Hans Jansen – Bondgenoten

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Nederlandse goedmenschen zien geen problemen met politieke partijen die Hamas verheerlijken, en die samen met Hamas op het Museumplein in Amsterdam demonstreren. Wel hebben onze vrome goedmensen het hééél moeilijk met die ene politieke partij die zich voor de oude Le Pen excuseert. Logica hoort nu eenmaal niet thuis in het publieke debat. De één heeft de vrijheid zich tegoed te doen aan een extreme vorm van bloedige Jodenhaat uit de Palestijns-islamitische gaarkeuken, en mag tegelijkertijd een gerespecteerd lid van de Linkse Kerk blijven, maar de ander moet zich ongeveer dagelijks excuseren voor het gedateerde verbale bloedeloze antisemitisme van iemand die geen geweld gebruikt heeft of zal gaan gebruiken. We meten met twee maten, terwijl zoals bekend ‘tweeërlei weegsteen den Heere een gruwel is’. Le Pen is dichtbij, Hamas is ver weg, zoiets moet het wel zijn. Nu, de wens ook van dichtbij kennis te maken met Hamas en zusterorganisaties zal voor velen vervuld worden. Het kan immers niet anders of er bevinden zich Hamas-aanhangers onder de migranten die het land binnenkomen. Zij zullen u graag willen helpen de islam beter te begrijpen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hans Jansen – Bondgenoten

 1. E.J. Bron zegt:

  Zo is het, heer Jansen. Uitstekend verwoord!

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat de Europese partijen die balen van dat EU gedrocht samen gaan zitten en zo een prachtige strategie bespreken die ons van dat gedrocht verlost en de verantwoordelijke misdadigers voor een volkstribunaal laat slepen.
  Ik spreek ‘bewust’ niet over een rechtbanken omdat die m.i. uitgestorven zijn, ook daar hoort blijkbaar het gezegde “wiens brood men eet diens woord men spreekt”, de uitspraken die daar vandaan komen zijn vernederend en choquerend voor ons maar het tuig lacht zich te barsten.
  Normaal wordt in een beschaafd land de verantwoordelijke van procedurefouten gestraft, niet hier, hier worden de daders “beloond”.
  Normaal wordt in een beschaafd land een gewelddaad tegen personen gestraft met minimum 20 jaar effectief, niet hier, hier worden ze na wat gezever met het vingertje in de hoogte vrij gelaten en de slachtoffers mogen vooral niets zeggen over de daders, privacy noemen ze dergelijke zever.
  Hopelijk neemt Le Pen, Wilders, Annemans e.a. met het zelfde gedachtengoed snel de touwtjes in handen anders zal er niet veel overblijven van ons vrij Europa, de welvaart, veiligheid en leefbaarheid zijn al naar de kloten, van onze vrijheid schiet al niet veel meer over en nog zegt het links én reetlikkend gespuis dat ze goed bezig zijn!
  Een revolutie is m.i. nog het enige wat ons rest om terug ONS Europa van onafhankelijke staten te bekomen zonder die middeleeuwse decadente folklore iets wat geen enkele toegevoegde waarde heeft.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 14.10. uur. Ik ben er ook van overtuigd, dat we van het monster EU en de Islam NIET vreedzaam zullen afkomen. Hoewel ik het ook liever anders zou zien!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Jean:

   “Een revolutie is m.i. nog het enige wat ons rest …”

   Binnenkort is het weer 14 juli. Al tijden roep ik op om een Nederlandse versie van de Bestorming van de Bastille uit te voeren. De “Bestorming van Het Binnenhof”. Alle strijdbare Nederlanders, gewapend met dorsvlegels en hooivorken, naar Het Binnenhof om het zootje rapaille eruit te ranselen, de leiding over te nemen en het gezonde verstand te laten zegevieren.

   Geert Wilders for President! Ik weet wel, hij is niet perfect. Maar hij is in elk geval eerlijk en dat is in de hedendaagse politiek een rariteit. De PVV heeft twee strijdpunten:
   1e uit de Eu en de euro;
   2e de islam Nederland uit.

   Als we die nou eens gerealiseerd zouden krijgen, wat zouden we dan weer op de goede weg terug zijn. Natuurlijk hoeven we niet terug naar de tijd dat we een touwtje uit de brievenbus konden laten hangen. Maar zou het niet heerlijk zijn als we in de hal van het gemeentehuis weer een naaktschilderij konden ophangen? En als we daar niet meer te woord werden gestaan door een hoofddoek? Als in de gevangenissen en ziekenhuizen niet meer verplicht halal voedsel op het menu stond? Als we dat politiek correcte geleuter op de TV eindelijk kwijt waren? Als de supermarkt weer zelf kon beslissen of hij een hoofddoek wilde aannemen voor achter de kassa? Als in het publieke domein Nederlands weer de gangbare taal werd? Als onze homo-medemens weer gewoon hand-in-hand over straat kon? Als de gelovige Jood weer ongestoord op straat zijn keppeltje kon dragen?

