Een Bilderberger (Samsom!) geeft informatie over wat er besproken wordt

(Vertaling: E.J. Bron)

 

In Kopenhagen is iets ongebruikelijks gebeurd. Een van de deelnemers aan de Bilderberg-conferentie is op de activisten toegelopen en heeft hun vragen beantwoord. Tijdens de middagpauze vrijdagmiddag liep Diederik Samsom, fractievoorzitter van de Nederlandse sociaaldemocratische PvdA, naar het hek en sprak met de journalisten van de alternatieve media.

Op de vraag waarover er eigenlijk wordt gediscussieerd, antwoordde hij:

“We discussiëren over de onderwerpen die op dit moment actueel zijn, zoals de Oekraïne, wat daar gebeurt en wat er zal gebeuren, wat het Westen zou moeten doen, wat Rusland zou moeten doen, of we daar invloed op hebben. Exact hetzelfde met het Midden-Oosten. Waar gaat het naartoe, wat levert de Arabische Lente daadwerkelijk voor ons op en hoe zal Libië zich ontwikkelen. Er zijn mensen daar binnen die veel weten en voor een politicus zoals ik, die zich met de dagelijkse politiek bezighoudt, is het leuk om hier een tijdje te zijn.”

“We willen op de een of andere manier in het hoofd van Vladimir Poetin en het Russische commando binnendringen, erover nadenken wat hun strategie is: willen ze de Oekraïne hebben, willen ze meer uitbreiden? Wat moet de NAVO doen? Het is zoals de dagelijkse politiek, maar met mensen die echt veel over het onderwerp weten en tijd hebben erover te praten.”

“Iedereen maakt zich zorgen over wat er gebeurt, waarom, is er sprake van een expansionistische politiek van Rusland of verdedigt Rusland alleen zijn belangen van speciale groepen in andere landen en hoe moeten we dat sussen? Dat is de grote vraag. Niemand kent het antwoord. Er bestaat niet slechts één antwoord. Er is een hele serie antwoorden, er is een hele serie maatregelen, er is sprake van een houding die het Westen moet aannemen om een conflict te vermijden, een gewapend conflict. Ik denk dat we het daar allemaal over eens zijn.”

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Een Bilderberger (Samsom!) geeft informatie over wat er besproken wordt

 1. Monalisa zegt:

  “Iedereen maakt zich zorgen over wat er gebeurt, dat doe ik meer dan 20 jaar maar hij snapt zijn eigen volk niet eens.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Maakte hij zich maar eens zorgen over zijn eigen land en volk!Maar de essentie waar het daar om draait;daar zwijgt hij over als het graf!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne van Cleef
   Nee. Daar maakt zich Viezerik Samsom absoluut geen zorgen over…. Het zal hem een zorg zijn? De Bilderbergers zijn bezig met zaken die hen absoluut niet aangaan. Bijvoorbeeld Oekraïne. Wat daar gebeurt en wat daar zal gebeuren, is het een zaak van Poetin- niet van het Westen. Zeker niet van een stelletje rijke stinkers die denken onder de hoed van God te spelen. Het Westen kan in Oekraïne niets doen en heeft daar ook niets te zoeken. Als de “Bilderbergers van Samsom” denken dat zij invloed kunnen uitoefenen, riskeren ze regelrecht onze leven en onze vrijheid. Poetin schijt op Europa. Vooral moet men zorgen maken als de rijke Amerikaanse vrienden van Samsom zich met zaken bemoeien waar ze geen verstand van hebben. Amerikanen zijn experts in een ding: drek te brengen naar de stoep van anderen. Te beginnen in het Congres van Versailles in 1919 en eindigen met de prut die ze laten in Iraq (na Saddam Hussein) en Libië. Ook de vraag waar gaat het Midden Oosten naar toe, is zonde van de tijd. Het Midden Oosten betekent oorlog, terreur en afslachting van mensen. Denken deze rijken dat ze kunnen de wetten van de Koran veranderen?
   Maar wat ze wel moeten doen, doen ze niet!. Helaas. Bijvoorbeeld hoe zal het met Europa verder gaan tijdens het snel voortschrijdende islamisatie? Een land net als Zweden, waar het verraad van de “Sociale en Sterke vrienden” van Samsom heeft ervoor gezorgd dat het land bijna in vlammen staat? https://ejbron.wordpress.com/2014/05/30/zweedse-politie-islamitische-terroristen-een-grotere-bedreiging-dan-ooit-tevoren/

