komen dat de ‘royals’ overal zulke grote landgoederen (honderden hectares) bewonen?
   Waarom gaan zij niet in een rijtjeshuis tussen de moslims zitten?

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Binnen een maand zouden ze huilend toestemming geven voor dichte grenzen en verplichte terugkeer van dat tuig!Zeker weten!

    Like

  • Cathja zegt:

   Ja Yvonne, en dat is precies waar de overheid (en Brussel) het op aan stuurt. Maar degenen die voor ons de regels bedenken, zitten er zelf heel warmpjes bij, hebben geen last van kleurlingen in de wijk, geld zat om zeer riant te wonen, dus ze voelen niet wat u voelt, en met u inmiddels zéér zéér velen! Nederland is Nederland niet meer. Wat kan ik boos worden als er een Turkse of Marokkaanse vrouw op de markt bij de groentenkraam met een hooghartige blik voor haar beurt gaat! Alsof zij het hier voor het zeggen hebben en fatsoen niet voor hen geldt. Ja, daar worden mensen ziek van! Ik wil ook geen horden gesluierde vrouwen zien, geen mannen met jurken, want in Nederland dragen mannen normaliter geen jurken.
   In uw geval is het diep triest dat u zulke ernstige gezondheidsklachten heeft. Ik hoop voor u dat u een begripvolle arts heeft, maar ook hij kan niet op tegen dat monster in Brussel.
   De autochtone Nederlanders zullen het toch echt eens een keer niet alleen bij woorden moeten houden, maar daadwerkelijk de straat op gaan om te protesteren, en de overheid te dwingen om de immigratie een halt toe te roepen.
   Als dit zo doorgaat, delft de echte Nederlander uiteindelijk het onderspit.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 17.02. uur. Ik heb dezelfde ervaringen als U, Yvonne en tistochwat. Ook hier in mijn woonplaats in het zuiden des lands, zie ik snotverdomme de moslims/ booslims, de hele dag niksen en 5 keer per dag in jurk naar de moskeet. Zie ik gloeiende nog aan toe steeds meer kopvodden verschijnen! En het worden er per dag meer! Ze krijgen verdomme alles voor NIETS, huisinrichting, auto, uitkering, en dies meer zij. Ik kots en walg ervan. En wie zijn hieraan schuld: de EUSSR KLOOTZAKKEN en in Nederland de VVD,CDA,PvdA en D66, met als hulpjes momenteel GL,CU en SGP. KOTSEN dat moet ik daarvan!

    Like

  • Igor zegt:

   We kunnen elkaar een hand geven Yvonne, ook ik woon in zo’n prachtige wijk met nu 90 % alloch’s, ook ik heb hartfalen en ritmestoornissen.
   Bij mij hebben ze daarom maar een I.C.D. geïmplanteerd, om de boel weer op gang te brengen bij falen.

   Like

 4. Ad zegt:

  Waar is de tijd gebleven dat we een touwtje uit de brievenbus konden laten hangen

  Like

 5. BertG. zegt:

  Tik je postcode in en je hebt een idee over je buurt. De allochtoon-O-meter
  http://www.geenstijl.nl/paginas/mijnburen/

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Die meter is uit 2010,en klopt verder voor geen meter.Geeft aan voor Oss:19% niet westersen!Waarom zie ik dan maar hooguit 20%
   Nederlanders?

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als ik mijn postcode intik krijg ik de situatie van 1 januari 2010, viereneenhalf jaar geleden dus. Afgezien daarvan wordt aangegeven dat er in mijn plaats op die datum 4380 inwoners waren. Tien ik hier kwam wonen, in 1992, waren er al over de tachtigduizend. Het geheel is volledig onbetrouwbaar en dus nutteloos.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Vergeet dat de immigratie ook ebola virus uit Afrka mee nemen en Merz viren uit Arabie; voor beide bestaan er nog geen vaccins.Dat wordt leuk.

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik ben al ziek, doodziek an die multicul bullshit.
  Die troep moet zeer snel verwijderd worden in het belang van onze gezondheid, veiligheid, leefbaarheid en welvaart want het is reeds dramatisch met dat achterlijk barbaars gedoe op ons grondgebied.
  Ik wil niet dat mijn kinderen in levensgevaarlijke getto’s moeten leven barstend van angst.
  Die troep moet verwijderd worden tot en met de laatste kankercel.

