Jette Klijnsma vindt contractbreuk geen probleem

Screenshot_15

En daar is zij weer, Jette Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid staat weer in de belangstelling. Klijnsma is zoals wij op  Wikipedia lazen licht gehandicapt; ze is geboren met spastische benen en leerde pas op haar dertiende lopen. Wij zouden Klijnsma  de raad willen geven haar Wikipedia pagina aan te passen aan de werkelijkheid, want licht gehandicapt zou, nadat wij haar deze week in het NOS journaal zagen en hoorden, moeten worden aangepast in zwaar gehandicapt, weliswaar niet fysiek, maar wel mentaal en heeft zij ook na haar dertiende nog niet leren nadenken.

Lees verder>>>
(h/t BertG., José)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Jette Klijnsma vindt contractbreuk geen probleem

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ach, zij kreeg net zoals zoveel gehandicapten voorrang bij het solliciteren. Daarbij nog vrouw, dan zat je helemaal gebeiteld. Kwaliteit was/is van ondergeschikt belang.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het mooiste voorbeeld vind ik nog wel die secretaresse die ze op defensie neer gezet hebben. Talent of kennis ergens over heb er nog nooit toe toegedaan in NL.
   Een leuk verhaaltje, lekker smoeltje en wat netwerk contacten, en je bent binnen.
   Ons kent ons. Enkel eigenbelang doet er toe en goed zorgen voor elkaar.

   Like

  • henk hansma zegt:

   Ooit eens gesolliciteerd voor een interne functie. Werd als gezonde medewerker en goede staat van dienst afgewezen, omdat ik niet gehandicapt zou zijn. Deze hadden voorrang. Alleen gevraagd nog hoe ze dat vantevoren al wisten. De reactie van de commissie: ‘als u dat geweest zou zijn, had u dat wel in uw brief vermeld’. Misschien had ik tijdens mijn sollicitatie toch mijn benen even door een auto moeten laten overrijden. Prachtige functie ging helaas wel mijn neus voorbij. Stom eigenlijk van me.

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Zij denkt dat de rest van ons net zo makkelijk aan de centen komt als zij,als je je best maar doet!Maar in het echte leven vaart dat niet zo!En dat zal haar een rot zorg zijn;het lijkt wel of zij neerkijkt op ouderen en gehandicapten!Ze moet zich schamen!

  Like

 3. Jean zegt:

  Straks trekt ze over die rotkop nog een kopvod en ze zit gebeiteld voor de rest van haar leven, man man man wat is me dat een dom wijf, die overtreft zelfs hallalsema en die pechdrol en dat wil wat zeggen.

  Like

 4. Heer M zegt:

  Enge vrouw dit. Heks waar is je bezemsteel ?

  Like

 5. Michel zegt:

  Je wordt hier gekort op je aow omdat je als je bij je kinderen woont minder kosten hebt.
  Waarom worden de Marokkanen die terug gaan dan niet gekort?? de levensstandaard is daar toch ook beduidend lager! Maar nee..alles voor de allochtoon en de Nederlander kan barsten.
  En dan vinden ze het raar en zijn ze geschokt dat rechts zo in populariteit wint!

  Like

  • Jean zegt:

   Michel,
   Helaas zijn nog veel Nederlanders en Vlamingen een andere mening toegedaan vogens de verkiezingen!!
   O wat had ik het graag anders gezien.

   Like

 6. meneertje zegt:

  Ik vind dit wijf werkelijk afschuwelijk.
  Ik word vrijwel misselijk als ik haar tronie zie op de tv.
  En als ze dan gaat praten, wordt het nog erger, want ze verkondigt uitsluitend afschuwelijke, onrechtvaardige regelingen.
  Het is voor mij volkomen onbegrijpelijk dat zo’n misbaksel voor de post van staatssecretaris in aanmerking is gekomen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ons kent ons, nietwaar? En de ene hand wast de andere.
   Vriendjespolitiek, nepotisme, e.d.
   Ik haat die lelijke toverkol zó erg, dat ik hoop dat ze een keer met een dwarslaesie en blind op bed belandt.
   Of liever nog: in de goot, net zoals de bejaarden binnenkort.

   Like

  • BertG. zegt:

   Wraak op de rest van de wereld nemen omdat ze het waarschijnlijk niet zo heel makkelijk heeft gehad en vroeger veel gepest is. Iets anders kan ik er niet van maken.
   Dat hebben er wel meer.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    @BertG. Daar zit veel waars in. Ik denk eigenlijk, zeker weten, dat je 100% gelijk hebt. Alles is zo menselijk… maar wij worden er door die vervloekte PVDA mee opgezadeld.
    maar goed, het werkt allemaal mee aan DE KOMST VAN DE TOTALE OMWENTELING.
    Trouwens… nu ik er over nadenk Bert, dit is eigenlijk een kei van ’n tekst voor ’n nieuwe en ook definitieve sticker! Groeten, Paul.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @meneertje: 13.29. uur. Beste meneertje, de Partij van de Arabieren alias, de Partij van de Afbraak, alias de Partij van de Allahtonen! Deze partij heeft NIETS maan dan ook NIETS meer van doen met ons geboren NEDERLANDERS! Het is de 5e colonne der ISLAM geworden. En zo’n figuur als Klijnsma, deze club zit er vol mee!

   Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Amen

   Like

 7. breget zegt:

  Lees hier iets nieuws, zag niet dat het een vrouw was maar gelijk heeft u .mvg

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Deze walgelijke rooie salonsocilaist met haar kromme denkwijze en idem poten (sorry, maar ik heb zo’n hekel aan die dief!) kent werkelijk geen schaamte.
  Mijn hoogbejaarde vader voelt zich schuldig omdat hij op zijn 91ste nog AOW ‘krijgt’!
  Hij zegt: “Maar ik heb er eigenlijk geen recht meer op want ik ben al veel te oud”.
  Is het niet verschrikkelijk dat die dociele oude stumpers zo zijn gaan denken door dat smerige gehersenspoel van die linkse criminelen die o zo goed voor zichzelf zorgen?!

  Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat 13:41

   Wat triest dat uw vader dit zegt! Als je zó oud bent geworden, je een lange tijd hebt gewerkt (en vroeger was het werk lichamelijk vaak zwaarder dan nu), dan heb je het recht om van een welverdiende oude dag te GENIETEN! Een schuldgevoel hoort daar niet bij!
   Mijn oude vader is twee maanden geleden overleden, 91 jaar en 9 maanden oud. De laatste jaren was hij dementerend, en heeft hij er gelukkig geen last van gehad dat men zo a-sociaal met ouderen omgaat en over ze beslist. Maar voor de ‘heldere’ ouderen van nu is het meer dan bitter te moeten beseffen dat ze in de ogen van de socialisten eigenlijk ‘te duur’ geworden zijn! Het steekt me dat er nooit iets wordt gezegd over het feit dat er velen zijn die hun pensioengerechtigde leeftijd niet eens bereiken! Aan hen hoeft geen cent te worden uitgekeerd, terwijl deze mensen er wel vele jaren voor betaald hebben! Hun partners ontvangen dit geld echt niet.
   We hebben een regering die liefdeloos met zwakkeren omgaat! Enorme bedragen gaan wél zonder problemen naar profiteurs in o.a. Turkije en Marokko.
   Het is te hopen dat de afrekening voor de veroorzakers van al deze ellende zwaarder zal zijn dan ze kunnen dragen! Iets beters hebben ze niet verdiend.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 31 mei 2014 om 14:24

    Precies wat ik altjd zeg! Het geld dat de ‘regering’ niet hoeft uit te keren aan degenen die vóór hun pensioengerechtigde leeftijd overlijden, steken de dames en heren in hun eigen zak of ze verkwisten het aan hun onzalige ‘politieke pretplannetjes’. Eigenlijk is dat bijeen gespaarde pensioen eigendom van de erfgenamen van de spaarder.
    Ik kan mijn vader niet aan zijn verstand brengen dat velen niet eens toekomen aan hun AOW…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    @Cathja. Lieve reactie! En ik leg het accent van je boodschap even op de zin: “We hebben een regering die liefdeloos met zwakkeren omgaat!”
    En je weet Cathja dat die vervloekte PVDA mede dat beleid bepaald!
    Alles voor de profiteurs uit marokko, turkije en vele andere apenlanden!
    Alles beter dan ons eigen volk! Zelfs de zwakkeren, de ouderen en ja zèlfs de zwakkeren onder de ouderen!!! Worden liefdeloos en wreed opgeofferd voor de stemmen van deze criminele profiteurs.
    Maar de ka zal het schip keren Cathja!

    Like

   • BertG. zegt:

    Het valt mij vooral tegen dat mensen die werken, in die sector, alles zonder weerstand uitvoeren.
    Als slaven. Met de angst dat je ontslagen wordt als je niet hetzelfde doet als je kruiperige collega’s
    Ik zou het geen dag uithouden in zo’n werksfeer. Met mij heb je meteen ruzie overal over.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    He.ik dacht dat u een gezellig type was?Als we samen moeten zitten,wil ik geen ruzie,hoor!Hahahaha!

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De kern, beste mede-reageerders, waar het om gaat. Namelijk we zijn verplicht AOW premie af te dragen, om na een werkzaam leven, daarvan een uitkering te ontvangen! Dus je betaalt ervoor, heb er in feite recht op, maar dan wordt je dus door deze rode troel bestolen. Ziehier, de Partij van de Afbraak. Maar wel geld voor rode hobby’s toch zoals, massa-immigratie, geld voor de eussr, geld voor moslims, dat dan weer wel!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom wat zij wil kan niet, ik heb al in een ander stuk geschreven, wat er in het nieuwsuur een reportage Gezien van verpleeghuizen dit is mens oneerlijk anders met 67 jaar de pil van drion, zijn ze meteen van mij en de rest af houden ze nog meer geld over om voor sinterklaas te spelen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 14.29. uur. Beste Monalisa, daar gaat het helaas heen. Ik hoef in deze rotmaatschappij echt niet oud te worden. Wat een smerige partijen zijn PvdA,CDA,VVD en D66 toch!

    Like

 10. ezra70 zegt:

  Toevallig voor mijn krant een special gemaakt van Kleinsma.
  Vooral de links in de columns geven je duidelijkheid over het mirakel.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Nog iemand die er 8 jaar voor nodig had om geschiedenis te leren en vanaf 1982 al bij de pvda.
  Dus nog nooit iets anders gedaan dan teren op belasting geld.
  En dan het lef hebben om te vertellen hoe wij het moeten doen.
  http://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/jetta-klijnsma/cv

  Like

  • warrie1943 zegt:

   Heeft deze trol nog nageboortes op de wereld gezet of is het na haar dood( beter vandaag dan morgen)over met deze gedegenereerde familie. Zou me niet verbazen als ze net als vaak bij de moslims een product van incest is.

   Like

 12. lucky bee zegt:

  Jetta Kleinsma moet eigenlijk in een sanatorium voor autistische mensen verpleegd worden en niet regeren.Ze hebben bijna alle punten die in de 10 Geboden staan; overtreden.Exodus 20 vers 1-26.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s