   Like

   • Syrier/assyrier zegt:

    Goed verwoord,de ellende begon in Versailes en europa en het midden oosten daar moeten zij naar kijken.Niet over lesbo rechten in Rusland,want dat zijn dekmantels om Putin zwart te maken

    Like

 3. roger catrysse zegt:

  Hij zou zich beter bezig houden met de Nederlandse problemen

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Hij staat constant te wiebelen; weet zich geen houding te geven terwijl hij zich voordoet als wereldverbeteraar die alleen maar oog heeft voor ons welzijn.
  Hij staat gewoon te liegen want het enige waarin hij is geïnteresseerd, is een luizenbaantje dat hem een meer dan riant inkomen oplevert.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat mannetje zal je nooit op enige waarheid kunnen betrappen.
   Daar gaat ze hele verhaal ook niet over, maar meer zo iets van, hoe lullen we ons hier nu weer uit. Hoe douwen we ’t de rest nu weer door ze strot.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Bart G.
    Waarheid en PvdA gaan niet samen door een deur. Zo ook het geval met fatsoen.

    Like

 5. Benesha zegt:

  ‘In het hoofd van Putin binnendringen… willen ze meer expansie?’ Wat een zever is dat nu? Freudiaanse reflectiepsychologie? De f*cking Nato , VS en EUSSR expanderen hun politieke en fysische invloedssferen als gek. Rusland geeft één klein signaal en ze worden gedemoniseerd. Gelukkig is er terug een sterk Rusland dat de Neocons Bilderbergers stokken in de wielen wil steken.

  Like

 6. Andre M zegt:

  Goh ik wist niet dat de NAVO daar bijeen was, wel de grootste wapen handelaren die een centje ruiken.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Misleiding, dat is het wat SAMSOM doet! De werkelijke zaken, daar horen we ze echt niet over, want dat is geheim. Het is een smerig zooitje, deze Bilderberg clan.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tom Hendrix
   Samsom kan niemand misleiden. Niemand gelooft hem of zijn partij. De stank dat uitgaat van de PvdA is zo sterk, dat zelfs liters chloor helpen het niet weg te krijgen. Dat gebeurt als men te lang in de riool ligt.

   Like

 8. Rick zegt:

  Als het écht waar zou zijn dat Samsom uit de “Bilderberger School” staat te klappen; zullen zij wel blij zijn, dat ze hem hebben uitgenodigd 😉 Of hij is misschien wel specifiek met dit doel uitgenodigd en is het een georkestreerde “actie”. Met zijn achtergrond is hij namelijk de aangewezen persoon voor anarchistisch verraad en daardoor des te “betrouwbaarder” voor de MSM.

  Like

 9. ezra70 zegt:

  Wat Zwamsom doet is psychologische manipulatie.
  Hij mag immers niet praten want alles daar is geheim. Dus zegt hij iets wat helemaal niet waar is.
  Dat deden ze met de parlementsverkiezingen in 2012 ook.
  We hebben contact met 1 van hun partijgenoten gehad omdat we wilden weten wat ze zouden doen met de missenklasse. We kregen een antwoord dat zo leugenachtig was zodat zij onze bedenkingen hadden.
  De middenklasse kwamen ze niet aan. Nee, de hogere inkomens die moesten maar inleveren…
  Alles wat er ZIJ in de politiek zeggen moet je gewoon 180 graden omdraaien. Dan krijg je het juiste antwoord.