  Like

 8. d.day zegt:

  Ik ben 5 jaar geleden uit Amsterdam verhuisd. Ik had islamitische buren aan weerskanten en in het hele buurtje. De hele dag geschreeuw van kinderen in de tuin en buiten, In 1983 was het nog een heel rustige buurt met vooral autochtone bewoners. Ik spreek over Amsterdam-Osdorp. Nu een zeer criminele buurt geworden met Marokkanen, Turken, Irakezen etc. Ik moest verhuizen omdat ik het anders niet meer zou redden. Ik ben opgevoed met een ander in z’n waarde te laten maar voor onze moslim”medemens” is dit een totaal onbekend fenomeen. Zij leven in hun parallelle wereld met islamitische winkeltjes en moskeeën en hebben niets op met de autochtone bevolking.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Hier hetzelfde en als ik iets zeg hierover tegen de woningvereniging is het antwoord:daar moet u maar aan wennen;wij leven in een muticulturele samenleving!Alleen;daar heb ik toch niet voor gekozen!Maar ze kijken je dan aan of dat je asociaal bent;puur omdat je het waagt hier iets van te zeggen!Ik heb vroeger nooit problemen gehad met Italiaanse en Griekse gastarbeiders,maar dat is niet te vergelijken met wat ons nu overkomt!

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Yvonne van Cleef zegt:
    31 mei 2014 om 21:22

    Hier hetzelfde en als ik iets zeg hierover tegen de woningvereniging is het antwoord:daar moet u maar aan wennen;wij leven in een muticulturele samenleving!

    Zo redeneren ze inderdaad.

    Als iemand tegen mij zegt, maar wij moeten, dan gaan mijn haren overeind staan.
    Want……..moeten van wie!. Wij MOETEN HELEMAAL NIKS!!!

    En dat wij in een multiculturele samenleving leven wil niet zeggen dat wij ons moeten laten bespugen, bedreigen, beledigen, beroven, slaan,verkrachten of ons dood moeten laten schoppen.
    Als de inheemse bevolking zich aan de wet moet houden, dan moeten de allochtonen dat ook. Zo niet, dan kan dat dikke wetboek het vuur in, want dan bestaat dat boek enkel uit inhoudsloze regeltjes.

    Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Hier geeft hij bij mij aan:27.1 %.
  Alleen als inwonersaantal:8195;en dat moet toch echt tussen de 70.000 en 80.000 zijn!Ook niet betrouwbaar,dus.Jammer.Aan de andere kant verbaasd het me niks dat cijfers verdoezeld en/of gemanipuleerd worden!

  Like

 10. Lowlands zegt:

  Ik ben van uit het westen verhuist naar het oosten. Terug naar mijn wortels, rust, lage woonlasten, maar ook vooral om de multicultuur te ontsnappen. Om in een meer blanke omgeving te vertoeven, maar helaas werden mijn illusies al snel vernietigd.

  Er is geen ontsnappen aan, en dat vind ik nog het meest frustreert.

  Blanken zijn geen betere mensen, maar het zijn godverdomme wel mijn mensen.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ach,ze zitten overal.Zelfs in de koophuizen;hoe en waarvan,vraag ik me toch af:er is er niet een die werkt!Er is niet aan te ontsnappen,vooralsnog!

   Like

   • fleckie zegt:

    coffee-shops,(met de daaraan verbonden drugs-verkoop?), ……toevalligerwijs vond ik nog 2 krantenknipsels een van 21..8.2008…..EINDH.Dagblad’HET RIJKE LEVEN a.d.BOSPORUS:betr.Istiny Park,het meest luxe winkelcentrum van ISTANBUL.Het aantal miljonairs in Turkije STIJGT snel’………..Het aantal miljonairs in Turkije steeg in een jaar met achtduizend.(8.000).’Het aantal miljonairs en miljardairs groeit snel. Het blad FORBES zette dit jaar(2008) Turkije’s financiele hoofdstad met 34 miljardairs op de vierde plaats in de wereld.Net achter Moskou,Nw.York en Londen. Het aantal Turken met meer dan een miljoen dollar op de bank steeg het afgelopen jaar met meer dan achtduizend.Het rijke leven v.d.’upperclass’a.d.Bosporus is goed,weet Erkan Unal.Hij is de manager van Reina,de bekendste club v.Istanbul.’De blauwe moskee, de Aya Sofia moet je in Istanbul gezien hebben’,zegt hij.De Turkse jetset komt hier eten,drinken en dansen.Maanden eerder zat Paris Hilton hier nog aan een cocktail in een v.d.loges,te huur voor 2000 dollar per avond.Unal heeft de laatste jaren de Turkse clientele zien groeien.Het zijn meestal de dochters en zonen van rijke papa’s.”Zij zijn rijk,heel rijk.Ze komen met hun PRIVEJACHT naar de club toe.Gaan op vakantie naar DUBAI of de MALEDIVEN. Zij zijn dol op exclusieve merken.Turken houden van het VIP-leven”,zegt hij…..Het land is de economische crisis van 2001 opvallend snel te boven gekomen.De metropool Istanbul zoorgt met 11,5 miljoen inwoners voor 42% v.d.landelijke belastinginkomsten en neemt 16% v.d.Turkse werkgelegenheid voor zijn reg=kening.Er is een fikse stijging te zien v.h.aantal buitenlandse investeerders en onroerengoedprijzen zijn de laatste 5 jaar verdubbeld,zo niet verdriedubbeld. Ondanks de voortdurende politieke onzekerheid wordt ook dit jaar een economische groei v.4% verwacht,maar de contrasten zijn enorm.Een ambtenaar verdient gemiddeld 700 lira,zo’n 350 euro.Het minimum inkomen ligt op 435 lira,nog geen 220 euro.############################
    het 2e krantenknipsel TELEGRAAF nog uit 1998, 23 dec. HONDERDEN TURKEN hebben NEPTWEELING voor KINDERBIJSLAG.:Gezinnen in Turkije hebben voor honderdduizenden guldens gefraudeerd met d.Ned.Kinderbijslag.Hierdoor betaalde Nl. kinderbijslag voor 2041 kinderen,van wie er 373 helemaal niet bestaan.In totaal is er zo maar liefst 750.000 gulden PER JAAR ten onrechte aan kinderbijslag uitgekeerd.Dat komt neer op 23.000 gulden p.gezin p.jaar.De SVB zal voor ZOVER mogelijk PROBEREN de onterecht ontvangen bedragen terug te vorderen.Staatssecretaris Hoogervorst (Soc.Zaken) is op de hoohte gesteld v.d.resultaten v.h.onderzoek en noemt de situatie “zeer ernstig”#################################################################

    Like

 11. Simon Ruskauff zegt:

  Wij zijn 4 jaar geleden “gevlucht” naar de Eifel in Duitsland omdat we het ook niet meer aan konden zien. Steeds meer buitenlanders, steeds meer agressie, vreselijk gewoon. Hier zie je heel af en toe een hoofddoek maar wij kunnen wel de deur de hele dag open laten staan, je auto hoef je niet af te sluiten en er is tenminste nog respect voor elkaar. Ik weet wel dat er in de grote steden ook problemen zijn met buitenlanders maar wij zitten in een dorpje en hebben daar gelukkig helemaal geen last van. Het is een verademing als we weer thuis komen na een paar dagen Randstad. En de politiek / EUSSR maar ontkennen dat het een probleem is. ophangen die zooi.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik zou zo met u willen ruilen!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Simon Ruskauff: 00.29. uur. Gefeliciteerd, dat U dat heeft kunnen doen. Maar ik vrees dat het beleid der RODEN in Brussel doorgaat met de poort wijd openzetten, om nog meer haatbaarden toe te laten. We hebben dankzij de EUSSR, geen enkele zeggenschap meer over de eigen grenzen. De bron van het kwaad is de EU te Brussel!

   Like

 12. paulzwueste zegt:

  En dan moet ik denken aan dat liedje uit de zestiger-jaren dat abusievelijk tegen de dreiging van de Russische atoombom was geschreven: “Vluchten kan niet meer…!”
  Wisten wij veel dat die atoombom uit mekka zou komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s