   Zou het niet fijn zijn als Brussel ons niet langer voorschreef hoe krom onze bananen mogen zijn. Als Brussel niet, om zelf te overleven, onze centjes uit onze zak haalde, om die vervolgens naar zuid Europa over te maken? Als onze regering, niet één uitgezonderd, ons niet meer voorloog over de enorme voordelen die we hebben gehaald uit de EU? Als onze eigen vrachtwagenchauffeurs weer aan het werk konden, in plaats van in de WW? Als er geen idioten in Kiev theater stonden te maken en we ons niet bemoeiden met de situatie in Oekraïne, die ons immers niks aangaat? Zou het, tenslotte, niet heerlijk zijn als de Nederlandse kiezer niet volslagen imbeciel zou zijn? En Kereltje Pechtold, de stiekeme crimineel, dus geen been meer had om op te staan?

   Vroeger of later zijn er weer verkiezingen. Stem dan op iedereen, behalve de VVD, D66, CDA, PvdA, PvdD, CU, SP, GL, SGP, 50PLUS, Bontes/Van Klaveren en Roland van Vliet. Verder kunt u, wat mij betreft, overal op stemmen. Jazeker, óók op de PVV.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

 3. roger catrysse zegt:

  Le Pen is een rechtse radicale militant zoals ik maar absoluut geen Joden hater Maar ja de linkse kerk heeft hem steeds veroordeeld en als men het duizend keer beweert dat hij een joden hater is dan neemt de gewone mensen dat voor een waarheid maar het is volgens mij absoluut geen waarheid en wie hem een beetje kent gaat dit wel bevestigen

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Woorden naar mijn hart meneer Jansen. Goed dat ik U mijn stem heb gegeven!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  En dit artikel is aangebracht door Martien? Dat vind ik nog eens fideel!
  Overigens heeft óns’wetenschappelijk boegbeeld, Hans Jansen, het hier natuurlijk 100% bij het recht eind: Men kan ontelbare gevallen opnoemen waarin organisaties als Hamas dood en verderf op hun geweten hebben, daar, waar de ouwe Le Pen uiteindelijk geen kwaad heeft gedaan en dat ook niet gaat doen.
  Bepaalde gevormde beelden komen meestal voor een groot deel voort uit gevormde ideeën. En vervolgens is het aan ons om vast te stellen, wat één en ander precies inhoudt in de praktijk, om dan te gaan afwegen…..
  En héél soms, somberaars, die Hans Jansen ‘te oud’ achten, kunnen degenen met de meeste levenservaring dat het beste.
  Het IS nog zo gek niet, een ‘eminent gris’ in de politiek.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Theresa

   Niet te voorbarig. De filering volgt morgen, heb ik begrepen…. 😦

   E.J.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, juist……

    Like

   • maria zegt:

    Haha ik kan niet wachten!

    Like

   • Gaius zegt:

    Dat kan ik me levendig voorstellen!
    Want wat Jansen schrijft zint de heer Pennings natuurlijk helemaal niet.
    Zo onverbloemd pro PVV en pro Geert Wilders! Dat mag niet, dat kan niet!
    Zo compromisloos pro Israël en compromisloos pro onze vrijheid van gedachten en mening!
    De filering -als ze volgt- zal een eng kantje hebben, en – om heel eerlijk te zijn- véle enge gespleten kantjes hebben! Verraad, leugen, laster, bedrog en demonisering van eurokritische partijen bij voorbeeld. Om nog maar te zwijgen over karaktermoord gepleegd op … Geert Wilders!
    Bang afwachtend voor wat volgen gaat… Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, heel goed van Martien! Overigens merk ik direct bij Jansen de, zij het dan subtiele, koersverandering naar een openlijker aanval op de islam. Los van zijn uiterst waardevolle realistisch en bijtende islamvernietigende artikelen van de laatste jaren… Maar toch… er zit een voor mij kenbare kentering in dit artikel. Jansen gaat er vol op!
   Wie riep hier bijdehand dat Jansen het niet zou kunnen?. Doe het dan zelf beste!
   Nee, Jansen paart een aantal zaken die absoluut uniek zijn in de botte huichelachtige commercieel gerichte NL-politiek.. Hij alléén (tussen de botte hypocriete misleiders, (die uitsluitend uit zijn op zelfbejag!!!) van het volk!) durft onverbloemd de waarheid uit te spreken en neer te pennen. Bovendien is hij een uiterst beschaafde intellectueel. Een
   witte raaf in de Augiasstal die wij de tweede kamer noemen!!!!!!

   Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Jean,ik ben het volledig met u eens;en ook ik denk dat revolutie nog de enige optie is.Helaas zijn we omgeven door blinde kippen en landverraders!

