Brief du Jour

Screenshot_8

Geknipt voor u. Uit de Televaag. Woedend epistel van Wiel vol met Waarheden en een spijker-kop-raak kop: Roofstaat aan de Noordzee. En zo is het. (@JosVrbk #FF roept het al jaren.) Het volk mort zoals het volk nooit gemord heeft. Cadeautjes, douceurtjes en Miele’s voor asielzoekers en 500.000.000 euri voor ontwikkelingshulp terwijl NL ingezetenen op leeftijd mogen creperen. Dit komt niet meer goed. Hoe lang nog voor De Kolonels gaan ingrijpen en samen met het volk die Haagse plucheprutsers met pek, veren en hooivorken de stad gaan uitjagen? Oh wacht, we hebben geen kolonels meer…

Bron:
GeenStijl
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

15 reacties op Brief du Jour

 1. Cathja zegt:

  Dit artikel is me uit het hart gegrepen! Niet omdat ik inmiddels tot de categorie ouderen behoor, maar omdat ik zie dat het zo ontzettend wáár is allemaal, wat hier staat! Diep treurig, boos makend, maar je tegelijkertijd zo machteloos voelend tegenover een overheid die het gemunt heeft op de meest zwakke groep uit onze samenleving: de ouderen! Kúnnen ze wel? Durven ze hun gezichten nog wel te vertonen op straat, in de Tweede Kamer en op TV?
  Ik zou me KAPOT SCHAMEN als ik dit beleid zou (mede-)ondertekenen!
  We hebben te maken met een goor zootje op geld beluste lieden, die we gerust het predicaat ‘dieven’ kunnen geven! Op allerlei manier worden de ouderen bestolen; het is werkelijk om te janken. Onze overheid wil goede sier maken in Brussel, en dat lukt ze aardig. Intussen worden er maandelijks miljoenen euro’s overgemaakt naar o.a. Marokko, en het is bekend dat er hele dorpen daar heerlijk zorgeloos kunnen leven van de niet opdrogende geldstroom uit Nederland! Om uit je vél te springen….!

  Ik begin me zorgen te maken over de tijd dat ik zelf tot de groep ouderen zal behoren.
  Het zal er voor ons allen beslist niet beter op worden.
  We hebben straks ons leven lang hard gewerkt, belastingen en premies afgedragen, maar als het tijd wordt dat we van ons pensioen kunnen gaan genieten, dan worden we afgeknepen tot en met.

  Hiervoor schieten woorden tekort.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, nou….Spreek Jatta Klijnsma er maar als eerste op aan, zou ik zeggen.
   Zij is er momenteel het naast aan toe…….

   Like

  • roger catrysse zegt:

   En wat niet te begrijpen valt is dat al deze slachtoffers niet voor de PVV hebben gestemd en er zelfs zijn die fier zeggen dat ze voor een andere partij hebben gestemd Dat vind ik schandalig

   Like

 2. Voor een deel, nl. verspilling in de ontwikkelingslanden, de ouderenzorg en het ziektekostenstelsel zou dit zo maar uit de mond van Fleur Agema hebben kunnen komen. Voor wat betreft de asielzoekers en andere vreemdelingen die ONS land bevolken en onveilig maken, voornamelijk aanhangers van de islam, wijs ik op de sticker van Geert waar nu zo’n stampij over gemaakt wordt en waar Timmermans voor naar Saoedi-Arabië moet om daar te slijmen met de woestijnratten.
  Verspreiden dat ding en laten zien dat we het zat zijn met het moslimgebroed.

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Ik ben woonachtig in Blankenberge en wil Blankenberge waar veel Nederlanders komen volplakken met deze sticker Ik weet niet wie mij deze sticker kan leveren

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 11.10. uur. Inderdaad, Cathja, hiervoor zijn geen woorden. Het “weg met ons”, is HET BELEID geworden van het MEEST SLECHTE KABINET van VVD/PvdA. Vroeger hadden we roofridders, nu heten ze VVD en PvdA. En het voortrekken van moslims en asielzoekers ten koste van onze senioren en gehandicapten, gaat gewoon door. De ploerten zijn de schaamte voorbij.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  BertG. toevallig gisteravond nieuws uur gezien!! het is een schande hoe ze zo tekeer gaan uit de regering tegen die oudjes die ziek zijn, ze hebben wel hun hele leven afgedragen aan die graai staat.maar ze moeten gouw dood dat is het hele probleem en dan maar moeilijk doen over de euthanasiewet, geef met 65 jaar de pil van drion dan zijn we gouw klaar.

  Like

  • Igor zegt:

   Ho,ho @Monalisa de pil van Drion met 65 jaar?? Nee, nee met 67 jaar heb je pas recht op pensioen en dus uiteraard op die pil. Niet zeuren dat ze in Griekenland al met hun 55ste met een Ouzo’tje in de zon zitten, bij ons gewoon werken tot je 67ste of tot wanneer
   je dood valt.

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Klagen over de roversbende van de Nederlandse staat [zie de reacties op Geen Stijl] en dan toch en masse op D’66,VVD of links stemmen?

  Wie het vatten kan die vatte het;, ik begrijp hier helemaal niets van.

  Iemand die mij dit uit kan leggen?

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Kan ik niet; mischien om dat wij de namen van vele misdadigers ook niet eens weten?Ze worden bescherm om dat het privaat, beschermd wordt?

  Like

 7. fred weber zegt:

  In Nederland laat het gros van de burgers zich door Panem et Circenses (Brood en Spelen) leiden en in de luur leggen. Het onderwijs is de laatste decennia zo geindoctrineerd dat de meesten niet het benul hebben wat er zich voor hun voor-en achterdeur afspeelt.
  De rest wordt door Angst en werkeloosheid verscheurd om nog überhaupt hun mond open te trekken.Wij zijn van orgine een Laf volk.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Ben ik even blij dat ik op tijd dat roofridderlandje aan de Noordzeekust ben ontvlucht!
  Hier in België is het openbaar vervoer voor ouderen gratis. (Trein 5,- Euro doorheen héél BE! Tram en bus volledig gratis, al ga je alle dagen de héle dag in de bus of tram zitten….). Hier is er geen denken aan dat er aan de sociale zorg voor ouderen zou kunnen worden getornd. In dat opzicht zijn de Vlaamse politici VEEL socialer dan hun Nederlandse criminele collega’s!!! Wat een zooitje gajes is me dat in NL geworden zeg. Je pensioenuitkering eerst op je 67ste?! Hier is dat nog altijd 65!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s