Morgen in Almelo massademo Turkse genocidenontkenners

Screenshot_25

(Door: Joost Niemöller)

We hebben vrijheid van meningsuiting in dit land. En daarom ook vrijheid van demonstratie. Maar dankzij de massamigratie hebben we grote groepen extremisten binnengehaald en daarmee wordt de vrijheid van meningsuiting in dit land tot het uiterste opgerekt. Het oplevende antisemitisme is er een goed voorbeeld van.

Het gaat tot een punt waarop zelfs ik zeg: Moet dit nu allemaal nog wel toegestaan worden?

Morgen vindt er in Almelo een enorme demonstratie plaats van Turken, tegen het onlangs opgerichte Armeense monument waarbij de Armeense genocide wordt herdacht. Dat monument staat op grondgebied van de Armeense kerk.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, Fascisme, Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Morgen in Almelo massademo Turkse genocidenontkenners

 1. BertG. zegt:

  Ik ben er stil van.
  Je moet maar durven.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Toppunt van onbeschoftheid!Maar hier te lande moet dat allemaal maar kunnen.Tenminste zolang het uit de allochtonenhoek komt!Ik weet nog dat de demonstratie van Wilders naar de Koekamp werd verplaatst,anders kreeg hij geen toestemming!Maar ja,Geert is ook een Nederlander,met Nederlandse aanhangers!Geen Turk;die hebben ,vanzelfsprekend,meer rechten,schijnbaar!

  Like

 3. Cathja zegt:

  De Syrisch Orthodoxe mensen in onze stad zijn rustige mensen, hebben nog nooit voor overlast gezorgd, en deze mensen hebben het volste recht om de Armeense genocide te herdenken. Bovendien staat het monument op hun eigen grond, waarop dus ook de Syrisch Orthodoxe kerk staat. Turken hebben hier helemaal niets te zoeken. De Turken die hierheen komen om te demonstreren beschouw ik als relschoppers.
  Ik zou het ontoelaatbaar vinden als Erdogan zich met deze demonstratie zou hebben bemoeid, want wij Nederlanders mogen ons in zijn land ook niet met gevoelig liggende zaken bemoeien.
  Ik hoop dat de Syriërs morgen in alle rust hun doden kunnen gedenken. Ongestoord, zoals wij onze doden op 5 mei ook in alle rust willen gedenken.

  Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   U haalt paar dingen door elkaar.Armeniers en As/Syrische Orthodoxen zijn niet dezelfde.Ze zijn wel allebei slachtoffer van de turkse fascisme evenals de Grieken in de dezelfde periode en dezelfde gebieden.
   Omdat zij ons bijna hebben uitgeroeidt is weinig over ons bekent,zelfs de meerderheid van ons kent zijn etniciteit niet en daarom hebben wij verschillende benamingen.
   Ik wil nog vertellen dat islamfascisme vele volkeren in het Midden Oosten heeft uitgeroeidt

   Like

 4. janfreak zegt:

  Dit is nog maar het begin!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   @Kemalin Hababam. Hier wil ik niet “fatsoenlijk” op reageren!
   Die turken waar jij het over hebt, moeten hun grote smoel houden en anders terug opdonderen naar turkije! Dat ze woedend zijn dat weten we. Daarvoor zijn ze te onderontwikkeld!

   Like

 5. janfreak zegt:

  Misschien moeten we al die Turken het boek van Franz Werfel geven, De veertig dagen van de Musa Dagh (1933), waarin de massamoord van 1915 op de Armenen door de Turken wordt beschreven. Je zou denken dat de Turken die hier wonen wel de waarheid zouden kunnen weten, in Turkije wordt het vanzelfsprekend ontkend. Die massamoord heeft zogenaamd nooit plaatsgevonden, maar wij weten .wel beter. Turkije hoort sowieso niet in de EU, het is geen Europees land. Vroeger heette het ook Klein-Azië.

  Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Het heette klein azie omdat de inwoners christenen en moslim van verschillende etniciteiten.Er woonden in 1914 4 miljoen christenen tegen paar miljoen moslims.Nu zijn er paar duizend christen tegen 80 miljoen moslims.
   In mijn dorp was de verhouding fifty fifty,nu is het alleen bewoond door moslims
   Alle christenen zijn vermoordt of verdreven uit hunoorspronkelijke habitat in heel klein azie

   Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Gelukkig hebben ze tegenwoordig realtime gezichtsherkenning. Kunnen ze gelijk deze walgelijke personen selecteren en een enkele reis Turkije geven.
  Ja, ik blijf hopen 🙂

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   2jantjeuitnl: 23.19. uur, op 31/5. Deze personen worden nooit uitgezet jantje! Het zijn partijen als VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66, die ervoor gezorgd hebben dat deze Turken- net als de Marokkanen- massaal aanwezig zijn in Nederland. En D66, deze grote huichelaars, ontkennen ook de Armeense genocide! En het is een schandaal dat deze TURKEN hier mogen demonstreren. Dat is nu de ISLAMISERING waar GEERT steeds voor heeft gewaarschuwd! Maar luisteren doen al de Halsema partijen NIET!

   Like

 7. Syrier/assyrier zegt:

  Niet allen Armeniers maar ook Assyriers en Grieken zijn slachtoffer van de turkse fascisme in de dezelfde periode en dezelfde gebieden.
  Hitler heeft een voorbeeld hieraan genomen bij de holocaust van de Joden.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik ben benieuwd of er nog Turken naar Almelo komen kunnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s