  Like

 7. Professor Jansen. Hier mijn welgemeende felicitaties met de overwinning in de verkiezingen rond het (abjecte) Europese Parlement.
  Het waren indertijd de Franse socialisten en communisten die Vichy hebben veroorzaakt vanwege het Hitler Stalin Molotov Ribbentrop pact.
  Toen Hitler in 1940 Frankrijk binnenviel waren de Franse communisten en socialisten goede vrienden met de socialist Hitler en zijn nationaal socialistische partij.
  Pas met de inval van Hitler in Rusland in juni 1941 werden de Franse socialisten van Hollande, Diederik Samson, liberaal Abraham Asscher cs ontmaskerd als collaborateurs.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  En nooit hoor je meer iemand over de foute pa van ‘onze’ ‘koningin’!
  Mensen uit een vliegtuig boven zee dumpen… wat smerig en laf…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, ja, zo’n “beeldschoon” koninginnetje (proest!) naast de huidige ‘vorst’ maakt veel goed, hè……
   Sprookjes, opdat het volk de netelige kwesties maar vergeet. Daarom “kun je haar ook niet in een H&M’etje laten lopen,” volgens de hielenlikkers.
   Zouden ze niet bang zijn, dat het volk zich op die manier, nou, niet direct de waarheid over Pa Zorreguieta realiseert, maar eerder het feit, dat ze zichzelf geen H&m ‘etje meer kunnen veroorloven?
   Dàt en die drie volgevreten wurmen van ze……!

   Like

  • fleckie zegt:

   In het Eindhovens Dagblad van 29.4.2010 stond een foto van Jorge Zorreguieta:::
   Mogelijk strafzaak tegen vader prinses Maxima…..Amsterdam-Jorge Zorreguieta , de vader v.prinses Maxima,wordt mogelijk binnenkort vervolgd in zijn vaderland Argentinie.Dat heeft de Argentijnse jurist Roberto Yanzon gisteren tegen de Wereldomroep gezegd.De mogelijke vervolging van Zorreguieta,die tijdens de dictatuur van Jorge Videla minister van Landbouw was,zou het gevolg zijn van een recente uitspraak v.h.Argentijns hooggerechtshof.Dat bepaalde dat de stopzetting van vervolging van oud-minister Jose Alfredo Martinez de Hoz in strijd is met de grondwet. Martinez de Hors,een v.d.steunpilaren v.d.Argentijnse dictatuur van Videla – de juntas regeerden van 1976 tot 1983 – kan hierdoor worden vervolgd. Volgens Roberto Yanzon is daardoor de deur opengezet voor rechtszaken tegen andere leidende figuren van het wrede regime van Videla.Tijdens het regime van de junta kwamen vele tienduizenden mensen om. Tegenstanders van dit bewind werden onder meer uit militaire vliegtuigen gegooid die boven de Atlantische Oceaan vlogen.#########################################
   Uitzending ;ACHTER het NIEUWS , van VARA televisie,Hilversum 26 april 1982.,door Joop van Zijl, betreffende ‘ herovering’ door Britse strijdkrachten van Zuid-Georgie,dat eiland op zo’n 1500 km afstand v.d.FALKLANDEILANDEN, oftewel de MALVINAS,zoals de Argentijnen zeggen,die al die eilanden 3 weken geleden met militair geweld inpikten.etc. ( het wordt ook de ‘vuile oorlog (in Argentinie ) genoemd.)

   Like

 9. exter39 zegt:

  Eindelijk iemand met verstand van zaken ,op de juiste plek. maar we zoeken er nog meer.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Zo is het mijnheer Jansen, u bent een kanjer, meer wijsheid dan 100 kamerleden bij elkaar geteld.

  Like

 11. maria zegt:

  Het is inderdaad vreemd dat men wel aanstoot neemt aan het antisemitisme van de oude Le Pen terwijl men o.a. palestijnse en -veel dichterbij- islamitische organisaties de hand boven het hoofd houdt, waar deze een uitgesproken anti-joodse agenda hebben. Maar ja volgens Timmerfrans staat antisemitisme op één lijn met islamofobie. (applaus van Rutte…) Maar Timmerfrans is dan ook een drol. Maar wel een drol die onze BZ vertegenwoordigt…. zucht!! Hoe zou Joseph Luns hierop gereageerd hebben?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die zou er geen goed woord voor over gehad hebben!
   Het is natuurlijk waar dat de islam-problematiek in de tijd van Luns nog niet speelde, dus precies weet je zoiets nooit.
   Toch zie ik hem er niet voor aan , dat hij zou zijn gaan kruipen voor de grillen van een stel moslims.

   Like

 12. maria zegt:

  Trouwens wederom mijn complimenten voor Martien, die waar nodig nooit een discussie uit de weg gaat maar als puntje bij paaltje komt wel tot een doordacht standpunt komt, ook als het de partij betreft waar hij niet op heeft gestemd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Bedankt dat je dat er nog even in wrijft. Mooi hoor zo’n doordacht standpunt.
   Ik ben er nog steeds trots op. Je bent Martien of je ben geen Martien. Meer is er niet.

   Like

 13. maria zegt:

  Dat Timmermans de Brusselse moordpartij in verband durfde te brengen met islamofobie en racisme zal ik hem nooit vergeven! Deze zelfpijper maakt zich druk om een sticker terwijl de christenen in het MO worden uitgemoord. Die heeft straks heel wat uit te leggen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s