  Like

 10. ezra70 zegt:

  ss=dd

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Was de koning ook er bij geweest?en Maxima?Of kan het helemaal niet zonder?

  Like

 12. fred weber zegt:

  De #EUSSR en de #Nato hebben de laatste decennia niets anders gedaan dan imperiaslistisch optreden en aan landje pik gedaan onder de vleugels en bescherming van de USA.
  Wat een kwal is die Samson om dit om te draaien.

  Like

 13. jans zegt:

  Hij heeft gesproken over de inhoud van de bilderbergers, hij heeft de code verbroken van Bilderberg.

  Like

 14. Lucie zegt:

  Hij zal van te voren wel opdracht gekregen hebben,dit moet je zeggen en dat niet.
  Hij staat gewoon zijn voorgekookte riedel te lallen,vandaar dat zenuwachtige gewiebel.
  Wat daar echt besproken is binnen,komen wij beslist niet te weten.
  Ze zullen zich wel hebben afgevraagd,wat te doen met al die dwarsliggers,die op extremistische
  partijen gestemd hebben.
  Dat is hun eerste zorg,want anders gaat hun exorbitante leven naar de knoppe.

  Like

 15. rotsus zegt:

  Ik hoop dat eenieder doorheeft wat er hier gebeurt!!! Er is nog nooit, echt nog nooit in de geschiedenis van dit zooitje topcriminelen (eigenlijk allemaal lid van een criminele organisatie en dus strafbaar) ook maar iets naar buiten gekomen van wat er daar besproken werd en nu komt opeens “onze Samson” (niet de mijne hoor, echt niet) eventjes vertellen aan de MSM over het hoe of wat en geeft zelfs details. Geloof nou maar echt dat deze volidioot gestuurd is door dat krapuul op de achtergrond. Ik acht hem zelfs daarbij zo dom en naïef dat ik denk dat deze superklungel dit niet eens doorheeft. En dan even over in het hoofd van Poetin kruipen, welke ik zeer hoog acht. Deze heer Poetin is een ex-KGB Kolonel, is jurist en daarbij zwarte band 8e dan judo. Je kunt precies zover in Poetin zijn hoofd kruipen als hijzelf wil en zelfs daar zou deze man dan wel een reden voor hebben. Daarbij mogen deze druiloren, bilderbergers genaamd, zich best wel eens een voorbeeld nemen aan Poetin, want hij heeft Rusland, na vele jaren incompetente leiders te hebben gehad en 80% van alle grote bedrijven en ambtenarenapparaten corrupt waren het toch voor elkaar gekregen de schade te beperken en dat wat er nu nog van de voormalige Sovjet Unie over is op een wel zeer redelijke manier bij elkaar gehouden. Daarbij is Rusland vele malen groter dan de EU en er zijn minstens zoveel verschillende volkeren als het er al niet meer zijn dan in de EU en die is na nog geen 6 jaar al in elkaar gestort (ja, ik bedoel 2008 want toen was het technisch gezien eigenlijk al over en sluiten). Wat er namelijk nu vanaf 2008 tot op heden gebeurd is zorgen dat de familie de Rothschild het totale restkapitaal wat er nog hier en daar zit bij elkaar te schrapen en ons dan te knechten, te vermoorden of te chippen (RFID). Maar ik zal wel voor velen een complotter zijn echter dat vind ik prima. Voor degene die nog niet wakker is…..het wordt echt de hoogste tijd om voor te bereiden op de megacrash die vanaf nu gerekend na niet al te lange tijd zal plaatsvinden. Voedsel, kleding en drinkwater zijn dat de sleutelwoorden. Zo zie ik het althans, en ik denk dat ik me erg goed op de hoogte gebracht heb over de feiten en omstandigheden welke zich nu aan het afspelen zijn over de gehele wereld.

  Fijne dag verder nog mensen want ik moet zodadelijk beginnen met werken tot zondagnacht maar dat vind ik nog het minste probleem.

  Rotsus

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Zeer scherp gezien;de rotzakken!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Rotsus: 17.47. uur. Ik ben het volledig met U eens Rotsus! Ik krijg steeds meer begrip voor generaal Franco, die wel wist af te rekenen met de RODEN, tijdens de Spaanse Burgeroorlog. En door deze vuile BILDERBERGBENDE staan we aan de vooravond, van nieuwe burgeroorlogen, een nieuwe wereldoorlog, honger, armoede, stromen van ons vijandige moslims etc. etc. En laat de vuile gore schoften van VVD,CDA,PvdA en D66, maar weten dat de dag van afrekenen komt!

   Like

 16. dgneree zegt:

  Ik voorspel aan de hand hiervan, dat de strijd tegen putin wordt geïntensiveerd.

  Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHA, zijn ze weer een dagie te laat whahahahaha
   Putin wacht nergens op , die is weer een HELE GROTE stap verder, mijarden contracten met China getekend !

   Nog iemand die ruzie wil zoeken ???, en een eigen soort EU , samenwerking met landen begonnen !!

   Pokeren met een wakker geschopte beer , whahahahaha,

   Hoort u nog iemand over “””DE KRIM “” WHAHAHAHAHA

   NOG WAT SANCTIES MISSCHIEN ??

   PUTIN MAG MET DE KERST NIET KOMEN PRIJS KLAVERJASSEN OF ZO ???

   GAAF , , iets met blaren en er op zitten of zo ??

   GR. BOB

   Like

 17. bobzelf zegt:

  Misschien kan Samson effe in de rondvraag het woord vragen ,
  en even geinig rondtoeteren :
  wie Janokovic dat pistool op zijn hoofd hebben gezet ? een democratisch gekozen president ! wie de volgende dag met EU toestemming de russische partij het parlement uit hebben geslagen ,
  wie de vredelievende MAIDAN SVOBODA HEEFT BETAALD ??
  WIE DE SNIPERS GESTUURD HEEFT ?
  wie gelijk die tijdelijke ?nieuwe premier zo maar “”UIT DE BILDERBERG ” hoed toverde ??
  ( gek dit gebeurde ook in Italie , MONTI en in greece , raar he ?? )
  en waarom er 30 zetels voor de SS=elite SVOBODA moesten worden ingeruind ?

  DAN IS AL DAT GEVRAAG WAAROM PUTIN BOOS IS OOK OPGELOST !!

  tieft toch allemaal een keer op met je samson , ZWAMZWAM !! en DIE HELE BILDERBERG KLIEK !

  is dat gekaapte /verdwenen vliegtuig al in de lucht ??? , ausradieren !!!!

  gr.bob

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @bobzelf: 18.18. uur. Precies Bob!

  Like

 19. Harry zegt:

  Het is toch altijd net alsof ie een mombakkes opheeft met die grote rubberen lippen .
  Hopelijk maakt ie wat vaker gebruik van de mogelijkheid om wat te vertellen over de bilderberg-bende , oftewel Trix en de boevenclub .
  En als ie dan iets teveel vertelt zal ie wel een raar auto ongeluk krijgen , eigenlijk zou ik dat niet eens zo heel erg vinden .
  Laten we eerlijk zijn , dat is toch wel het minste dat je een landverrader toewenst .
  Maar wat ie verteld heeft , lijkt me eerder gepland om kritieken te smoren , dan dat het enig ander nut heeft .
  Voelen ze de hete adem ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 20.57. uur, op 31/5. Inderdaad, ze voelen de hete adem! Het liefste zouden de ploerten van VVD,PvdA,D66,CDA,GL,CU, deze site verbieden! Want we weten teveel van hun verradersmentaliteit!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s